_Góbé_ Szavazatok: 687

_Góbé_

Műfaj: világzene / népzene

KISS B. ÁDÁM:
hegedű, ének
VIZELI MÁTÉ:
3 húros brácsa, 4 húros brácsa, hegedű, koboz
EGERVÁRI MÁTYÁS:
cimbalom, dudák, brácstambura, tekerő, gardon, dob
CSASZNYI IMRE:
basszprímtambura, ének, 3 húros brácsa, dob
TAKÁCS DÁNIEL:
nagybőgő

***

Szereplések:
2011 - Tavaszi Fesztivál, Nagykanizsa
2010 - Lánchíd rádió (T-dosszié)
2009 - III. Igricfesztivál, Nagykanizsa
2008 - Duna TV...

tovább

As We Fly Away Szavazatok: 50

As We Fly Away

Műfaj: rock / metál

Zenekarunk 2008 októberében alakult Budapest vonzáskörzetében, a zenekar 18-19 éves középiskolás/egyetemista fiatalokból áll. Zenénk leginkább a screamo, metalcore kategóriának felel meg.
A jelenleg hallgatható számok házilag kerültek rögzítésre ezért minőségben nem a legjobbak.

Halász Dániel - Ének
Németh Attila - Gitár, Vokál
Perényi Dániel - Gitár, Vokál
Arratia-Borz Jorge Miklós -...

tovább

Bambi Beatz Szavazatok: 146

Bambi Beatz

Műfaj: elektronikus

A zenekar története 2008-ra nyúlik vissza, ekkor indult az Earnie & Borsa project, Jónás Barnabás (Earnie) és Kádár Orsolya (Borsa) részvételével.

www.myspace.com/earnieandborsa

2010. őszén bővült a zenekar Nagy Norbert (Nono) gitárossal, Jónás Róbert dobossal és Kiss Gina énekesnővel, aki a Shake the World című dal főhőse lett, melyet egy négytagú vegyes-kórus közreműködésével rögzítettek...

tovább

ETaP Szavazatok: 545

ETaP

Műfaj: elektronikus

A csapat 2005-ben Szolnokon kezdett el dobbal, gitárral, basszussal, kongával (és időnként egy vendégénekessel kiegészülve) Red Hot Chili Peppers számokat játszani.
Azóta nagyot fordult a világ, az újonnan belépő tagok hozták magukkal a saját hangzásukat és zenei világukat, ezért ma már csak a saját szerzemények szólalnak meg a színpadon. Stílusi megkötések nélkül játszunk és nem is szeretjük...

tovább

For notes Szavazatok: 67

For notes

Műfaj: jazz

A zenekar 2009-ben alakult. Tagjai az Erkel Ferenc (postás) jazz konzervatóriumban ismerkedtek meg egymással. Közel 3 évig játszottak együtt különböző formációkban. A zenekar instrumentális fusion-jazzt játszik. A vérpezsdítő groove-okon és a saját szerzeményeken keresztül, az egyedi felfogásban átírt jazz standard-eken át, a lábakat megmozgató latin muzsikáig terjed a repertoárjuk. A páratlan ritmusok...

tovább

K-Zaj Szavazatok: 39

K-Zaj

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

2007 környékén alakultunk (Debrecenben), bár akkor még nem K-Zaj volt a nevünk és csak kéttagú volt a „zenekar” (Urbán Bence – gitár, billentyűk és minden más; Milotai Gergő-rap). Egyszerű időtöltésből, unalomölés gyanánt kezdtük el próbálgatni, hogy mit tudunk kihozni mindabból, amink van. Asztali mikrofonnal vettük fel az első számokat, amik ezért közel sem voltak jó minőségűek. Innen jött később a...

tovább

SZKÍTIA zenekar Szavazatok: 1391

SZKÍTIA zenekar

Műfaj: világzene / népzene

Zene „csak tiszta forrásból”!
A SZKÍTIA zenekar hosszú útkeresés után 2010-ben találta meg a legjobb felállását. Ennek eredményeként a már megszokott sodró, lendületes dallamok mellett újszerű és különleges hangzásvilággal próbálnak szerencsét.
A zenekar dalaiban egyedülállóan és izgalmas módon ötvöződik a folkos hangulat és a rock.
Jól egészíti ki egymást a gitár a gazdag harmóniavilágból építkező...

tovább

Tsunami Fusion Band Szavazatok: 42

Tsunami Fusion Band

Műfaj: jazz

A zenekar 2010-ben alakult, azzal a céllal, hogy tagjai mindenféle korlát nélkül zenélhessenek és megmutathasság muzikalitásukat, kreativitásukat és virtuozitásukat. Számos zenekarban bizonyitottak már külön- külön és különböző formációkban dolgoztak együtt. Repertoárjukban a saját dalaikon kivül olyan meghatározó fúziós , jazz-rockos darabok szerepelnek, melyeket ritkán hallhat a közönség.

A zenekar...

tovább

Vibekillaz Szavazatok: 45

Vibekillaz

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A Vibekillaz zenekar dalaiban a reggae számos műfaja képviselteti magát a dub-tól kezdve, a modern roots reggae-n át a pörgő dancehall-ig, mindezt némelyik szerzeményben megfűszerezi a magyar népzene jellegzetes hangzásvilágával is.
A fronton az Európa szerte ismert nigériai mc: B Best, valamint a két énekes-vokalista Lulu NeSka Sista és O'Mamma.
Mögöttük a hattagú zenekar, akik azért felelnek...

tovább

ZeroPozitivE Szavazatok: 16

ZeroPozitivE

Műfaj: rock / metál

Zenekarunk gyakorlatilag évekig csiszolatlan formában lebegett az agyvízben és ténylegesen csak 2008 végén érezte megfelelőnek a körülményeket hogy előtörjön. Ekkora állt össze egy olyan társaság, amely képes volt a dalok gerincét jelentő ötleteket elég jól összerakni és prezentálni. Ez az "összerakás és prezentálás" persze elég bonyolult, hiszen nálunk mindenki nagyon kényes a végeredményre...

tovább

KIESETTEK
_______Wetwood________ Szavazatok: 128

_______Wetwood________

Műfaj: rock / metál

A WetWood 2003-ban alakult régi barátokból. A zenekar két tagja korábban már játszott együtt különböző formációkban. Eleinte csak önmagunk és szűkebb baráti körünk szórakoztatása volt a cél, azonban a pozitív fogadtatás hatására úgy gondoltuk érdemes lenne szélesebb körben is bemutatkozni. Azóta számos fellépésen vagyunk túl elsősorban Veszprémben és vonzáskörzetében.
Több tagcsere után alakult ki a...

tovább

___21 GRAMM___ Szavazatok: 492

___21 GRAMM___

Műfaj: rock / metál

Az ember halála pillanatában állítólag 21 grammot veszít a súlyából...

A 21 GRAMM zenekar 2005-ben alakult Budapesten.
Dallamos rock-zenét játszunk, csak sajátot, magyarul.

Blazsovszky Ákos - ének, e.a.gitár
Müller László - e.gitár, ének
Lukács László - billentyűk
Siklós György - basszusgitár, vokál
Vincze Tamás - dobok, vokál
Vokálban és hegedűn közreműködik:...

tovább

___Patriots Rock Band___ Szavazatok: 16

___Patriots Rock Band___

Műfaj: rock / metál

A Patriots Rock Band 2008 februárjában alakult Budapesten, egy átmulatott éjszaka után. A banda klasszikus hard rock stílusban nyomul, csak saját számokat játszanak. A zenekar célja, hogy Magyarországon a magyar nyelvű rockzenét népszerűsítse, hogy annak ismét akkora tábora legyen, mint anno a '80-as, '90-es években.

Kelemen József - ének, gitár
Csicsák Gábor - gitár
Tóth Ervin -...

tovább

__[ Miserium ]__ Szavazatok: 49

__[ Miserium ]__

Műfaj: rock / metál

2009 januárjában alakult progresszív metál zenekar vagyunk.
Azzal a céllal alakultunk, hogy saját szájunk íze szerinti ütős, de dallamos muzsikát kreáljunk; olyan zenét, amit szívesen hallgatnánk bármikor.
Nagyon sok ötlet volt, ezek egy jó részét össze is raktuk, ezekből áll első lemez koncepciónk, amiből néhány számot már rögzíteni is tudtunk profi körülmények között.

A felállás:
Iványi Álmos...

tovább

__héZ__ Szavazatok: 115

__héZ__

Műfaj: rock / metál

tégla lyukakkal malter nélkül

tovább

__The Encsers__ Szavazatok: 92

__The Encsers__

Műfaj: rock / metál

Az Encsers jelenlegi felállása 2009. novemberben lett végleges, amikor énekesnőnk csatlakozott a bandához. Karizmatikus frontemberünkkel és szövegírónkkal végre közelebb kerültünk a hőn áhított „utazáshoz”.
A blues gyökerekből cseperedtünk, és a klasszikus rock hangszerpark hangzását megtartva először közismert dalokat kezdtünk átdolgozni. Muddy Waters-t magyarul, régi magyar táncdalt dögösebben,...

tovább

__Valaki Alfonz__ Szavazatok: 60

__Valaki Alfonz__

Műfaj: világzene / népzene

A Valaki Alfonz zenekar 2009-ben alakult. Alapító tagjait különböző zenei produkciókból már ismerheti a közönség: Flór Noémi-basszusgitár, ének (pl.: Wei Wu Wei, Hot Club Of Hungary), Flór Gábor-szaxofon, harmonika (pl.: Wei Wu Wei, Hot Club Of Hungary), Kiss Gábor-dob (Wei Wu Wei, Agostones) és Seres Péter -gitár, ének (Satöbbi), Tóth Márton (Nils) billentyűssel, Magyar Zsófi énekessel és Géczy Anna...

tovább

_Cover-dale band Szavazatok: 6

_Cover-dale band

Műfaj: rock / metál

A zenekarunk 2009 szeptemberében kezdett alakulgatni ahol is próbáltuk kitalálni melyik az a műfaj ami mindenkihez a legközelebb áll. Végül is a whitesnake könnyed dallamos stílusa mellett döntöttünk és elkezdtük a próbákat. Sajnos pár dolog miatt több hónap kimaradt az évből de most újra nekilendültünk és ezerrel nyomjuk. Hallgass bele és szavazz ránk minél többször.

tovább

_Rotten Tomatoes_ Szavazatok: 55

_Rotten Tomatoes_

Műfaj: rock / metál

cseri rotten – gitár, ének
petey parrot – bass, ének
sundi rotten - dobok
mr. lovejoy - gitár

A banda a tagok régóta tartó barátságára, zenei múltjára, és a nagyon hasonló életérzések zenei megfogalmazásának igényre támaszkodva - 2003-ban kezdett el együtt zenélni Budapesten, akkor még a klasszikus hármas punk-rock felállásban, és készített egy 6 számos demót, belső használatra. 2007 őszén...

tovább

-( Polarsheep )- Szavazatok: 33

-( Polarsheep )-

Műfaj: elektronikus

Szétcsavarjuk. Sidechaineljük. Világgá effektezzük. Végül élőben levisszük vele a fejeteket.

tovább

.:SpaceSheep:. Szavazatok: 23

.:SpaceSheep:.

Műfaj: elektronikus

A SpaceSheep projekt 2007 nyarán alakult kifejezetten live-act formációként. Főleg a breakbeat és a 80-as, 90-es évek electro zenéi voltak hatással a hangzásukra, de nem törődnek különösebben a stílus határokkal. Bármit beépítenek a szettjeikbe, amit érdekesnek találnak, lehet az EBM, industrial vagy akár trance stíluselem. 2008 januárjában megkereste őket az akkor induló Soundpill online kiadó, akik...

tovább

... Fool About ... Szavazatok: 81

... Fool About ...

Műfaj: rock / metál

... ötpasasos performansz ...

... a planéta ELSŐ LEZSER ÉS PLEZSER zenekara ...

stílus: ATTITUDE MUSIC

tovább

.Virgo Szavazatok: 19

.Virgo

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2007-ben a régi Virgo, és a Grant zenekarok tagjaiból alakult. Folyamatos tagcserék és viszontagságos időszak után végre mindenki helyére került a zenekarban és jelenleg is folyamatosan koncertezik.

A Virgo zenei örökségeként - Placebo, Garbage, Muse - feldolgozásokat játszva számos klubkoncertet adtunk már Pesten és vidéken egyaránt. A siker sehol sem maradt el.

2009 tavaszán...

tovább

(R)Evolution Szavazatok: 32

(R)Evolution

Műfaj: rock / metál

A banda 2006-ban alakult, majd 2008-ban fordult komolyabbra a dolog, mikor is az első demot követően koncertezni kezdett. 2009-ben jött egy "forradalmi" EP - amivel a csapat bejárta kishazánkat - de a srácok már a stúdióalbumra készülnek, ehhez szeretnének minden követ megmozgatni. Addig is sok meló, alázat - energia, lendület - és persze hatalmas bulik, rock'n'roll!

tovább

2 Joints Szavazatok: 65

2 Joints

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A zenekar története 2009-re nyúlik vissza, amikor Tajti Viktor (gitár) és Sárközy Dani (gitár/ének) megalapították a zenekart, kezdetben csak unaloműzés céljából, mindenféle tervek nélkül. Akkoriban feldolgozásokat játszottak, főként olyan előadóktól, akik nagy mértékben hatással voltak rájuk. Sok-sok demófelvételt készítettek, és talán akkor kezdtek komolyabbra fordulni a dolgok...

