All About All About All About

Név:
All About

Bemutatkozó:
Az All About Band, azzal a céllal alakult, hogy kis hazánkban egyre nagyobb teret szerezhessen az igényes zenét kedvelők számára.
Az Acid Jazz stílus szerelmesei és a táncolni vágyó ,Funky kedvelői is otthonra lelhetnek saját számainkban és feldolgozásainkban egyaránt.
Stílusunkat leginkább az Incognito, Brand New Heavies, Wicked Jazz Sounds Band,Count Basic és Tower of Power szeretete ihleti.
2010.februárja óta létezik a csapat ebben a felállásban.
Kullay Tímea - ének
Kiss Attila - dob
Sinkó Bence - percussion
Szabó Dénes - szaxofon
Szalkay Dávid - trombita
Nógrádi Zoltán - gitár
Németh Attila -basszusgitár
Noé Gergő - billentyű

Látogass el honlapunkra, hallgass bele dalainkba.

A Holnap című dalunkat Forteba producer mixelte újra.
A feltöltött dalok nagy része koncert felvétel, hiszen nincs még saját lemezünk.

http://allabout.hu

Műfaj:
jazz

Számok:


Cím: Tükor
Szerző: All About-Horváth Ádám


Cím: Holnap
Szerző: All About-Forteba-Horváth Ádám


Cím: Work it out
Szerző: All About


Cím: Always there - koncert
Szerző: Incognito

Videók:
http://www.youtube.com/watch?v=P5F2NxwLWo0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=eXRCKELkNwI&feature=related
http://www.youtube.com/user/AllAboutHUN#p/u/13/cbHFzTQ9wvQ

Weboldal:
http://allabout.hu

E-mail cím:
kull...@gmail.com

Státusza: kiesett

Szavazatok: 56

Fórum / / / vélemények
#1 Király Edit
2010. december 28. 13:08

Király!

#2 penis
2010. december 28. 18:18

SEXXXX!!!!

#3 a kritikus penis
2010. december 28. 18:41

Az enekesno debella, unalmas, a fake tetko a youtube videokon egyenesen szanalmas.

A banda szuper stilustalan, szedett vedett...

"Stílusunkat és dalírásainkat leginkább az Incognito... ... ..., szeretete ihleti."

#4 a kritikus penis
2010. december 28. 18:42

. ..., szeretete ihleti.

#5 a kritikus penis
2010. december 28. 18:43

Marhogy onnan vannak osszelopkodva a szamok... 1 okod mondjatok amiert titeket erdemes hallgatni, vagy csak mutassatok valamit ami eredeti ebben a bandaban...


... teret szerezhessen az igényes zenét kedvelők számára -- tobb alazat elkelne, foleg ilyen produkcioval...

#6 a kritikus penis
2010. december 28. 18:45

Amator, hobbi, copycat, fosulis cover bandanak meg elmennetek... bar talan mar tul idosek vagytok hozza...

#7 Stager
2010. december 28. 18:53

Kedves kritikus penis!
Kezdjük ott, hogy a neved szánalmas. Nevtségessé teszed magad azzal, hogy olyan néven, mint "kritikus penis" másokat leszólsz, becsmérelsz... Hogy van pofád leszólni őket? Csak akkor szólalj meg, ha biztos vagy abban, hogy amit mondani fogsz, szebben hangzik, mint a csend!
Gyere el egy koncertjükre, és nézd meg, hogy milyen hangulatot csinálnak a srácok, ne pedig holmi gyökér kockaként, a gép előtt ülve fikázz!

#8 Marianna
2010. december 28. 21:01

LOVE All About :)
Big like!

#9 ágo
2010. december 30. 10:51

Az énekesnő,gyönyörű,különleges,nem mindennapi,jól énekel,és egy jó ember is! A zenéjük nagyon igényes! A többit meg kell hallgatnotok,hogy milyen jó!Klikk:ALL ABOUT!!!!!!!!!!

#10 DDay
2010. december 30. 12:06

"Kedves" Kritikus Pénisz!

Valóban, ha a magyar zenei világot nézzük, akkor a legfontosabb kritérium a zenekarok/énekesek felé a külsőség!Tényleg ez az első és legfontosabb, hogy hogyan néz ki???És tudod az a kritikus, akinek ez az első és legfontosabb észrevétele, hogy az énekesnő milyen küllemű, az jobban teszi, ha csöndben marad, hiszen hiteltelen a kritikája.Ennyi erővel József Attila munkásságának méltatását kezdhetnénk azzal, hogy milyen volt a kézírása!!!!! Elég szánalmas lenne!!!A művészetek világában, segítek a zene is ide tartozik, az ókortól általános elfogadott nézett, hogy a felnövekvő nemzedék a múlt nemzedék nagyjaitól tanul! Egy fiatal zenekar, aki még egy éve sem állt össze, teljesen természetes, hogy az általuk választott csapáson elindulva először a stílus nagyjainak munkásságát próbálja elsajátítani, a saját fejlődésüket szolgálva. Emellett persze készülnek a saját dalok is, amit ezek szerint nem sikerült meghallgatnod, mert arról egy szót sem írtál(nem mintha sajnálná bárki is, kritikán aluli a stílusod).A saját stílus kiforrásához mindig idő kell, mindig mindenkinek van hova fejlődnie, a zenekar szerintem pont ezen van, és pontosan ezért is nevezhettek erre a versenyre, hiszen minden megmérettetés építő jellegű kritikát ad, de a te véleményed az nem ez a kategória.Majd ha lesz megfelelő zenei kritikád, építő jellegű, majd azt írd le, de addig is jobban teszed, ha mélyen hallgatsz.

