Audio Love Nation

Név:
Audio Love Nation

Bemutatkozó:
Az Audio Love Nation zenekart alakulása óta egy dolog mozgatja: a rock őszinte szeretete! A zenekar zenéjét igen könnyű leírni: sallangoktól mentes, őszinte, tökös Rock’n’roll.

Legfőbb zenei hatásként olyan klasszikusokat lehet megemlíteni, mint a The Stooges, MC5 és Gluecifer. Aki ezeket a zenekarokat szereti, az Audio Love Nation-ben sem fog csalódni. Élőben a zenekar még rátesz egy lapáttal, a színpadkép szerves része a műfajban kötelezőnek számító energikus előadásmód.

A zenekar születési évének 2009-et tekinthetjük, ekkor véglegesedett a felállás, bár a zenekar több tagja már több éve együtt zenélt. A kezdeti szárnypróbálgatások és kötelezően béna bulik után a zenekart 2009 decemberében az a megtiszteltetés érte, hogy az amerikai származású Lord Bishop és felejthetetlen rock triója előtt léphetett fel turnéja két magyar állomásán: Debrecenben és Budapesten, az akkori Wigwamban.

Innentől kezdve felgyorsultak az események a zenekar életében, Magyarországon nem jellemző módon a zenekart német kiadó szerződtette le. A 2010 márciusában, Drezdában feljátszott debütáló album "101" címmel augusztusban jelent meg az említett német Dirty Earth Records gondozásában.
Ezzel a zenekar abba a szerencsés helyzetbe került, hogy rendszeresen koncertezhet külföldön: 2010-ben összesen 11 koncertet játszott Csehországban, Németországban valamint Angliában, emellett természetesen töretlen erővel hirdeti a Rock igéjét Magyarországon belül is!

Tagok:
Jávor Gergő - ének
Remetei Filep Ákos - gitár
Mészáros Lőrinc- gitár
Szőts Márton - basszusgitár
Jaro Mayda III - dob

Műfaj:
rock / metál

Számok:


Cím: Simple waste of time
Szerző: zene, szöveg: Audio Love Nation


Cím: New Lover
Szerző: zene, szöveg: Audio Love Nation


Cím: Fuzz
Szerző: zene: Audio Love Nation, szöveg: Lord Bishop


Cím: The Nation
Szerző: zene: Audio Love Nation

Videók:
http://www.youtube.com/watch?v=Nskn3Q0HCcc
http://www.youtube.com/watch?v=300b8LHPUzU

Weboldal:
http://www.myspace.com/audiolovenation

E-mail cím:
audi...@gmail.com

Státusza: kiesett

Szavazatok: 5

Fórum / / / vélemények
#1 Vain Parrots
2011. január 27. 17:46

Nagyon dög a zenétek!!!

#2 No SeatbeltZ!
2011. január 28. 11:01

Go boys! :D Keep rockin'

#3 ALN
2011. február 8. 10:41

Köszönjük!

Szólj hozzá!

YouTube