Anagramma Anagramma

Név:
Anagramma

Bemutatkozó:
Az Anagramma zenekar 2005-ben alakult.Tagok: Komáromi Vivien - ének,billentyű Németh Lilla - ének,billentyű Horváth Attila Balázs - basszusgitár,ének Kozák György - gitár,ének Molnár András - dob.2010-ben elkészült első 4 számos kislemezünk.Koncerteken a saját szerzeményeink mellett,Within Temptation,Nightwish,Lacuna Coil stb dalokat is játszunk.2011-ben terveink szerint újabb,hosszabb anyagot rögzítünk.

Műfaj:
rock / metál

Számok:


Cím: Örökkévalóság
Szerző: Anagramma


Cím: Angyal
Szerző: Anagramma


Cím: Az első pillanat
Szerző: Anagramma

Videók:
http://www.youtube.com/watch?v=oiaTrrEQcvk
http://www.youtube.com/watch?v=x49aSlDrFHc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qlg7-Hv9Ao4&feature=related

Weboldal:
http://www.anagramma.hu

E-mail cím:
anag...@freemail.hu

Státusza: kiesett

Szavazatok: 2925

Fórum / / / vélemények
#1 rambo
2011. január 7. 11:20

:)

#2 magányosAngyal
2011. január 7. 11:27

Jók vagytok! Csak így tovább! ;-)

#3 bori 52
2011. január 8. 12:28

Hajrá Gyurika!!!!

#4 csak
2011. január 11. 18:34

roland tdk-sound -jeeeeeeeeeeeeeee

#5 NWrajongó
2011. január 17. 17:57

Már örültem hogy valam jó zenét fogok hallani....
De most őszintén, ennek mi köze van a Nightwish vagy Lacuna Coil-hoz? Nem igen szoktam kritizálni, de ez olyan messze van a Nightwish/Lacuna Coil/Within Temptation vagy akár hasonló zené-től mint Pluto a Földtől.....Nem hiszem el hogy egyenes úton kaptatok ilyan sok szavazatot! De hát majd a zsűri fog dönteni mi lesz veletek......

#6 Gyurika
2011. január 17. 22:02

Hello!Én vagyok az Anagramma gitárosa.Miért kellene,hogy közünk legyen azokhoz a zenekarokhoz,akiktől dalokat játszunk???Ez nem egy tribute band..Feldolgozásokat,azért játszunk,mert egy koncerten nem állhatunk ki 15 egyelőre ismeretlen saját szerzeménnyel,nem gondolod? Rengeteg ötletünk, van nem szorulunk arra,hogy valakit másoljunk.A szavazás pedig tiszta,nyugodj meg elég sokan szeretnek minket...

#7 Progi
2011. január 17. 23:02

Szerintem nem baj, ha nem utánoznak befutott bandákat. Gondolom szeretik azokat a zenéket, de ők mást próbálnak nyomni. Én azt szeretem, ha valaki próbál saját hangot megütni, bár biztos nehéz, mert rengetegféle stílus van manapság. Nekem tetszik a zenéjük. Én úgy olvastam a bemutatkozásukban, hogy koncerteken a saját szerzeményeik mellett játszanak a Nightwish-től és a többiektől dalokat, nem csak azokat.
Pluto nem egy Disney figura?:-D
Szavaztam rátok! Szerintem jók vagytok!

#8 NWrajongó
2011. január 18. 16:51

Én inkább a zenei tudásról beszéltem....ha legalább az egyik a két lány közül tudna énekelni, akkor nem szólnék... De az a tény, hogy nem tudnak énekelni, nem találják el a hangokat. Most vagy rossz tanárhoz járnak, vagy nem járnak tanárhoz vagy csak nem tudnak énekelni, az már az ő dolguk! Csak egy jó tanácsot tudok adni a két lánynak, keressenek egy jó tanárt és tanuljanak meg tiszteségesen énekelni! És én eszt nem rosszindulatból mondom!

#9 Vox
2011. január 18. 18:12

"Kedves" NW rajongó!
Nekem van szerencsém ismerni a bandát közelebbről és nyilván kicsit elfogult vagyok, de szerintem nincs igazad! Az erős, hogy nem tudnak énekelni. Azt is tudom, hogy ellentétben másokkal, nincs rátéve az énekre "intonátor" a felvételen, mesélték ennek a hátterét. Amennyiben van is hamiskás hang valahol, úgy azt nem tartom annyira húsba vágónak. Hallottam én hamiskás Nightwish koncertet, de ők is emberek, pedig szerintem csak a zenével foglalkoznak. Amit lemezen hallasz szinte bárkitől, az erősen kozmetikázva van. Persze ők nem Tarja, de viszonylag kevesen mondhatják el, hogy primadonnának születtek. Mindenkinek végig kell menni egy úton és idővel kiderülnek a dolgok, ki mire képes. Ők még az elején vannak. Én minden ismerőst a támogatásukra buzdítok.
Mivel csupa jóindulatból írsz Nekik, adnék én is egy jó tanácsot Neked! Kérlek, tanuld meg a magyar helyesírást! Egy mondat nem kezdődik "de" és "és" kötőszóval (itt demonstráltam is az "és" funkcióját), továbbá a tiszteségesen=tisztességesen, az eszt=ezt! Ha rosszul tudom, megkövetlek.;) Én sem rosszindulatból mondom!
Anagramma, Nektek pedig hajrá!:-)

#10 NWrajongó
2011. január 18. 18:34

Kedves Vox,
A magyar nem az anyanyelvem, hanem az angol, így hogy írhatok bármilyen hibát.... köszi hogy kijavitottad, így legalább tanultam valamit!
Peace and love mindenkinek

#11 Viki(tm)
2011. január 18. 22:00

Nagyon jók vagytok! Két címről is szavaztam rátok! Lányok, gyönyörűek vagytok, és ha ezt egy csaj mondja, akkor úgy is van ;) Alig várom, hogy eljussak egy koncertetekre, de sajnos nem Magyarországon élek.
Remélem bejuttok, de abba ne hagyjátok semmiképp!

#12 Anagramma
2011. január 19. 17:06

Nagyon szépen köszönjük a rengeteg szavazatot mindenkinek!:) Bízunk benne, hogy nem volt hiábavaló!
Vikinek külön üzenjük, hogy pásztázd néha a honlapunkat, ott pontosan nyomon lehet követni a zenekarral kapcsolatos történéseket. Reméljük, eljutsz egyszer egy koncertre és kellemes perceket töltesz majd el a zenénket hallgatva!
Köszönjük Nektek és szeretettel várunk mindenkit a következő koncertünkre!
www.anagramma.hu

#13 dexx
2011. január 20. 9:30

GET THE FUCK -SHUT THE FUCK UP

#14 BB
2011. január 20. 11:05

nem tudom hol szedtetek annyi szavazatot össze,meglehet valakinek közületek van 1000 e mail cime :P a zenéről annyit hogy az énekesnő egyenesen katasztrófa ,biztos valamejikőtök barátnője azért van még a bandában ,jobb helyen már nem lenne a bandában

#15 Gyurika
2011. január 20. 11:16

Kedves BB!Igazából mi vagyunk a Kelly Family ,tehát testvérek ,a női hang én vagyok,a lányok meg roadok....Viccet félretéve: nem értem mire ez a rosszindulat?Ha bejutunk akkor majd a zsűri eldönti,hogy mi a helyzet...

#16 Zsolti
2011. január 20. 14:11

Sziasztok! Azért érezhetitek a rosszindulatot a kommentekből, mert feltűnően sok szavazatot kaptatok, sokkal-sokkal többet mint mások. Az, hogy meg kívánjátok mérettetni magatokat, tök okés, a számok a saját stílusukban teljesen rendben vannak. De a megvalósítás már hagy némi kívánni valót maga után, ami akkor persze, hogy szemet szúr, ha közönségszavazat alapján ti vagytok itt a legjobb zenekar.

Emiatt sokan megnézzünk, "ha ezeknek ennyivel több szavazata van, biztos vagy nagyon jók, vagy csalnak".

Ekkor meghallgatja az ember, és a következő van:

Az ének erőtlen, orrhangú, a férfi hang egy mormogás, a női hang nyögés. Persze lehet, hogy jó az énekesek hangja, de ez nem derül ki, mivel a legkönnyebb megoldást választva azt a kábé kvintnyi hangterjedelmet használják, ami még kényelmes, így viszont monoton az egész.

Gépi dob - ez persze nem baj önmagában, de így sokkal zavaróbb a pontatlanság (gitár,billentyű stb.) az "Örökkévalóság" című számban.

Az 'Angyal' című számban a verse utáni részben (0:57-1.11) hamis a gitár (ez a téma később is jön a refrén előtt pl. 1:59-nél is hihetetlen hamis). Ami azért furcsa, mert a szóló már pontos.

A szövegek közhelyesek de olyan szinten, hogy arra már nincs is szó. A közhelyekkel az a baj, hogy azt sugallják: a mondanivaló nem elég fontos ahhoz, hogy eredeti módon fogalmazzatok.

#17 Anagramma
2011. január 20. 15:14

Szevasz Zsolti!
Köszönjük a kritikát és az egyéb észrevételeket is egyben, ami a Te szemszögedből teljesen rendjén is van. Külön azt is szeretnénk megköszönni, hogy nem ordenáré módon tetted ezt, hanem próbáltad hozzáértő módon, tüzetesen leírni.
A kritikákból, amennyiben alapja van az észrevételeknek, próbálunk építkezni, hiszen mi egy "amatőr" zenekar vagyunk és ha jó szándékkal tesznek megjegyzéseket ránk, akkor érdemes elgondolkodni a végeredmény tekintetében.
A gépi dobra csak azt tudom Neked mondani, hogy az én lennék személyesen!:-D Ez egy alsó kategóriás akusztikus dobfelszerelés, de ha jól értelmeztem, legalább pontos.:-) Jön az ütem jel és csak ütni kell!
A zenében is, mint az élet más területein egy életen át kell tanulni és fejleszteni magunkat...
Szép napot!
András (Anagramma)

#18 gipsz
2011. január 20. 21:19

Fuhh Bazz XD Tiaztán Tudtok mailcímet gyártani!!XD
Azta csaló kurva eget XD

#19 Luca
2011. január 20. 21:46

Sziasztok! Nem értem mit kell egy együttest kritizálni annyit... Kivétel az olyan kritika, amiből tanulni is lehet. Nézem én is mások szavazati állását is, és nem ez az egy van akiknek érdekes módon úgymond több a szavazatuk... Valahogy mégis pont ez az egy van kiszúrva folytonos cseszegetésnek...
Oké ha valakinek nem tetszik, amit csinálnak, akkor hallgasson mást. A szakmai kritikát viszont nem ítélem el, ha szépen van az megfogalmazva. Abból sokat lehet tanulni. Én ugyan nem vagyok szakértő, de hallani, hogy fejlődőképes együttes lehet. Nekem tetszenek a számok, az énekkel sincs semmi baj, igaz lehetne jobb is, de mivel egy amatőr zenekar, biztos sokat fog fejlődni.
Sok szerencsét kívánok nektek!

#20 Gyurika
2011. január 20. 22:03

Köszi Luca,jól esik az ilyen hozzászólás,ebben a fikahullámban!!András nem is tudtam,hogy dobgép vagy...takarodj a Kraftwerkbe:-D

#21 akárki
2011. január 21. 0:52

Aki a csalást emlegeti!
1 - először is a szavazó rendszert kell kialakítani úgy, hogy a kiskapuk bezáródjanak. (már ha egyáltalán lehet ilyet, bár nem hiszem!)
2 - aki kitartó, hát hajrá!
3 - mindenki tudja, hogy ez így működik, és ha valaki belesimul, akkor elbukja, mert mindig lesz, aki nem teszi ezt, sőt nagyon sokat vannak ilyenek.
4 - sokszor marketing céllal mennek az ilyen szavazások, nem véletlenül...

Nincs ezzel gond! Szavazzunk, itt ez a feladat, vagy ne, és menjünk innen!

Ennyi!

#22 Roland
2011. január 21. 1:29

Atyaég, mi ez a zaj? Kb. el tudom képzelni, hogy lehetne ez jó is, de ez a felvétel hallgathatatlan.. csak az elsőt bírtam meghallgatni, de fájt. Mi ez az élő dob mellett be-be játszott szintikíséretautomatika-szerű csörömpölés? Hogy hamis az ének? Inkább az a baj, hogy gyakorlatilag nem is hallani ebben a káoszban!
Lehet, hogy koncerten jó ez? Máskülönben honnan ez a sok szavazat.. mert a felvétel alapján 0 lenne.
Össze kell dobni pártízezret, és már egy "olcsóbb" stúdióban 25-ször ilyen demót csinálhattok, ha (hallhatóan) ti magatok ehhez nem értetek.
Remélem segítettem, mert nem a fikázás volt a célom, szimpatikus a csapat amúgy. :)

#23 M.RmeO
2011. január 21. 2:02

Bocsánat,
nem akartam kritizálódni, de meglepő nekem ez a szavazatszám. Egy ilyen minden posztón amatőr garázsegyüttes, hogy kaphat ennyi szavazatot. Semmi szeretnivaló nincs ezekben a felvételekben: hamis ének, zaj, rosszul szól, gitárszoló necc, pontatlanság.
Hát nem tudom. Fura ez nekem. Sok jó produkció, sok profi produkció nem kapta meg a töredékét sem a ti szavazatotoknak...
Sajnálom a becsületes nevezőket....

#24 akárki
2011. január 21. 2:20

Mindenki becsületes nevező! Ott a zsűri, mindenkit értékel majd, nem vesz el semmiféle lehetőséget.

#25 K.J.
2011. január 21. 2:20

M.RmeO!

Ilyen dobogósok mellett mi is sajnáljuk magunkat! Ha lesz olyan jó hozzánk a zsűri, hogy beválogatnak minket, remélem élőben már nem kell a csalóktól tartanunk. Úgy is kiesnek az első körben.

Üdv: Egy becsületes nevező...

#26 M.RmeO
2011. január 21. 2:49

Kedves akárki,
nem akarok vitatkozni veled, mert nincs miről. Láttam, itt nagyobb neveket, láttam itt ismerősöket, akik színvonalas produkciót adtak ide. (de ez itt nem az)
Hidd el nekik is van sok sok ismerősük, és töredéke lett az itteni értéknek.
A kritikáimat leírtam nagyvonalakban. Szerintem az országban nem csak nekem van két fülem, hogy rájöjjek, hogy itt sunyulás van. De, legyen. Jussanak tovább, én elmegyek a hajóra, és megnézem, hogyan alázzák meg magukat.
Nem tiszta előttem, de "akárki' te bandatag vagy?


Kedves K.J.!
Sok sikert kívánok! Tiszta szívből kívánom, h az ilyen együttesek ne legyenek hatással, a helyezésetekre.....