"Az egész...

tovább

21kanyar Szavazatok: 232

21kanyar

Műfaj: jazz

"Funky és jazz ötvözete egy árnyalatnyi tarisznyás alterock hangulattal"

— est.hu

* Balla Kristóf - billentyű
* Bernáth Szilárd - dob
* Mátyás Kitti - ének
* Nagy Olivér - gitár
* Seres Dániel - basszusgitár

tovább

2344 (Mikee & Nyzee) Szavazatok: 42

2344 (Mikee & Nyzee)

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A 2344 formáció egy két tagú csapat - tagjai Mikee Mykanic és Nyzee. Nevüket érdekes módon kapták, igazából épp ennyi volt az idő amikor egyik közeli barátjuk felvetette - Miért ilyenkor kell ezt kitalálni? - Mikor is? - 23:44-kor. Így ez lett a páros neve. Késöbb utánajártak és kiderült hogy a Xizang nevű üstökös is ezt a nevet viseli, és a Bibliában is jelentősséget tulajdonítanak ennek a számnak....

tovább

3/4 hét Szavazatok: 146

3/4 hét

Műfaj: rock / metál

A zenekar neve 3/4 hét, 2006 februárjában alakultunk, ekkora állt össze az első formáció 3 taggal, a szólógitáron és sörön Oroszi (Veszélyes) György, a dobokon Tamás Balázs (Brandon), a basszusgitáron és a csajokon pedig Vass (Doki) József játszik, 2009 év végén csatlakozott hozzánk Magyar Tomika hogy egy kis színt is vigyen a zenekarba szóló gitáron.

A zenekar fő irányvonala, dallamos punk zene,...

tovább

3Do+ Szavazatok: 4

3Do+

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2007 szeptemberében alakult. Az alapító tagok mindannyian hallgatók. Három testvér: Dobos Dániel (Pázmány), Balázs (BMF) és Bence (BMF), valamint barátaik: Jáni Attila (Pázmány) és Esztegár Anna (Pázmány). A zenekar neve is erre utal: 3Do, mint a három Dobos és + azaz plusz, a velük játszó barátok, azaz bárki, aki becsatlakozik - akár egy koncert erejéig.

Egy hónap próba után, még csak...

tovább

4TRUST Szavazatok: 45

4TRUST

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2005-ben alakult Kaposváron Óvári Attila és Varga Bálint Bánk kezdeményezésével. Az Underground metál banda több műfajt érintve, tagcserék után 2009-re érte el mai felállását és stílusát. A 4TRUST dallamos-komplex-Trash zenében utazik. Az évek alatt rengeteg koncerten vettek részt, székhelyükön, Kaposváron kialakult rajongótáborral rendelkeznek.

Tagok: Óvári Attila (Bass)
Varga Bálint...

tovább

5 YARDS Szavazatok: 712

5 YARDS

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2010. márciusában alakult. Semmilyen konkrét stílusbeli elképzelésünk nem volt: azt játszottuk és játsszuk ma is, ami jól esik. Éppen ezért nehéz egy konkrét stílusba beletuszkolni a zenekart, de mivel vannak olyan zenék, amiket mindannyian szívesen hallgatunk, így leginkább ezek hatását lehet tetten érni. Ennek megfelelően valami sajátos grunge-indie rock keveréknek tekinthető a 5 YARDS...

tovább

925 Szavazatok: 154

925

Műfaj: rock / metál

2010. április 25-én alakult a zenekar egy miskolci bárban. Az öttagú együttes korábban megfordult különböző zenei produkciókban, mire eldöntötték, hogy valami új projektbe kezdenek.
Azóta egy lemeznyi anyag felvételére került sor, a dalok között vannak gyors, pörgős számok, valamint lassú, dallamosak is.

Műfaját tekintve az együttes pop-rockot játszik, de nem áll távol tőlünk más műfaj sem.

tovább

A Köztársaság Bandája Szavazatok: 88

A Köztársaság Bandája

Műfaj: világzene / népzene

A zenekar célja a magyar népzene modern megszólaltatása, izgalmas átértelmezése akusztikus, népi hangszerekkel. Törekszünk eddig kevésbé ismert dalokat feldolgozni, mai környezetbe helyezni. Hangzásunk jellegzetessége Máté és Gergő virtuóz, elemi erővel ható hegedűjátéka, valamint Veronika különleges énekhangja. A zenekar tagjai eredendően valamennyien népzenészek, táncházi muzsikusok. Zenénk műfajilag...

tovább

a sinq Szavazatok: 11

a sinq

Műfaj: világzene / népzene

a sinq öt hangszer zajainak megrendszabályozásáról szól. másról nem szól. másról inkább hallgat.

tovább

A Stillinside Szavazatok: 146

A Stillinside

Műfaj: rock / metál

A zenekar öt különböző irányból érkezett arc egy pontban való találkozása, amely pont fokozatosan terjed kifelé a térben. Azt szeretnénk elérni, hogy a zenénk végtelenné váljon, amit nem lehet megragadni, viszont bele lehet helyezkedni a közepébe. Hosszú struktúrákkal, szép dallamokkal, az óceán atmoszférájával dolgozunk, élőben pedig a közönségünket is bevonjuk a hullámzásba.

A hullámzók:
Budai...

tovább

Absent Distance Szavazatok: 13

Absent Distance

Műfaj: rock / metál

Az egyelőre két székesfehérvári gitárosból álló, (kis túlzással) stúdióproject-stádiumban stagnáló zenekar 2010 év eleje óta alakul.
Nem voltak különösebb műfaji spekulációk, azt játszuk, ami belőlünk jön. A lent hallható 3 számos demónkat 2010 novemberében rögzítettük, "háztáji" körülmények közt.
Céljaink közt szerepel (a hiányzó tagok megtalálása mellett természetesen), hogy továbbra is...

tovább

Absolutely Not Szavazatok: 35

Absolutely Not

Műfaj: rock / metál

Az Absolutely Not nevű zenekar 2008 augusztus végén alakult ebben a formájában. Azóta mi (Horváth Barnabás,Török Máté, Bender V. Jon, Arday Dániel) eszméletlen beleadással dolgozunk azon, hogy a zenénk minél érthetőbb, harmóniákkal teltebb legyen. De mint tudjuk minden kezdet nehéz, a lépcsőt meg kell mászni. Szerencsére egyre több a koncertlehetőség, a meghívás, amelyekért a zenekar nagyon hálás....

tovább

Acapellers Szavazatok: 108

Acapellers

Műfaj: jazz

Az Acapellers együttes az "a capella", azaz a hangszeres kíséret nélküli, mégis
zenekarként megszólaló, vokális műfajt képviseli. Célunk megörvendeztetni az embereket az országon belül és a határon túl is. A
változatos és népszerű slágerekből álló repertoár a pop, a jazz, a swing, a blues, a rock és a világzenei remekművek széles kínálatát biztosítja.
A feldolgozásokat, az átiratokat Török...

tovább

Acoustic Enemy Szavazatok: 47

Acoustic Enemy

Műfaj: rock / metál

Acoustic Enemy – Ha a zenekar keménymagja (d+b+g) nem kapott volna előzetesen a Jóistentől pár éves, megfelelő mennyiségű közös munka- és élménytapasztalatot – egy csipetnyi sírás-rívás -kacagás-bolondsággal fűszerezve -, akkor bizonyosan nem vonzották volna magukhoz a negyedik alapelemet (L.ány-É.nek-G.itár), és aztán – „végeredményként” - nem váltak volna együttessé 2009 őszén. Természetesen, ha nem...

tovább

AF Szavazatok: 114

AF

Műfaj: rock / metál

2009 május végén jött össze a jelenleg is aktív felállás. Tehetségkutatók, klubkoncertek, fesztiválok, kislemez, nagylemez eddig. Nem bonyolítjuk túl: jó féle pop-rock zenét igyekszünk nyomni! Tessék meghallgatni.

tovább

AfroDZAQM Szavazatok: 375

AfroDZAQM

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Mi vagyunk az Afrodzaqm, Kecskemétről!
A gépezet motorjai Toma és Moe 2008 – óta tartják a frontot, mint Afrodzaqm. Ezt megelőzve a goatméti AMPS crewban emelték a hangulatot. Egy 2007–es It’s rite Hiphop Jam 1. helyezése és egy album megjelenése után döntött úgy Moe, hogy megpróbálkozik azzal a műfajjal, mi a hiphopon kívül leginkább közel áll hozzá, a reggae zenével. Ebben Toma is társa lett, és...

tovább

Air Action Szavazatok: 78

Air Action

Műfaj: rock / metál

A 2003 őszén alakult eNeMa zenekar tagkiválása után 2009 Januárjávban alakult újra a zenekar immáron 3 fős formációban Air Action néven. Azóta klubbokban játszunk Budapesten és vidéken egyaránt. Repertoárunk saját számokból és gyermekkorunkra emlékeztető slágerek punkrockos feldolgozásaiból áll.
Jelenleg első nagylemezünkön dolgozunk, illetve videoklippek forgatása is folyamatban van.
Neveztek már...

tovább

Akreel Kooler Szavazatok: 89

Akreel Kooler

Műfaj: elektronikus

Az egész 2002-ben kezdődött, amikor még a rap és hip-hop foglalkoztatott. Pár cimborámmal szerettünk volna egy formációt alkotni, persze sajnos nem lett belőle semmi.
2004-2005 környékén történt nagy változás, ekkor már az elektronikus zenéket írtam, amiket közzé is tettem.
Az első dalok nagyon kezdetlegesek voltak, de rengeteg pozitív visszajelzést kaptam. Főként tört ütemű zenéket írok a mai napig,...

tovább

Alaitner András Szavazatok: 108

Alaitner András

Műfaj: jazz

Jelenlegi felállásban még csak néhány hete zenélünk együtt. Közös múltról, koncertekről még nem tudunk beszámolni, de adott a cél! Zenénk műfaja nagyon sokrétű: jazz, rock, komolyzene, találkozása és keveredése a latinnal.

A zenekar tagjai:

Alaitner András - gitár
Tar Gergely - percussion
Takács Donát - basszusgitár
Nyirő Áron - dob

tovább

Alice Anton Szavazatok: 216

Alice Anton

Műfaj: rock / metál

Az Alice Anton zenekar 2009 februárban alakult két alapító taggal: Hegedűs Patrícia (ének) és Bianka (basszusgitár). A zenekar stílusirányzata pop-rock, melyet dallamos ének, különböző elektronikus hangzások és feszesre húzott gitártémák egészítenek ki. Így került a zenekarba Tóth Tamás gitárosként, Spitzer Dániel billentyűsként és Hornyák Péter dobosként. 2010 elején elkészült az első demoanyag, a...

tovább

All About Szavazatok: 56

All About

Műfaj: jazz

Az All About Band, azzal a céllal alakult, hogy kis hazánkban egyre nagyobb teret szerezhessen az igényes zenét kedvelők számára.
Az Acid Jazz stílus szerelmesei és a táncolni vágyó ,Funky kedvelői is otthonra lelhetnek saját számainkban és feldolgozásainkban egyaránt.
Stílusunkat leginkább az Incognito, Brand New Heavies, Wicked Jazz Sounds Band,Count Basic és Tower of Power szeretete ihleti....

tovább

Alone in the Moon Szavazatok: 9

Alone in the Moon

Műfaj: rock / metál

Az Alone in the Moon 2002 .november 20-án alakult Debrecenben.

Az első öt-hat év a formálódás időszakának tekinthető, mely során túlestünk hét-nyolc demón, öt tagcserén, sok-sok próbajellegű koncerten, egy hazudozó félig teherbe eső menedzseren,"Fuck AITM"-matricákon, hajlani kelet-magyarországi vonatállomáson alvásokon, koncerten unatkozó barátnőkön, jéghideg éjszaka után reggel hatkor...

tovább

Already Tomorrow Szavazatok: 113

Already Tomorrow

Műfaj: rock / metál

Az Already Tomorrow gyökerei régebbre nyúlnak vissza,ugyanis a 2006-ban alakult Splitmind zenekar reinkarnációja.
A zenekar három ős tagja Wunderlich Olivér (gitár) ,Mizák Zoltán (ének) és Szőlősi Zoltán ( gitár) úgy döntött, hogy a Splitmind feloszlása után új projectbe kezd. A zenekar régi barátja Kaucsik Gergő ( dobok) és Szőke Péter ( basszer) egyből igent mondott a felkérésre. Majd valamivel...

tovább

Anagramma Szavazatok: 2925

Anagramma

Műfaj: rock / metál

Az Anagramma zenekar 2005-ben alakult.Tagok: Komáromi Vivien - ének,billentyű Németh Lilla - ének,billentyű Horváth Attila Balázs - basszusgitár,ének Kozák György - gitár,ének Molnár András - dob.2010-ben elkészült első 4 számos kislemezünk.Koncerteken a saját szerzeményeink mellett,Within Temptation,Nightwish,Lacuna Coil stb dalokat is játszunk.2011-ben terveink szerint újabb,hosszabb anyagot rögzítünk.

tovább

Angel Szavazatok: 481

Angel

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A látszat néha csal…

Angel 1990-ben született, jelenleg Budapesten él. Már az általános iskola idején közel került a színpadhoz és a zenéhez. Több évig irodalmi színpadra járt, néptáncot, jazz balettot, majd hip hop táncot tanult. Ez időkben íródtak meg első versei, novellái, később dalszövegei is.

