_Rotten Tomatoes_ _Rotten Tomatoes_

Név:
_Rotten Tomatoes_

Bemutatkozó:
cseri rotten – gitár, ének
petey parrot – bass, ének
sundi rotten - dobok
mr. lovejoy - gitár

A banda a tagok régóta tartó barátságára, zenei múltjára, és a nagyon hasonló életérzések zenei megfogalmazásának igényre támaszkodva - 2003-ban kezdett el együtt zenélni Budapesten, akkor még a klasszikus hármas punk-rock felállásban, és készített egy 6 számos demót, belső használatra. 2007 őszén kiegészültünk egy újabb gitárossal (mr. lovejoy). Tettük mindezt annak érdekében, hogy kihasználva a két gitárszólam adta lehetőségeket, összetettebb hangzást tudjunk megszólaltatni a számainkban (akár élőben is), és a helyzet is egyértelműen ezt adta, hisz amúgy is minden koncert lelkes résztvevője volt a nézők soraiban is. A létszámbővítés beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és mindenki hozzátette a készülőben lévő dalokhoz azt a pluszt, ami szükséges volt a tavaly elkészült Rotten Roll című albumunkon hallható eredményhez, ami a tagok különböző zenei hátterét, és ízlésvilágát jól ötvözve, valamint a samplerek, és a szintetizátor megjelenését kihasználva elég sokszínű lett.

A Nyaralni Indultunk dalhoz készült klip 2008 augusztusában készült el a Kimera Production segítségével, Tóth Gergő rendezésében.

Felkérést kaptunk egy németországi Depeche Mode Rock Covers válogatáslemez producerétől, hogy stúdiókörülmények között rögzítsük a Just can’t get enough című Depeche Mode nótára korábban elkészített, és a YouTube-ra élő felvételként felrakott feldolgozásunkat. A felvételt az Artist Factory stúdióban vettük fel Queue közreműködésével a Damage zenekarból (magyar DM Tribute), mely ezután felkerült a lemezre.

Magyarországra szerveztünk több külföldi zenekart, akikkel közös koncerteket adtunk. Az Egyesült Államokból eljött a Time Again, akinek a kiadója az a HellCat Records, amely a méltán világhírű Rancid albumait is kiadja, gondozza. Itt volt velünk még a Whiskey Rebels, a Rat City Riot, a Hudson Falcons és a New Disaster, Born To Lose, és a Skalar Music-al együttműködve a Good Knives is eljutott hozzánk. Európából pedig többek között a Hearbreak stereo, Heart Attack Radio és a Safety First Gonzales játszott velünk Budapesten.
A zenekar jelen pillanatban a Rotten Roll című album angol nyelvű változatán dolgozik, illetve gőzerővel folynak az új album előkészületi munkái, amelyről a koncertre látogatók pár dal erejéig ízelítőt is kaphatnak.

A zenekar 2010-ben Loveme-tender c. dalával megnyerte a magyar RockTV videóklip pályázatát, melynek keretein belül az említett dalhoz hamarosan videóklip készül.

Feltűntünk a Magyar Televízió meghívásából a Sztársáv c. műsorban is, videó alább.

Műfaj:
rock / metál

Számok:


Cím: Loveme-tender
Szerző: Rotten Tomatoes


Cím: Things I Do
Szerző: Rotten Tomatoes


Cím: Chaos
Szerző: Rotten Tomatoes


Cím: Disco, accident
Szerző: Rotten Tomatoes


Cím: Hajszál Választ El
Szerző: Rotten Tomatoes

Videók:
http://www.youtube.com/watch?v=ItIKjvAn2Z8
http://www.youtube.com/watch?v=R2Rqck0LxTc
http://www.youtube.com/watch?v=3XLA6NhrB9Q

Weboldal:
http://www.myspace.com/rottentomatoesband

E-mail cím:
p...@rottentomatoes.hu

Státusza: kiesett

Szavazatok: 55

Fórum / / / vélemények
#1 Agi
2011. január 4. 12:38

szavazok

#2 Luke
2011. január 7. 22:38

. ?

Miért akar valaki előrébb kerülni? O.o

#3 Lia
2011. január 9. 10:07

Nagyon jó zene:) tetszik:) szurkolok nektek! (nem lehetne esetleg vhol ingyen töltögetni??????:P vagy inkább ne legyek telhetetlen?XD)

#4 rotten
2011. január 9. 13:17

@Luke: miért ne, ha lehet?:)

@Lia: köszi szépen, örülünk h tetszik :D írj nekünk facebookon (http://www.facebook.com/rottentomatoesband), szívesen küldök linket a letöltéshez :D

petey

#5 Kiss Gina
2011. január 12. 18:25

Hajrá Gáyz!
De! Hol a pólóm azóta is? :D

#6 Petrik Bela
2011. január 15. 10:18

Ez tovabbra is nagyon kiraly!
Nem jatszunk egyutt egyszer?
Udv
Petrik Bela
Tegnaputan

#7 rotten
2011. január 19. 22:47

@Gina: küldöm most már a cserivel!!

@Béla: ejjj, köszi szépen :D dehogynem, szívesen, még szép. légyszi írj ránk facebookon, és ledumáljuk!

petey

#8 antika
2011. február 11. 2:34

ha valakik ekkora nagy sztárok, mint ami fent olvasható, mit keresnek vajon az amatőrök között?
aztán meg van itt az is, hogy
"A zenekar megnyerte a magyar RockTV videóklip pályázatát, melynek keretein belül az említett dalhoz hamarosan videóklip készül".
mivel én is énekes akarok lenni egyszer, szeretném megtudni, hogy hogyan lehet megnyerni egy videóklip versenyt úgy, hogy majd most utólag készül a klip?
a mjúzikról egyébként azt gondolom, hogy tucat, bár ezt a szavazatok számából ítélve úgy tűnik sokan gondolják ugyanígy.
kb ennyi.

#9 rotten
2011. február 15. 11:55

antika drága,

attól lettünk csak igazán nagy sztárok, hogy te is megismertél minket!
látod, ezért vagyunk itt, nem másért, már megérte!
RockTV-nek picit járj utána, és kérdezd meg náluk, hogy hogy lehet ez, és ha megvan a válasz, meséld el nekünk is, mert mi sem értjük!

sok puszit küldünk neked, és sok sikert az énekesi pályafutásodhoz :)
maximális köszönet az építő jellegű kritikák miatt, arcból azért picit majd vegyél vissza, az sosem árt :))

petey

Szólj hozzá!

YouTube