RmeO

#27 Művészúr
2011. január 21. 2:55

Próbálom.. megérteni...
hogy honnan van ilyen sok szavazat... nem........
nem.....megy..mindenesetre Gratula !!!!

viszont..
Srácok.. !!! lányok....
nem jön át a zene.... eggyáltalán...
A lényeg az lenne hogy kirázza a hideg minden porcikámat...
zeneileg nincsen nagyon jól összerakva...

Én eleve 1 ilyen tehetségkutatónak nem álnék neki ilyen minőségü felvétellel
habár bátorságotok példamutató...
megnéztem a videókat is..
van az a lány.. aki zsebretett kézzel énekel..
Nagyon aranyos :)

én azt mondanám hogy belőle még lehet valami mert nagyon jó hangja lenne gyakoroljon sokkal többet.. mert sokkal több van a hangjában mint azt hiszi csak ne féljen kiadni magából

......
őőő
izééé
:D

A színpadon sokkal több mozgás kell
és rengeteg komunikáció....
mind a közönséggel mind a bandatagokkal..
a fő zeneszerzők a bandában...
üljenek össze nézzék át a témákat...
sok hiba van benne...
pl a monotonítás...
pl a dob.. tudom hogy ez nem 1álom hangzás
de azt vettem észre hogy sok helyen van oylan..
hogy a dob teljesen elentmondásosan megy...
azaz pl ha zúztok akkor ott menynen a nyitott lábcin és a crash. ne a kisérőnek a kúpja..
és nem tartjátok be a skálákat..

ezekre nagyon figyeljetek oda
remélem tisztába vagytok vele..
hogy a zsűri több mint valószinü hogy nem fog titeket be engedni.. az elődöntőbe...

ha mégis......
kérdezzétek ki profibb zenekarok véleményét és kérjetek tanácsokat tőlük és tervezzétek meg minden 1 es. mozdulatát.. az elődöntőnek és addig
gyakoroljátok míg bele nem betegedtek...

hozzátenném hogy én nekem is van 1 üttesem amivel jelentkeztem a taletóra...
és mi heti 4x próbálunk.. 3 órát )reménykedek benne hogy ez elég lesz)..

hidjétek el nekem
gyakorolnotok kell rengeteget...
és még annál is többet...


és
utólag..

próbáltam építő jellegü kritikát mondani..
megbántani senkit nem ált szándékomban
ha mégis akkor mélységesen sajnálom...


Sok sikert kívánok nektek.....
és

Gyakorolni...Gyakorolni...Gyakorlolni

:)

#28 tomi
2011. január 21. 7:49

Sziasztok!

Nem zenekari tagként, de ahhoz (azt hiszem) közel állóként szeretnék néhány szót szólni.
@akárki: tökéletesen osztom a véleményed.
@Roland: a felvételeik kvázi egy stúdiózás főpróbájaként készültek, első próbálkozások, a következő már stúdióminőségű lesz :) Nem beszélve a ráfordított nagyon kevés időről.
@K.J.: tudtommal nincs megszabva, hogy egy ember hányszor szavazhat, és milyen időközönként. A megfogalmazásod tökéletes, ha nem oda valók ki lesznek szórva. Meglátjuk. A közönségszavazat két hely a húszból. Nem tudhatod, hogy ki mit mutat a színpadon, lehet, hogy a tökéletes profi felvételekkel rendelkező banda épp semmit, mert épp profi midi vagy teljesen kikozmetikázott felvétel. Ez, nekem elhihetitek nem az. Egy-két effekt kivételével ez a nyers hang, ami nagyjából két óra + dob idő alatt lett feljátszva.
@M.RomeO: akárki nem bandatag.
@Művészúr: az eddigi legépítőbb jellegű kritikát tőled olvastam. Szerintem egy tehetségkutató nem első sorban a felvételről kell, hogy szóljon, sokkal inkább az élő produkcióról. Remélem bejuttok, és nem veszik kárba az a sok idő amit gyakorlással töltötök. Sajnos munka és egyetem miatt nagyon nehéz összeegyeztetni a próba időpontjait, általában hetente egyszer két órát tud teljes létszámban a zenekar.
@Anagramma: remélem nem lesz harag, hogy ezeket leírtam.
LFS,
t

#29 Dragonheart
2011. január 21. 9:00

Hát, Én itt már sok mindent olvastam, nem is tudom mire reagáljak :-)
Az építő jellegű kritikákat nagyon szépen köszönjük,(Művészúr, Zsolti) igyekszünk megfogadni azokat! A felvételekről... Jómagam sehol sem láttam feltételként leírva, hogy csak stúdióminőségű felvételeket lehet feltölteni. Nos, az igaz, hogy ez nem az, de néhány jelző amit itt kapott talán kicsit erős... A "kedves" kommentelőknek üzenem, hogy menjenek óvóhelyekre, és vigyenek magukkal sok-sok konzervet, mert terveink szerint idén újabb,hosszabb anyagot rögzítünk! =)
A szavazás tiszta, a zsűri pedig azért van, hogy kiválassza az elődöntőbe jutókat.

#30 Gyurika
2011. január 21. 9:13

úgy vettem észre,hogy rajtunk kívül csupa zenetanár,zseni stb nevezett erre a versenyre...Novella méretű fikázásokat írtok,ennyi időtök van?Én most gonosz leszek,de megmondom őszintén nem hallgattam bele egyik nevező zenéjébe se,csak az Anagramma érdekel.Szerintem foglalkozzon mindenki a saját zenekarával...

#31 az igazság
2011. január 21. 9:19

IGEN MEGVAN SZABVA HOGY HÁNYSZOR LEHET SZAVAZNI ,1 EMAIL CIMRŐL 1 -SZER ,A TÖBBI HACKELÉSNEK ÉS CSALÁSNAK MINŐSÜL ,EGY ÁTLAGOS BANDA AKI BETARTOTTA A SZABÁLYOKAT,NEM UGY MINT TI 300/400 SZAVAZATOT BIRT ÖSSZE SZEDNI, NA DE SEMMI IDEG HIÁBA A SOK SZAVAZAT EZZEL A PRODUKCIÓVAL NEM SOKÁIG FOGJÁTOK HUZNI KB AZT A 20 PERCET ,NA,DE MÉG AZ SEM BIZTOS TALÁN KIFÜTYÜLNEK BENETEKET KÖZBEN UGY IS A JOBB ÉS TEHETSÉGESEBB ZENEKAROK FOGJÁK ELNYERNI A ZSÜRI TETSZÉSÉT,REMÉLEM A ZSÜRI NORMÁLIS LESSZ ÉS FIGYELEMBE FOGJA VENNI A CSALÁSOKAT ,ÉS LÁTNI FOGJA HOGY AMIT TI CSINÁLTOK EZZEL NEM LEHET NYERNI ÉS EGY NAGY RAKÁS FOSSSSSSSSSSS

#32 Balu
2011. január 21. 9:37

Na, csatlakoznék a előttem szóló "fikázókhoz" , mert gyerekek ez egyszerűen szörnyű, nem tudom megérteni azokat az embereket akiknek ez tetszik, mert én voltam oly szorgalmas és belehallgattam a többi alkotásba is és nálatok sokkal érdemesebb zenekarok, vannak a bejutásra.

Amúgy meg nem kell ahhoz zenetanárnak lenni hogy el tudd dönteni hogy valami bántó-e a fülnek vagy jó hallgatni (a ti fületekkel baj van).

#33 Shifty
2011. január 21. 10:19

Meghallgattam, nem rossz... De annyira nem is jó h 3. helyezettek legyetek... : /

#34 igazságot!!!
2011. január 21. 11:28

Én csak a 3dik számot hallgattam, többet nem tudok, mert fizikai fájdalom... A botkezű gitáros mellé, tökéletesen passzol ez a két aláéneklős süket énekes. És az énekesek nem tudnak, egy szerencsétlen kvinten belül tisztán énekelni, az már tényleg felháborító... Unalmas zene, 0 mondanivaló!
De ez mi ez már??? Ennyi szavazat?? Igen, persze, hihető. Ebben a zenében semmi sem korrekt.....
Szégyen, hogy egyeseknek van arcuk csalni egy ilyenen...

#35 András
2011. január 21. 12:38

Kedves Művészúr!
Köszi a hozzászólást, az ilyen jellegű észrevételekből tudunk építkezni!
A gitárosnak és nekem (dobos) volt anno egy zenekarunk, ami 10! évig működött. Ezzel mi végigjártuk az összes fesztivált és több tehetségkutatót is. Volt, amit sikerült megnyerni, volt ahol nem jött össze semmi, de a lényeg, hogy soha nem jött össze a "nagy áttörés". Mi már annyira nem vagyunk fiatalok (a 30-as éveink közepén járunk). Csak azt tudom minden hozzászólónak mondani, annak is akinek habzik a tajtéktól a szája, senki ne gondolja azt, hogy ebben az országban sok-sok pénz nélkül be tud majd kerülni a "vezető" zenekarok közé. Sok mézes madzagot tartottak elénk és sokszor átvertek minket. Volt olyan verseny, ahol a zsűri azért nem adta nekünk az első díjat, mert megjelentek a másodiknak kikiáltott zenekar "baráti köre" és addig fenyegették a zsűritagokat, amíg meg nem gondolták magukat. Ez 2001-ben történt, a helyet és az azóta befutott banda nevét nem szeretném leírni... Ők azért könnyedebb műfajban mozognak és jók is ennek ellenére. A többi srácnak 2005-ben fogyott el a türelme.
Sokáig 2005-től kezdve ketten csináltuk az Anagrammát a másik megszűnése után és ha rámész a honlapra, akkor bele tudsz hallgatni pár felvételbe, amit ketten játszottunk fel még 2006-ban 1! nap alatt jobb híján, mert akkor is, mint mindig a pénz határozta meg, mit lehet kihozni a dolgokból. Az egy teljesen más irány volt akkor és kb. 2 éve jöttek képbe a lányok.
Semmit nem jelent, hogy mennyit zenéltél előtte, mert nulláról kell ismét elkezdeni mindent és valahogy a több műszakos meló és tanulás mellett, ami még 7végén is zakatol sokszor, próbálni összehozni a gyakorlásokat együtt, hogy haladj valamennyit.
Természetesen ez nem mentség! A lényeg az, hogy nekünk soha nem volt semmilyen hátszelünk, csak a zene iránti elkötelezettségünk és a helyi fiatalok rajongása az elmúlt 15 évben. Szerencsére ez volt szép számmal!
Igen, ez a felvétel nem a legjobb sajnos, de tervben van egy másik, jobban összerakott dolog a jövőben, ha nem jön közbe semmi (pl. habzó szájú emberek akarnak megölni...). Ez belső használatra készült elsősorban és pont azért, hogy hallhassuk magunkat így is és tanuljunk a hibákból. Egyszerűen most csak ez van! Megfelelő hangosítással ez élőben azért más.
A dob ellentmondásosságára kíváncsi lennék, hogy mire gondolsz pontosan, mert így most nem tudom behatárolni.
Szóval, ha valakinek ez fáj is, nem akarjuk feladni a zenélést a jövőben, hanem fejleszteni szeretnénk magunkat és jobban összerázódni.
Tisztelettel:
András (Anagramma)

#36 Gyurika
2011. január 21. 13:16

Észrevettem,hogy az élbolyban lévőket ugyanazok fikázzák...aki szerintük jó,az mit keres itt?Ennek milyen a haja?Az meg miért nem kapja be a faszt?Azt hiszem a kultúra rendesen kicsapta a biztosítékot...Monoton a zenénk?És ki mondta,hogy mi nem monoton zenét akarunk játszani?Vagyis,bocs' "orrhangú monoton metalt dobgéppel",akit történetesen Andrásnak hívnak:-) Rengeteg versenyen játszottam,legtöbben akkor még a taknyotokat ettétek,mert különben már öreg is vagyok:-) Ezért nem hallom a hamis hangokat sem...Szóval soha nem éreztem ennyi rosszindulatot,még szerencse,hogy zenekarunk megtörhetetlen.Én a témát befejeztem,inkább zenélek...

#37 terr
2011. január 21. 13:23

Gyurika az észrevétel tökéletes, ez is épp olyan feltűnő jelenség. Hát ez van... Zenélj, így is van! Hajrá!

#38 NWrajongó
2011. január 21. 14:58

....főleg az a vicc hogy az utolsó négy nap alatt szettek össze 2000 szavazatot....elég szomorú hogy csak így lehet nektek győzni!!

#39 M.RmeO
2011. január 21. 15:41

Kedves Gyurika,
zenéljél, és mellé csaljál még jó sokat, az úgy jó...
Alapvetően engem tökre nem érdekelne ez, mert nem jelentkeztem. De annyi igazság érzetem van, hogy szót emelek azokért a zenésztársaimért, akik becsületesen állnak ehhez, egy normális produkcióval.

András,
butaságokat írsz össze vissza, azért kell nulláról kezdened, mert semmit nem tudtok. Az hallatszik, hogy rakosgattok egymás mellé riffeket, amikre vonyítanak az énekesek. Mivel régi motoros vagy, és nagy tapasztalattal. Szívesen eléd raknék egy olyan kottát, amit a 10 évesek játszanak, le tudod e blattolni. Mielőtt jössz azzal, hogy csak dobolsz, a dobosnak minden szólamot tudnia kell prezentálni, és érteni. (zongorán) Ez egy szakma. És amúgy is, túl sok a kifogásotok, meg a szépítgetések. Túl sok az elért szavazatokhoz ...

És tényleg elszomorító, hogy véletlen az utolsó nap kaptok 2000ret. És van bőr az arcotokon írni egy kommentet, hogy köszönjük a sok szavazatot!

#40 Gyurika
2011. január 21. 15:56

Bár azt írtam utoljára,hogy részemről téma lezárva,még annyit szeretnék : vegyétek már észre a nagy fikázás közben,hogy az Anagramma NEM került be a közönségszavazással,úgyhogy nem kell felvágni az ereiteket:-) Nagyon sok sikert kívánok az Anagramma nevében a versenyző zenekaroknak,mert mi ilyenek vagyunk...

#41 M.RmeO
2011. január 21. 20:56

ezekszerint mégis van igazság:)

#42 szanalom
2011. január 21. 23:22

Érdekes, hogy a 4. helyezettet már nem fikázza senki! De amint bekerülnek a 3-ba, azonnal elkezdődik... Szánalmas!
AKÁRKI lenne most itt, meg a másik két helyen, ugyan ez lenne!

#43 András
2011. január 22. 1:29

"Kedves" M.RmeO!

Igencsak felkeltetted a figyelmem a hozzáértéseddel!