Rappelni 2008-ban kezdett, melynek első komolyabb eredménye a 2010 januárjában megjelent...

tovább

Ann my Guard Szavazatok: 33

Ann my Guard

Műfaj: rock / metál

Immáron a negyedik éve, hogy feltárult az Ann my Guard varázslatos zenedoboza. Mikor 2007-ben először megszólalt a zenekar felvétele egy békéscsabai stúdióban, virágos mezők nyíltak az Alföldön és a hegyeken ragyogó szivárvány ívelt át; a még 18 éves Anna akkor könnybe lábadt szemmel és bizakodva nézett a jövőbe.

Számtalan koncert alatt és 2 demón és egy EP-n túl, sok mindent megélt az Ann my Guard,...

tovább

Antherydium Szavazatok: 281

Antherydium

Műfaj: rock / metál

Az Antherydium zenekar duóként indult 2010 nyarán, Lázár Olivér (szólógitár / ének - Eger) és Kocsis József (basszusgitár / ritmusgitár - Dunaújváros) elhatározása nyomán, de a jelenlegi formáció csak december 15-én kezdte meg közös munkáját, miután Feller Tímea (hegedű - Sopron) és Krajczár Tibor (dob - Pannonhalma) csatlakoztak a bandához.

Műfajilag nem szeretnénk behatárolni magunkat, leginkább...

tovább

Anton zenekar Szavazatok: 89

Anton zenekar

Műfaj: rock / metál

Zenekarunk formálisan 2009 szeptemberében alakult, de a tagok már az ezt megelőző nyáron is közösen zenéltek: többségünk már másfél éve együtt játszott a Passpartou nevű formációban, amivel több klubkoncertet is adtunk. Az új zenekar gyakorlatilag a szólógitáros poszton történt váltással született meg. Friss lendülettel és zenei tervekkel kezdtük meg a számok írását még Legyen Így! néven. Később a...

tovább

Anxius Szavazatok: 9

Anxius

Műfaj: rock / metál

Röviden?………
Elkezdtük, csináltuk, 2 demó, 2 album, egy kislemez, sajna mind szerzői.
Hosszabban?………
Megalakultunk, mert zenélni szerettünk volna. A zeneírás művészetét útközben tanultuk, és mivel jó pap holtig tanul, tanuljuk is. Volt rengeteg koncert, sok élmény, és szépen lassan kibontakoztunk. Sikerült kialakítani, egy saját nyomvonalat, nem szokványos zenét játszunk. Mi magunkról azt szoktuk...

tovább

Apokrif Szavazatok: 8

Apokrif

Műfaj: elektronikus

Az Apokrif zenekar 1999-ben alakult Solymosi László a megboldogult Bocs, hogy Élünk frontembere kezdeményezésére, Puskás István gitárossal és Szilágyi Attila billentyűssel együtt. Magyarországon az úgynevezett New Grade zenei stílus megteremtői. Ebben az irányzatban sajátosan ötvöződnek a new wave, az alternatív zene, a rock, a szintipop és a népzene elemei, az angol nyelvű későbbi daloknál pedig a...

tovább

Apollo Szavazatok: 3

Apollo

Műfaj: elektronikus

A zenekar 1998-ban alakult, de a mostani felállás 2007 óta létezik. Zenénkben keveredik az electro-rock, industrial stílus, melyeket igyekszünk izgalmasan keverni!
Legnagyobb hatások: Massive Attack, Nine Inch Nails, Depeche Mode, Vast, Muse…stb.
2006-ban vettük fel első 'demo' lemezünket,amin 8 dalt rögzítettünk. Ez a lemez sok ajtót megnyitott a zenekar előtt...

tovább

Apollogika Szavazatok: 135

Apollogika

Műfaj: rock / metál

Az Apollogika együttes 2007-ben alakult egy gimnáziumi zenekar utódjaként Budapesten. Az első két év leginkább zenei kisérletezéssel, műfajok kipróbálásával telt. 2009-re sok tagcserét követve megszületett a jelenlegi felállás ( Csemiczky Péter – basszus, Kádár Áron – billentyű, elektronika, Lontai Bence – dob, Németh Péter – ének, zongora, Perger Kristóf- gitár).
Budapest klubjainak bejárása után...

tovább

April Szavazatok: 55

April

Műfaj: világzene / népzene

Saját dalokat játszunk angol és magyar nyelven, folk, jazz, pop stílusban.

Rozsnyói Judit: hegedű, vokál
Szatmári Juli: gitár, ének

tovább

Arcvonal Szavazatok: 67

Arcvonal

Műfaj: rock / metál

Az Arcvonal, mint a hasonló bandák többsége, először is fejben alakult meg 2004-ben. Pár kopasz cimbora összeült, és megszületett a fejekben az ötlet. Jelzem ekkor még csak egy ötlet volt, se hangszerek, sem pedig hatalmas zenei tudás nem volt mögöttük.
A régi banda feloszlott, Vérvád néven zenélnek tovább Esztergomban. Horváth Pali barátommal jött az ötlet, hogy vigyük tovább a zenekar nevét. Mivel...

tovább

Arizóna Szavazatok: 129

Arizóna

Műfaj: rock / metál

A zenekar megalapításának ötlete Maja és Hajas fejéből pattant ki 2008 telén. Elhatározták, hogy megkeresik a megfelelő zenészeket ahhoz, hogy egy pop-rock stílusú zenekart összehozzanak.
Elsőként Fecóra találtak rá, akinek épp akkor oszlott fel zenekara, így igent mondott a felkérésre. Hajasnak közben eszébe jutott, hogy korábban iskolatársával volt egy kezdetleges „metál" zenekaruk, így...

tovább

Armada Szavazatok: 59

Armada

Műfaj: rock / metál

Alapítás éve: 1999 Május
A zenekarban megfordult tagok:
Volosin Miklós (Bass), Lakatos Gábor (Dob), Mátray Bálint (Dob), Kovács Zoltán (Bass) (Depresszió), Nagy Dávid (Dob) (Depresszió), Soproni Ferenc (Dob), Németh Attila (Ének), Törőcsik Balázs (Gitár), Kóródi Árpád (Bass), Renteria Zoltán (Bass) , Keserű Péter (Dob), és Szuhai Balázs (Ének)

A zenekar a megalakulás óta folyamatosan koncertezik,...

tovább

Artézis Trió Szavazatok: 27

Artézis Trió

Műfaj: jazz

Az Artézis zenekart Nyíregyházán alakítottuk 2009 februárjában. Egy másik, főleg feldolgozásokat előadó jazz-rock formációban találkoztunk egymással, és több éves közös zenélés után döntöttünk úgy, hogy hárman új zenekart hozunk létre. Az Artézis Trió javarészt saját számait játssza, amelyek Babosi László szerzeményei. Ha meg kellene határozni a zenénk jellegét, akkor talán a „fúzió” szó illik rá a...

tovább

Astur Szavazatok: 93

Astur

Műfaj: rock / metál

Az Astur zenekar 2008. január 18-án alakult meg azzal a céllal, hogy felelevenítse az ősmagyar mondákat, illetve hitvilágot, mindezt ötvözve népzenei elemekkel és a metálzenével. A dalszövegek közt a mondákon kívül vannak kitalált hősi történetek, illetve víg nóták is. Az „astur” szó jelentése héja. A jelenlegi felállás - számos tagcsere után - 2009 decemberében jött létre. Ez az elmúlt 1 év nevezhető...

tovább

At Home - Otthon az univerzumban Szavazatok: 4

At Home - Otthon az univerzumban

Műfaj: rock / metál

Sziasztok!

Nem rég alakult formáció vagyunk, főleg saját dalokat játszunk, a stílusunkat nem igazán tudtuk kategóriába sorolni, a rock volt a legesélyesebb a választhatók közül.

Dallamos, kellemes zenét játszunk. Dalaink alapvetően két énekhangra épülnek, amit (általában) egy gitár kísér, ebből máris kiderül, hogy ketten alkotjuk az At Home magját.

Jelenleg is folyamatban van zenésztársakkal a...

tovább

Audio Love Nation Szavazatok: 5

Audio Love Nation

Műfaj: rock / metál

Az Audio Love Nation zenekart alakulása óta egy dolog mozgatja: a rock őszinte szeretete! A zenekar zenéjét igen könnyű leírni: sallangoktól mentes, őszinte, tökös Rock’n’roll.

Legfőbb zenei hatásként olyan klasszikusokat lehet megemlíteni, mint a The Stooges, MC5 és Gluecifer. Aki ezeket a zenekarokat szereti, az Audio Love Nation-ben sem fog csalódni. Élőben a zenekar még rátesz egy lapáttal, a...

tovább

AutonómiA Szavazatok: 85

AutonómiA

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2009 augusztusában alakult Budapesten. Olyan fiatalokból, akik a magyar hagyományokat fenn szeretnék tartani és azt tovább adni a gyermekeinknek. Célunk a helyes út megmutatása a zene segítségével, gondolván a határokon túl élő magyar testvéreinkre is!

Hajósi Péter
ének/gitár

Lovászi Luca
ének

Bombicz Tamás
basszusgitár

Szarvas András
gitár

Farkas Ernő
dob

tovább

B-terv zenekar Szavazatok: 162

B-terv zenekar

Műfaj: világzene / népzene

B-terv zenekar

A világzene vonulatába sorolható hangzásvilágunk, hiszen sokféle kultúrát ötvöző muzsika a miénk. Dallam és ritmusvilágunk csipetnyi innen- onnan, de mindezt sikerült összegyúrnunk egységes egésszé a számunkra oly fontos Bácska-élménnyel gazdagítva.

Általában így jellemzik zenekarunkat:
Egy fiatalokból álló csapat, rengeteg lendülettel, pezsgő hangzással, egy olyan zenei világgal,...

tovább

B.M.V. Rock Egylet Miskolc Szavazatok: 43

B.M.V. Rock Egylet Miskolc

Műfaj: rock / metál

A zenekar 1979. májusában alakult BMW néven.A kezdeti felállás:
Veres Lajos(ének),Sárközi Imre(billentyűk),Bánhegyi Lajos(dob),
Mészáros Tibor(szólógitár).Első sikerüket a Pesti Műsor tehetségkutató versenyén érték el, ahol 400 résztvevő közül a 4. helyezést érték el. Jelen voltak a Budai Ifiparkban rendezett nagysikerű koncertek, s szinte a kezükben volt a lemezszerződés. Lett is lemez ....még a 6....

tovább

Baby Bone Szavazatok: 26

Baby Bone

Műfaj: rock / metál

1993-ban alakult banda, 1996 óta fix felállással, a grunge és a modern rock elkötelezettjei. Sajátos hangnemben, magyar szövegekkel játsszák rock-metal ötvözetű dalaikat. 4 saját kiadású lemezük jelent meg, legutóbb 2009-ben a Supernova. A kritikusok szerint a műfajuk nehezen behatárolható. Határozott riffekkel, ragadós, íves dallamokkal tarkított "tesztoszterontól duzzadó" zene ez (amolyan...

tovább

Baby on the Woods Szavazatok: 24

Baby on the Woods

Műfaj: rock / metál

"A zene alapját A Kapitány ósdi basszusgitárjának röfögése adja, ami
a lányok szívének legsötétebb bugyrai felé tart, ott szabad a csók, a szex és lehetsz bárki, az estét úgysem úszod meg szárazon. A Baby on the Woods egy új formáció, akikről még nagyon sokat fogtok hallani, feltéve, ha el nem adják magukat, hogy 50 éves korukig heti háromszor Nikki Sixx nappalijában nyomják a rock n roll-t. Ez a...

tovább

Back-Water Szavazatok: 2

Back-Water

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

2004 óta írok dalokat, eleinte filmek történetét zenésítettem meg, majd egyre inkább saját szövegeket énekelek.
Az elmúlt 6 évben elég sűrűn változott a "művésznevem" de végül kikötöttem a jelenleginél már egy éve.
Stílust illetően az anyagiak miatt nem csinálok más stílust mert ezt tudom otthon összerakni, a saját stúdiómban.

tovább

BAD ForesT Szavazatok: 9

BAD ForesT

Műfaj: jazz

BAD ForesT - A média mocska

Ayukám mondta hogy okos-ügyes vagyok,
Hát híres leszek pont úgy mint a nagyok
Osztom az észt majd ahol csak tudom
A Napot az égről én majd lehazudom

