5 YARDS 5 YARDS 5 YARDS

Név:
5 YARDS

Bemutatkozó:
A zenekar 2010. márciusában alakult. Semmilyen konkrét stílusbeli elképzelésünk nem volt: azt játszottuk és játsszuk ma is, ami jól esik. Éppen ezért nehéz egy konkrét stílusba beletuszkolni a zenekart, de mivel vannak olyan zenék, amiket mindannyian szívesen hallgatunk, így leginkább ezek hatását lehet tetten érni. Ennek megfelelően valami sajátos grunge-indie rock keveréknek tekinthető a 5 YARDS zenéje.

Még a nyáron stúdióba mentünk és rögzítettük bemutatkozó anyagunkat, melyen 4 dal szerepel magyarul és angolul egyaránt. Az angol nyelv terveink szerint továbbra is megmarad, mivel a szövegek először így születnek és csak később készülnek el magyarul.

Ezt követően a Harc után / Trip of a loner című dalunkra az RTL Klub munkatársai segítségével elkészítettük videoklipünket az ország egyik legszebb gyógyfürdőjének - a szolnoki Tisza Szállónak - medencéjében. A videókat - mivel ez is két nyelven készült - igen rövid idő alatt tízezernél is többen nézték meg a YouTube-on és ezzel párhuzamosan a Facebookon is több ezren váltak a zenekar rajongójává.

Újabb elismerésként az RTL Dalversenyébe benevezett Harc után annyira megtetszett a szerkesztőknek, hogy riportot készítettek velünk mely a 2010. nov. 27-i X-Faktorban volt látható.

Még ugyanezekben a napokban sikerült elkezdenünk az együttműködést az EST Music Booking-al, akik koncerteket szerveznek és médiamegjelenéseket intéznek a bandának. Ez egy olyan lehetőség a zenekar életében, melyre nagyon büszkék vagyunk és nagy-nagy reményekkel vágunk neki a közös munkának.

Koncertjeinken saját dalaink mellett nagy kedvenceink az Alice In Chains, a Foo Fighters és a Nickelback egy-egy "slágere" is bekerült közben a repertoárba.

Decemberben szerepeltünk a Neo Fm Magyar Hangok című műsorában, illetve a Class FM-en a Jáksó TOP 20-ben. Ugyancsak decembertől kezdve játssza klipünket rotációban napközben és az esti műsorsávban a magyar MTV.

Műfaj:
rock / metál

Számok:


Cím: Harc után
Szerző: z: Kovács Tamás, sz: Bartha Ildikó


Cím: Remegés
Szerző: z: Lázár Zoltán, sz: Bartha Ildikó


Cím: True colours
Szerző: z/sz: Kovács Tamás


Cím: Trip of a loner
Szerző: z / sz: Kovács Tamás


Cím: Grunge
Szerző: z: Lázár Zoltán, sz: Kovács Tamás

Videók:
http://www.youtube.com/watch?v=oguH42S2y4I&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=V1rJHXACfmo
http://www.youtube.com/watch?v=2ISYi299-Lk

Weboldal:
http://www.5yards.hu

E-mail cím:
i...@5yards.hu

Státusza: kiesett

Szavazatok: 712

Fórum / / / vélemények
#1 András
2010. december 12. 12:04

Inkább menjetek az RTL klubba...Ott beveszik... Alice In Chains?!....Ezt a faszságot!

#2 5 YARDS
2010. december 14. 12:12

Kedves András,

Nem teljesen értjük felháborodásodat. Konkrétan mi a problémád?
1. Az hogy indultunk a Dalversenyben?
2. Az hogy Alice In Chainst is játszunk?

#3 kis szék
2010. december 24. 12:45

Nagyon jó az együttes, nekem nagyon elnyerte a tetszésemet! Csak így tovább... Tehetségesek a gitárosok, frankó az ütem, az énekhang pont ilyen stílusú zenéhez passzol. Hajrá szurkolok nektek!

#4 5 YARDS
2010. december 24. 19:19

Kedves "kis szék",

Nagyon köszönjük biztató szavaiadat és szavazatodat

#5 Lucas
2010. december 25. 19:38

tyűha srácok,
baromi jó zenét toltok. nagyon drukkolok nektek. kell az ilyen zene a magyar közönségnek.
hol lehet letölteni az anyagotokat?

#6 gI67
2010. december 26. 19:49

nagyon tetszik a videokliptek. már volt szerencsém hozzá az MTV-n is egy párszor. jó tudni, hogy ti is indultok ezen a versenyen. hajrá!!!!