Én szeretek tanulni, mert nyilvánvalóan attól csak több lehet az ember.
Arra jutottam, hogy megkérlek, írd le légy szíves a valódi neved, a zenekarod nevét és hogy milyen hangszeren játszol.
Szívesen meghallgatnám, mert azoktól a zenészektől sokat lehet meríteni, akik ilyen magas szinten művelik a zenét.

Biztos vagyok benne, hogy a kérésem nem fog kellemetlenül érinteni, hiszen csak büszke lehetsz a tudásodra és nem másik zenekart fogsz megnevezni...
Remélem, nem beszéltem most össze-vissza butaságokat!

Előre is köszönöm!
András

#44 Adrincs
2011. január 22. 9:34

Kedves András!
Nem irigyellek, nem lennék a helyedben.
A zenétekhez nincs hozzáfűznivalóm, mivel nem értek hozzá.
Csak azt nem értem, hogyan tudtátok röpke 12 óra alatt megduplázni a szavazatokat. Pedig előtte is az élmezőnyben voltatok. És tudod, ilyenkor az ember azt gondolja, hogy az az ezer fölötti szám sem valós, nemhogy a 2800!
Azóta hogyhogy nem emelkednek a szavazatok? Pedig ekkora rohammal már régen 4000 körüli szavazattal kéne rendelkeznetek.
Ha nem nyúltatok tisztességtelen eszközökhöz és valóban ekkora támogatói körrel rendelkeztek, akkor elismerésem és sok sikert nektek.
Ti tudjátok, hogy mi van a háttérben. És ha számotokra is meglepő lett volna ez a magas eredmény, akkor már ti is jeleztétek volna itt.
Üdv, A


ui.:

#45 András
2011. január 22. 11:03

Kedves Adrincs!

Úgy gondolom, innentől kezdve bármit is írnánk, "titeket" érdekelne a legkevésbé, hiszen magatokban ti már elkönyveltetek minket mindennek... Nem is akárhogy!

A másik pedig az lenne a mocskolódókkal kapcsolatban, hogy ti "ismertek" minket, de mi nem tudhatunk rólatok semmit. Arc nélkül igen könnyen lehet köpködni és trágár dolgokat hozzánk vágni.

Tegyétek ezt úgy, hogy leírjátok a neveteket, zenekarotok nevét, milyen hangszeren toljátok, akár a zenekar honlapjának címét és én szívesen meghallgatom, megnézem a produktumot ami mögöttetek van.

Előre is köszönöm srácok!
Akkor hajrá!

András

#46 Morc
2011. január 22. 12:58

Hát nem olyan borzalmas, mint az ÖRDÖGÁROK.

Nagyon-nagyon-nagyon sok ízesített ízelnyomó szódával elmegy.

"Az első pillanat" című szám első pár pillanata valami elképesztően borzasztó... De a baj nem ez!
Hanem, hogy a szám annak utolsó pillanatáig is elképesztően borzasztó. Emiatt javaslom az "Első pillanattól az utolsóig" számcímre történő módosítást.

És ne haragudjatok, hogy ilyen erős kritikával illetlek benneteket, de ez az igazság. Ugyanis az ember elvárja, hogy az a zenekar, amelyik 2863 szavazattal rendelkezik, az már valami nagyon jót kéne, hogy csináljon.

Hamisnak nagyon hamis. Az énekesnő ne álljon ki élőben színpadra ilyen hanggal. Ha nem muszáj, mert én kimegyek a teremből.

Van az a tone-tuner hangsáv keverő program amivel a hamiskás hangokat oda lehet húzni a helyükre.

Használjátok!

És hogy valami pozitívat is mondjak:

Az abszolút hamisságotok és erőtlenségetek ellenére legalább eredetibb a zenétek, mint az ÖRDÖGÁROK-é.

#47 feri
2011. január 22. 14:01

Kedves zenekar nálatok a hamisság,a pontatlanság,és az énekelni nemtudás az koncepció,mert akkor ez jó.Nagyon sok hozzátok hasonló buli zenekart hallotta már.A zeneszerzőnek mondjátok meg,hogy hangszerelni nem tud,vagy lehet,hogy tud,csak a zenekar nem tudja eljátszani.Elgondolkodtam azon,hogy-ha a demón ilyen pontatlan és hamis minden,mi lesz a koncerten.A helyetekben én bérelnék egy profi énekesnőt,dobost,gitárost,stb akik meghangszerelnék a dalaitokat,szerintem hasra esnétek a különbségtől,és csak annyit kérdeznétek magatoktól,hogy mi a szart csináltunk mi idáig? .Nem akartam sértő lenni,de ez a zene így kb 100 zavazatot ér.

#48 Alxin
2011. január 22. 15:50

Kedves zenekar. Hadd írjam le a véleményem!

A zenék rendben lennének, ha szereznétek egy normális stúdióst. A cintányérok annyira hangosak és élesek, hogy az már tényleg borzalom. A pergő ezzel szemben nem hallatszik, csakúgy, mint a basszusdob.

Az énekkel meg kellene tanulni dolgozni, nem árt néha bevetni egy kis pitch-shiftinget (persze nem annyira, mint amennyire a magyar pop-iparban használják - csak épphogy pontos legyen). Ezenfelül ez a rettenetes orrhang azt hiszem kritikán aluli. A metálzenekarban az énekes nem motyog, vagy szaval, hanem ordít. Persze ezt rá lehet fogni a dinamikára is, de akkor meg azzal jövök, hogy hiányzik belőle ;) Az effektezésről sem árt szót ejteni, a vokálra minimális visszhang (plate vagy hall beállítás) és ritkábban előforduló delay kell. Ezenfelül nem árt legalább annyira kidolgozni EQ-val, vagy csak simán úgy felhangosítani, hogy érteni is lehessen belőle valamit.

A gitár nagyjából rendben van, csakúgy mint a basszusgitár.

Ezenfelül még néhány dolog. Nem tudom, hallottatok-e arról, hogy a zenében fontos a tér. Ha ezt vesszük figyelembe, nálatok minden alaphelyzetbe van, ahogy felvettétek. De azért segítek egy kicsit:

Basszusdob és pergő - a térben tömörítve (középen)
Cinek - jobbra, balra pannolva (tehát szélesen)
Timpánok - mint a cinek.
Basszusgitár - térben tömörítve (középen)
Ritmusgitár - térben széthúzva (szélesen)
Szólógitár - térben tömörítve (középen)
Szinti kísérő - széthúzva
Szinti szóló - tömörítve
Fő ének - tömörítve
Fő VOKÁL - széthúzva, magasfreki levágva

Körülbelül ennyi. Azt ajánlom, hogy vonuljatok kicsit vissza, és keverjétek újra a számokat ezek szerint. Ja, és figyeljetek, hogy a végeredmény NE TORZÍTSON, szóval ne érje el a peaket (compressoral és limiterrel megoldható).

Ez a zene körülbelül 40 szavazatot ér.

Sok sikert a zenekarnak a továbbiakban :) Üdv!

#49 pff
2011. január 22. 16:15

Én is hagy írjam le a véleményem... 42 ember likeol titeket facebookon, és TÖBB MINT 68-szor annyi ember szavaz rátok???????? oké hogy csaltok valamennyit, de ez hogy ilyen eszméletlen sok szavazatot, ehhez aztán pofa kell. egyébként értem ezt ugyanígy az egész top3-ra, vicc az egész. majd szépen elvéreztek az a38on, mert szart se ér amit csináltok a bőven kevesebb szavazatos, fair-play szerint játszó zenekarokkal szemben.

#50 feri
2011. január 22. 16:26

Megnéztem a videókat ,hát talán a dobosotok ér valamit,a lányok szerintem pályát tévesztettek.Igaza van az előttem szólónak,de amit le ír az csak némileg segít,az intonációs problémákkal,levegő vétel és egyéb ének technikai problémákkal nem tudtok megküzdeni.A szimpadon ez nagyon gáz lesz .

#51 tökmindegy
2011. január 22. 20:33

Hölgyeim és Uraim! Ez iszonyúan gyenge. Hogy kaptatok ennyi szavazatot???

#52 M.RmeO
2011. január 22. 22:05

András,
nem Magyarországon élek.... így nem hiszem, hogy eljönnél.

Hm,, a facebookot nem is láttam, de sanszos, hogy nem is fogom.Kezd sok lenni ez már, most voltam itt utoljára.
üdv

#53 Gyurika
2011. január 22. 23:57

Köszönjük minden zeneműértőnek a hozzászólást!Lassan azt veszem észre,hogy ebben az országban mindenki virtuóz,technikai zseni stb.Szerintem holnap el is megyek kazánfűtőnek,az első dolog lesz,hogy elégetem a gitárjaimat,majd a béna,vak,süket,hamis,orrhangú,monoton,dobgép zenésztársaimmal megostorozzuk magunkat nyüszítve egy sarokban.Megfelel???Vegyétek már észre,hogy harmadik az Anagramma,tehát NEM lesz ott a versenyen...okosítsatok mást,mi nem kérünk belőle.Viszont mindenkit várunk szeretettel a március 12-én a tokodaltárói Magyar sörözőben,ahol mindenki meggyőződhet élőben az Anagramma erejéről.Love&Peace

#54 feri
2011. január 23. 0:43

Megostoroznátok a csajokat hmmm......ez szexi. Gitárt nem égetünk,egy zenész tiszteli a hangszerét,ti ezt még nem értitek

#55 laca
2011. január 23. 0:59

kérdés, hogy fogják e érteni vamikor:D

#56 Morc
2011. január 23. 10:06

Kedves Zenekar!

Ne foglalkozzatok a sok kritikával!

Az a forma, ahogy megfogalmazzák, az gáz, de a tartalmának kb. az 50-60 %-a igaz lehet, ha hajlandóak vagytok elfogadni. (főleg a keverés, az ének hamissága, stb.)
Csináljátok, és egyre jobb lesz! Ahol most tart, az tényleg... Nem valami sok.

Zenéljetek, abba ne hagyjátok, és hajrá!

#57 Josh
2011. január 23. 16:10

Kedves Gyurika

Hidd el, itt nagyon sokan tisztában vagyunk vele, hogy nem kerültök be harmadik "legjobb" eredménnyel az elődöntőkbe. Nem is ez a lényeg. A másik két zenekar, akik _elvileg_ bejutnak, szégyellhetnék magukat, ahogy szerintem Ti is, mert nem hajlandóak elismerni azt, hogy bizony itt azért joggal felmerül a csalás gyanúja.

Továbbá biztosan a negyedik, a harminchatodik és a százkilencvenakármelyik zenekart is megköveznék az itt nevezett becsületes zenekarok, ha csak a gyanúja is felmerülne annak, hogy csaltak valamilyen módon. Ebben egészen biztos lehetsz.

A zenéről és a zenélésről:

Nem baj, ha hamis az ének, ha nem úgy szólnak a hangszerek, ahogy azt sokan elvárnák és nem várja el senki, hogy ostorozzátok magatokat a sarokban, meg elégessétek a hangszert abban az esetben, ha meg van bennetek a Zene iránti alázat és szeretet. Na meg persze, ha mindezt becsülettel, tisztelettel és odafigyeléssel művelitek. Nem ismerlek titeket személyesen, de a válaszaitok és az alapján, ahogy az egész helyzetet kezelitek (a másik két zenekarral együtt) ezek a dolgok hiányoznak. És még egyszer mondom, nem csak az Anagrammáról van itt szó, hanem még nagyon sokakról, sajnos. Egyébként kazánfűtőnek se menjél, ha nem értesz hozzá. Gitárral nem jó fűteni. :P

#58 Gyurika
2011. január 23. 17:57

Lassan reklamálni fogok anyukámnál,hogy minek szült meg,de előtte még elmegyek illemtanórákra,zenetanárhoz stb...ja,és egy kazánfűtő tanfolyamra,nehogy véletlenül a gitárt használjam gyújtósnak:-) Zenei alázatról meg annyit,hogy lassan 24 éve zenélek.Az előző zenekarommal többször végeztünk dobogós helyen...még ha nem is tudok zenélni...Az Anagrammával nem akarjuk a világot megváltani.Egy célunk volt,hogy kapcsolatokat építsünk,hasonló stílusú zenekarokkal megismerkedve koncerteket szervezzünk...de ez a sárdobálás kinek hiányzik?A lényeg: 2011 március 12 Tokodaltáró,Magyar Söröző,Anagramma koncert.Lehet jönni rajongani!

#59 András
2011. január 23. 21:59

Kedves Alxin!

Azért reagálok az észrevételeidre, mert véleményem szerint "normálisan" tetted azt!:-) Ezért köszi!
Valószínűleg ezért is támadni fognak, mint azt már megszokhattam/tuk, de megkockáztatom.
Te vagy az első, akinek rajtunk kívül feltűntek ezek a technikai "malőrök" (tér, dob, stb...), legalábbis te írtad le először. Nem is úgy fogom fel, hogy bántásként írtad, ez semmi a többiekhez...
Szóval, hallottunk mi is a térről és a többi dologról, ami kell egy jól megszólaló felvételhez.
Röviden leírom ezeknek a hátterét.

Tavaly gondoltunk egyet és arra jutottunk, hogy fel kéne venni pár dalt házilag a próbateremben, hogy meg tudjuk hallgatni ilyen formán is őket, mert addig nem született ilyen "stúdió jellegű" anyag a zenekar eme felállásában. Nekiálltunk a dobnak. Természetesen technikai problémák adódtak, ami miatt ott helyben azonnal le kellett keverni egy sávra az összes dobtémát, ezért vannak az aránytalanságok, nyilván mert utólag már nem tudtunk belenyúlni. A dob mikik is kölcsön voltak kérve és nehezen lehet ismét elkérni, mert a tulajdonosa folyamatosan használja őket koncerteken. Ezekhez ragaszkodnék, mert jók és mivel a motyó nem egy felső kategóriás széria (kb.leesett a Pearl-nél a földre és elnevezték valaminek, majd eladták úgy), csak jót tesznek neki. Egyébként, ahhoz képest önmagában jó bőrökkel nincs rossz hangja.
A gitár és a basszus vonalból lett felvéve, mert egy kis művház alagsorában van a próbaterem, ami nem teljesen hangszigetelt és sokszor vannak átfedések az egyéb programokkal.
Ezek után mentek az énekek egy tök egyszerű dinamikus mikivel. Igen, nem használtunk Pitch Shiftinget, ahogy magad is rájöttél. Joggal tettük, mert kíváncsiak voltunk a valós eredményre, nem a kozmetikázottra, ahogy azt mindenki használja általában.
Utána nagyjából össze lettek huzigálva és ezekből próbáltunk kihozni valamit, ami alapján meg tudjuk ítélni, hol van gond, min kell változtatni.
Tehát ez amolyan demo demoja dolog, csak aztán jött ez a verseny és egész egyszerűen most csak ez volt, amit be tudtunk adni rá. Ezek december közepére lettek készen.
Mi is tudjuk, hogy mások nyilván stúdióban rögzítették a dalaikat és azzal nem tud megszólalásban versenyezni.
Ezeket nem is akarjuk újra keverni, egyáltalán újra foglalkozni velük, mert ismét fel lesznek véve. Remélem, ott már minden külön sávon lesz, ahogy lennie kell és egy jobb minőségű anyagot lehet már összehozni belőle.
Az életben nem gondoltuk volna, hogy ezek így szét lesznek boncolva, sokszor másodpercről másodpercre, persze az is igaz, ha valahova felteszi az ember benne van a pakliban!
Ez nem magyarázkodás, hanem a dolgok háttere.
A javaslataidat köszönjük!