Hé hé hé, te is lehetsz sztár
Hé hé hé, bárki lehet sztár

A fellépések jöhetnek sorban
És szerepelek majd minden műsorban
A bulvár hírek majd rólam szólnak
Playbackelek akár egy disznóólnak

Lehetek én is...

tovább

Bak-Elit Szavazatok: 123

Bak-Elit

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Komáromból vagyunk.1998-ban indult a zenei munka akkor még Street Gang néven, melyben 4 en voltunk.
majd 2000 ben megalakítottuk a Bak-Elit nevezetű RAP bandát, amely azóta is megy.voltunk már sok tehetségkutatón kissebb-nagyobb sikerrel.

tovább

Ballabox Szavazatok: 59

Ballabox

Műfaj: elektronikus

Név: Ballabox
Foglalkozás: zenekar.
Születési hely: Szentes
Születési idő: 2010. nyár

Megj.:
Doboz, harcművészet, muzsika.
Artpop, vagymi, ez is, az is.
4 fő, nyolc kéz és sok dB.

tovább

Barbears Szavazatok: 10

Barbears

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2007 őszén alakult azzal a céllal,hogy őszinte,kemény és csúnya férfizenét játsszon.
Reméljük sikerült.

tovább

BEEF STORY Szavazatok: 103

BEEF STORY

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Della MC

A rapper 1999-ben kezdett szövegeket írni, első zenéjét még is csak 2000-ben rögzítette.
2003 tavaszán egy hirtelen felindulásból alapított egy rap bandát ami a "Rapp Mentorai"
névre hallgatott. Kisebb nagyobb sikerek és viszályok után 2008-ban nevet váltottak "G4Familly"-ra. 2010 márciusában M.R.Hector-t és Della MC-t leszerződtette a Real Trill Music. Itt már Beef...

tovább

Beer Lack Szavazatok: 53

Beer Lack

Műfaj: rock / metál

2007-ben alakult a zenekar Beer Lack néven, Nagykanizsán. Hódos József, Pap Ádám és Pécsek Ádám alkotta a triót.
2008
Júniusban felléptek a Csó-stock fesztiválon. Még ezen a nyáron elkészült első demo felvételük "Got beer?!" címmel.
Szeptemberben a tagok felkerültek Budapestre, ennek köszönhetően még több fellépésre nyílt lehetőségük.
2009
Januárban felléptek a theGrenma, a Fekete Teve és...

tovább

BéeS Szavazatok: 104

BéeS

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

BéeS 2008- óta a Bashful Sound fórmáció tagja.
2009-ben jött ki első szoló lemeze Felemás EP név alatt...Most 2010-ben nemrégiben látott napvilágot új szoló lemeze a Végső állomás nevet viselve.
Ha úgy gondoljátok hogy a zeném megnyerő számotokra akk csak 1 katt formájában jelzzétek a "szavazok" -ra klikkelve!

BéeS
Bashful Sound

tovább

before you can say Jack Robinson Szavazatok: 95

before you can say Jack Robinson

Műfaj: rock / metál

A 4 tagú budapesti zenekar az arctic monkeys, muse és nirvana hatásaiból építette fel saját kis privát világát. 2008-ban alakult akkor még egy másik néven. Az első koncert 2009-re tehető. Azóta folyamatosan alkot és fellép a zenekar. Miért ilyen hosszú a nevük? nem tudjuk...

tovább

Behavazott +- Szavazatok: 24

Behavazott +-

Műfaj: rock / metál

A zenekar megalakulása egy hosszú, több éves folyamat volt, ezért talán helytállóbb, ha inkább „kialakulásról” beszélünk. Ez a fajta kialakulás hatványozottan igaz „Behavazott +-” című, bemutatkozó albumunkra is, amely végül – akárcsak a zenekari felállás – 2011. januárjában nyerte el végleges formáját.
Az albumon 12 dal kapott helyet, melyeket hangulati és hangzásbeli változatosság jellemez. A dalok...

tovább

Behind My Mind Szavazatok: 156

Behind My Mind

Műfaj: rock / metál

A zenekarunk 2010 őszén alakult, Behind My Mind néven, Békésen. Itt Békés megyében már 1-1 tehetségkutatón megfordultunk, ahol különdíjazottak lettünk. Stílusunkban a metal/deathcore irányába hajlunk. Koncertjeink zömét idén terveztük és főként szeretnénk a legtöbb középsulikba eljutni , hogy megismertessük a fiatalokkal a zenénket.

Tagok: Czinanó Márk ének

Szabó...

tovább

bequest Szavazatok: 40

bequest

Műfaj: elektronikus

Norbi története valahol a ’90-es évek derekán kezdődött. 2007-ben az akkori technikát hátrahagyva egy groovebox vásárlásával kezdte meg a komolyabb munkát. Alig pár hónappal később Ákos által meghirdetett remixversenyen szerzett elismerést. Baráti összejöveteleken, zártkörű rendezvényeken mutatta be szerzeményeit. Tavaly tavasszal az országosan is ismert székesfehérvári partysorozat, a Time Machine...

tovább

BET Szavazatok: 56

BET

Műfaj: jazz

Light soul nest – Speciális hangzásvilág, tiszta és „blues-osan koszos” hangok játéka a jazz, a swing, a ballada és a latin zenei műfajok világából.

tovább

Between Delusions Szavazatok: 125

Between Delusions

Műfaj: rock / metál

A zenekarral 2009 elején álltunk össze korábbi ismeretségünkből adódóan.Hamar összehangolódtunk így 2009 júliusban sikeresen elkészült első hanganyagunk amely 4 számot tartalmaz. Ezekkel a számokkal jutottunk be többek közt a Borsodi Zenei Fesztiválok tehetségkutató döntőjébe melyet az A38 hajón rendeztek, továbbá a Pécsett megrendezett Rockmaraton fesztiválon lezajló Local Heroes tehetségkutatóra.Mind...

tovább

Big Man Band Szavazatok: 67

Big Man Band

Műfaj: rock / metál

1997 télvíz ideje. Megvalósulni készül egy régi álom, a PUB. A még el nem készült épületben egy kályha melege mellett gyakorol egy másik régi álom, a BAND. Az új generáció nem tud gitározni, dobolni stb. Technology korszak. Már senki nem emlegeti a Hendrixet, Zeppelint és soha nem is hallott Laurie Andersenről vagy a Talking Headsről.
Már túl vagyunk a társadalmi megvetésen ( a pártállam által...

tovább

BiggiEMann Szavazatok: 35

BiggiEMann

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Szombathelyen született. Gyerekkora óta a Rap stílus rabja. Szinte minden idejét a zenehallgatás tölti ki, és fanatikus lemezgyűjtő. 2008 környékén kezdte el első szövegeit rögzíteni. Azóta egyre többet foglalkozik a dologgal és egyre többet, egyre többet.........

tovább

Bioberber Szavazatok: 74

Bioberber

Műfaj: rock / metál

Magyarország legkedvesebb zenekara egy 4 tagú lo-fi beat formáció, amely a mostani felállásukban (gitár/gitár/dob/basszus) 2010 tavaszától játszik együtt. Jelenleg első albumukon dolgoznak, múlt nyáron a veszprémi Utcazene Fesztivál döntősei voltak.

Megalakulásuk öt évvel ezelőttre tehető, akkoriban kezdte el a gitáros-énekes Csató József (eredetileg festőművész) maga köré gyűjteni embereit. Első...

tovább

Bitang Szavazatok: 408

Bitang

Műfaj: világzene / népzene

Didgeridoo, arab ütőhangszerek, effektelt fuvola és különleges gitárjáték teszik egyedivé a pécsi Bitang zenekar hangzását. Nemes Gábor (gitár, ének, didgeridoo, ) és Munkácsi Ádám (fuvola, szájharmónika) komolyzenei tanulmányaik során kezdtek együtt muzsikálni. 2010 nyarán csatlakozott hozzájuk az arab ritmusok világában otthonosan mozgó ütőhangszeres, Bense Andor ( doholla, darabuka,...

tovább

Black Sound Szavazatok: 212

Black Sound

Műfaj: rock / metál

LENDÜLET – JÓKEDV – KALIFORNIA - Ez a BLACK SOUND
Igen, mi is alakultunk (2006. ), pedig még most is csak 18 évesek vagyunk.
Igen, mindenféle zenei iskolákba jártunk (Kodály Z. ÉZI, Konzi, stb.).
Igen, részt vettünk, és nyertünk tehetségkutatókat (Greffiti-Szentes, Sztárpalánta-Budapest, Peron-Tatabánya, Fringe-Kecskemét), de nem ez a legfontosabb.

A fontos, hogy tapasztalatokat szerezhettünk:
•...

tovább

BLC Sound Szavazatok: 2

BLC Sound

Műfaj: elektronikus

A BL Collective Sound ötlete több éves együttműködés eredményeként született meg 2009-ben. Egymást segítve, zenéinket hallva, felfigyeltünk arra, hogy az eltérő zenei világunk találkozása egy számunkra tetsző, új hangzást eredményez. Érdekes keveréket alkotnak a mindig fejlődő elektronikus zenei hangzások, ütemek, az emberközelibb gitárhangzással, funk, rock, blues ,indie gitársounddal, dallamokkal....

tovább

Blind Explore Szavazatok: 1

Blind Explore

Műfaj: rock / metál

2008-tól számítjuk a megalakulásunk évét, bár nagyon sok minden megelőzte ezt az egészet, úgyhogy kicsit homályos is, hogy mikor lett alapítva a banda. Viszont az biztos, hogy főleg jelenlegi énekesünk kreativitásának köszönhetjük, hogy egyáltalán létezünk (meg persze a kitartásnak, de ez már kicsit kifejtősebb téma). Röviden annyi lenne a küldetésünk, hogy a saját ízlésvilágunk szerint alkossunk, az...

tovább

BLIZARD Szavazatok: 184

BLIZARD

Műfaj: rock / metál

BLIZARD Biográfia

A Blizard 2005 nyarán alakult Sopronban, azonban a banda hivatalos tevékenységét 2007 óta tartjuk számon. Alapvető célunk a zenekar születésénél az volt, hogy megpróbáljunk az évek folyamán új színt vinni a hazai modern metal színtérre és természetesen kiélhessük, megvalósítsuk magunkat a színpadon. A stílusra leginkább a modern stílusú metál megnevezés illik, mely ötvözni próbálja...

tovább

Bloom is off the rose Szavazatok: 59

Bloom is off the rose

Műfaj: rock / metál

A Bloom Is Off The Rose egy metal/hardcore csapat Szolnokról, ami az egykori 'Graveyard' zenekar három tagjaiból, és a 'Mandarins' (1 tag) zenekarból született meg. Később Molnár Szabolcs basszusgitárosként csatlakozott a bandához. A felállás 2009 őszére vált teljessé.

Bloom Is Off The Rose tagok: Sipos Géza (ének), Molnár László és Czene Gábor (gitárok), Molnár Szabolcs...

tovább

Blues and Roll Szavazatok: 47

Blues and Roll

Műfaj: jazz

A zenekar 2009 januárjában alakult-akkor még 2 gitár ,basszus gitár dob felállásban .A repertoár gerincét Stevie Ray Vaughan dalai alkotják,de megtalálhatók Hendrix szerzeményei is közöttük,némi magyar blues zenével körítve.(HBB)
2010 márciusában távozott egy gitáros(Wágner László) és csatlakozott a zenekarhoz egy énekesnő Boros Viktória személyében ,aki új színfoltot hozott a zenekarba.Így most már...

tovább

BMB Szavazatok: 10

BMB

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

2002-ben Kártmen és Dnekes alapította a csapatot dONBMb néven, ami pár szám után kényszerpályára került Dnekes külföldi tanulmányai miatt. Kártmen más formációkban folytatta pályafutását. 2004-ben találkozott Reggivel aki egy másik együttes tagja volt.
A két csapat egyesült egy Lp erejéig, amin egy számban Dnekes is közreműködött. Ez a csapat különböző okok miatt kifulladt. Ekkor Kártmen és az...

tovább

BODRISZATVA Szavazatok: 14

BODRISZATVA

Műfaj: rock / metál

Gyerekkorom óta gitározom. Több alternatív-, progresszív-, psychedelikus-, folk-rock stb. formációban játszottam gitáros-szerzőként, helyenként énekeltem is. 2000-től az InterPál zenekar énekes-gitáros-zeneszerző-frontembere voltam, amellyel országszerte számos sikeres klub- és fesztiválkoncertet adtunk. Demo cédénk példányai - aminek felvételei részben a győri Alsó Sas Stúdióban, részben a Magyar Rádió...

tovább

Boja Szavazatok: 204

Boja

Műfaj: világzene / népzene

A zenekar 2010-ben alakult, de a tagok különféle formációkban már több alkalommal dolgoztak együtt. A Boját hivatásos muzsikusok alkotják, akik különféle zenei területekről érkeztek az együttesbe (népzene, komolyzene, jazz).

Nevük a "boja" hun eredetű szó, jelentése: törődés, gazdagság.