#7 Laca
2010. december 26. 23:01

Szavaztam rátok mind a két ímélcímemről. Nagyon bírom a zenéteket a Facebookon már régóta raongótok vagyok.
Mikor lesz albumotok? Vagy van már csak én nem tudok rólla?

#8 5 YARDS
2010. december 26. 23:11

Lucas:
Jelenleg sehol nem tölthető le az anyag.

gI67:
köszi

Laca:
Album valamikor tavasszal, kora nyáron várható.

#9 Somi
2010. december 28. 20:45

Gyerekek!!!
nem nagyon cifráznám: ez KURVA KIBEBASZOTT JÓ MUZSIKA!!!!!!!!

#10 Gejjza76
2010. december 29. 17:05

Nagyon tetszik és nem csak a klipes dalotok. A metal Hammerban olvastam a kritikát rólatok, bár ez messze nem metál zene, de azért rock a javából. Uzseka Norberthez hasonlóan én is kíváncsi lennékj milyen ha üvölt az énekesetek. Mikor leptek már meg egy jó üvolős albummal???
Ja amúgy 10 pont :)))

#11 CrTdR
2010. december 29. 22:16

Nagyon tetszik a zene és a szöveg is kimagaslóan jó. Nem is tudom mikor hallottam utoljára ilyet magyar bandától. Az énekes tiszta "amerika" :)Viszont a dalok lehetnének kissé pörgősebbek is. Sok ez a középtempó...

#12 Roli
2010. december 31. 18:20

Sziasztok srácok. Megkaptam a buzdító körleveleteket az iwiw-en kersztül és mint "ősrajongó" gyorsan szavaztam is. Hajrá és BUÉK!!!

#13 géza
2011. január 1. 16:33

BUÉK srácok!!!!
Itt van neketek néhán szavazat újévi ajándékként :))
Kurvára bejön a Remegés.
A Facebookon találkozunk!!!

#14 dexx
2011. január 3. 11:02

Sziasztok!

Végighallgattam a számokat, elolvastam a bemutatkozásotok és a kommenteket is. Én személy szerint egyetértek Andrással. Ha ennyire jók vagytok, amilyennek írjátok magatokat, akkor miért nem tudtok úgy is játszani? Miért jelentkeztek tehetségkutatóra, ha már annyira jók vagytok, hogy ti ilyen helyeken voltatok? Nem akarok megsérteni senkit, de ez egy rakás fos!

#15 5 YARDS
2011. január 3. 18:16

Kedves dex!

Te nem csak egyet értesz Andrással, hanem valószínűleg megegyezel vele. vagy ha nem ,akkor valamelyik oylan zenekar egyik tagja lehetsz, aki azt gondolja, hogy így tud előnyhöz jutni, hogy a másikat fikázza. Sajnálunk téged beteg barátunk.

#16 Phil
2011. január 3. 18:51

Gratulálok a videokliphez és a felvételekhez. Nagyon jó minőségűek lettek.
Viszont sajnos "dexx" beírásával olyan szinten egyet kell értenem, hogy ha ilyen referenciával és támogatással rendelkeztek - mint ahogy azt írjátok - akkor nem feltétlenül egy tehetségkutató versenyen kell keresneket a további lehetőségeket.
Valamint nem hiszem, hogy a zsűrit (aki még nincs megnevezve) valamilyen szinten is befolyásolná a szólj hozzá rész.

#17 Andrea
2011. január 3. 19:10

Kedves Dexx és Phil!
Ti biztosan nem zenészek vagytok, vagy ha igen,akkor még a nagyon kezdő fajtából. Kizárólag ezért bocsájtható meg a "kritika" amivel a zenekart illettétek.
Ma Magyarországon közel 3000 zenekar működik több kevesebb sikerrel. Jók és rosszabbak egyaránt. Ebben túlkínálatban kell az olyan zenekaroknak tért nyernie, mint a 5 Yards. Ez nagyon nehéz, még ilyen referenciákkal és támogatással is. Ha benne lennétek a zenei életben napi szinten,akkor ezt pontosan tudnátok.
Számomra éppen az minősíti ezt a zenekart,hogy ilyen "sikerekkel" a hátuk mögött sem szállt el az agyuk és beneveznek egy ilyen megmérettetésre.
A "szólj hozzá" pedig nem feltétlenül felhívás fikázásra. De ez annyira magyar sajátosság,hogy én igazából már meg sem lepődöm.