Másfelől, amennyiben kíváncsi vagy a hangszeres tudásra és egy "normál" minőségű felvételünkbe belehallgatnál, javaslom, látogasd meg a honlapunkat, ahol találhatsz 3-4 olyan felvételt, amik még 2006-ban lettek összedobva. Ketten voltunk egy előző csapat megszűnte után a gitárossal, azok úgy készültek...

Ha rámész erre a linkre, akkor a már nem létező zenekarunkat hallgathatod meg.
http://www.youtube.com/watch?v=Wz7mu0eHks4&feature=related

A magam részéről ezt lezártam és továbbra is csak azt tudom javasolni mindenkinek aki kritikát fogalmaz meg, tegye azt úgy, hogy mellé írja a valódi nevét (teszem azt bemutatkozik), a zenekara nevét (akár az általa szeretett és támogatott csapat nevét, amennyiben nem zenél a jelentkezettek közül sehol sem), milyen hangszeren játszik és egy honlap címet, ha van!
Hozzáteszem, eddig nem élt vele senki!!! Szeretnék én is belehallgatni a kritikusaink zenéibe, hogy legyen összehasonlítási alap.
Ismét előre is köszönöm!

András

#60 Alxin
2011. január 23. 23:16

András, köszönöm a normális választ :) A linkelt zene ilyen szempontból valóban nagyon szép munka. Ha az ide feltöltött zenéket is megcsináljátok így akkor tényleg rámondom, hogy megérdemlitek a kétezer nemtomhány szavazatot.

Az egysávos dobról:
Épp egy ilyen zenével (is) dolgozom most. Nem akkora szívás, mint ahogy hangzik. Egyetlen feltétele annak, hogy normális anyagot adjon ki az ember ilyen körülmények mellett, ha jól lett felvéve. Szerencsére az én nyersanyagom elég jó volt (igaz, csak 4 db dinamikus shure mikorofonnal lett felvéve - az egész dobszett.. de tényleg!), tehát szépen ki tudtam effektezni és keverni. A ti esetetekben, ahol ahogy mondtad már érdekesen lett felvéve a dob, valóban nincs sokmindent tenni, bár semmi sem lehetetlen, egy kis multiband compressor és equalizer csodákra képes :D

Részemről ennyi :D Sok sikert a továbbiakban!

#61 Tawasz
2011. január 24. 2:53

Sziasztok..

Végig olvastam az összes komentet... :D eléggé fárasztó volt...

írta valameik bandatag... hogy.. válaljuk fel magunkat...
meg a zenekarunkat... stb...
namost én hajlandó vagyok ezt megtenni...

De pusztán csak azért... mert
meg szeretném... mutatni....
hogy én 3 nap alatt teljesen házilag... milyen felvételeket tudtam produkálni...

hozzátenném...
hogy mi is amatőr banda vagyunk...
nem vagyunk profik !!
és a felvételek.. se szólnak úgy ahogy kéne..

csak anynit szeretnék tanácsolni....
hogyha legközelebb.. több időt tudtok a felvételek keverésére fordítani tegyétek meg...
akár vigyétek haza a sávokat..
és otthon keverjétek meg... vágjátok..
és centírozzátok :)
szerintem.. ha az ember 1 kis időt ráfordít.. akkor
igenis jobban tudnának ezek a felvételek szólni..
:)


Zenekarom neve...: IN HAZE
http://www.talentometer.hu/nevezettek/in-haze

ui. Sikeres fejlődést.. :) és koncerteket...

#62 Tawasz
2011. január 24. 9:11

őő.. már aznap ellátogattam a weboldalatokra..
megnéztem az összes videót...

meg azt a klippet is...
Én nekem az a videó nagyon tetszet..főleg a sok kritika után meg az itt halható felvételek után
szeretnék pártatlan maradni..
de lenne még 1 javaslatom...
a kommentelőknek...

aki esetleg venné a fáradságot...
és megnézné azt a videóklippes videót... :D (bocsánat a sok helyesírási és nyelvtani hiba miatt)

az lehet hogy már 1 picit másképp álna hozzá
a dolgokhoz... mert az a felvétel az tényleg jól szól..
és szerintem zeneileg is rendben van...
igaz hogy nem az én stílusom de értékelni attol még tudom...

Nem akarok senkit se fikázni és senkit se isteníteni....

szimplán a véleményemet...
próbáltam kifejteni :)

ui.
Köszönöm szépen Andrásnak..
hogy meghalgatta a felvételeinket

#63 K.J.
2011. január 24. 10:28

Ejj, jó sok kritika, meg hozzászólás meg fikázás meg anyázás van itt... :D

Egyébként meghallgattam a számokat (a linkeltet is), és őszintén bevallom, hogy nekem nem igazán tetszik ez így ebben a formában, de érezhető, hogy legalább van mögötte koncepció. Bár számomra is furcsa, hogy ezzel a minőséggel és a sajnálatos hamissággal (nem sértésből mondom) ilyen rengeteg szavazat jött össze. Nem fogok fikázni, meg ócsárolni itt senkit, a lényeg az, hogy ezek után már tényleg kíváncsi lettem rá, hogy milyen lehet ez a zene élőben. Szóval remélem, találkozunk az A38-on.

Valamint Tawasz példájából kiindulva, én is fel szeretném vállalni magam. Remélem a zenekarom nem veszi rossz néven, ha olvassa ezt. :D

http://www.talentometer.hu/nevezettek/antherydium

Hozzáfűzni nem szeretnék semmit, ott vannak a kommentek, esetleg a honlap, ha érdekel. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Üdvözlettel:
K.J. - Antherydium zenekar

#64 Tawasz
2011. január 24. 13:45

Szerintem... a szavazatoknak már nincs túl sok értelme... úgy az összes zenekarra is értve..

Ugyanis...
én úgy látom hogy ez a tehetségkutató most már inkább.. arról szól hogy
mennyire tudsz jó REKLÁMFOGÁST csinálni
a zenekaroddal.....
az Anagrammának... akarva vagy akaratlanul
ez valamelyest sikerült is :)

Csak gondoljatok bele...
az itt kommentelők között..
már ha 1 ember is meghal-ja valahol azt a nevet hogy Anagramma... Tudni fogja hogy miről van szó...
és ez itt a lényeg...
britney spears-t is mindenki fikázza :D
és mégis......... :)

terjednek a hírek..

mint amikor én a buszon visszahallom hogy a zenekaromról beszélnek..
mitse sejtve hogy én a mögöttük levő széken ülök :D

lesz még a világon 1001 tehetségkutató...
mindig lesz lehetőség próbálkozni..
és fejlődni...
és kell is...

én azt mondom hogy ez a talentóméter...
a nevezések meg a szavazások.. kommentek...mindenkinek
eléggé sok tapasztalattal szolgált... kinek pozitív kinek negatív
de ezek a tényezők.. azok amik elvezetik bármely zenekart.. a göröngyös úton... :)


ui.
Persze szavazgatni attól még lehet.. :)

#65 Tawasz
2011. január 24. 14:10

Annyit szeretnék még mondani...hogy...

ugye felvállaltam a nevem és a zenekarom....

és ezt példaképp szántam azoknak...
akik a legsúlyosabb kritikákat írták....
:)

én magam is kíváncsi vagyok :)...
hogy 1 es szakértő zenészek
kik a kritikákat írták... milyen zenei háttérrel rendelkeznek.... :)


u.i.

Lehetne ebből olyan Dr. House-os oknyomozós
folytatásos regényt írni :)

#66 Gyurika
2011. január 24. 16:37

Tawasz: Azon kevesek közül vagy,akik normálisan szóltak a témához.Én nem gondoltam volna,hogy ilyen indulatoknak tesszük ki magunkat.Ha ezt előre látom,mivel én neveztem a zenekart,akkor a büdös életben nem tettem volna meg.Most nagyképű kérdés jön: mi lesz,ha mégis beválogatnak minket?Kinyírják a zsűrit?:-) Most már nem akarom,hogy "felfedezzenek",inkább megpróbálunk sok koncertet lekötni és kész...

#67 nora
2011. január 24. 17:19

Ha, Ha, Ha,kibújt a szög a zsákból.

#68 Tawasz
2011. január 24. 17:40

na ez 1 jó kérdés....

hátt... vagy kiborul a bili..
vagy nem :D

szerintem semmiképpen se adjátok fel...
sok zenekarról hallottam már... akik
félbehagytak dolgokat... és az lett a vesztük is....

a kitartás... az ami ilyenkor nagyon kell...
főleg ennyi kritika után...

szóval ne adjátok fel... :)

ha tényleg komolyan gondoljátok.. akkor csináljátok... :)
építsetek minél több kapcsolatot zenekarokkal..
sok koncert kell
és 1 kellemes jóhangulatu csapatmunka a bandával..
én próbálok erre törekedni..


u.i
a zsűrit nem hiszem hogy kinyírják hiszen tőlük függ a többi zenekar sorsa is..... :D

#69 adolf
2011. január 24. 22:41

Viccesen @szar.....

#70 Zender
2011. január 25. 13:25

2800 szavazat? sok az ismerős úgy látom...
Más kategóriában 10x jobbak vannak, de itt csak a rock/metál a nyerő.

#71 Pauly
2011. január 26. 8:40

Úristen ez szörnyű! Sokkal jobbak vannak ebben a kategóriában lényegesen kevesebb szavazattal.

#72 fan
2011. január 26. 10:53

http://www.youtube.com/watch?v=lpva5Xfn_08

#73 András
2011. január 26. 11:51

Tisztelt "arctalan" hozzászólók!

nora: Milyen szög, milyen zsákból???

adolf: Befejezem a mondatod.
Viccesen @szar.....a nevem.
Igen adolf, az! Valaki eszembe jutott róla...;-)

Zender: Hiszek neked, hogy más kategóriákban pont 10x jobbak vannak, de itt csak a rock/metál a nyerő!:-) Ez azért van, mert ez itt a rock/metál kategória!;-)

Pauly: Egyszer hallgass meg élőben és azután értékeld. A honlapon nyomon lehet követni a tervezett koncertek idejét és helyét . Ha azután is kitartasz a véleményed mellett, lelkünk rajta.

Eddig 2! zenekar vállalta fel a kilétét a sok-sok hozzászóló közül és azóta érdekes módon emberi hangon tudunk kommunikálni egymással.
Köszönet az In Haze és az Antherydium zenekaroknak!
Látogassátok őket, mert megérdemlik!

Tisztelettel:
András (Anagramma)

#74 napsügér
2011. január 27. 18:56

Hát... én nem sajnálom senkitől az első helyezetet... Élőbe biztos jók vagytok... szeretnék benne hinni. A dobosnak annyi hogy hangos a lábcin és semmit nem értek a pergőből meg lábdobbol.. pedig azoknak kéne adnia a zene lüktetését... mindegy.. ehhez a nájtvisezős stílushoz se nagyon értek szal nme szólok közbe... bassz jobban oda a pergőnek:)
sok sikert kívánok a zenekarnak... én beérem a magunk 33 szavazatával... ha a verseny fer valaki meghallgatja... ha meg nem hát akkor eleve nem lett volna esélyem.... nekem nincs ennyi barátom/rajongóm és (ha ez a helyzet itt) csalni se tudok, vagy szeretnék....

üdv: Gyula
ducktape

#75 Gyurika
2011. január 27. 19:42

napsügér: feljebb már többször elmondtuk a felvételek elkészültét,ezért olyan-amilyen...a dobot csak úgy tudtuk rögzíteni,hogy utólag már nem lehetett változtatni az arányain,a többi hangszer pedig vonalból lett felvéve stb.Ezt a nájtvisezést meg úgy látszik mindenki megkapja,aki női éneket merészel használni...Tény,hogy játsszunk tőlük 1(!) dalt,de aztán ennyi.Nem operázunk,nem másolunk...Megpróbálunk egyedi stílusban zenélni,amennyire csak lehet.Élőben pedig várunk szeretettel,és persze mindenkit, március 12-én Tokodaltárón a magyar sörözőben,ahol másfél órában elhúzzuk mindenki nótáját:-) Ezt a versenyt(MAGÁNVÉLEMÉNY!!!) meg konkrétan leszarom!Harcoljon más...

#76 bandibácsi
2011. január 30. 0:15

Csuda hamis az ének néha. Érdemes lett volna több gondot fordítani erre a felvételkor, még a rossz körülmények ellenére is. Kár érte.

#77 jerr
2011. január 30. 1:27

Bandibácsi, ezzel is egyet értek! :)

#78 Marcsi
2011. január 30. 19:09

Hát lehet itt fikázni, lehet itt védeni, egy dolog a biztos:
Egy látogatónak, aki ide téved, az alapján kell döntenie (előismeret nélkül) hogy meghallgatja a feltöltött demókat. És mindenféle okoskodás nélkül meg beleszólás nélkül mondom, hogy az itt levő demók alapján nem tartom az együttest esélyesnek... Fentebb leírták a hibákat.
Nézzétek, lehet, hogy élőben jobban hangzik... Lehet...
De felvételen (néztem koncertVIDEÓKAT) ott is ugyan ezek jönnek elő, amik le vannak írva...
Ebbe a mezőnybe ez kevés...

Reagálnék a többiekre is.
A verseny tisztaságát nem tisztem megítélni.
Ami biztos, hogy a szavazatok nem mindenhol állnak egyenes arányosságban a tehetséggel. Ez van... Ebben az országban a tehetséges énekeseknek/ zenekaroknak nincs "piacuk".
Ez tény... Lehet tagadni, lehet vitatkozni róla... Akkor is így van...

#79 Gyurika
2011. január 30. 20:27

Ez az emberek!Nézzétek a videókat,hallgassátok a zenénket,ez a lényeg.Az,hogy kinek mi a véleménye rólunk,magánügy...ha ott leszünk a versenyen,majd úgyis kiderül,hogy mire vagyunk képesek.Viszont azt érdekesnek tartom,hogy mióta a kategóriánkban lévő két legtöbb szavazatot kapott zenekar "elhúzott" tőlünk,kevesebb gonoszkodó beírás érkezik...Love&Peace!