Muzsikájuk alapja a magyar népzene és a jazz ötvözete, melyeket különféle stílusokkal egészítenek ki,...

tovább

Boney Szavazatok: 13

Boney

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Sziasztok

Boney vagyok és 1983.11.25 születtem és a Consortes nevű formáció korábbi tagja voltam. Fiatalon, 14 éves koromban találkoztam a magyar Underground Hip-Hop világával. Nagy baráti társasággal rengeteg hazai raprendezvényre, Graffiti Jam-re ellátogattam a kilencvenes évek végén, ill a kétezres évek elején. A gimnáziumi éveim alatt már szövegeket írtam, de még nem publikáltam őket...

tovább

Booster Szavazatok: 80

Booster

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Sziasztok! Én 2007-ben keztem el szövegeket írogatni, és rappelgetni már amennyire annak lehetett nevezni! Sajnos a felvételeket itthon csinálom, ezért a minősége nem valami nagy! De azért megpróbálom hátha szerencsém lesz! Ja és a zenéimet FL studióban szerkesztem! Szavazzatok =) ! üdv. Booster

tovább

Bors Szavazatok: 33

Bors

Műfaj: rock / metál

A banda 2009. februárjában alakult Veszprémben, a jelenlegi felállással 2010. eleje óta zenélünk együtt. Kétféle hangszerelésben adunk koncerteket, egyrészt a hét fős zenekari felállásban, másrészt akusztikus felállásban is: két akusztikus gitárral, csörgővel vagy shakerrel, esetleg fúvósokkal. Kizárólag saját dalokat adunk elő: mindenről ami foglalkoztat minket, ami megtörtént és ami megtörténhet velünk.

tovább

Bossa Beats Szavazatok: 90

Bossa Beats

Műfaj: jazz

A Bossa Beats zenekar 2008 nyarán alakult azzal a céllal, hogy a bossa-nova a jazz és pop világát fűzze össze egy új, fiatalos felfogásban. Az eleven, melodikus énekdallamot, a hétköznapok apró dolgaival foglalkozó, életszerű, édes-keserű magyar szövegek erősítik. 2009 augusztusában szerzői kiadásban megjelent bemutatkozó hanganyaguk, Pesti Bábok címmel, amelyről a Jazzy rádió több dalt a műsorára...

tovább

Brando Quartet Szavazatok: 89

Brando Quartet

Műfaj: jazz

A Brando Quartet a jazz és a világzene ötvözésével, olykor klasszikus zenére emlékeztető modern stíluselemekkel olyan egyéni hangzást alakított ki, amely a műfajokat átlépve mindhárom irányzat kedvelőit megszólítja.
Az együttes repertoárjának gerincét saját szerzemények alkotják, melyekben az önálló zenei témák mellett jól ismert kárpát-medencei dallamok, mint pl. a "Tavaszi szél vizet...

tovább

Breakdown Szavazatok: 127

Breakdown

Műfaj: rock / metál

A Breakdown 2008-ban alakult Debreceneben, azóta egy tagcserét kivéve, változatlan felállásban dolgozunk. Repertoárunkban kizárólag saját dalok szerepelnek. Már a kezdetek óta a lehetőségekhez mérten folyamatosan koncertezünk Debrecenben kihasználva az itteni klubok adta lehetőségeket, de megfordultunk már Nyíregyházán, valamint Budapesten is.

Dévald Zoltán ének
Gazdag Gergő dob
Molnár Zoltán...

tovább

Brémai Muzsikusok Szavazatok: 94

Brémai Muzsikusok

Műfaj: rock / metál

1991-re a zenekar szinte összes tagja megszületett kivéve Bendét úgyhogy emiatt vártunk egészen 2009 szeptemberéig mikorra eljött a nagynap, az első közös próba.
Ettől kezdve a csapat felállása a régi maradt és fel sem oszlottunk a hírnévért, inkább csak csinálgattuk a saját muzsikánkat. Egy dolog változott csak a próba helyszíne de ennek biztosítását továbbra is Rolinak köszünjük. Tudni érdemes hogy...

tovább

Broken Smile Szavazatok: 238

Broken Smile

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2007 novemberében alakult Dombóváron, de leginkább Pécsen vagyunk fellelhetőek. Azóta sok felé volt lehetőségünk koncertezni, mint például: Pécsen, Komlón, Kaposváron, Budapesten. Többek közt a Junkies, Superbutt és a lett SoundArcade zenekarokkal játszathattunk együtt.
2010 nyarán elkészítettük első demo anyagunkat, Broadcast From Your Mind címmel. Reméljük tetszeni fog...

Tagok:

Tóth...

tovább

bugZ Szavazatok: 62

bugZ

Műfaj: rock / metál

A bugZ zenekar 2002-ben alakult. Az alapító tagok Fischer Róbert és Domokos Balázs bár eltérő stílust képviseltek, gyorsan közös hangra találtak. Néhány hónapon át tartó doboskeresés és próbálkozás után összeállt a csapat.

A zenekar 2003-tól az alábbi felállásban zenélt:
Fischer Róbert - gitár, ének Domokos Balázs - basszusgitár, vokál Nagy Dezső - dob Nagy Péter - gitár
Nagy Péter néhány koncert...

tovább

Bull Ball Szavazatok: 107

Bull Ball

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2007. februárjában alakult Budapesten, ahogyan az általában lenni szokott csupán egy hobbi zenekarként, három ambíciózus srác megállapodása alapján. A mikrofon elé Bai Renátó állt és a basszusgitárt is a kezébe vette, a dobok mögé Krekács Viktor ült be, és a gitár Por Botond kezében kötött ki. A repertoár eleinte csupán feldolgozásokat tartalmazott és hosszú hónapok munkája volt, míg a zenekar...

tovább

Burkus König Szavazatok: 32

Burkus König

Műfaj: elektronikus

A Burkus König története 2010 -ben kezdődött a drezdai Bruno Mayer és Csáky Balázs találkozásával. Miután rájöttek, hogy közös a cél (akusztikus hangszeres dubzenekar), elkezdtek együtt zenéket írni, majd azokat zenészekkel előadni.
Ők a következők:

Poór Nikolett - Cselló
Árki Viktor - Zongora, billentyűk
Bruno Mayer - vocal, dub
Csáky Balázs - bőgő, basszusgitár
Dudás Zsombor - gitár, dub...

tovább

Burnout Szavazatok: 212

Burnout

Műfaj: rock / metál

2007-ik esztendőben alakultunk Székesfehérváron. Eltökélt szándékunk hogy újra érvényét szerezzük az igényes rock zenének, és minél több emberhez eljuttassuk a zenénket! Több tehetségkutatón megfordultunk eddig, ahonnét mindig eredményesen jöttünk haza.

Mong Máté: ének, ritmusgitár
Rácz Olivér: szólógitár
Jámbor Béla: basszusgitár
Schuller Gábor: dob

tovább

Buso von Kobra Szavazatok: 9

Buso von Kobra

Műfaj: rock / metál

MASSZÍV RIFFEK,CSAVART ÜTEMEK,DALLAMOS ÉNEK .MINDEZ A MEGSZOKOTNÁL HÁROM HANGAL MÉLYEBBEN ! A FELVÉTEL EGYSZERRE LETT FELJÁTSZVA AZ ÉNEK KIVÉTELÉVEL!

tovább

CANTE DIEM Szavazatok: 3

CANTE DIEM

Műfaj: rock / metál

Juhos Gábor - Ének, Gitár
Kucsera Lilla - Basszusgitár, Vokál
Ferenczi Zsolt - Dob, Vokál

Zenekarunk múltja nagyjából 2008 elejére nyúlik vissza, ám mostani formációjában körülbelül másfél éve tevékenykedünk. Műfajunkat tekintve dallamos Garage Rockot játszunk, olyan zenekarok nyomdokain, mint a The Vines, The Subways, The White Stripes.

Nevünk a latin Carpe Diem mondás torzítása, mely...

tovább

CapsuleCorporation Szavazatok: 115

CapsuleCorporation

Műfaj: jazz

Mi még azért élünk,
Mert zenélünk
Ne hangosan játssz, elég szépen
Azt hiszem benne lehetnénk a képben.

A jelenleg 5 tagból álló Vác környéki Caps.Corp. szívesen vállal koncerteket Budapesten és környékén.
A végső felálláshoz még énekesünket, énekesnőnket keressük. Örömmel vesszük azok jelentkezését akik eltudják képzelni magukat a zenekarban.

Papp Bálint -basszusgitár
Mojzer Viktor -gitár...

tovább

carbovaris Szavazatok: 146

carbovaris

Műfaj: rock / metál

"A legfrisseb generációt a Carbovaris nevű formáció képviseli ezen az estén - a budapesti banda új reménységnek számít lendületes, életvidám, gitárcentrikus post-punkos és táncos zenéjével."
-Tesco Disco-

"A sorban elsőként rögtön a Carbovaris, aki az idén bukkant fel először nagyobb közönségek előtt, és ha épp nem szerénykedik, nyugodtan kijelentheti magáról, hogy friss színt hozott...

tovább

Cashback Szavazatok: 0

Cashback

Műfaj: rock / metál

A Cashback nevű formációt 2009-ben alapította egy lelkes kis budapesti és Pest megyei tagokból álló baráti csapat.
Mondanivalójukra nagy befolyást gyakorol a modern élet elidegenítő hatása, a társadalom problémái a kulturális forradalomban. Hangszeresen mindig egyszerű kifejezésre törekednek, egyensúlyt teremtve a szöveg és zene egységében.

tovább

Catfood Szavazatok: 56

Catfood

Műfaj: rock / metál

2008-ban Kaposváron alakult, gitáros beatzenekar. Saját dalokat kreálunk magyar szövegekkel.

Vágner Mátyás - ének
Völgyi Péter - gitár
Tárkányi Péter - basszusgitár
Bogdán Péter - dobok

"Cifrán káromkodok most idebent éppen
Mindig ugyanazt mondom el csak másféleképpen
Az Isten is benne van és néhány állat
Meg az a világrengető, fene nagy bánat

A hullámok közül egyszer úgyis eljön...

tovább

Célpont Szavazatok: 35

Célpont

Műfaj: rock / metál

Sziasztok!
A zenekar 2007-ben alakult amikor is az énekes gitáros(Debreczy Csongor)megismerte Ments Csabát(Basszusgitár)akivel elkezdődött a zenélgetés.A számokat már Csongor előtte megírta és kereste a megfelelő zenésztársakat magának.A mélyeket sikerült megtalálnia de a dobosokkal sok gond volt mire is,egy nagyszerű dobos Szumper Ákos belépett a zenekarba 2010-ben.Csakis kizárólag saját dalokat...

tovább

Chinorányi István Szavazatok: 1

Chinorányi István

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

2008 ban korongoltuk Miskolci lányok című albumunk.Könnyed stilusban készült el studióalbumunk.Saját szerzeményeimet tartalmazza az album,studiózenészekkel,persze énmagam is kivettem részem a zenei anyag tökéletesítésében. A napfény,a tenger és a dalok szerelmese vagyok.Klubokban,összejöveteleken elég sikeresek dalaim...

tovább

Chocolate Starfish (Limp Bizkit tribute) Szavazatok: 25

Chocolate Starfish (Limp Bizkit tribute)

Műfaj: rock / metál

2009 végén alakultunk. Az alapkoncepció az volt hogy egy olyan tribute zenekart csináljunk, ami kitűnik a színvonalával a többi közül és minőségi koncertélményt nyújt a közönségnek. Megpróbáljuk megidézni azt a hangulatot ami csak egy Limp Bizkit koncerten lehetséges. 2010 Decemberében volt az első és nagyon pozitív visszhangot keltő bulink, amelyet reméljük minél több követ ebben az évben. Ha akarsz...

tovább

Cirkusz-KA Szavazatok: 10

Cirkusz-KA

Műfaj: világzene / népzene

Keserédes dalok, világok zenéiből indultak, nyitott fülekbe és szívekbe érkezni.
A szövegekben, ahogy a színpadon, komoly komolytalanságok, felszínesség és lírai mélységek együttjátéka, hozzá az elvárt pesties irónia. Dalra fakad Gregor Samsa és Csipkerózsika, a tangó kötéltánctangó, a hold itt lapos, a porond poros, a bor fekete, a bor édes, a bor keserű…

A 2010-ben trióvá bővülő, de még így is kis...

tovább

clipondildo Szavazatok: 36

clipondildo

Műfaj: elektronikus

Egyszemélyes elektronikus-experimentális-pszichedelikus zenei projekt Budapestről. Loopok, hangminták, mindenféle hangok mindenfelől. Az 'Eiga' című debütáló lemez 2010. november elejétől elérhető több online felületen (pl. bandcamp.com) ingyenesen. Minimál felállásban jövőre élőben is.

tovább

Code Civil Szavazatok: 41

Code Civil

Műfaj: rock / metál

A Code Civil budapesti hard rock zenekar. A banda Balogh 'Bigooy' Dániel (ének) és Simonyi Márton (gitár) közös gyermekeként 2008 elején született meg. Mivel (ekkor még) mindketten gitároztak, elhatározták, hogy egy gitárduót alapítanak. El is kezdtek próbálni, főleg blues és hard rock alapú zenékkel próbálkoztak. A gitárduó ötletét hamar továbbgondolták, egy hard rock csapatban gondolkoztak....

tovább

Continoom Szavazatok: 3

Continoom

Műfaj: rock / metál

A Continoom zenekar 2010 januárjában alakult. A már kezdettől rutinos és képzett zenészekből álló banda a populáris vonalat célozza meg, zenéjük főleg a pop-rock stílusban mozog, de előfordulnak benne elektronikus zenei elemek is. Az együttesben egyedülálló módon két élvonalbeli énekes is van, akiknek köszönhetően női és férfi énekszólamok tisztán, egyedi hanggal szólalnak meg a számokban, így élőben is...

tovább

CowaBunga Go-Go! Szavazatok: 14

CowaBunga Go-Go!

