Apollogika Apollogika Apollogika

Név:
Apollogika

Bemutatkozó:
Az Apollogika együttes 2007-ben alakult egy gimnáziumi zenekar utódjaként Budapesten. Az első két év leginkább zenei kisérletezéssel, műfajok kipróbálásával telt. 2009-re sok tagcserét követve megszületett a jelenlegi felállás ( Csemiczky Péter – basszus, Kádár Áron – billentyű, elektronika, Lontai Bence – dob, Németh Péter – ének, zongora, Perger Kristóf- gitár).
Budapest klubjainak bejárása után 2009-ben a Pécsi Egyetemi Napok tehetségkutatójának döntőseként játszhattak a fesztiválon, melyhez első demófelvételeit készítette el a zenekar. Nagyjából ebben az időszakban tisztult le a zenei írányvonal, mely hazai és külföldi alternatív és indie zenekarok nyomán, egyaránt változatos szövegvilággal párosulva, elektronikus hangzással szinesítve azóta is jellemzi muzsikájukat.
2010-ben megnyerték a nyíregyházi Backtage live tehetségkutató versenyt, további három különdíjat bezsebelve, melyek között főműsoridős szereplési lehetőséget kapott az együttes a Hegyalja fesztiválon.
Ugyanebben az évben játszhattak első alkalommal a Zöld Pardonban, a Magyar Dal Napján, mint a Zöld Fül Tehetségkutató döntős zenekara.
A mostanra már országosan ismert Jurij zenekarral közös koncertet adtak Budapesten, akikkel a további együttműködést is tervezik egy közös tavaszi turné keretében.
Első klippjüket novemberben forgatták ’Tényleg bocs’ című számukból az LB mediart támogatásával Nyíregyházán, mely az első olyan dal, amit professzionális körülmények között tudtak rögzíteni.

Műfaj:
rock / metál

Számok:


Cím: Tényleg bocs
Szerző: Németh Péter, Apollogika


Cím: Diszkó
Szerző: Németh Péter, Apollogika


Cím: Ennyi,kész
Szerző: Németh Péter, Apollogika

Weboldal:
http://www.myspace.com/apollogika

E-mail cím:
neme...@gmail.com

Státusza: kiesett

Szavazatok: 135

Fórum / / / vélemények
#1 gócpont
2011. január 6. 22:57

ki énekel srácok?
a dob meg a szinti sajnos b.-túl el van k.-va, amúgy nem rossz.

#2 nap15
2011. január 7. 1:12

Úgy érted szarul játszanak vagy szarul van keverve?
Németh Péter énekel.

#3 mókus
2011. január 7. 22:16

Az utóbbi évek legtehetségesebb/legígéretesebb tálentumai. Együtt van minden, ami kell,: szuper hangzás, jó szövegek, helyes srácok, letisztult zenei hangzás.Hajrá fiúk!

#4 DarkVödör
2011. január 8. 15:34

Ki sorolta be rock/metálba?
Az remélem nem lesz a zsűriben :-) nekem tetszik.
Hajrá srácok, drukkolok nektek.Irány a döntő

#5 Kovács
2011. január 19. 12:48

A srácok között vannak helyesek, na nem az a bájgúnár énekes. Az egész "letisztult" giccs.

#6 bence
2011. február 7. 19:02

köszönjük szépen mindenkinek a szavazatokat és a hozzászólásokat! reméljük lesz lehetőségünk találkozni az a38-on!:) addig is, a facebookon értesülhettek minden aktuális infóról.
sziasztok!
b - apollogika

Szólj hozzá!

YouTube