#18 5 YARDS
2011. január 3. 19:11

Kedves Phil,
Végre egy értelmes hozzászólás:))
A bemutatkozóban írtak a valóságot tükrözik, de hidd el nekünk, hogy egy ilyen rangos versenyen való megmérettetés legalább olyan nagy ajándék, mint hogy 5 percig beszélgethetsz például Jáksó Lacival(aki mellesleg tök jó fej).
Meggyőződésünk, hogy az ezen verseny által nyújtott lehetőségek messze túlmutatnak egy "mezei tehetségkutató" szintjén. Mi pedig messze nem vagyunk annyira "felfedezettek" mint gondolod...

#19 pepe
2011. január 3. 19:15

sziasztok!
ismertek:)
Csak beköszöntem itt is.
Jók vagytok,így tovább! Fejben maradjatok mindig akik vagytok!

#20 Zoltán Csősz
2011. január 3. 19:20

Hello Mindenki!!! Figyeljetek Srácok annyi aki fikázik tegyen le jobbat az asztalra vagy lapuljon mint..... a gazban. akinek meg tetszik azzal Nagyon is egyetértek mert igenis JÓ a zene és az egész egyben meg főleg:).. tényleg fikagépek mi nem tetszik??? az hogy nem Mü és nem agyon(hang)tuningolt nyálgépek csinálják hanem zeneszerető emberek???? Mégegyszer Gratulálok Sracok csak így tovább *5

#21 5 YARDS
2011. január 3. 19:22

Köszi pepe (Class FM rulez!! :))

Köszi Andi, édi vagy mint mindig!

#22 5 YARDS
2011. január 3. 19:26

Zoltán!
nagyon köszönjük!

#23 u can't touch this
2011. január 4. 20:48

Számomra talány ez az együttes. tavaly márciusban megalapul és egy 4 nótás demo anyagra már videoklip, média megjelenések, stb.

Valamelyikőtök írta:
"Ti biztosan nem zenészek vagytok, vagy ha igen,akkor még a nagyon kezdő fajtából."

ezt azért nem értem mert ti írjátok ,h még nincs 1 éves se a banda ,tehát ti se mondhatjátok magatokat együttes szintjén olyan tapasztaltnak.

Arra meg ,hogy az együttes kora ellenére ilyen referenciátok van csak azt tudom elképzelni ,h valaki nagyon tol titeket hátulról. Ennél tehetségesebb , hozzátok képest matuzsálemi korban lévő bandák is elkövetik sokszor a hibát, h nem tudják magukat menedzselni, nálatok erre nem lehet panasz.De hát ilyen ez a popszakma , baromira kellenek a kapcsolatok, és az RTL klub az jó ugródeszka.

( félre ne értsetek, nem irigykedésből ,meg fikázásból írom, csak a zenétekhez képest rekord gyorsasággal értétek el azt amiről modjuk itt is a tehetség kutatón a legtöbb banda csak álmodik. )

A zene nekem kicsit tömeg zene , de könnyen fogyasztható az a lényeg. izlések és pofonok

a honlapotokra viszont tényleg nincs mentség. :)

#24 pepe
2011. január 4. 21:59

persze,én nem vagyok édes! :P :D

#25 pepe
2011. január 4. 22:04

Várlak az oldalon és addig hirdetem az igét! :)

#26 Luke
2011. január 5. 14:20

Sziasztok!

Nem akarok észt osztani, vagy megmondani mi a frankó, csak gondoltam elmondom mi a véleményem, remélem nem veszitek rossz néven!

Írták elöttem, hogy minek indultok ilyen tehetségkutatón... Szerintem ezzel semmi probléma, ha úgy gondoljátok, hogy még indultok, akkor induljatok! Az RTL dalverseny egy nagy lehetőség attól függően, hogy milyen zenét játszol és kit akarsz elérni. A rádiós szereplések pedig szerintem kapcsolat kérdése! (amivel szintén semmi gond)
Nektek egy iszonyat pop-os vonalat sikerült megtalálni - felvételek alapján -, ami szerintem egyértelműen a keverés hibája! Az elsődleges problémám az egésszel talán az, hogy olyan érzésem van, mintha hallottam volna már ezeket a dalokat, ezeket a témákat. Nincs olyan riff vagy motívum a dalokon belül, amik lekötnének. Összességében nekem ez egy jóiparosmunka (szigorúan egybe). Lehet mondani, hogy nem lehet újat alkotni a zenében, de ez szerintem hülyeség. Gondolom az is benne van, hogy fiatal a zenekar és még megy az útkeresés, bár a tagok a klip alapján nekem 20as évek végén, vagy 30as évek elején járnak, úgyhogy nem hiszem, hogy lesz nagy változás az irányzat terén, de ki tudja.... Amúgy azzal sincs semmi baj, ha marad ez a stílus, mert relatív sok embert el lehet érni vele pont a kommerszsége miatt! Lehet, hogy az új számokra már mást mondanék, de csak ezek alapján tudtam véleményt formálni!