Műfaj: rock / metál

Magyarország úttörő surf-rock zenekara, a CowaBunga Go-Go! 2007 májusában alakult; a GAP névre hallgató punk-zenekar tagjaihoz a népszerű ska zenekar, a PASO énekese csatlakozott, dobosként. A formáció bemutatkozó koncertjét 2007 októberében adta, majd miután a zenekar Budapest összes valamirevaló klubjában fellépett, 2008 első felében már a kultikus szentpétervári surf zenekarral, a Messer Chups-szal...

tovább

Creatures Of Dawn Szavazatok: 727

Creatures Of Dawn

Műfaj: rock / metál

Sziasztok!

Az együttes 2005-ben alakult, Budapesten. 5 leleményes, ötletekkel teli, kreatív személy talált egymásra, hogy elindítsák a projectet, ahol kiélhetik zenei elképzeléseiket. A zenei irányvonal az északi-skandináv területeken inkább elterjedt mint itt kicsiny hazánkban, de célunk, hogy itt is népszerűsítsük ezt a szimfónikus-power metal irányzatot. Ezért mindent elkövetünk hogy...

tovább

Crescendo Szavazatok: 132

Crescendo

Műfaj: rock / metál

Jó popzenét akarunk! Mert jó rockzene sok van, de jó popzene kevés. Gitárral.
Hozzávalók: egy énekes (Dunai), két gitáros (László, Hegedüs), zongora (Tahy), dob (Nagy), bőgő (Sándor) - 6 emberből jobb helyeken két zenekar is kitelik, de így alakult.
Vannak jó zenék, jó szövegek, kiváló hangulatú koncertek.
Ismerd meg te is!

tovább

CruSted Szavazatok: 18

CruSted

Műfaj: rock / metál

Tatabányai modern,groove.thrash metal zenekar vagyunk.
2009 januárja óta müködünk CruSted néven.
Tagok:
Bajcsai Ádám-ének
Ferencz Tibor-gitár
Schlapak Péter-gitár
Boros Ferenc-basszus
Nagy Károly -dob

2010 nyarán elkészült az első albumunk ami letölhető a zenekar oldalárol :http://crusted.hu/

tovább

Crystallite Szavazatok: 143

Crystallite

Műfaj: rock / metál

Budapesti székhelyű metal zenekar vagyunk. Zenénk alapja a dallamos heavy metal, de színesítjük kis gothic-os, és death metal hangulattal, váltott női(tiszta)-férfi(hörgős) énekkel, valamint gyors, duplázós részekkel. 2004-ben alakultunk, a kezdetekben csak feldolgozásokat játszottunk (Iron Maiden, Iced Earth, Sentenced, Arch Enemy, stb.), majd több tagcsere után 2006 végére szilárdult meg annyira a...

tovább

Cs.Í.T. Szavazatok: 46

Cs.Í.T.

Műfaj: rock / metál

Az 1995 évi megalakulás óta számtalan átalakulás után 2010.decemberétől játszunk ebben a felállásban. A zenénk műfajának meghatározása hardrock, hegedűs díszítésekkel. A zenekar szlogenje, mindent a közönségért.

tovább

CSAK-ZENEKAR Szavazatok: 11

CSAK-ZENEKAR

Műfaj: rock / metál

A CSAK- zenekar 1996. július 1-jén alakult a debreceni Kálvintéri Utcazene fesztivál alkalmából.
Lassan, de biztosan haladtunk az amatőr zenészek misztikus világában. Semmit sem
siettünk el. („Majd lesz valami…na, eljátsszuk az új hülyeségedet?…”) Aktívnak mondható
évünk az 1998-1999-es év volt legelőször, amikor Kiss Sanyival elkészítettük 20 dalos
demónkat (ebből egyet -Vonat sín-még Cserháti...

tovább

Csatári Édua Szavazatok: 51

Csatári Édua

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A dalokat én saját magam írom éneklem partnerem Janeszal.

3 éve éneklünk együtt fellépések és TV szerepléseink is voltak már.
Saját kis stúdiómban szerkesztjük a zenéinket.

tovább

CsBK Szavazatok: 25

CsBK

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A banda 2003 őszén alakult egy zempléni kis községben, Bekecsen. Ekkor az egész még csak a fölös energiák levezetésére szolgált, bár készültek szép számmal a diktafonos felvételek... Alapítók: Muri János, Muri József, Meleg Tamás, Fábián Ottó. Néhány helyi és fővárosi koncert, szárnypróbálgatás után a koncepció kezdett komolyabbá válni (Koba Tamás a doboknál), majd tagcserék után Durbász Gábor, Nagy...

tovább

Csemer Boglárka Quartet Szavazatok: 2

Csemer Boglárka Quartet

Műfaj: jazz

"Finom, érzelmes,dinamikus, a sanzon világába is belekóstoló önfeledt, őszinte muzsika, saját dalok és ritka feldolgozások jellemzik, az egyre többet koncertező négyest.
A fiatal énekesnő vibráló, titokzatosan szép hangjában mintha Edith Piaf és Billie Holiday tehetsége és kisugárzása találkozna, melyet tökéletesen egészít ki az együttes összetett, kiforrott hangzása.
Az énekesnő egyszerre...

tovább

Csőke Renáta Quartet Szavazatok: 33

Csőke Renáta Quartet

Műfaj: világzene / népzene

2010 januárjában alakult a zenekarunk Pécsett. Repertoárunkat archaikus, többségében roma népdalok, balladák alkotják, melyeket az arab és indiai hangzásvilág csakúgy inspirál, mint a jazz vagy a latin. Természetesen saját formanyelv kialakítására törekszünk, ezért olyan értelmezésben szólaltatjuk meg a dalokat, hogy teret kapjon a szépségük, feltáruljon időtlenségük.
A zenekar tagjai Baksa...

tovább

Cuerdas Szavazatok: 132

Cuerdas

Műfaj: világzene / népzene

A Cuerdas (húrok) két reménytelenül gitárfüggő srácot takar: Schäffer Lászlót ésTóth 'Matula' Gábort. Különböző felállásokban ugyan, de már 2002 óta játszunk együtt.

Zenénkben természetszerűleg magunkkal hozott
gyökereink keverednek, melybe a pop/rock/blues vonaltól a latin/flamenco hangzásig vagy épp a filmzenékig sokminden belefér. Mindezt persze sajátos ízvilágunkra, és 2x6 húrra...

tovább

CZT Szavazatok: 71

CZT

Műfaj: elektronikus

A 2007-ben kirajzolódott formáció zenei stílusát percről-percre alakítja, ambiens és masszív, prózai és repetitív, elgondolkodtató mégis könnyen érthető. Az elektronikus előadásmód eszközeinek segítségével számtalan akusztikus hangszer és füstös bakelit groove szólal meg a színpadon, sajátos hangulatot teremtve ezzel.

tovább

dafke Szavazatok: 861

dafke

Műfaj: rock / metál

Történetünk 2009 Február 13-ikán ,pénteken kezdődött a Kamra klubban, ahol hivatalosak voltunk egy pár számos koncertet adni .A koncertig a zenekar semmilyen formájában nem létezett, még neve sem volt.
A koncert,és a meghívás előzménye egy jó félévnyi próba és okoskodás volt, mivel úgy éreztük felesleges feldolgozásokat játszani, csak azért, hogy koncertezhessünk. Így ezen a babonás napon vette...

tovább

Dániel Balázs Szavazatok: 252

Dániel Balázs

Műfaj: jazz

Dániel Balázs vagyok, 20 éves győri boogie woogie zongorista. Szeretnék a boogie woogie magyarországi nagykövete lenni. A 30-as és 40-es évek Amerikájának ez a pezsgő és vidám zenei stílusa lüktetésével, ritmusosságával és virtuozitásával az első pillanattól fogva magával ragadja hallgatóját.

Mindössze 6 éve zongorázom és 5 és fél éve kerültem szorosabb kapcsolatba a boogie woogie műfajával, de ezek...

tovább

david krisztian Szavazatok: 1

david krisztian

Műfaj: világzene / népzene

BIOGRÁFIA

Születési hely, idő: 1977. Szeptember. 25. Nyíregyháza
Zenei irányzat: Pop-blues-Funky-Soul - Dalszerző - Ének – Gitár
15 éves korában fogott gitárt elsőnek a kezébe...

Megírta - (Távol Leszünk) saját dalát – Egy ballagásra
Ez a dal majd fél Európát bejárta
Sikerült másoknak magukévá tenni ezt a dalt- átírva levédették a Magyar Artisjusnál.
"A mai napig nem került még...

tovább

DavidOff Szavazatok: 28

DavidOff

Műfaj: világzene / népzene

Rájöttem, hogy nem is lenne jó, ha befutnék. Főleg nem így. Bocsi, és köszi a szavazatokat. :)

tovább

Day Szavazatok: 145

Day

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Napjaink egyik legtehetségesebb MC/producere, Day, SP Kölyök LP-jén tűnik fel, négy alapzenéje mellett három számban is közreműködik. A közönség mégis 2007-ben ismeri meg a nevét igazán: The Steve 1st című lemezén az ő beat-je szól az Akkezdet Phiaival közös P.I.Á.É., valamint a Siskafinuccsival rögzített Vérre Back 2 alatt is. Finuccsi Dühkórján is helyet kap egy Day-zene, valamint egy remix is, és a...

tovább

DDKOBE Szavazatok: 816

DDKOBE

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Sziasztok !

▄ █ ▄ █ ▄
.DDKOBE.

● Közel 6 éve kezdtem el foglalkozni a Hiphop / Rap stílussal.
2007-ben jött egy "szerencsés rossz" az életembe. Angliába utaztam, ahol egy kinti ismert formációval hozott össze a sors. Mondanom sem kell, hogy ez által
sikerült az ottani zenei életbe bele kerülnöm, és rengeteget tanultam tőlük és ottani zenészektől is.
Valamint egy angol-magyar...

tovább

Dead But Happy Szavazatok: 8

Dead But Happy

Műfaj: rock / metál

A zenkekar 2007.január 26- án alakult. A dalaink az elhagyatottságról, a szeretetről, a háborúról, a szerelemről és a halálról szólnak. Több különböző stílusból épül fel a zenénk.Nagy hatással van a zenei világunkra a Blink 182, a Metallica, From autumn to ashes, Dead poetic,Smashing Pumpkins,
Oasis, stb..,h csak néhányat említsek:).Több tehetségkutatón részt vettünk,említésre méltó közülük a Pécsi...

tovább

Death Warrant Szavazatok: 33

Death Warrant

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2003-ban alakult, majd többszöri névváltozás után, és még több tagcsere révén, 2007 decemberében kialakult a végleges felállás.