#80 zenetanár
2011. január 30. 23:43

Nekem abszolút hallásom van,és ez már nagyon sérti a fülem,ez hallgathatatlan,és kedves zenekar nem lehet mindent a felvételre fogni.Az abszolút hallású emberektől én kérek elnézést (mert nekünk ez már fáj).

#81 András
2011. január 31. 7:15

Kedves zenetanár!

Szerencse, hogy ennyi jó szándékú abszolút hallású "zenetanár" van ebben az országban.
Ahhoz bizonyára már fáradt voltál este 23:43-kor, hogy esetleg valami építő jellegű abszolút hozzászólást csapkodj ide...
Azt bizony én személyesen megköszönném, de ebből sajnos nem lehet építkezni abszolút!
Abszolút nem fogta senki a felvételre az esetleges hibákat, hiszen ez egy abszolút nyers, kozmetika nélküli abszolút felvétel. Biztosan abszolút elkerülte a figyelmed, mire végig olvastad a kommenteket...
Ilyen abszolút zenetanárhoz én is szívesen járnék tanulni, hisz abszolút a szándék a fontos!
Abszolút!
András (az abszolút dobos)

#82 Timbaland
2011. január 31. 19:03

Húzzatok Bele srácok, előzzétek meg a Király Projektet, nem elég 3. iknak lenni kategóriánj belül, meg sem érdeklik azok ,hogy bejussanak így!!
HAJRÁ HAJRÁ HAJRÁ!!!

#83 H. Gergő
2011. február 4. 16:22

Sziasztok,

végignyálaztam a kommenteket, meghallgattam a zenét...

Sok tanulságot kaptam tőle.
Ugye volt ez a csalásos mizéria. Ehhez nem szeretnék hozzászólni, nem az én dolgom ezt megítélni.

A dobos előtt megemelem a kalapomat. Kb ő tartja egyben az egészet. Rajta kívül a zenekarban a ritmusérzék, az utópia. A basserosban látok hajlamot, hogy ő még jó lehet.
A gitár az egy teljesen más világban van, mint a zene. A ritmika, tempo, meg amiket játszik, az nem nagyon függ össze a dolgokkal. A szólói megint csak a nemtudást fejezi ki.
Az énekesek -> irány a hangképzéstanár és a szolfés. És 1-2 év és csodák fognak történni. Ők még fiatalok, van rá esélyük.

#84 Gyurika
2011. február 4. 22:06

Én vagyok a gitáros,öreg is vagyok,hülye is vagyok,ritmusérzékem sosem volt,szólóim pedig viccek.Ez van,nem kell meghallgatni.Különben két dalt én írtam,azzal a kevés fantáziámmal,a másikat a basszusgitáros.Persze a végeredmény,az közös,zenekari munka.Továbbra is azt mondom: élőben tessék megnézni a zenekart,aztán utána ítélkezni!Az is érdekes,hogy lassan 5 napja lezárult a közönségszavazás,de a kutya nem hívott vagy írt,hogy most mi van?Kik lettek a befutók?

#85 H. Gergő
2011. február 4. 23:24

Szted egy lépést is tennék bárhova, egy ilyen alacsony-szintű produkcióért?:) ne szervezz itt közönséget:)

#86 Lapos.Bácsi
2011. február 5. 14:15

Sziasztok!

Tök rendben van a dolog, jó hogy csináljátok, nagyon feszes a dob. Élőben is jó, de nekem annyira idegen ez az irány. Nekem nem ez "Kell, hogy ne csak én halljam" :)

Gomba merre? És miért nincs Le Panic? (Színfolt volt Esztergom underground életében basszameg)

#87 Kasza
2011. február 5. 14:40

Jah... Meg a Graveyard és a Harapunk ....

#88 Gyurika
2011. február 5. 20:00

Hello!A Le Panic sajnos feloszlott,de ettől még,ha úgy alakul valamikor összeállhatunk egy koncertre.Gomb különben Írországban él.Szóval Anagrammázunk remélem még jó sokáig.A sok ide beíró rosszindulatú okostojás meg tehet egy szívességet:-)

#89 Lapos.Bácsi
2011. február 6. 13:47

nincs is ezzel baj, csináljátok! Járjatok ugyanúgy tehetségkutatókra mint eddig, csak a Le Panicban több erő volt. Lehet öregszetek? :D Amúgy meg csíplek benneteket, nem kell foglalkozni a sok gyökérrel.

#90 Gyurika
2011. február 6. 15:31

Hello!Ezek a populárisabb dalok...vannak jóval szigorúbb szerzeményeink is,amiket hamarosan rögzíteni is fogunk,és természetesen a koncertjeinken is hallhatóak ezek...

#91 antika
2011. február 11. 22:46

Hogy csaltatok a szavazással, az teljesen egyértelmű, erre kár is a szót vesztegetni.
Hogy szeretitek csinálni, elhiszem, de itt sajnos be is fejeződik a történet... :((
El sem tudom képzelni (meg nem is akarom inkább), hogy hogyan játszotok el egy Nightwish-, vagy egy WT-nótát...
Amit műveltek értékelhetetlen, ezért én még véletlenül sem szeretnék tőletek egy koncertet !
Az meg nem magyarázat, hogy így a felvétel körüli problémák, meg úgy, zenész ilyet, mint amit ti ide felpakoltatok, nem ad ki a kezéből. Még a legamatőrebb sem !
Oszt kész...

#92 Atti
2011. február 12. 17:16

Ki mondta, hogy zenészek vagyunk? :-))
Egyébként kvittek vagyunk, még véletlenül sem szeretném, hogy ott legyél egy koncertünkön...

#93 András
2011. február 13. 0:00

antika!

Én a magam részéről továbbra sem tudom komolyan venni az olyan emberek hozzászólását, akik nem mutatkoznak be korrekt módon, nem tesznek mellé valami referenciát, olyan dolgot, amit ők hoztak létre vagy részesük annak. Számomra értékelhetetlen a "kritikád".
Oszt kész...

#94 antika
2011. február 13. 0:51

@András:
legyen, ahogy akarod - Czakó Antalnak hívnak. Gondolom, ezzel mindjárt előrébb vagy.
Nem vagyok zenész, mint ahogyan a zeneszeretők, zene iránt érdeklődők, vagy általában a közönség mittomén 99%-a sem az.
De ettől még lehet fülem, esetleg esztétikai érzékem, stb. (nektek ezekből egyik sincs...). És rengeteg zenét hallgatok. Mindenfélét.
Ha a hallgatóság véleménye nektek nem számít, akkor mi ? A szakma ? Ne viccelj már, azok besírnak rajtatok...
EGYÉBKÉNT PEDIG ATTÓL, HOGY NEM TUDOK TOJÁST TOJNI, MÉG LEHET VÉLEMÉNYEM EGY RÁNTOTTÁRÓL.
Tehát nyugodtan vegyél komolyan.
Gyalázat amit műveltek.

#95 Gyurika
2011. február 13. 13:43

Antika: Ha nagyon kíváncsi vagy a youtube-on rákereshetsz a feldolgozásaink koncertfelvételire.Bár kötve hiszem,hogy "hízelgő" véleményed után hajlandó vagy erre,de szerintem tegyél egy próbát...aztán tojhatsz tőlem akár strucctojást is:-D

#96 Zalán
2011. február 14. 23:39

Csalás, vagy nem csalás. Őszintén, kit érdekel? Csak azokat, akiknek esetleg savanyú a szőlő! Mindenki tudja, hogy a netes szavazások kevesebb vagy több energia befektetésével kijátszhatók. Nem tudom, melyikőtök mire jött rá, de gratulálok neki. Ha önerőből sikerült, akkor meg pláne gratulálok!
Ezek a számok, (ha eltekintek a felvételek minőségétől, amit nem kommentálnék, hiszen nem volt követelmény a tökéletes profi minőségű hangzóanyag, és valljuk be őszintén, ez nem is mondható annak) ki kell mondanom, jók. Bárki is írta, tehetséges. Az első pillanat szerintem slágergyanús is lehet. Remélem, előbb-utóbb sikerül olyan minőségben is rögzíteni, hogy a sok vájtfülű műértőnek is megfeleljen. Kívánom, hogy a zsűri fogadja el a szavazás végeredményét, hogy megmutathassátok élőben, mit is tudtok! Jó utat a döntőig!

#97 Zalán
2011. február 14. 23:50

Még annyit, nem vagyok aktív zenész, így felvételek híján sajnos nem tudom megmutatni, mit is tudok. Ezáltal nem tartozom a "savanyú szőlő" kategóriához se, úgyhogy valamelyest objektív a véleményem talán.
Minden jót! A "sok szavazatosok" közül ti érdemlitek meg leginkább a lehetőséget!

#98 feri
2011. február 15. 0:24

Jól van...Zalán is süket.... remek:)

#99 Gyurika
2011. február 15. 7:15

Köszi Zalán!Mi is úgy érezzük,hogy ezek a dalok jók,a nem túl jó minőségű felvételek ellenére.Idén újra rögzítünk mindent,úgy néz ki sokkal jobb technikai lehetőségekkel.Okoskák,megmondóemberek pedig mindig lesznek...Ettől mi még zenélünk tovább!

#100 ptk
2011. február 16. 13:19

kedves zenekar!

a zenétekről nem mondanék véleményt, hiszen 1. ez abszolút nem az én zenei világom, nem értek hozzá 2. a felvételek minősége tényleg negatívan befolyásolhatja a valós képet.
ami mellett viszont nem tudok elmenni szó nélkül, az az, hogy miként fogadjátok a kritikákat (és itt most nem azokra gondolok, hogy "szarok vagytok"). egyáltalán nem profikhoz vagy akár a ti korotokhoz illő módon viselkedtek. nehogymár ti kérjetek számon valamit is a közönségen (méghogy nem lehet véleményeznem, ha nem írok referenciát, nem vagyok profi zenész...ahogy valaki fentebb is írta kb ezt: azért, mert én nem tudok kenyeret sütni, haggy mondhassam már meg, ha a kenyér ehetetlen....a közönség 98%-a nem zenészekből áll), (elvileg) ti vagytok a közönségért és nem fordítva (és igen, itt közönség alatt értem az ide író embereket, illetve azokat, akik meghallgatták a számaitokat, a szellemi terméketeket, amit nekünk, a közönségnek adtok elő, írtok meg).

mégegyszer: a zenétekről nem nyilatkozom. ha kész lesz az újabb felvétel, valószínűleg meghallgatom, a viselkedésetek viszont (mint teljesen külső szemlélő) felháborító.

sok sikert a továbbiakban!

#101 réka
2011. február 16. 15:43

nah hát én is esztergomi vagyok és sokszor felléptek már esztergomban nagyobb bbulikon is de mindenki csak csodálkozik hogy mért merthát nagyon sz..r különben.
tehát aztán kiderült hogy ilyen valami helyi összeköttetésekkel vannak úgy kerülnek be oda.
meg hogy gyurika elég hisztis és agressziv egyébként is mindig neki kell legyen az igaza.
és élőben ez különben még rosszabb mint itt a mp3-mak sajnoss XD XD XD

#102 Gyurika
2011. február 16. 21:38

Kedves Réka!Te valaki más Gyurikát ismerhetsz,mert a hiszti,és az agresszió elég távol áll tőlem.Gondolod,ha agresszív lennék akkor mondjuk az énekes hölgyeink,akik alig 17 éves koruktól velünk zenélnek,nem léptek le volna már rég,vagy a szüleik nem beleztek volna ki?Nagyobb bulira meg nem tudom mire gondolsz?Talán a Széchenyi térre?Ott bárki felléphet,ha hozza a megfelelő színvonalat...és úgy érzem hoztuk,hiszen ha jól számolom 4 vagy 5 alkalommal szép számú közönség előtt zenélhettünk.A hisztiről még annyit,hogy próbálok "villámhárítóként" működni a zenekarban,ha bármi probléma adódik...na,ennyire vagyok agresszív.Az összeköttetést meg nem is értem...ha annyira protekciósok lennénk,akkor orrba-szájba koncerteznénk Esztergomban,sajnos egyelőre ez nem így van.Love&Peace

#103 András
2011. február 16. 23:18

Kedves ptk!

A magam részéről igyekeztem korrekt módon és hangnemben reagálni a hozzászólásokra, legalábbis nem voltam durvább, mint az, aki véleményt mondott.
Ha a régebbi írásokat is elolvasod, erről megbizonyosodhatsz.
Én szoktam kérni "referenciát", bemutatkozást, mert úgy gondolom, aki ide beír, az vagy szintén egy itt indult zenekar tagja vagy annak barátja, rajongója. A legritkább esetben egy "átlag" zeneszerető ember aki csak úgy idetévedt. Természetesen ez csak az én véleményem. Ha kapok példát, akkor ahhoz pl. tudok viszonyítani.
Véleményem szerint lehet egy kritika negatívan is korrekt, amennyiben objektív és próbál utat mutatni, javaslatokat tenni, hogy a számára fájó dolgokat hogy is lehetne korrigálni. Ez itt a legritkább, bár azért volt rá példa szerencsére. Tehát, ha szerinted ehetetlen a kenyér, akkor tudod azt is, miért az és javasolni is tudod, hogy mitől ízlene jobban.
Neked jogod van kritizálni, de nekem is jogom van rá reagálni. ebben a "viselkedésben" én a magam részéről nem látok semmi kivetnivalót.
Üdv:
András

#104 norbert
2011. február 17. 3:18

Kedves András,
esztergomiként, hallottatok élőben, és tényleg ehetetlen a kenyér...
Mitől lehetne ízesebb?
- hamis énekesek off
- a ritmikailag elfogathatatlan gitáros off (szólók színvonaltalanok)
- a "zeneszerző" off

Én értem, hogy megpróbáltatok eladni valamit két mutatós énekesnővel, de az a baj, h énekelni viszont nem tudnak.... Innentől kezdve megbukott az egész.
A másik, hogy tisztában kéne lenni a zenétek szintjével. Ez egy egyhangnemes,4/4 es valami. Amivel nem lenne baj, mert a rock 90% a ilyen. De ott történik valami... Itt semmi, az ég egy adta világon semmi nem történik.... Rettentő unalmas. Nincsen benne ÉLET, SZENVEDÉLY. Nincs benne az, hogy ti most meghaltok a számok alatt. De ha nem hallom a felvételeket, elég ha megnézem a koncertképeket. Ott is... Ugyanaz a kép jön le rólatok.
Nem az álmotokat akarom ezzel lerombolni, vagy megbántani titeket. Csak igaza van az előttem szólónak, hogy a hangnem amit ti produkáltok az kifogásolható. Ti nyilvánosság elé raktátok azt amit csináltok, és erre reakciókat kaptok. Minél több a komment, annál jobban tudjátok eldönteni, hogy az átlagközönség hogyan viszonyul a zenétekhez. Most nem a rokonok és a barátok mondják meg a kedves véleményüket. Ez KÖZÖNSÉG. Élet és halál ura a zenében.

norbi

#105 Gyurika
2011. február 17. 7:26

Én annak mindenképpen örülök,hogy bár nem tetszik a zenénk,ilyen szép terjedelmes levelekre szántok időt....Ott vagytok a "nagyobb" koncertjeinken,követitek a protekcióinkat,nézitek a honlapot,a videókat stb.Tehát: Rajongtok értünk:-) Köszi!:-)

#106 Gyurika
2011. február 17. 9:10

Még annyit: az tök "aranyos" dolog,hogy esztergomiként egy esztergomi csapatot támadtok...Rengeteg egomi vagy környékbeli ismerős,vagy nem ismerős zenekar jelentkezett a versenyre.Mi mindenkinek szorítunk,mert ilyenek vagyunk...A hétvégén pl a Blues And Rollnak,akik bekerültek az első elődöntőbe!Na!

