BMB

Név:
BMB

Bemutatkozó:
2002-ben Kártmen és Dnekes alapította a csapatot dONBMb néven, ami pár szám után kényszerpályára került Dnekes külföldi tanulmányai miatt. Kártmen más formációkban folytatta pályafutását. 2004-ben találkozott Reggivel aki egy másik együttes tagja volt.
A két csapat egyesült egy Lp erejéig, amin egy számban Dnekes is közreműködött. Ez a csapat különböző okok miatt kifulladt. Ekkor Kártmen és az időközben hazatelepült Dnekes a ,,holt időszakot" kihasználva újra alapította a csapatot. Egy új cucc készítésébe fogtak. Emellett persze Reggie is csinálgatta a szólóját és mivel egy helyen vették fel számokat,- a baráti viszony is kialakult közben közöttük- az egymás számaiban való közreműködés olyan méreteket öltött,hogy végül is a két projekt egyesült: megszületett a Neparázzárá című nagylemez. Ennek az albumnak a zenei felelőse szinte teljes egészében Kártmen volt. Az It's Right Hip Hop Jam-en debütáltak 2007-ben a Jazzlokál című számukkal, amivel a legjobb 36 zenekar közé jutottak. 2008 volt a fordulópont a csapat életében. Ekkor nyerték meg ugyanis Bólintsss című számukkal a Mega Hip Hop Night nevezetű tehetségkutatót, amit a Karmatronic Records és a Mymusic közösen rendezett. Ezen a rendezvényen figyelt fel rájuk MC Gőz és mivel tehetséget látott a srácokban, felajánlotta nekik a segítségét. A közös fellépések és a baráti viszony megkoronázásaképp közös szám is született a készülődő nagylemezre. 2008-ben még egy tehetségkutatón indult a csapat az Egri Hip Hop Contesten, ahol a számtalan jelentkezőből a legjobb 4 zenekar közé jutottak. Majd a következő évben meg is nyerték azt. 2009 az új a Nemteccikvalami!? névre keresztelt nagylemez készítésének jegyében telt, ami az előzőhöz képes mind zeneileg, mind a közreműködők névsorát tekintve sokkal változatosabb, színesebb képet mutat és ugyancsak 2009 az az év, amitől kezdve a csapat a Kojsz Productions kötelékét erősíti immáron már csak BMB néven. 2010-ben megjelent a csapat Bólints című klippje, ami a hazai hip hop egyik legnívósabbja lett.
Motto:
,,Itt a BMB velem és bevetés van, be nem érsz minket,mert felemészt. Be nem áll a szánk a trekkben, gyere már! Vagy csak állj tovább…Rendben!?”

Műfaj:
hiphop / reggae / dancehall

Számok:


Cím: Bólints
Szerző: BMB


Cím: Antipopsztár
Szerző: BMB


Cím: Szííídle
Szerző: BMB feat MC Ron


Cím: Funky Vasárnap
Szerző: BMB


Cím: Vannak Napok
Szerző: BMB

Videók:
http://www.youtube.com/watch?v=7AVkJOmUQqM
http://www.youtube.com/watch?v=1WkEpmymryA&feature=related

Weboldal:
http://bmbhun.blogspot.com/

E-mail cím:
kovc...@gmail.com

Státusza: kiesett

Szavazatok: 10

Szólj hozzá!

YouTube