Kerekes Zoltán - gitár

Szabados Krisztián - gitár

Pocsai János - dob

Suba János - ének

Szilágyi Balázs - basszusgitár

2009 novemberében a zenekar elindult a Keletunderground Tehetségkutatón, amelynek 2010 márciusi döntőjében 1. helyezést ért el. Az...

tovább

Deep Inside Szavazatok: 49

Deep Inside

Műfaj: rock / metál

A Deep Inside zenekar 2007 őszén alakult a Bakonyban. 2008ban és 2009ben önálló turnék keretében saját erőből bejártuk a Dunántúlt, eljutottunk a felvidékre is. 2009 - 2010ben több koncertre csatlakoztunk a Cool Head Klan zenekar országos turnéjához. Ebben az évben rögzítettünk egy 6 + 1 számos Demo anyagot és sikerült fellépnünk több hazai fesztiválon és motoros találkozón olyan zenekarok társaságában,...

tovább

Derültégből Szavazatok: 206

Derültégből

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Jó ideje megálmodtuk ezt a dolgot.
Talán a hip-hop és az underground dallamok vegyítése izgatta az agyunk.
Ugyanebben az izgalomban írjuk továbbra is számainkat.
Egyébként a fenti kategóriák közül egyikbe sem tudnánk magunkat egyértelműen besorolni, de ez maradjon a mi titkunk.
Pacsi

tovább

Destroy The Carrot Szavazatok: 688

Destroy The Carrot

Műfaj: rock / metál

2009-ben alakultunk, elsősorban budapestiek vagyunk. Lendületes pop-punkot játszunk, keményebb hardcore-punk elemekkel vegyítve. Tavaly márciusban jelent meg Demonk, erről hallható az itt lévő 3 szám. 2010-et koncertezéssel töltöttük, felléptünk az AzFeszt tehetségkutatóján, az A38-on a RockTheBoat keretén belül többször is, és játszottunk a Reflected őszi turnéjának nagy részén is. Jelenleg új...

tovább

deviANT Szavazatok: 1506

deviANT

Műfaj: rock / metál

deviANT

Tagok:
Jónás Jenő – ének (ex- Helldog, !SÚLY!)
Incze László – gitár
Pozojevich Máté – basszusgitár
Pozojevich Miklós – dob (ex-Helldog, Bloom)

A zenekar története a 2009-es év végén, egészen pontosan Decemberében kezdődött, de ezt megelőzendő sem voltak a jelenlegi tagok ismeretlenek egymás számára, ugyanis még a kezdetek kezdetén Pozojevich Miki, aki a dobos pozícióját tölti be,...

tovább

Diary Of my Hate Szavazatok: 55

Diary Of my Hate

Műfaj: rock / metál

2008. 10. 22.-én alakult a zenekar amely először csak system of a down feldolgozásokat játszott majd miután mindenki úgy gondolta hogy ez nekünk nem fog menni, elkezdtünk a saját számainkkal foglalkozni. Utólag mondhatom hogy szerencsésen hiszen a kezdeti megpróbáltatások amik a feldolgozásokkal jártak hirtelen eltűntek és sokkal felszabadultabban tudtunk próbálni.A zenekarunk tavaly ősszel 2 taggal is...

tovább

DIDI Szavazatok: 2

DIDI

Műfaj: világzene / népzene

Didi vagyok a L'amour együttes vezetője, énekese.
Repertoáromban , szinte mindenféle műfaj megtalálható. De ami közel áll hozzám az a rock and roll. Viszont újdonsággal tudok szolgálni. Nem régiben kiadtam egy saját dalokat tartalmazó CD-t. Melynek stilusát illetőleg, a magyar slágerpop-ot vegyítettem a keleti ( oriental ) hangzás világgal. Szövegileg is inkább keletiesre sikeredett.
A...

tovább

Diemond Szavazatok: 122

Diemond

Műfaj: rock / metál

A Diemond zenekart 2000-ben alapította Dinnyés Gábor (dob, főének). Ekkor még leginkább csak próbateremben próbáltak együtt populárisabb zenéket eljátszani. Kis vidéki kocsmákban néha-néha játszottak pár számot. Az először 4 fős zenekarhoz 2002-ben csatlakozott Tóth Tamás (gitár). Ekkor nem csak egy tapasztaltabb gitárossal, hanem egy jó baráttal és egy sokévnyi technikai tapasztalattal bíró emberrel...

tovább

Digital Street Szavazatok: 30

Digital Street

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Nem szeretnénk, ha beskatulyáznának minket, nekem személy szerint a Józsefváros a szülővárosom mindig büszke voltam arra, hogy Józsefvárosi gyerek vagyok, és ezzel így van a Digital Street-ben mindenki, de bizonyítani szeretnénk azt, hogy a "nyóckernél" tovább látunk. Arról hogy a romákat képviselnénk-e pedig annyit tudok mondani, hogy a Digital Street gyakorlatilag egy összefogás és közénk...

tovább

DikiD Szavazatok: 111

DikiD

Műfaj: rock / metál

DikiD = alternatív rock, magyar szövegekkel, gitáros dallamokkal, néha húzós riffekkel, néha szeretni való akkordokkal.

A DikiD zenekar jelenlegi formájában 2007 óta létezik, a zenekar bázisa Székesfehérvár. Eddig két EP-jük jelent meg: Kattints Rajtam (2007) és Jön utánam (2009). Előzenekarként játszottak már a Quimby, Kiscsillag, Vad Fruttik, PUF, Supernem és Magashegyi Underground előtt. 2009-ben...

tovább

dIREKT Szavazatok: 8

dIREKT

Műfaj: rock / metál

A dIREKT zenekar 2000-ben alakult. Az elmúlt évek során kialakult a banda egyedi hangzásvilága, mely a rock alapjait felhasználva vegyíti a bólogatós metál témákat az elszállós kiállásokkal, a funky-s groove-okat a pörgős refrénekkel. A muzsika angol nyelvű vokálok alatt dolgozik és mozgatja meg minden porcikánkat.

dIREKT began in 2000, and is based in Budapest,Hungary. During its evolution over the...

tovább

Dirty D Szavazatok: 73

Dirty D

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Sziasztok!

1988-ban láttam meg a napvilágot....
A rappel 12 éves koromban ismerkedtem meg és komolyabban két éve kezdtem el foglalkozni a műfajjal. Szeretnék minél több dolgot elérni ami csak lehetséges. Sokat nem tudok írni magamról inkább beszéljenek a zenék helyettem. Remélem elnyeri egy-két ember tetszését és köszönöm előre is a szavazatokat.

Üdv

tovább

Szavazatok: 16

Dirty Dogs

Műfaj: rock / metál

Biográfia

A zenekar 2008 júniusában alakult Tatabányán. A zenei stílust tekintve ösztönös hard rock erőteljes, dallamos énekhanggal. A szövegek emberi érzésekről és mindennapos küzdelmekről szólnak, túllátva az ebben a műfajban megszokott csajok, motorozás, piálás témakörökön. Ennek ellenére a dalok jó hangulatot árasztanak magukból, amolyan „sírva vígad a magyar” életérzéssel.

Az első koncert...

tovább

Dirty Dogs Szavazatok: 98

Dirty Dogs

Műfaj: rock / metál

Biográfia

A zenekar 2008 júniusában alakult Tatabányán. A zenei stílust tekintve ösztönös hard rock erőteljes, dallamos énekhanggal. A szövegek emberi érzésekről és mindennapos küzdelmekről szólnak, túllátva az ebben a műfajban megszokott csajok, motorozás, piálás témakörökön. Ennek ellenére a dalok jó hangulatot árasztanak magukból, amolyan „sírva vígad a magyar” életérzéssel.

Az első koncert...

tovább

Dirty Man's Cap Szavazatok: 49

Dirty Man's Cap

Műfaj: rock / metál

Dirty Man's Cap. Ez a név. Senki se kérdezze, hogy hogyan találtuk ki. Ez annak az zenekarnak a neve volt ami 2008 márciusában alakult meg. 3 alapító tag gyerek fejjel kezdett el zenélni, vagyis legalábbis próbálkozott zenélni azokban az időkben, főleg a dobos, - azaz én, aki a cikket írom - mert a zenekar első próbáján ültem először a hangszer mögé. Elhatároztam, hogy magam tanulok meg dobolni,...

tovább

Dj Lay-osh Szavazatok: 73

Dj Lay-osh

Műfaj: elektronikus

Lajos már kiskora óta zenéléssel foglalkozik hiszen 2.as általános iskolás korától kezdve 7 éven keresztül zongorázott emellett énekkari tag is volt. Buli rendezéssel 7.es korában került először közelebbi kapcsolatba amikor általános iskolai buliban osztálytársával szolgáltatták a zenét. A buliszolgáltatás után egyre nőtt a vágya és gimnáziumi évei során sem hagyott fel ezzel a szenvedéllyel ami...

tovább

Dk Szavazatok: 20

Dk

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Béke! Dk vagyok 21. kerületet képviselem már 1 jó ideje. Ha érdekel a zeném akkor szavazz rám!

tovább

Do Not Cross Szavazatok: 83

Do Not Cross

Műfaj: rock / metál

A Do Not Cross együttes 2009 március végén alakult egy túl jóra sikeredett szülinapi buli után.Először az egész együttes 3 gitárosból és 1 basszusgitárosból állt, ami elég érdekes felállás.Aztán ahogy telt az idő, az egyik gitáros "feláldozta" magát és 12 év gitározás után elkezdett dobolni. Ez annyira jól ment neki hogy 2 hónap után úgy döntöttünk érdemes szerezni egy dobot is.(:D).A másik...

tovább

Dobroda zenekar Szavazatok: 605

Dobroda zenekar

Műfaj: világzene / népzene

Zenekarunk 2007 májusában alakult Salgótarjánban. Célunk, hogy megőrizzük, ápoljuk a magyarság népzenei kincsét, mely évszázadok alatt alakult ki és nem csak Európában, de a világ minden részén szeretik és szívesen hallgatják sajátos hangzásvilága miatt.
A zenekar tagjai tapasztalt zenészek, akik sok zenésszel játszottak már együtt megannyi táncegyüttest kísérve az évek folyamán.
Elsősorban Erdély...

tovább

Don't Need Society Szavazatok: 1

Don't Need Society

Műfaj: rock / metál

Tagok:
Attilla - ének
Iván - gitár
Muhar - gitár
Gyula - basszusgitár
Pedro - dob

Történet:
2006 végén Nagyi (énekes ex-radipopassive ) és Iván (szólógitáros ex-cothurnus ) alapították a zenekart. Kerítettek egy dobost, Attilát és el kezdtek próbálni. December derekán szállt be Gyula, ( basszusgitár ex-bgp, ex-bensörmens, growupfuckitup ) és Muhar ( gitár growupfuckitup ). Elsö fellépésünk...

tovább

Doomsday Funk Szavazatok: 39

Doomsday Funk

Műfaj: rock / metál

Rólunk írták:
A zenekar 1997-es megalakulása óta eklektikus zenét játszik, melyben megannyi zenei stílusjegy keveredik igencsak szerencsés módon. A kezdeti egyszerű dalok írásakor is fontos szerepet játszott a különböző stílusok ötvözése, majd az évek múlásával egyre tudatosabban ért be a saját, jellegzetes hangzás.
Így a Doomsday Funk zenéjének ugyanúgy részét képezi mára az extrém metál, a punk, az...

tovább

Down by Order Szavazatok: 232

Down by Order

Műfaj: rock / metál

Ez a Hard-Core zenekar 2009 tavaszán alakult Szlovákiában pontosabban Pozsony környékén. Eddig csak egy demolemezunk van 3 számmal amin változtatni szeretnénk minél hamarabb.
Ha tetszik a zenénk szavazz ránk!

tovább

DownWalk Szavazatok: 35

DownWalk

Műfaj: rock / metál

A DownWalk zenekar egy 2007-ben alakult Metal banda, ami leginkább zenei/éneki dallamokkal telt zenét játszik.
Zenéjükben megtalátható a Rap,Scream,Vocal.
Valamint megtalálható még benne az igazi metal solo-tól kezdve az igazi metal/rock témákig minden.Egy olyan zenekar ami igazán kellene Magyarországnak!

Tagok:
Bass - Dúró Richard
Guitar1 - Domján Gábor
Guitar2 - Hiegl Gergő
Drum - Puskás...

tovább

Dreadful Peace Szavazatok: 58

Dreadful Peace

Műfaj: rock / metál

A banda 2007-ben alakult és az akkoriban még 5 tagú együttest Forsaken néven ismerték az emberek. 2008 nyarán került sor az első demó felvételére, ekkor döntött úgy a csapat, hogy megváltoztatja nevét Dreadful Peace-re. Azóta a zenekarnak elkészült egy EP-je, Hidden Reality néven, illetve készült egy amatőr videóklippje. Az együttes több tehetségkutatón is nagyon jó eredménnyel szerepelt, többek közt...

tovább

Driftmill Szavazatok: 61

Driftmill

Műfaj: rock / metál

Driftmill

Scheiling Ákos "Grübi" - basszusgitár/bass

Simon Balázs "Szájmon" - billentyűk és elektronikus küttyök/ keyboards, programming

Páger András - dob, ütőshangszerek/drums, percussion

Páger Levente - gitár/guitar

Vercz Orsolya - ének/lead vocal

http://myspace.com/driftmill
http://www.facebook.com/pages/Driftmill/129394498479

A Driftmill 2003-ban...

tovább

Drum and Folk Szavazatok: 222

Drum and Folk

Műfaj: világzene / népzene

AZ EGYÜTTES

2010 februárjában alakult a zenekar, Kecskeméten. Egy baráti forraltborozgatás közben született az ötlet, hogy vegyítsük a magyar népdal kincseit és az azzal rokon hangszeren megszólaltatott szájdobot. Az egyikben a száj a másikban a hangszál, az egyikben hagyomány, a másikban új irány. De ez miért ne lenne kombinálható, hangzásteremtő?! Aztán továbbmentünk, meg sem álltunk addig, míg...

tovább

DTG Szavazatok: 36

DTG

Műfaj: rock / metál

Zenekarunk 4 éve áll fenn. Azóta röpke 10 tagcsere volt de sosem szabad feladni!! Inkább ezt a megöregedett PUNK-ROCK vonalat követjük!!!
Nem célunk hogy mindenki körbe nyalja a popónkat, nekünk bőven elég ha megismerik a zenénket!!
ÜDV DTG

tovább

DUBYLONIAN Szavazatok: 12

DUBYLONIAN

Műfaj: elektronikus

Szüleimtől a 7. születésnapomra (1979) a Kraftwerk Autobahn című lemezét kértem, tehát, mióta az "eszemet tudom" elektronikus zenét hallgatok. A 90-es években megcsapott a reggae szele és nem kellett sok idő, hogy elmerüljek a DUB csodálatos hullámai közé. Ez a szerelem örök.
Én a dubstepben találtam meg minden számomra fontos zene esszenciáját (elctronic, dub, reggae, hip-hop, stb)... olyan,...