Remélem nem sértettelek meg titeket, csak elmondtam amit gondolok, hátha találtok benne olyat amin érdemes elgondolkozni!

Dani

ui: mi is jelentkeztünk a zenekarommal(Pygmalion) a tehetségkutatóra, úgyhogy hasonló véleményeket szívesen fogadok tőletek/bárkitől!

#27 5 YARDS
2011. január 5. 17:06

u can't touch this:
Köszi a hozzászólást. Az a bizonyos beírás, amir hivatkoztál, nem tőlünk származik, hanem egy olyan szervezőtől, aki eléggé benne van a rock-szakmában szervezésügyileg, és emiatt az ő vélenénye talán megszívlelelendő.
A hátuulról tolásról cvsak annyit, hoyg ez mindannyiaunknak mársokadik zenekara, íg ymaikor ezt az új bandát összehoztuk, elhatároztuk, hogy mindent fordítva fogunk csinálni mint eddig. Ennek eredménye a 4 számos cédé és a klip. Ez volt ami miatt felfigyelt ránk az EST Music és segítettek a médiamegjelenésekben.

Luke:
Kösuönjük a te hozzászólásodat is. A helyzet az, hogy a fentiek ellenére van bennünk egy óriási bizonyítási vágy a "szakma" felé, és óriási megtiszteltetésnek vennénk, ha sikerülne megmutatni magunkat egy ilyen helyen a vélhetően "nagyágyúkbó"l álló zsűri előtt.

#28 5 YARDS
2011. január 5. 17:12

Ja, és a honlappal kapcsolatban csak annyit, hoyg nem si akartuk, hogy legyen, mert szerintünk, annyira nincsen semmi értelme a hagyományos honlapnak. Ez inkább egy gyűjtőoldal, ahol a sok-sok közösségi oldal közül lehet válogatni.

M a magunk részéről a facebookot, és a YouTube-ot részesítjük előnyben. Az összes többi - így a honlap is -csak kuriózumnak van.A MySpace-nek sem látjuk már semi értelmét Lehet, hogy például ez a gondolkodás is az, ami miatt ilyen rövid idő alatt sikerült elérni azokat a dolgokat, amiket te felsoroltál. Lényegtelen dolgokra nem érdemes sem pénzt, sem energiát sem időt fecsérelni.
Baromi gyorsan változik a világ és ezen belül a rockszakma is. Ahogy mondani szokták: aki kimarad, lemarad. (Vagy fordítva? :))

#29 Luke
2011. január 5. 17:22

Én örülök ha van egy bizonyítási vágy a szakma felé! Ha továbbjutók lesztek, akkor feltétlenül megnézlek titeket és meglehet, hogy én leszek az új rajongó! :-) További sok sikert nektek! :-)

#30 5 YARDS
2011. január 5. 17:56

Luke:
Ha továbbjutunk, az jó lenne, ah a zsűri döntése miatt lenne. Bár, igazából azt sem tudjuk jelenleg ki a zsűri. Ez azért kissé ciki szerintem egy ilyen kaliberű rendezvényél...

#31 u can't touch this
2011. január 5. 18:01

5 Yards:

Korrekt válasz volt, reméltem ,h nem lesz sértő a hozzászólásom annak ellenére ,h elég nyers voltam.

szóval a félreértések elkerülése végett, abban amit csináltok jók vagytok, csak én is Luke véleményén vagyok. Nekem is hiányzik belőle az a plusz ami kiemelné a többi hasonló stílusú együttes közül.

am sok sikert nektek a tehetség kutatón!

#32 5 YARDS
2011. január 5. 18:09

Tudnál mondani néhányat a "többi hasonló stílusú zenekar" közül? Nagyban megkönnyítenéd ezáltal a helyzetünket, hogy tudjuk végre mi is hasonlítani magunkat valakihez.