#107 emily
2011. március 2. 0:15

bazz ez nagyon nyomi! döbbenet foss vááá!!!! xD

#108 Gyurika
2011. március 2. 20:28

Emily: ha nagyon jön a "nyomi",akkor szedjél Bilagitot,és akkor nem jön a "döbbenet fos"...Különben köszönet "építő" jellegű kritikádért...

#109 hmhmhm
2011. március 5. 1:58

ez mi már LOOOL:)

#110 Gyurika
2011. március 5. 14:05

Kedves barátaink nézzetek bele egy Anagramma koncertbe:

http://www.youtube.com/watch?v=vtixXjrMxGw

#111 hmhmhm
2011. március 7. 0:53

igen.... erről beszélünk kedves Gyurika: "döbbenet foss váááá"

#112 György.Zoltán
2011. március 7. 16:25

Őszintén, de most tényleg: ti valóban nem halljátok, hogy a harmadik szerzeményetekben végig hamis az ének? Valamikor már majdnem szekund súrlódás van.

#113 Gyurika
2011. március 7. 19:34

György.Zoltán: Nem halljuk,mert süketek vagyunk,ezért mi majd egy külön kategóriában indulunk nehogy befossanak tőlünk...fárasztóak vagytok,fizessétek be az 1000 ft-os belépőt,aztán meg lehet élőben nézni a zenekart...de szeretettel várunk mindenkit szombati koncertünkre,ami ingyenes: Klub Hungarikum,Tokodaltáró 2011.03.12 21.00 A fosással meg vigyázzatok,mert hosszú távon kiszáradáshoz vezet...

#114 Gábor
2011. március 8. 14:45

kik ezek a parasztok ?!

#115 Gyurika
2011. március 8. 18:46

A "parasztok" nem tudom kinek szólt,az ide beíróknak,vagy a zenekarnak?Mindenesetre ez már olyan civilizálatlan szint,hogy ez volt az utolsó,hogy bármilyen megjegyzést is fűztem a kommentekhez.Lehet dicsérni,alázni,nem érdekel...Mi zenélünk tovább,ahogy eddig is,ha tetszik,ha nem...Bye

#116 Tanakamester
2011. március 11. 14:29

Na milyen volt egy kibaszott tornácon koncertezni kedves szerencsétlen brigád? Esetleg terveztek közös split kiadványt a másik hasonlóan tehetséges, és igéretes Ördögárok zenekarral?nagyon cool lenne! Ha már nem lesztek ,na az lesz a jó!

#117 hmhm
2011. március 11. 14:37

egy névváltoztatás, illetve teljes tagság+zene változtatás ráférne erre a szedettvedett bagázsra :)
érdekes, ezersoros postokat tudnak írni, de zenélni nem. nagy tré az egész.

#118 Megtorló
2011. március 12. 12:38

Tanakamester!A tornácon zenélésről annyit,hogy ez az esztergom-kertvárosi művelődési ház egész napos Rámpa fesztiválja volt,ahol az Anagramma mellett rengeteg kisebb-nagyobb név is játszott: Angelus,Tűzkerék XT stb.Különben,ahogy látom mindenki kapja az élbolyban az okosítást,ezért is ajánlom az Anagrammának,hogy ne foglalkozzanak semmivel mert jók,és kész...

#119 hmhmmmhm
2011. március 12. 13:36

Egy rakás szégyen vagytok. Csalók!!!! A zenéhez meg közötök sincs! A zsűrit meg nem értem, hogy engedheti meg, hogy egy egyértelműen csaló együttes továbbmenjen. Miért nincs kizárás?

#120 Macina
2011. március 12. 23:43

Megtorló ilyent szól: jók és kész
Gyááááááá................. :)))

#121 Megtorló
2011. március 13. 9:59

Mi van fiúk(lányok?) nem jutott be a zenekarotok,és idejöttök mocskolódni?A csalást be kell bizonyítani,ami nehéz lesz mert ilyesmi nem történt.Az A38-on majd a zsűri eldönti,hogy mi a helyzet...

#122 norbert
2011. március 13. 10:20

Megtorló, te értelmileg korlátolt!
Megnéztem a honlapjukat, kik is ezek,
na már most FB-on 45 ismerős, 2925 szavazat!!!
Ez nem gyanús? Mert nekem lesülne a pofámról a bőr.
És tegyük hozzá, hogy semmi szeretnivaló nincs ebben a zenében!
Szar minőségű felvétel, bűntetésnek számító hamis énekesek, dög unalmas dinamikátlan, pontatlan, ötlettelen gitározás,,,, Szánalmas! És megnéztem a kocert archivumot, egy kis kocsmában voltak fellépések meg valami városnapokon... Honnan ez a brutális nagy szavazat mennyiség?
Csak rájuk kell nézni amúgy... Színpadi kép vicc...
Két csinos lány, két elhízott gitáros keménykedik, rövidgatyában tökik felhúzott zokniban:D Ja persze ez annyira megnyerő, hogy csak özönlik a szavazat.... Értem én... Okos vagy Megtorló

#123 Megtorló
2011. március 13. 11:23

A zenekar már többször kifejtette,hogy más felvétel jelenleg nem volt,viszont a jelentkezéshez szükség volt mp3-ra.Különben idén valószínűleg rendes stúdióban rögzítik dalaikat.Koncertek viszonylag ritkán vannak ennek elsősorban technikai és financiális okai vannak.Az öttagú zenekar kis helyen nem fér el,ráadásul a gépi kíséret is olyan hangrendszert igényel,ami nem mindenhol megoldható.A másik az,aki zenekarozik az tudja,hogy fizetni már sehol se szeretnek.A csinos lányok,és a tökig felhúzott zoknijú dagadt gitárosok pedig köszönik,hogy ennyit foglalkoztok velük,szépen emelkedik a honlapjuk látogatottsága meg egyebek.Továbbra is azt mondom,hogy az A38-on a zsűri majd igazságot szolgáltat...

#124 norbert
2011. március 13. 13:18

A zsűri azt fog ne aggódj... Gépi kíséret:) ?? Kiraktok egy szintit, és nem tudjátok lejátszani azt pár primitiv szőnyeget vele:D Ehhez tényleg kemény hangrendszer kell....
De megint észre kellene venni, hogy sok a kifogás, a probléma, a probléma, a probléma, de a szavazatok meg az egekben.
Az a baj, hogy ismerem a zsűrit, és kedvesen fog veletek bánni... Sajnos.

#125 Megtorló
2011. március 13. 13:49

Továbbra is mondom,hogy nem vagyok az Anagramma tagja,csak ismerős.A tisztánlátás végett: mindkét lány billentyűzik,de van ahol énekelni és szintizni,bármennyire is primitívek a témák szerinted,nehéz.Ezek kerültek át egy laptopra,valamint a feldolgozások kiséretei,és természetesen erről mennek a dalok ütemjelei,amire a dagadt,tökig húzott zoknijúak keménykednek.,akik vakok,és süketek..Probléma,kifogás nincs,tegnap is nyomott az Anagramma egy bulit,tehát zajlik az élet.Ha meg akkora fos,moslékok lennének senki se hívná őket koncertezni,szerencsére ez nem így van,bármennyire is szeretnétek,hogy így legyen...

#126 XIAO
2011. március 13. 14:36

Megtorlónak:
igen pontosan akkora "fos moslék" a zene,ahogy írtad.
De van erre megoldás: midifájlokat a szintibe,az majd lejátsza rendesen.Bár az énekkel akkor is gond lesz.
És hívni meg pontosan nem hívják őket sehová,hanem ők házalnak,hogy mehessenek.Még Tokodaltárón is.Tudom!!!
Na erre mit lépsz?!

#127 Megtorló
2011. március 13. 15:44

XIAO: Akkora tévedésben élsz,hogy hihetetlen...Tehát: A "fos moslék" zene ízlés kérdése,ezen nincs is mit ragozni.A szintijük elég egyszerű szerkezet,ráadásul csak zongora hangszínre használják,úgyhogy ezért van a laptopos megoldás,és onnan hallja a dobos a taktjelet is.Az A38-on nagy valószínűséggel minden szintitéma gépről fog menni,hogy a lányok minél szabadabbak legyenek a szinpadon.A koncertszervezésről meg annyit: mit gondolsz,hogy szervezik le a zenekarok,bármilyen stílusú is legyen az, a koncertjeiket?Persze,hogy felkeresik azokat a lehetőségeket,ahol van mód zenélni,ez így működik mindenhol.A tokodaltárói Klub Hungarikum tulaja pedig régi ismerősük,mert az Anagramma két tagja egykor a Le Panic zenekarban játszott,és innen ismerte őket.A tegnapi koncert volt a második meghívásuk ide,és áprilisban úgy néz ki újra lesz ott Anagramma koncert.Ez van okostojás...

#128 savanyú szőlő :)
2011. március 13. 18:47

ez röhej :D
Az a helyzet, hogy ebben a tetves országban a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" elv alapján élnek az emberek. Erről mindig eszembe jut egy vicc amikor isten ellátogat a pokolba, és minden nemzet kondérja mellett egy vagy több őr áll és a menekülni próbálókat tuszkolják vissza. Kivéve a magyaroké mellet. A miért kérdésére pedig ezt a választ kapja Lucifertől: - Ááá, ha itt valamelyik ki akarna mászni a forró kénöves folyadékból, amiben főzögetjük őket, a többiek úgyis vissza húzzák.

De következzen az érdemi hozzászólásom. Mi is indultunk a talentométeren. Sajnos nem jutottunk be, de az erős középmezőnyben végeztünk. Zenekarom többi tagja nem járult hozzá, hogy felfedjem magunkat, ezért nem is fogom. Tétje már nincs, de ezt tiszteletben tartom. Minden netes szavazás befolyásolható így vagy úgy. Ez szerintem a tisztességésbbek közül való.

Tegye a szívére mindenki a kezét, ki hány email címet regisztrált itt-ott, hogy szavazhasson? Mi nagyon sokat, százzal is osztható számút. Sajnos túl sok energiába telt, és nincs köztünk informatikához konyító ember, aki megkönyíthette volna a dolgunkat. Az anagrammánál és az Ördög ároknál láthatóan van, és bármit is találtak ki gratula nekik. Igen, mi is csaltunk, csak nekünk nem jött be, nem tudtuk követni az élmezőnyt. Sőt a fikázók szerint mindenki csalt, aki nem csak a saját email címéről szavazott. Pedig tisztán le van írva a szabályoknál, hogy érvényes szavazathoz érvényes email cím kell, tehát 1 szavazat = 1 mailcím. Akkor miről beszélünk még mindig?! Itt olyan elkeseredett emberek fikázását olvashatjuk, akiknek savanyú a szőlő, és így próbálják kicsit kitombolni magukat.

Őszintén, ér ez ennyit? Költői kérdés volt.

Igen, buktunk egy A38-as fellépést, és ha esetleg tovább jutottunk volna, buktuk a többi díjat is. Naés? Lesz másik tehetségkutató, majd megyünk oda is. És ha ahhoz megint százasával kell regizni az email címeket, akkor meg fogjuk tenni, ki tudja, hátha bejön és bejutunk. Ki tudja, lehet, hogy az Anagramma élőben tényleg jó. Innentől úgyis a zsűri dönt, mindenki hozza a legjobb formáját, és mindenki meg fogja kapni, amit ennek alapján megérdemel.

Kék eget!

#129 savanyú szőlő :)
2011. március 13. 19:02

Még annyi, hogy az meg már tényleg a legalja, amikor ilyenekbe kötünk bele, hogy meddig van húzva a zokni, meg kinek milyen testalkata van. Gyerekek, ne égessétek már magatokat ilyen hozzászólásokkal Nekem kellemetlen :D

(közben amúgy megnéztem az oldalt, és a csajok testalkatára tényleg nem lehet kifogás :D A bátortalanságot, amit a nóták alatt a hangotokban hallok, meg tessék levetkőzni, és máris sokkal jobb lesz az ének feeligje;))

#130 Megtorló
2011. március 13. 19:13

THX az értelmes hozzászólást!Szerintem Anagrammáék simán bevállalhatják a dagadtozást meg a zoknizást(eszem megáll!),az idősebbek emlékezhetnek arra,hogy a műhiba miatt féllábú Deák "Bill" Gyulát szinpadképtelennek ítélte a sanzonbizottság,és azóta asszem letett egy-két dolgot az asztalra...Ki tudja,lehet,hogy a dagadt,vak,süket,hamis stb Anagramma a zsűri által továbbjut...akkor mi lesz?A zsűri lesz a hülye?Nagyon,de nagyon várom már ezt a pillanatot...

#131 tomi
2011. március 13. 20:33

ez tényleg egy vicc :D
kedves XIAO, leginkább rajtad lepődök meg, hogy (úgy tűnik) helyiként ahelyett, hogy ha nem tetszik, egyszerűen csak kussolnál, energiát fektetsz a zenekar lehúzásába (a bennfentes infóiddal). nem mennék bele, hogy hogy működik a koncertezés egy beindulóban lévő zenekarnál, hiszen te ezt is biztos sokkal jobban tudod nálam... .
csatlakoznék az előttem szóló savanyú kollégához, sehol nem volt leírva, hogy hány mailcímet regelhetsz illetve birtokolhatsz. nekem történetesen kb 15 aktív mailcímem van, céges, privátcéges, és privát. de a 2910 nem aktív mailcímemről ne is beszéljünk :D:D:D szánalom...
bele kellene törődnie mindenkinek, megvan a végeredmény, és a két "aljasszarszemétgecicsalótréfosszarnyakigzoknisantizenész" zenekar a húszból két helyet foglalt el. kár fröcsögni, ezzel senki semmin nem változtat, és bennfentesként tudom, a zenekar jót röhög :D
bocs, ha kicsit nagyképűre sikerült a hozzászólásom, de egyszerűen ezeket a stílusú hozzászólásokat csak a helyükön tudom kezelni, és azok sajnos jóval egy átlag ember szellemi színvonala alatt vannak...

