Arizóna Arizóna Arizóna

Név:
Arizóna

Bemutatkozó:
A zenekar megalapításának ötlete Maja és Hajas fejéből pattant ki 2008 telén. Elhatározták, hogy megkeresik a megfelelő zenészeket ahhoz, hogy egy pop-rock stílusú zenekart összehozzanak.
Elsőként Fecóra találtak rá, akinek épp akkor oszlott fel zenekara, így igent mondott a felkérésre. Hajasnak közben eszébe jutott, hogy korábban iskolatársával volt egy kezdetleges „metál" zenekaruk, így felkereste egykori gitárosát, Johnnyt, aki örömmel csatlakozott. Az első próbák a fenti négy fővel zajlottak, de rövid időn belül egy ismerősön keresztül megtalálták Gabeszt, aki egyedi stílusával új színt hozott a zenekarba. Már csak egy dolog hiányzott: egy név – „Arizóna". Nem volt nehéz dolguk, mivel a kezdeti egyeztetések egy azonos nevű kávézóban zajlottak, így az első ötlet ez volt. Eleinte átvett dalokat játszottak, míg a tagok jobban összeszoktak. Tavaszra elkészült az első saját dal, a Kitárt szárnyakkal, A zenekar ezután még jobban belelendült a dalírásba, 2009 őszére el is készült az első demó lemez. Azóta folyamatosan készítik a saját dalokat és mára kialakult a sajátos, pop-rockhoz közeli stílusuk is.2010-ben több neves fesztiválon és klubesten vettek részt, egyre nagyobb és nagyobb sikereket érnek el.

Műfaj:
rock / metál

Számok:


Cím: Gyúljanak a fények
Szerző: Arizóna


Cím: Egy új esély
Szerző: Arizóna


Cím: Te vagy aki kell
Szerző: Arizóna

Videók:
http://www.youtube.com/watch?v=AMFrzcDzMTg
http://www.youtube.com/watch?v=iMyW7O4j1PU&feature=related

Weboldal:
http://www.arizonamusic.hu

E-mail cím:
f.ga...@gmail.com

Státusza: kiesett

Szavazatok: 129

Fórum / / / vélemények
#1 Maria Pónya
2010. december 22. 12:31

Imádom a zenéjüket!!!!!!:-)))))

#2 Tamás István
2010. december 30. 20:49

Jó a zenéjük!

#3 Tamás István
2010. december 30. 20:50

Jó a zenéjük!!!

#4 muveszportre
2010. december 30. 20:51

Hajrá Arizóna

#5 Kazincbarcika
2010. december 30. 20:52

Maja és az Arizóna

#6 Polgárokháza
2010. december 30. 20:53

Arizóna hajrá!Afe

#7 Benceblack
2011. január 12. 20:37

lenuygozoo:) hajra maja :)

#8 Josh
2011. február 2. 17:10

Ne haragudjatok, de akármennyire jól játszotok is a hangszereiteken, ez számomra csak tipikus "alsókategóriás-magyarfilmzeneszerű" dolog. Pont az a fajta zene, amitől megutáltam a magyar filmipart. Sajnálom, mert amúgy jó lenne ez, ha lenne benne legalább egy kicsike egyediség.

Persze ez csak az én véleményem.

#9 Fecó /Arizóna/
2011. február 8. 19:11

Helló Josh!Nincs harag,ez természetes dolog,ezért van a világon hip-hop, metál, musical vagy esetleg mulatós és még rengeteg fajta zene, hogy mindenki szépen megtallálja azt a stílust ami iránt ő igazán érdeklődik.Logikus dolog, hogy nemtetszhet mindenkinek a zenénk,Hála az égnek elmondthatom, hogy Te vagy az első aki negatívan reagált a 2éves pályafutásunk alatt :) További szép estét Josh /remélem egyszer leírod a rendes neved is :)

Szólj hozzá!

YouTube