Amúgy egyáltalán nem volt sértő a beírásod. Ennél durvábbakat is kaptunk már és még fgunk is kapni :)

#33 Luke
2011. január 5. 23:16

Igen, ez nekem is fura, hogy még nincs kiírva ki lesz a zsűri... :-( Bízom benne, hogy tényleg sikerül összehozni egy jót! Volt rá példa, hogy Presser zsűrizett annak idején a Klebelsberg tehetségkutatón, ha ide is jönne, akkor már egy szavam nem lesz! :D

#34 jancsi
2011. január 6. 17:32

Szerusztok.
Minden O.K. a bandával. Ismertelek már Titeket a Hammer-ból.
Szerintem a saját stilusotokban nagyon jól csináljátok azt amit csináltok.
Annyi csak hogy én egy kicsit mást vártam amikor láttam a hatások közt az Alice in Chainst.
Nekem Ők szintén hatalmas kedvenceim, és szerintem azért a Ti zenétek nagyon messze van az AIC-től.
De annyi baj legyen :-)
Remélem nem gond hogy elmondtam a véleményemet.
Mi is szivesen fogadjuk.
Sok sikert nektek!
Üdv.:
jancsi (Southern Comfort)

#35 5 YARDS
2011. január 6. 19:59

jancsi:
Köszi, hogy megosztottad a gondolataidat. Csak annyit tudunk ígérni, hogy a hamarosan elkészülő első albumnk után remélhetőleg egyre kevesebben lesznek, akik hiányolni fogják az AIC-es dalokat. Viszont nem titkoljuk azt sem, hogy hozzánk ugyanannyira közel állnak ezek a lájtosabb témák szóval kábé 70-30 lesz az arány a lájtosak javára.

#36 kisokos
2011. január 8. 16:51

hello fiúk.
visszaolvastam ez előző hozzászólásokat és azt kell mondjam, semmi baj azzal, hogy itt indultok. én is láttam már a klipeteket az MTV-n többször is, de ha ti úgy gondoljátok, több kell ahhoz, hogy egy zenekar "befusson", mint hogy az MTV-ben nyomják, akkor hajrá. egyébként sincsen ilyen kizáró ok a versenyfelhívásban.
viszont jó sok szavaztotok van. mondjuk elnézve a fészbúkos rajongóitok számát ez nem is csoda.

- karesz - (szintén zenész)

#37 Atti
2011. január 9. 12:30

ötletes, kreatív, sokat mondó. ott a helyetek a magyar zenei piacon. remélem találkozunk A38-on :)

#38 Leon a profi
2011. január 10. 9:25

Nem rossz...Nem a stílusom persze, de ez inkább világi zene, vagy populáris, minthogy rock/metal.

Legalábbis, lehet hogy jobban járnátok hogyha inkább világi zenében neveznétek át. Magam is zenész vagyok, tanítok is, ezenfelül benne vagyok a hakniban... Örülök hogy ilyen sikereitek vannak, de ilyen háttérrel, nektek elég lenne az , hogy egy buliba elmentek az A38-ra, megkeresitek a szakrefferenst aki a koncerteket szervezi (nevet nem mondok) és Rákérdeztek, hogy mikor mennyiért kikkel játszhatnátok... Ha néhány nap alatt összejön 500 szavazat, akkor biztos vagyok benne, hogy a rajongótábor, nem csak egy helyben van, hanem az egész országon belül. Szaklapokban olvassák a nevetek, nem beszélve a szent dobozról xD
Így tovább... Sztem fontoljátok meg- világi/pop stílusban több lehetőségetek lenne, és bekerülni nem nehéz nektek

Üdv

#39 5 YARDS (Zoli)
2011. január 10. 16:24

Leon,

Azt hiszed ilyen könnyű??? Hát akkor fogalmad sincsen a valós rockpiaci helyzetről .((
Amúgy nagyon kedves vagy és köszönjük a dícséretet.
Maradnánk azért a rock/metálnál és most mindjárt gyorsan fel is teszek egy újabb dalt, hogy lássátok, hogy azért nem pop a mi zenénk :)
GRUNGE a dal címe. Hallgassátpk!

#40 sophieszellö
2011. január 10. 17:46

az x-faktoros dolog óta imádlak titeket:)!
Mikor jöttök Szegedre koncertezni?:D

#41 5 YARDS (Zoli)
2011. január 10. 18:59

spophiszello:
Köszi. Egyelőre nincs arra felé rendes kontaktunk. Talán ha adódik valami jó lehetőség vagy a SZIN...