#132 norbert
2011. március 13. 22:02

Kedves tomi,
te gondolom valami erkölcstelen kisebbségi lehetsz, gratulálok neked is, hogy örülsz az együttes örömének. Ami abból áll, hogy azon röhögnek, hogy a normálisan gondokozó becsületes emberek kiakadnak egy csaláson.

#133 Megtorló
2011. március 13. 22:15

Jaj már a sok igazság bajnoka!Norbika és a többiek,nem unjátok már a témát?Menjetek írjatok valami szépet az Ördögároknak is,ahogy szoktátok,biztosan örülni fognak...komolyan,mennyi időtök van azzal foglalkozni,amit utáltok...elképesztő...nyugodjatok meg,nehogy megfájduljon az a pici erkölcsös szivecskétek...

#134 Vox
2011. március 13. 22:28

Hali!

Tyű, van itt minden!:-D
Én annyit szeretnék csak hozzászólni, hogy ha nekem lenne itt induló zenekarom és értenék a mailcímek gyártásához, akkor megtenném azt. Gyártanám ezerrel! Ehhez szerintem nyitva volt a lehetőség mindenki számára, de valószínű nem értenek hozzá vagy baromi becsületesek. Hogy ez szép dolog lenne? Nem, nem az, de a lehetőség ott volt.
A dühös, rosszindulatú hozzászólók még biztosan nem puskáztak az iskolában sem, mert az is csalás. Ott vannak a stúdiós dolgok, ahol a produktummal variálnak szabadon és a végeredmény egy tök steril, hibátlan dolog, pedig ki tudja, milyen volt a natúr verzió... valahol ez is egy példa a csalásra. Egy a lényeg, a végeredmény miatt teszik az emberek.
Hogy ők csaltak-e? Lehet, de itt sokan úgy csinálnak, mintha az életük múlna rajta. Ez csak egy verseny, ráadásul olyan, ahol szabadon megváltoztatták a szavazás lejártának időpontját ki tudja miért.
Szóval, lesz nekik még egy akadály, ezt zsűrinek hívják. Ők majd döntenek, az Anagrammáék pedig feltételezem, le fogják vonni a konzekvenciát.
Ott majd várhatóan nem ízléstelen módon fogják nekik elmondani az esetleges hiányosságokat, mert nagyon sokan már ezt teszik haragból és ez nem csak itt, náluk van így, ahogy olvasgattam máshol is.
Ha van sapka az a baj, ha nincs, az!
Gatyát felkötni és hajrá!

#135 Megtorló
2011. március 13. 22:32

Így is van!Az érdeklődőknek némi néznivaló a tegnapi koncertről:

http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=27393&id=100001766259039&fbid=136489276419947

#136 XD
2011. március 13. 22:32

Biztos most nincs közvetítés a villából... XD

#137 XD
2011. március 13. 22:34

ezért ráérnek kommentálni az emberek.

#138 K.J.
2011. március 14. 17:00

Én személy szerint 4 címről szavaztam, az mind aktív és évek óta megvan, így nem érzem csalásnak. A többiek 1-2 címről szavaztak, amiket szintén nem most regeltek maguknak össze. Ezek után mi lepődtünk meg leginkább, hogy milyen sok (281) szavazatunk lett annak ellenére, hogy teljesen ismeretlenek vagyunk és a felvételeink minősége messze elmarad mindentől, amit bárki a hallgatható kategóriába sorolna. Sajnos nem jutottunk be a versenybe, de majd lesz másik.

Azoknak, akik nem jutottak tovább, és ezért fikáznak mindenki mást, aki bejutott:

Menjetek zenét írni inkább, meg próbálni, mert azzal többre mentek, mint az ócsárlással, meg szardobálással.
Akinek nem inge, ne vegye magára. ^^

#139 Megtorló
2011. március 14. 18:07

Köszi az utóbbi kommentelőknek,végre kezdenek fogyni a gyogyósok:-) Az Anagramma is ezerrel készül a megmérettetésre,ez a lényeg!

#140 norbert
2011. március 14. 23:18

K.J. te egy unalmas seggnyaló vagy.
Ne haragudj, de amint meghallottam az énekeseteket, kapcsoltam ki az egészet. Kár okoskodnod. A zene sem jobb az éneknél. Ide meg tényleg nem kellene írnod a biztató szövegeidet a csaláshoz. Sz.v.sz.

És itt még mindig a becsületről szól a dolog, és hogy nem kellene lejáratni az egész zenét egy ilyen gyökérséggel. Remélem a zsűri fel lesz világosítva az anagramma csalásáról. És tényleg helyén kezelik a dolgot. Mert ha nem, akkor magukat égetik le.

#141 Fles
2011. március 15. 1:23

hát végig olvastam itt mindent bakker nem semmi
a károgókkal végül is egyetértek mert alapból igazuk van ami a zenét meg a becsületet illeti de néha azért túl keményen odabasznak hát ez van ezt is el kellene tudni viselni
de az ilyen odaküldött spanok mint ez a megtorló is hát nem vagyok benne biztos hogy nem valamelyik zenekari tag folytatja csak más néven mivel beígérték hogy ők már nem de tulajdonképpen mindegy a szóvivőről van szó ugyanis :))
a névválasztása is nagyon találó hát vegyük már észre :)
én mondjuk az ilyen csákóknak szoktam levágni a fejét ez nem nagypofa inkább csak stílus kérdése
de az aztán vicc hogy az együttes örül ha beszélnek róla mert mindegy hogy mit csak foglalkozzanak vele mert volt már pár ember a világban akiket a mai napig is emlegetnek de nem hiszem hogy bárki szívesen cserélne velük
ettől persze ennek az együttesnek nem kell tartania 1 hét és felejtve vannak az ember már csak ilyen a rosszat gyorsan elfelejti
a kurvarosszat meg még sokkal sebesebben :)))
és szerintem nem érdemes foglalkozni velük készüljenek csak ezerrel a háborúra a csatatéren meg néznek majd egy nagyon nagyot ha a zsűri oda engedi őket egyáltalán (?)

#142 K.J.
2011. március 15. 2:50

Kedves norbert

Szerintem pont teljesen félreértetted, amit írtam. Persze lehet, hogy nem, de van egy olyan érzésem, hogy neked teljesen mindegy, csak beleköthess valakibe. Pár dolgot jegyezz meg:

1- Én nem nyalom senkinek a seggét még véletlenül se.
2- Veled ellentétben felvállaltam azt, hogy ki vagyok.
3- Kíváncsi lennék rá, hogy szemtől szemben is ekkora lenne-e az arcod, akár velem, akár bárki mással kéne szót váltanod, akit valaha lefikáztál így arc nélkül.
4- Az, hogy neked nem tetszik valami, az egy dolog. Más kérdés, hogy ezt nem tudod elfogadható stílusban közölni.
5- Mélységesen elítélem a csalást, ergó nyilván senkit nem bíztatok arra, hogy ezt tegye...
6- Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán elolvastad és helyesen értelmezted, amit írtam, mert nem úgy tűnik.

#143 Megtorló
2011. március 15. 9:35

Nem vagyok zenekartag,csak Megtorlok:-) Csatatér,meg harc,fejlevágás???Miről beszéltek?Nem emberéletek függnek ettől a versenytől...komolyan mondom,néhány kommentelő elég nagy idegi problémákkal küzdhet.Az "egy hét,és el van felejtve" dolog,meg az egész versenyre igaz.Ahogy le fog zajlani,már senki nem fog emlékezni rá,annyi ilyen rendezvény van,ez már nem a Ki mit tud?-ok világa.Az Anagramma meg tudom,hogy soha többé nem fog ide beírni,teljesen felesleges is...

#144 tomi
2011. március 15. 10:43

@K.J.: hagyd is :D nem érdemes vele vitatkozni...

őszintén sajnálom az ilyen embereket, aki attól érzi jól magát, hogy az internet névtelenségébe burkolózva megmondó embert játszik és trollkodik. de ami igazán szánalmas, hogy ennyi időt és energiát öl egy olyan dologba, amit utál, rendszeresen visszajár és olvassa (még, ha nem is érti meg mindig 100%-ban a mondanivalót). ha valami nem tetszik, vagy neadjisten már ilyen szinten utálom és hányok tőle, mint ő az Anagrammától, akkor nem hogy időt és energiát ölök abba, hogy egynél többször elmondjam, hogy szarok, hanem nagy ívben leszarom, és igyekszem minél hamarabb elfelejteni

nem mellékesen riszpekt mindazoknak, akik negatív véleményüket intelligens emberek módjára képesek megosztani velünk. előző hozzászólásomat pontosítanám is, nem rajtatok röhög a zenekar (bár gondolom ezt nektek nem is kellene magyaráznom), hanem az ilyen trollokon :D

szabadjon megjegyeznem azonban, hogy az eredmény (sajnos, vagy hálistennek, ezt mindenkinek szíve joga eldönteni és ítélkezni, azonban ez a továbbjutásokat már nem fogja befolyásolni) azt mutatja, hogy a mi szabályfelfogásunk se volt hibás. valóban, lehet rá mondani, hogy hagy némi kívánni valót maga után, de semmilyen írott szabályt nem szegett meg a zenekar. én, az erkölcstelen kisebbségi így látom, és úgy tűnik, a szervezők is. hogy ez a zsűrit milyen irányba fogja befolyásolni? remélem semmilyenbe! a zsűrinek annyi a dolga, hogy a színpadon mutatott teljesítmény alapján eldöntse, hogy melyik zenekar mire képes.

#145 norbert
2011. március 16. 12:10

jaj de buták vagytok ti:)

#146 Megtorló
2011. március 16. 20:30

Norbi: Bármennyire is "butázol",és küldöd a rontást a zenekarra:-) Ők ettől még ma is egy kurva jót próbáltak,és kezd összeállni az A38-ra a program.Remélem azért ezt hírt túléled...

#147 norberto da vinci
2011. március 17. 1:18

Te most bohóckodsz? Sose áll össze:) Előbb lesz 5-söm a lottón, (úgy hogy nem játszom) mint, hogy tisztességesen eljátszák a saját számaikat:D Tudni illik, ahhoz előbb meg kellene tanulni zenélni.;) és háh, dádám! Azt hogy lehetne ilyen rövid idő alatt? Jah? Sehogy! :)
Lehet elmegyek a hajóra és megnézlek titeket, és felveszem kamerára:) Sőt, csak a zsűri arcát veszem, miközben játszotok. Az arcmimika sosem hazudik;)
Természetesen egy másik kamerát, meg ráállítok a gitáros zoknijára. Ami csak úgy fehérlik a színpadon, mert az metál lesz;)
Kemény meló lesz. 2 kamera -> kétszer annyi hamis hang;)
Megtorló, te amúgy ki is vagy? Kinek a kije? Vagy mije?

#148 tomi
2011. március 17. 9:20

Remélem leszel olyan jó, hogy a felvételeket utána a zenekar rendelkezésére bocsátod :) Majd megmondom a gitárosnak, hogy a kedvedért úszósortban és combfixben lépjen fel :D

#149 Atti
2011. március 17. 10:04

norbert: hozz egy harmadikat is, ami pedig téged vesz, és a pofáraesésedet... :-) Ja nem is kell...azt majd mi felvesszük :-)

#150 Megtorló
2011. március 17. 18:56

...és megjött Megtorló is,hogy örüljetek:-) Én is úgy tudom,hogy fehér zokniban lesz a zenekar,sőt még a zsűri is kap belőle.Norberto barátom,te olyan sötét,és gonosz vagy,hogy nagyon sajnállak,biztosan fáj is...Kamerát hozzál az ötlet hibátlan.Mondjuk az elég komoly elmebajra utal,hogy eljössz kifizetsz 1000 ft-ot,hogy megnézz,lekamerázz egy általad utált,szarnak tartott zenekart...Gondolkodj barátom,mielőtt hülyeségeket írsz,mert csak magadat égeted...

#151 norbert da vinci
2011. március 18. 2:02

Okkké. Csinálok magamról képeket az anagramma koncerten, ahogy a nagy arcom termeli a boldogsághormont. Kamerára is felveszem:)
Amúgy Seggtorló, a sötétség és gonoszság pont hogy nem nálam van:) Hanem a tisztességtelen csalóknál! Erről pofázok itt mióta. Vívom a keresztesháborúmat a hülyékkel szemben:D:D Többek között veled.

#152 Megtorló
2011. március 18. 20:34

Norbi,te nem valami diliházból írogatsz?Remélem öngyilkos merénylő még nem akarsz lenni,mert akkor megy a Duna aljára az A38...Vicces gyerek vagy,de én bírom a hülyéket:-) írjál nyugodtan,az Anagramma nem foglalkozik vele...de mi vívhatunk.-)

#153 K.J.
2011. március 19. 12:07

Én már csak azt nem értem, miért használja egy funkcionális analfabéta Leonardo Da VInci nevét.

#154 norberto da vinci
2011. március 19. 13:39

K.J. te funkcionális seggnyaló. Pls ne fárassz:) köszi!
Kedves NemZorró, tévedsz, én a normális értékrendű világból írok ide a diliházba:)
Az angramma meg gondolom várja, hogy tűnjön el ez az oldal:) Nem jó a negatív reklám alias igazság.

#155 Megtorló
2011. március 19. 14:16

Norbika!Ismét nagy-nagy tévedésben élsz.Nem csak negatív kritika éri az Anagrammát szerencsére,itt is már szinte csak te erőlködsz...A honlap látogatottsága az egekben,és a videókat is sokan nézik.A sok botfülű,vak:,ugye?:-) Írjál még szépeket,én meg válaszolok:-) Lelki bajaidra fogadóóráról is szó lehet:-) Szánalmas vagy...

#156 K.J.
2011. március 20. 14:08

Kedves Norberto di ser Piero múvészúr!

Mélységes elnézését kérem, amiért egy ilyen alantas, zenéhez egyáltalán nem értő, laikus, hangszeres tudását tekintve a nullával egyenlő kis "funkcionális seggnyaló" -mint amilyen Ön szerint én is vagyok ugyebár-, nemtetszését fejezte ki az Ön mélyen tisztelt, de nyilván joggal és okkal egekig magasztalt személyének digitalizált, nonverbális és teljesen korrekt megnyilvánulásával szemben. Igazán sajnálom, hogy az Ön megkérdőjelezhetetlen, emberi léptékeket bőven meghaladó zenei tehetségét a korlátozott mentális képességeim miatt képtelen vagyok felfogni...

Mindazonáltal remélem, egyszer személyesen is találkozunk és abban a megtiszteltetésben részesít, hogy megajándékoz felbecsülhetetlen bölcsességeivel, amelyeket én igyekszem majd a lehető legilledelmesebb formában meghálálni.

