Alice Anton

Név:
Alice Anton

Bemutatkozó:
Az Alice Anton zenekar 2009 februárban alakult két alapító taggal: Hegedűs Patrícia (ének) és Bianka (basszusgitár). A zenekar stílusirányzata pop-rock, melyet dallamos ének, különböző elektronikus hangzások és feszesre húzott gitártémák egészítenek ki. Így került a zenekarba Tóth Tamás gitárosként, Spitzer Dániel billentyűsként és Hornyák Péter dobosként. 2010 elején elkészült az első demoanyag, a freak!. Pár hónappal később Dánieltől el kellett búcsúznunk, mert tanulmányait külföldön folytatta, ezért Bianka vette át az elektronikus szekciót és ekkor került a zenekarba Szabó Dávid basszusgitáros posztra. Az Alice Anton stílusát tekintve leginkább a Linkin Parkhoz, az Evanescence-hez, Flyleaf-hez, Paramore-hoz és a Guano Apes-hez lehetne hasonlítani

Műfaj:
rock / metál

Számok:


Cím: Someone like you
Szerző: Alice Anton


Cím: Lose Control
Szerző: Alice Anton


Cím: Shame
Szerző: Alice Anton


Cím: Freak
Szerző: Alice Anton

Weboldal:
http://aliceanton.blogspot.com

E-mail cím:
h.p...@hotmail.com

Státusza: kiesett

Szavazatok: 216

Fórum / / / vélemények
#1 pannesz
2011. január 2. 13:00

hajrá!

#2 Dominik
2011. január 3. 20:26

Azám! Hajrá! Nyerni fogtok!!! (-:)

#3 Grám Gergő
2011. január 3. 22:58

.

#4 lev
2011. január 4. 0:40

.

#5 JediEco
2011. január 4. 17:13

Ment a szavazat, meg kiraktam fészre is! :)

#6 foreigner
2011. január 4. 19:41

gratulálok - jó ez :)

#7 Lugosi
2011. január 5. 0:51

Kedves zenekar ( Főképp Peti).
Békével jöttem és a véleményemet szeretném elmondani, mint hallgató.
Nem támadok, ha rosszat írok azért írom mert nem tetszik, ha jót akkor meg azt meg kell becsülni :)
Amit kiírtatok ,hogy mire hasonlít az egész történet, az teljesen igaz kivéve a Guano Apes-et szerintem.
Én annyit fűznék még a női énekhez a 3. számnál hogy helyenként megvan az a Björk-ös dolog amitől valaki vagy boldog lesz ,vagy nem ( én igen! :)
Az első három számról az a véleményem, hogy nagyon hosszúak( Túl) és én mint hallgató az első és a második számot simán összekeverem a hangulat egyezés miatt, meg annyira nem is nagy a különbség a harmóniákban.
A harmadik szám nekem igazából semmilyen, elkezdődik, befejeződik, de nekem a hallottam már katergória. Nem lapos, meg nem uncsi, hanem semmilyen :(
Az utolsó számon viszont felvidultam, mert ha a Linkin Park itt visszakacsint, akkor tényleg itt teszi meg és sehol máshol.
De ez számomra, harmóniára és szerintem még hangmagasságra is, amikor megjelenik az ének, a sampler zongora nélküli Breaking the habitet hallom vissza.
Minden stimmel,de közben más a gitár, más a dob, de az egész szám nekem azt sugallja, hogy igen ez a breaking the habit mittomén milyen remix változata.

Én pörgősebb vérű vagyok és nekem az egész zenekar kicsit punnyadt, és hiányolom benne egy kicsit ezt a .. nem modern, meg nem új hullámos, ezt a picit reformált ízt nem érzem. Nem érzem úgy hogy tiétek a zene, a saját részetekből áll össze :(
Bocsánat, én így érzem, nem megbántani akarok senkit, nekem ez a, nem is véleményem hanem ami az én ízlésemnek bejön vagy nem.
Semmiképpen nem rossz amit csináltok, félreértés ne essék! Csakaz én szájízem mást kívánna, ennyi.
További kellemes versenyzést!

#8 Peti
2011. január 5. 1:02

Annyi történt hogy ez kb az első négy szám amit megírtunk. Itt még útkeresés zajlott, stb, mint a zenekarok legtöbbjénél. Mostanában találjuk meg a stílust és irányzatot, ellenben azok a dalok amikben ez megmutatkozik, nincsenek még felvéve.

#9 Dávid
2011. január 5. 1:44

Valamint a stúdió felvételen nem én basszeroztam...:D:D
Amúgy viccen kívül, ha valahol igen, akkor itt érződik a basszus hatása, hogy mennyire hangzik "punnyadtnak" a zene. S figyeld meg, hogy itt aztán semmi nincs, csak az alaphangok, hogy valahogy szóljon az egész. Ettől olyan tiszta, érthető és csupasz az egész, amitől már semmilyennek és íztelennek érzed, mint ahogy írtad.
Én igyekszem minél jobban kitölteni ezt a "basszusban keletkezett űrt".:):), szal ha koncerten hallanál rendes kihangosításban, akkor lehet más lenne a benyomásod.:) (mondjuk ez beképzelten hangzik leírva, de én tényleg a legjobbat igyekszem kihozni a basszusból.:))
Amúgy meg nem kell mentegetőznöd, az őszinte embert mindenhol szeretik, s ha építőjellegű kritikája van, azt meg főleg!:):D
A mostanában írt új számok meg valóban más jellegűek, s bulisabbak, vidámabbak az ittenieknél, szal ha kicsit is tetszik a stílusunk, akkor érdemes figyelemmel kísérned minket.:)

#10 lugomam
2011. január 5. 10:55

Kedves Peti!! Örülök, hogy a kedélyek lecsillapodtak, és tudtok beszélgetni. Pár mondat csak a tegnap kialakult helyzethez: összeült a család / ami nagy/,és mindenki próbált segíteni a Daninak. Ami összejött. Erre sokan elkezdtek kígyót-csalót kiabálni, ami nem volt tisztességes. Mivel egy ismeretlen együttesről van szó,természetes, hogy megpróbál bekerülni legalább az első körbe, hiszen nem kevés jó zenekar jelentkezett erre a versenyre.Az is nagy szó, ha a 20-ban benne lehet.Nagyon sok olyan zenekar is van, akiknek már jelent meg lemeze, nem 1! illetve rendszeresen koncertezik sokszor neves zenekarok előzenekaraként. Szerinted ez nem csalás, hiszen sokkal nagyobb az ismertségük!!! Mi csak esélyegyenlőséget próbáltunk teremteni.

#11 A.D.
2011. január 6. 14:32

sziasztok

a zenétekkel semmi bajom, egész jó, de az rejtély számomra, hogy miért angol az ének? maga az énekhang szép, biztos nincs gond az angoltudással, de az akcentus rettenetes... kicsit gagyi hatást kölcsönöz az egésznek

Szólj hozzá!

YouTube