#11 hugi
2011. január 8. 18:51

Nos, a videókat meg sem néztem, de a zene alapján ez inkább igényes popzene (őszintén szólva nem szokott érdekelni, hogy néz ki a zenekar, szépnek ott van pl a Zséda...) de ezt a muzsikát nem kellene belegyömöszölni a jazz kategóriába. Különben nem rossz, de sajnos semmi extra, nincs benne újítás. (Mindenesetre szimpatikusabbak vagytok zeneileg, mint egy United pl...) Remélem átkategorizálnak titeket és akkor sikeretek lesz :)

#12 Reni
2011. január 11. 23:12

Rokonlélekként szurkolok nektek! Remélem találkozunk az elődöntőben!
Jah és ha a pop zene ilyen lenne akkor lehet hallgatnék rádiót!

#13 sid
2011. január 12. 17:31

Azért az egy kicsit meleg, hogy 'a magyar Incognito'... Ahhoz még egy kicsit izmosodni kellene zeneileg. Ezen kívül sok sikert!

#14 funkstar
2011. január 17. 10:50

na az van, hogy kiba@ott jók vagytok!Végre van valaki, aki már hallott az Incognito-ról.Most már kíváncsi lennék Hugi produkciójára is, mert ahogy eddig látom mindenhol mindenkit fikáz! Nem kell foglalkozni az irigyekkel, nagy szükség van rátok a mai magyar zenei életben, és ez igen is JAZZ! Always There nagyon Like!
Zsíros a hangszerelés!
Sok sikert!
D.

#15 Magnó
2011. január 20. 0:40

Hi!

Nem mondhatom magam a stílus szerelmesének :)
Ennek ellenére kellemesnek tartom.
Olyan nem csinálok semmit, csak nézek nagyokat napjaimon szívesen elhallgatnám.
Viszont csúnya dolog becsmérelni más munkáját, ha nem tetszik akkor ennyi.
:)

#16 hugi
2011. január 23. 15:01

funkstar, úgy tűnik, titeket csak a szakma véleménye érdekel, ez derék. Akkor vegyétek úgy, hogy mint CD-vásárló/zenehallgató/koncertre-járó, nem is szóltam semmit. ;)

#17 funkstar
2011. január 25. 9:27

Kedves Hugi!Lehet, h túloztam, egy produkciót azért találtam amit dícsérsz...Az rendben van, hogy a klasszikus jazz értékeit tartod szem előtt, én is szeretem Ellát, Count Basie-t, Billie Holiday-t DE, a zene, állandóan változik , fejlődik, néha jó, sokszor rossz irányba.A stílusok összemosódnak, és ezek határait nem nagyon lehet megtalálni.eltelt 50-60 év, és bár megkérdőjelezhetetlen figurái ők a jazznek, számomra mégis a nagy újítók: Bill Evans, Keith Jarrett, Herbie Hancock, az igazi ikonok (szerintem)utóbbi egyébként már 2 olyan lemezt adott ki az elmúlt öt évben, melyben Pop-sztárokkal, dolgoz fel világslágereket.Na és persze volt Egy Miles Davis nevű fazon, aki mondhatni mindent el játszott...Más kérdés, hogy sem pop, sem funky kategória nincs.

#18 hugi
2011. január 29. 18:28

Igen, az a baj, hogy nincsen több kategória...pedig nagyon sok a tehetséges zenész ezekben a műfajokban (is) és szerintem sokan úgy döntöttek közülük, hogy bepasszírozzák magukat olyan kategóriákba, ahol nem biztos, hogy van helyük (a kategória megnevezése miatt!!!) de jó ötlet különben, hogy így népszerűsítik magukat :D (beszéltem olyan zenésszel, aki tudja, hogy nem jazzt játszanak,mégis ide neveztek, mert sokat számít, hogy meghallgatják őket - ez is reklám ;) Szóval a fene tudja, van egy pont, amikor már minden csak ízlés kérdése.
Ez a zene valóban tök jó bulizós muzsika, remélem hallom majd őket táncos helyeken fellépni :)

Szólj hozzá!

YouTube