Előre is köszönöm

#157 Megtorló
2011. március 20. 16:21

Kedves kommentelő fiúk-lányok(?)!Az Anagramma kérésére én sem reagálok többet semmire.Akinek tetszik a zenekar figyelje a honlapot ott mindent megtalál.Megtorló lelép...

#158 norbert
2011. március 22. 8:59

Fantasztikus taktikai húzás a zenekartól:)
De nem baj, az egész mindenség az enyééééééém itt:D
K.J. amit leírtál, az kb stimmel is rád, még ha csak irónikus is akartál lenni:D

#159 paintman
2011. március 26. 21:32

uhristen.... EZ MI?
Hogy kerülhettek ezek be???

#160 norbert
2011. március 27. 14:21

Ugye kedves Paintman?
Az abszolút nulla teljesítmény mértékegységét elnevezném anagrammának:D de attól félek, hogy ez minusz inkább...

#161 norbert
2011. április 1. 2:50

Remélem készül a mélyen tisztelt anagramma a versenyre, mert már alig várom. Készítem a transzparenst! :D

#162 ninja
2011. április 1. 11:05

Norbert,te magaddal beszélgetsz április elsején hajnali háromkor???Igaz,bolondok napja van:-) Kellemes ünnepeket kívánok!

#163 norbert
2011. április 1. 13:43

Gondoltam kell egy kis tréfa mára! Ami most jön, Figyu:

Nagyon jó a zenekar, nagyon korrekten eljátszott számok, remek gitáros és énekesek ! És nem is csaltak! SOK SIKERT a megérdemelt döntőben!

Ez volt az én áprilisi térfám! :)

#164 ninja
2011. április 2. 13:59

Szerintem jelentkezz a Showder klubba,olyan jó vagy...

#165 norbert
2011. április 2. 14:36

Oda az anagrammát jobban el tudom képzelni! Eljátszik egy számot, és 40 perc sírós nevetés:)

#166 ninja
2011. április 2. 21:32

Te valami programozott robot vagy,akit az Anagramma ellen küldtek a jövőből Norbinátor?:-D

#167 norbert
2011. április 4. 0:56

NEM VAGYOK ROBOT! Én a nyomkereső vagyok!

Viszont jól látod, engem a jövőből küldtek, hogy felhívjam a figyelmet a döntős leégésre. Én egy beépített reklám vagyok, a negatív sajtó, aki miatt elmegy majd 7000 ember, megnézni eme csudás produkciót! :)

#168 ninja
2011. április 4. 8:57

Király vagy!!!Szerintem tért karokkal várna sajtósnak a Zámbó Family:-)

#169 ninja
2011. április 4. 8:57

ami persze tárt:-)

#170 Gyurika
2011. április 4. 15:56

Kommentekhez továbbra se fűzünk semmit,ellenben itt egy új koncertvideó:

http://www.youtube.com/watch?v=Lco_JBPhOcM

#171 norbert
2011. április 6. 12:54

Tyűűű!! Boldoggá tetted a napomat. Ez aztán a koncert:D
Ezt, már nem foghatjátok rá a "demo" minőségre :)
A hamisság most mi miatt volt?
A gitáros nem szédül el a keménykedős fejrázás közben?:D Szépen lobog a haja, van értelme, tényleg! ;)
Mi értelme van a szintinek kirakva, ha samplerről megy a billentyű??
Júj de jó:) Még videót Gyurika!

#172 Laci
2011. április 6. 13:41

Hehe, mi megy itt? :D
Hát ezen a videón a hang minősége kicsit jobb, mint a "demon", de abszolúte nem értek egyet norberttel. Kevés az a koncert, ahol tökéletes tisztaságot lehet hallani az énekesektől, bár norbert biztosan Herzre pontosan énekelne. Azért meghallgatnám... Szóval attóll, hogy kopasz vagyok, nem mozoghatok én se a zenére, amikor játszok vagy hallgatom egy koncerten? Te egy barom vagy barátom, és én szégyellem magam az ostobaságokon amivel itt a végén szerencsétlen zenekart "boldogítod". Tényleg, ez már nekem kellemetlen. :D Azt pedig, hogy egy hangszert mikor és hogyan vetnek be, hagyd meg a zenekarnak, illetve a hangszerelőnek. Mi se mindig használjuk a szintit, van, hogy csak az SD kártyáról megy a szőnyeg, igaz olyankor akusztikus gitározik a szintis srác. Itt meg ha jól látom, épp középen énekel a szintis lány.
Kedves zenekar, nem firtatom hogyan kerültetek be, sok sikert kívánok nektek, és a többi bekerült zenekarnak is! Győzzön a jobbik.

#173 norbert
2011. április 6. 17:35

Mármint a jobbik a becsületes bejutók közül:P:)

#174 Érdeklődő zenélgető
2011. április 6. 18:06

Üdv mindenkinek!
Első körben egyet kell, hogy értsek Lacival! Mindenben...
Én sem firtatnám, ki és hogyan jutott be, de ha ez a szervezőket zavarná, már tettek volna ellene véleményem szerint...
Norbert! Te már tényleg a kákán is csomót keresel! Nálad már ott tart a dolog, hogy ez a banda lehetne bármilyen jó, te akkor sem lennél képes elismerni. Aki már a külsőségekre megy rá, ott bizony baj van. Gondolom azon felül, hogy magányosan évődsz napról napra a számítógéped előtt péniszed ritmikus húzogatásával elverve az időt (és mást...) barátnő híján, perverz és kretén lelki világodat másokra kivetítve próbálsz némi boldogság cseppet kifacsarni nyomorúságos hétköznapjaid dohos és keserédes világába.:-D
Te egy nagyon rosszindulatú és ostoba hülye gyerek vagy Norbert és a részemről, bár még az első irományaidnál egyet is értettem veled, mára már inkább a zenekarnak szurkolok. Egy igazi rosszindulatú tipikus magyar fityma vagy.
A csapatnak meg csak annyit mondanék, ott kell majd bizonyítani a színpadon! Most már bent vagytok így vagy úgy. Sok sikert!

#175 akárki
2011. április 6. 18:29

Itt aztán történnek az események.
Ha nagyon megerőltetem magamat, és átgondolom, mi megy itt, Norbinak kell igazat adni, akármennyire is hülye a gyerek. Mert azért maradjunk a realitásnál, a szavazatok számánál, annál, hogy nem 1 ember hördült csak fel. A zene színvonala stb. Kilóg a lóláb. Egyértelmű mi történt itt. Na és most jön a lényeg!
Egyedül Norbi volt, aki nem rántott a vállán egyet, hanem nyomást gyakorolt, számon kért. Mert az egy tény, hogy Magyarország a következmények nélküli ország. Bármit megtehetsz!
Lophatod az állam pénzét. Sikkaszthatsz... Csalhatsz választáson. Csalhatsz tehetségkutatón!!!
Mi történt? Mindenki szemet hunyt. Többek között én is.
Szóval mielőtt a norbimajmot fikázzátok, hogy primitív, gondoljátok át, hogy igaza van, és egyedül ő nem alkudott meg. Amúgy meg rájátszik a primitívségre, túl komolyan veszitek a stílusát. De ezt csak halkan jegyzem meg.

#176 ninja
2011. április 6. 19:11

Norbi,ha jobban megnézed a videót,a dobemelvény mellett ott egy laptop,erről megy a Lacuna Coil dal alapja.Ez egy koncert kiragadott pillanata,nem gondolod komolyan,hogy annál a dalnál ahol éppen nem használják a szintit akkor leviszik a színpadról...Te tényleg ritka nagy barom vagy.Ajánlom,hogy menj el az Aréna-beli Slayer koncertre,és kiabálj Kerry Kingnek,hogy: "Mit rázod a fejed,nincs is hajad!" Tényleg ránts rá a répára,hátha megnyugszol...

#177 norbert
2011. április 7. 0:15

Ganja,,
ami megy sampler-ről, azt kéne tolni a szintin:D Érted?:D

#178 norbert
2011. április 7. 0:26

ja, és köszi "valaki" , hogy legalább te értékeled a művészetemet! :)

#179 ninja
2011. április 7. 8:58

Norbi!Akkor dögöljön meg a Lacuna Coil is,nem?Mert Ő náluk is gépről megy,sőt azért is mert olaszok,meg emberek...Te tényleg beteg vagy...Ahogy az írásaidat nézem,fingod nincs egy zenekar működéséről,meg úgy általában az egész zenélésről.A koncertfelvétel milyenségéről megy annyit,hogy bármilyen koncertalbumot is hallgatsz az szinte 100%-ban stúdióban készült,viszont a "To The Edge" videóján a kamerahangot hallod mindenféle kozmetikázás nélkül...

#180 K.J.
2011. április 7. 15:26

‎"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Woody Allen

#181 ninja
2011. április 7. 15:28

Király!:-D

#182 norbert
2011. április 7. 22:11

Mondja K.J.:)
Remek... :D :D

#183 ninja
2011. április 8. 6:45

Remek-mekk-mekk

#184 tomi
2011. április 11. 10:30

Kedves norbert, kedves mindenki!
Ugyan a továbbjutók listája még nincs kint, gondolom ennek tudható be az is, hogy nem indult el a kárörvendő kommentáradat, de ezúton jelenteném be, hogy az Anagramma zenekar nem került a továbbjutók közé. Ennek ellenére pozitív fogadtatásban részesült mind a zsűri, mind a többi zenekar által, akik meghallgattak és véleményt mondtak a produkcióról.
Lesz majd hanganyag és video is, ki-ki levonhatja a megfelelő következtetéseket is, amit természetesen a zenekar is meg fog tenni a fejlődés érdekében.
Az építő jellegű kritikákat a zenekar nevében köszönöm mindenkinek, és megjegyezném, hogy az itt megfogalmazott "egyéb" véleményekkel ellentétben a zenekar semmilyen tekintetben véve nem lógott ki a mezőnyből.

#185 Gyurika
2011. április 11. 17:28

Így van!Nagyon erős mezőny volt,és ahogy az Anagramma,úgy a szintén halálra fikázott Ördögárok is hozta a lehető legjobb formáját.Amint lesz időnk,felkerül a koncert kép és hanganyaga,aztán mindenki eldöntheti,hogy mi a helyzet...és persze gratula a továbbjutóknak,különösen a Baby Bone-nak,akik rendesen feladták a leckét aznapra:-)

#186 norbert
2011. április 12. 0:38

Jó. Jöjjön az a video!! :)

#187 Gyurika
2011. április 20. 11:44

http://www.youtube.com/watch?v=HUC3Wa3t_ps

#188 feco
2011. április 21. 0:09

Cseppet amatőr...
:)

#189 Gyurika
2011. április 21. 11:32

...nagyobb részben pedig profi:-)

#190 feco
2011. április 22. 14:33

MI????
Köze nincs a profihoz! Remélem viccnek szántad:)

#191 Gyurika
2011. április 23. 17:37

Ismét kaptunk egy okostojást, vagy most éppen feco néven tanít Norbert mester?Látom írtál szépeket Ördögárokéknak is.Nagyon ügyes fiú,lány,növény,állat esetleg gomba vagy...ha nem haragszol mi azért folytatjuk a zenélést,remélem túléled...

#192 norbert
2011. április 23. 22:25

Kedves Gyurika testvérem barátom példaképem!
Azért nem lehetek a feco genyo, mert nekem van stílusom.
Így utólag, bocsánatot kell kérnem, hogy nem voltam a koncerten. De gondoltam nem vonatozom ezért 1,5 órát:)
Természetesen megnéztem a videot. Külön gratulálok Gyurikának az ötletdús gitárszolóhoz. Halkan jegyzem meg. A zenében nem csak 5 hang létezik. (pentaton) Ezt én, egy buta dobos is tudom, és falra mászok ezektől az alibi dolgoktól.

#193 Gyurika
2011. április 24. 8:15

Bocsi Norbi,hogy "lefecoztalak":-) Örülök,hogy tetszenek a gitárszólóim:-) Tudom,hogy nem vagyok egy Malmsteen,és a Dragonforce se hívogat,de én már leélem valahogy hátralévő éveim ennyi tudással:-)
Különben nagyon vártunk az A38-on,csinálhattunk volna egy karolós fotót,aztán beküldtük volna a Hammerbe:-)

#194 norbert
2011. április 24. 16:09

Nem is merem kérdezni. De azért megkérdezem. Mert tudod, hogy az ember mindig reménykedik.. Nem lehetnék tiszteletbeli tag?:D

#195 Gyurika
2011. április 24. 19:29

Így már rezeg a léc,mert basztál eljönni:-) De mi nagyon aranyos emberek vagyunk,úgyhogy még kaphatsz egy esélyt...

#196 norbert
2011. április 25. 10:04

De már meggyóntam tegnap, hogy nem voltam ott. Engesztelésül a pap 5 Mi Atyánkat adott, meg végig kell hallgatnom az összes Anagramma nótát:) Azért ekkora bünti mellett igazán bevehetnétek. Nem? :D

#197 Gyurika
2011. április 25. 13:09

Jó ízlése van annak a papnak,hogy Anagramma dalokkal büntet,látod még az egyház is Anagramma rajongó,csak te fanyalogsz:-) Most szombaton kezdünk újra stúdiózni,ha kész lesz kapsz egy díszdobozos példányt a lemezből,benne olyan ajándékokkal,mint "Anagrammát a pártba" feliratú póló,vagy "Anagrammát a nagyszínpadra!" zászló:-)

#198 norbert
2011. május 5. 16:47

Mikor lesz már valami új anagrammás cucc?:D

#199 Gyurika
2011. május 5. 18:18

Na,mi van fan lettél?:-) Hamarosan lesz egy 5 számos anyag,dobok,gitárok már rögzítve vannak,és a hétvégén folytatódnak a felvételek.Jó lesz!

#200 norbert
2011. május 15. 11:36

Nem. Csak ha rossz a kedvem, jó tudni, hogy mindig van lejjebb. Ezért szeretem az Anagrammát:D

#201 Gyurika
2011. május 16. 17:11

Aranyos vagy:-) Viccet félretéve,most nagyon komolyan nekiugrottunk a felvételeknek,fényévekkel jobb lesz,mint amit eddig rögzíteni tudtunk.Gondolom ettől függetlenül a fikázás menni fog továbbra is,de állunk elébe...

#202 norbert
2011. május 16. 20:54

Én maga vagyok a fika:D
Meglássuk mit hoz a jövő!:)

#203 Gyurika
2011. október 12. 16:54

Aki esetleg még errefelé jár annak egy videó az A38-as elődöntőről,ahol a Within Temptation "The Howling" című dalát nyomjuk...

http://www.youtube.com/watch?v=MHL4qMxUEWs

Szólj hozzá!

YouTube