#42 Layne
2011. január 10. 21:06

és yesssssssssssssssss
végre egy igazi GRUNGE dal.
most akkor ti grunge vagytok vagy nyál-rock? Hm....

#43 pifti
2011. január 11. 15:20

sziasztok.minek jelenkeztek egy amatőr versenyre amikor már befutottatok,nehogy a kis együtteseknek legyen esélye?bocs a kérdésért.

#44 5 YARDS
2011. január 11. 20:21

Kedves pifti,

Szerinted mi már befutottunk? Hallottál már ezelőtt is rólunk? Kétlem. Szóval kérünk, hogy hogy kezeld fenntartással a médiaszereplések jelentőségét.
Ha eljöszz valamelyik koncertünkre a közeljövőben, egy sör mellett szívesen elmeséljük, hogyan is működik ez valójában.
- peace -

#45 Leon a profi
2011. január 12. 12:51

Valóban jó kis muzsik...
Sajnos van fogalmam...Azt tudom, hogy hiába van háttered, ha azok nem nyomnak még jobban, és nem pénzelnek...A tehetség viszont megvan... Sztem A 38-on találkozunk :)
Addig is jó felkészülést

#46 Leon a profi
2011. január 12. 13:03

Pifti...
Már játszottam több nagy fesztiválon, de nem karolt fel senki... Hiába van tehetséges zenekarod, és vagy gitár vagy más hangszer virtuóza, ha nincs egy milliomos nagybácsid, vagy egy olyan műkedvelő, aki bele van buzulva a zenédbe, és mindenből a legjobbat megveszi neked ,emellett olyan koncerteket szervez,amit csak ismerettséggel tudsz elérni... Itt ez a verseny... Meghírdették... Jelentkzetek neves zenekarok...Olyanok akik amatőrök, vagy még nem ismerik a dörgést...
Ami biztos, hogy a zsűri és a szervezők tudják, hogy milyen zene kell nekik, illetve mi az ami eladható...
pl én szeretem a melodikus black metalt---Lehet hogy ti is , de az kevésbé eladható magyarországon, főleg egy ilyen rendezvényen.Zeneileg hiába ad többet minden téren, ha nincs rá szükség, mert nagyon szűk a kör akiknek előadják...

#47 5 YARDS (Zoli)
2011. január 12. 13:49

Leon,

Szívemből szóltál :))

#48 5Yards(Tamás)
2011. január 12. 14:15

Sziasztok!

Én nagyon örülök, hogy ilyen sokan véleményezték a zenénket. Köszönök minden hozzászólást!
Csak egyet nem értek kicsi gyerek korom óta:

MIért nem lehet csak egyszerűen csinálni, amit csinálunk és miért kell köpködni egymást? Mert ilyen a magyar virtus?:) Miért nem tudjuk befogni a pofánkat és egyszerűen zenélni? Nézzetek magatokra! 10 évvel ezelőtt én is irigykedtem, sok mindent gondoltam a befutó zenészekről(mellesleg mi tényleg nem vagyunk befutott zenészek :D )....sok csúnyát mondtam róluk. Én is köpködtem. Aztán abbahagytam. Nem, nem akkor, amikor elkezdtem a 5Yards-al zenélni, hanem amikor rájöttem, hogy mennyire szánalmas vagyok olyankor. Nyugi. Nem leölni jöttünk ide egymást, hanem zenélni. Megpróbálni...valamit. Csak lazán, és minden rendben lesz. Peace!

#49 Anyád
2011. január 14. 9:17

Mi a reteknek kell folyton fikázni??? Ha nem tetszik, ne hallgasd. Ha te jobban tudod, gyerünk, mutasd meg. Nagyon könnyű névtelenül ugatni, és főleg a 12 éves kis népművészeti agyagedények teszik. Az, hogy egy vadiúj bandára az AIC volt hatással, még nem azt jelenti, hogy AIC-t játszanak. Azt az AIC teszi. És némi tisztelet kijár azoknak, akik megpróbálnak ma, ebben az országban, ahol a lagzilajos a király, igazi zenét játszani.

#50 AnaAndrás
2011. január 20. 17:45

Szevasztok!
Srácok, ez nagyon király! Jól csináljátok ezt a műfajt és kellően meggyőző! A magyar emberekre jellemző sajnos a rosszindulat, tisztelet a kivételnek...
Mi is kaptunk hasonló "fejmosást".
Sok sikert!
András (Anagramma)

Szólj hozzá!

YouTube