Alone in the Moon Alone in the Moon Alone in the Moon

Név:
Alone in the Moon

Bemutatkozó:
Az Alone in the Moon 2002 .november 20-án alakult Debrecenben.

Az első öt-hat év a formálódás időszakának tekinthető, mely során túlestünk hét-nyolc demón, öt tagcserén, sok-sok próbajellegű koncerten, egy hazudozó félig teherbe eső menedzseren,"Fuck AITM"-matricákon, hajlani kelet-magyarországi vonatállomáson alvásokon, koncerten unatkozó barátnőkön, jéghideg éjszaka után reggel hatkor játszáson szabadtéri amatőr zenekarok még amatőrebb találkozóján - keverőpulton alvó hangosítóval (nem szóltunk jól), kisújszállási New Wawe(sic!) Fesztiválon, Pay to Pay koncerteken, halláskárosodáson, szakértő hangtechnikusokon, tehát a szokásos dolgokon, amiken minden magyar zenekar keresztül megy a dolgok később jobb irányba fordulásának teljes reménye nélkül, és igen, a felsorolásból kimaradtak a gruppik, a tévék hotelszobából való kidobása, az ingyen sör és a többi, viszont a lényeg: a Zene (szeretete) megmaradt még a "legkeleteurópaibb" helyzetek közepette is.

Rövid feloszlás után e számtalan korábbi tapasztalattal felvértezve alakultunk újra 2009. nyarán, s azóta a próbateremben töltött önkritikus gyakorlás mellett két felvételt készítettünk, egyet saját módszerrel, egyet pedig egy rendes stúdióban, ezen demókból (9. és 10.) szemezgetve választottuk ki a jelen öt dalt, melyek szerény hangzásuk mellett is közvetítik (remélhetőleg) a zenei elképzeléseinket.

Eddig elért eredményeink közül egy megnyert tehetségkutató (2009. Gyöngyösi Amatőr ...) és használható hangszerek birtoklása mellett arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy a 13 éves kori lelkesedés még mindig megvan bennünk, ugyanakkor igyekszünk azt a megfelelő hozzáállással párosítani, reméljük, a fáradságos munka meghozza az eredményét a későbbiekben - kedves karma, egy nemzetközi szinten is izgalmas hangzással rendelkező első lemez kezdetnek tökéletesen megtenné.

Sok sikert a többi bandának (is).

AITM

Műfaj:
rock / metál

Számok:


Cím: Youth Sold
Szerző: Alone in the Moon


Cím: Spring Insomnia
Szerző: Alone in the Moon


Cím: The Justifier
Szerző: Alone in the Moon


Cím: My Supersweet Vapidity
Szerző: Alone in the Moon


Cím: Father
Szerző: Alone in the Moon

Weboldal:
http://myspace.com/aitmband

E-mail cím:
aitm...@gmail.com

Státusza: kiesett

Szavazatok: 9

Fórum / / / vélemények
#1 zsengi
2011. január 7. 20:57

:) Remelem vegre meg lesz a sok szivas eredmenye sracok, szerintem egyre jobbak vagytok, bar en mindig is csiptem amit toltok!

#2 Adrian
2011. január 14. 12:25

Jah igen, azt elfelejtettük, hogy a teljes nevünk: '....(=/!+"'Alone in the Moon +!..."(/=/%/'

#3 jancsi
2011. február 3. 9:36

Fasza muzsika!
Sok sikert.

jancsi (Southern Comfort)

#4 Adrian
2011. március 1. 19:20

Köszi!

#5 hmhm
2011. március 11. 14:33

nem inkább alone ON the moon? egyébként fasza, jókis alice in chains feeling :)

#6 Adrian
2011. március 12. 10:58

Hát, úgy nem pont az jelentené, amit így + ugye nem is hangzana olyan jól ;)

#7 Oroszlánhájú
2011. április 14. 19:24

Nagyon király! Zsenik vagytok!

Szólj hozzá!

YouTube