tovább

DuckTape Szavazatok: 33

DuckTape

Műfaj: rock / metál

mélyről jövő rockandroll, avagy hogy érezheti magát a banán egy átmulatott lánybúcsú után. mit gondol a málna a medvékről? miért fekete a negró? ezekre a kérédeskre nem ad választ a ducktape zenekar, de a magunk módján nyafogjuk el világfájdalmunkat, nem mondom, hogy egyedien, hanem leírom, mert ha mondanám, gyorsan fe...lejtődne. amennyire még valami egyedi lehet, egyedi. hallgassatok ducktape-t....

tovább

Duplaszett Szavazatok: 61

Duplaszett

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Ez a Duplaszett (Des, Gerola) formáció. 2009 nyarán született meg az ötlet, hogy összeálljunk egy csapattá. Az egész úgy indult, hogy egyik este kaptunk egy iszonyat nagy alapzenét Sniptől és firkáltunk rá. A szövegbe leírtuk, hogy egy szetté váltunk így ketten, innen jött a nevünk, hogy Duplaszett. Az első szám elkészülése után járattuk az agyunkat, hogy miért ne csináljunk közösen több számot, akár...

tovább

e-Balance Szavazatok: 124

e-Balance

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Fél éve alakult a csapat - kezdetben két jó cimbora, Electron és Blanco alkotta az e-Balance-ot, majd később csatlakozott a szólóban tevékenykedő Pítör, aki szintén jó barátságban van a srácokkal. A háromtagú formáció első trackjeiben hangulatos zenék és őszinte szövegek hallhatóak, melyeknek a saját tapasztalatok, és érzelmek a forrásai. A felvételek a Cultus Digital stúdióban készültek.

tovább

Eastern Station Szavazatok: 96

Eastern Station

Műfaj: világzene / népzene

Az Eastern Station akusztikus zenéje a harmóniát kedvelő, a zene, szöveg és drámai történés egységére egyaránt odafigyelő közönséghez szól.
Dalaink nem mentesek ugyan a mindenki által megélt társadalmi problémák esetenként ironikus kiemelésétől, – ám ezek által valódi értékként a muzikális harmónia megélésének tapasztalatát szeretnénk nyújtani közönségünknek: extrémitások, fölösleges show-elemek...

tovább

Easy Karma Szavazatok: 42

Easy Karma

Műfaj: jazz

Akusztikus jazz, klassz szövegek.
Bossa nova, swing, blues, tangó.
Easy Karma Akusztik trió:
Molnár Andrea ének, Madarász László gitár, Mikó Péter szaxofon

szövegek és több dal a blogunkon: http://easykarma.blog.hu

tovább

Éberálom Szavazatok: 12

Éberálom

Műfaj: rock / metál

Az Éberálom története 2008. november elején kezdõdött, amikor egy újpesti próbateremben elõdször játszott együtt a banda az elsõd felállásban: Ricsi, akinek asztalfiókjában már halmokban álltak az eljátszásra váró dalok, Viktor, aki egy hosszabb, a flamenco világában tett zenei kirándulása után újra rockra vágyott, és Vili, akinek a Burning Vampires nevû, nagyobb lélegzetvételû psychobilly zenekara...

tovább

Echonald Szavazatok: 7

Echonald

Műfaj: rock / metál

2006 októberében KRAJCZÁR MÁRIÓ, GREBELY JÁNOS és KRAJCZÁR FERENC zenekar-alapításra adták a fejüket. Neki indultak a tagok keresésének. Megtalálták a gitárost LAJCSÁK ISTVÁN személyében, és az énekes szerepet GÖNCZI KATALIN foglalta el. Így indult az ECHONALD.
2007
Folyamatos tagcserékkel, 2007 júniusára kialakult a felállás, az énekes helyére Beregi Fruzsina került, a gitáros szerepet pedig...

tovább

Eclectica együttes Szavazatok: 30

Eclectica együttes

Műfaj: világzene / népzene

Az ECLECTICA együttes 2000-ben született meg Szathmáry Melinda kezdeményezése nyomán trió, majd később nagyzenekari (6-7 fős) formában. A repertoár mindenkori kialakításakor a XVIII.- XX. sz.-i kelta és breton eredetű tradicionális népdalokra, erdélyi táncdallamokra és részben ezekből ihletet merítő saját szerzeményekre egyaránt hangsúly kerül. Mindez egy progresszívebb, modern, rockos, időnként jazzes...

tovább

Ed Is On Szavazatok: 74

Ed Is On

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2005 januárjában alakult Szentendrén 3 taggal (Tasnádi Bence-ének/basszusgitár, Rokonál Benedek-gitár/vokál, Pucsek András-dobok). Fél év együtt zenélés és saját dalok írása (alternatív) után után elkezdtek koncerteket adni a Dunakanyarban élő fiataloknak. Koncerteket egyre gyakrabban adtak főleg Szentendrén, ahol viszonylag nagy népszerűségre tettek szert, de megfordultak Tahitótfaluban,...

tovább

Édelmann Szofi /Büki Richárd Szavazatok: 126

Édelmann Szofi /Büki Richárd

Műfaj: világzene / népzene

Édelmann Szofi pécsi tanuló 1996-ban született.
8 éve zongorázik,jelenleg gitáron tanul. 2 éve foglalkozik aktívan zenével,énekléssel. 2009 nyarán énekelt a Sound World Music zenekarban, ahol Büki Richárd zenekar vezető instrukciói alapján : világzene műfajában, népdal feldolgozásokat énekelt.

Büki Richárd 1976. október 3-án született Kaposváron. Klasszikus gitár tanulmányait 1988-ban kezdte,...

tovább

egy spanyol inkvizíció Szavazatok: 9

egy spanyol inkvizíció

Műfaj: rock / metál

egy spanyol inkvizíció azzal a szándékkel jött létre, hogy lyukakara vadásszon a világ zenei palettáján. hogy kitöltik-e a feltételezett lyukakat vagy sem, a korszellem legyen egyedüli megmondhatója; még ha a korszellem annyit beszél is, hogy az már(-már) felér egy mélyebb baráti hallgatással.

tovább

el Buerdo Fuello Szavazatok: 179

el Buerdo Fuello

Műfaj: világzene / népzene

Világkörüli zenei avantgardizmus, avagy fűszeres zenei csemege gourmand-oknak síppal, dobbal, nádihegedűvel, budai pacsirtákkal, röhögő hiénákkal, Kercsákkal a Vén Diófában, kubai muzsikusokkal, afrikai nepperekkel, vadnyugati harcosokkal, bazsalikomos western-spaghetti körettel.
Neked ez jól esik!

tovább

Elektromágnes Szavazatok: 25

Elektromágnes

Műfaj: rock / metál

...mi vagyunk az elektromágnes és rock and rollt játszunk...

tovább

Életveszély Szavazatok: 147

Életveszély

Műfaj: rock / metál

A következő sorok a zenekar történetét hivatottak ismertetni röviden, tömören. Szereplői nem kitalált személyek, de szereplésükhöz hozzájárultak. Elvégre nincs mit szégyellniük.

Táncos Mihály (Misi) és Táncos Bence (Beni), a két testvér 2005 nyarán kezdett? többé-kevésbé rendszeresen időt szentelni a közös gyakorlásoknak. Misi akkoriban kezdett ismerkedni az elektromos gitárral, mivel előtte...

tovább

Elkövetők Szavazatok: 23

Elkövetők

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

ELKÖVETŐK "Kazincbarcika"

A csapat 2008-ban alakult, de a tagok már régebben ismerték egymást. Elsősorban akkor még nem az volt a célunk , hogy mi majd ismertté váljunk vagy akár felfedezzenek hanem csak is kizárólag magunk szórakoztatására gyártottuk a számokat. 2008-ban még nagyon nehéz körülmények között kellett "dolgoznunk" ...a felvételek az 1 ik csapattag lakásában...

tovább

Emerging Beast Szavazatok: 13

Emerging Beast

Műfaj: rock / metál

Emerging Beast

Tagok:

Kèmènyes Pèter - vokàl
Spànyik Pèter - gitàrok
Okler "Kaktusz" Róbert - basszusgitàr
Katona Szilàrd - dob

Bio:

A zenekar 2008 vègèn alakult Budapesten, egy nagyon egszerű cèllal: olyan brutàlis zenèt csinàlni,
amiben nem csak a sebessèg a lènyeg, hanem a súly ès a technika is èrvènyesül.

A zenekar tagjaira szàmos zenekar volt ès van hatàssal, ezèrt...

tovább

Empathy Szavazatok: 369

Empathy

Műfaj: rock / metál

Az Empathy zenekar 1996-bn alakult Esztergomban, egy helyi punk-rock banda (PTT) feloszlását követően. Így Selmeci Ottó gityós, Tamási Péter basszeros, összeállt a gitáros Csekő Gyulával és Vinnie-vel, aki dobosként kezdte pályafutását az Empathyban, és elkezdődött a magyar grunge rock banda működése. Ebben az időben még Ottó volt a gitáros-énekes.
1997-től Vinnie lépett elő énekessé, aki azóta is...

tovább

ENGINE Szavazatok: 5

ENGINE

Műfaj: rock / metál

ENGINE
A zenekar 2006-ban alakult, Strauss Tamás gitáros és Vákár Viktor dobos keze által. A kezdeti iránykeresés után az utóbbi 2 évben kristályosodott ki a zenekar stílusa: a dallamos heavy-power metal állt mindanyiunk szívéhez közel, sajnos egy énekes és billentyűs-váltás némileg megtörte a lendületünket, de így érkezett a zenekarba Jósa Tamás, aki sokszor segített ki minket azelőtt, valamint...

tovább

Erő és Megtorlás Szavazatok: 724

Erő és Megtorlás

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2008.12.26-án alakult, egy kisebb szilveszteri produkció összehozása végett.
A buli nagyon jól sikerült, és elhatároztuk, hogy folytatni fogjuk együtt.
Azóta sűrű tagváltás után a mostani végleges felállásnak tűnik.
Nézzetek rá a honlapunkra...Itt bővebben van információ, interjú és link is youtubra...

http://www.eroesmegtorlas.atw.hu/

tovább

Erózió Szavazatok: 33

Erózió

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2007 Novemberében alakult Pécsett. Az egyetemi évek lehető legkorábbi eseményén, a gólyatáborban indult meg a zenekar szervezése. Levi és Sztivi elhatározták, összehoznak egy zenekart, majd nemsoká Zoli csatlakozott hozzájuk és lépett a szólógitáros posztra. Sokáig folyt a negyedik zenész, a basszusgitáros keresése, végül 2008 elején csatlakozott a bandához Andris. Vele dolgozgattak, sokat...

tovább

És Én Mit Szóljak?! Szavazatok: 190

És Én Mit Szóljak?!

Műfaj: rock / metál

http://www.facebook.com/pages/Es-En-Mit-Szoljak/171679977547

tovább

ES Paradis Szavazatok: 0

ES Paradis

Műfaj: rock / metál

2009 őszén kezdtünk ebben a felállásban zenélni Pécsett, Standovár Gergő popos gitár vonulatával, Fejős Tamás tört ritmusú dob témáival, és Gellén Zoltán dallamos alternatív, popos szövegeivel, gitár témáival. Majd félév múlva csatlakozott hozzánk a ZAT zenekarból Bellau Batist (Scaff), aki basszus gitár ötleteivel még színesebbé tette zenéinket.
Szeretnénk a jövőben még jobban szintivel is...

tovább

Escape The Gravity Szavazatok: 141

Escape The Gravity

Műfaj: rock / metál

Az Escape The Gravity zenekar egy nagyon fiatal tagokból álló, Melodic Rapcore együttes. A stílust saját magunk találtuk ki, és határoztuk meg így, szerintünk ez illik a legjobban a zenénkre.
2010ben érte el a banda a végleges formációt, középiskolás zenélésnek indult, és egyre komolyodott. Első koncertünk 2010 júniusában volt Zamárdin, majd júliusban rögzítettük az első EP felvételünket. Augusztusban...

tovább

Escargoz Szavazatok: 22

Escargoz

Műfaj: világzene / népzene

Hömpölygő, tomboló és burjánzó népzenei alapú jazz. A Kárpát-medence népzenei hatásai, rock, bebop és swing elemek összerázva a dob szuggesztív erejű, ősi törzsi, balkáni, vagy éppen jazz-ben használatos ritmusaira és már kész is… valami izgalmas, minden koncerten más és más zenei eledel.

Gyapay Kinga – nagybőgő
Lábos Szabolcs – elektro-saz (török pengetős hangszer), gitár
Serei Dániel – dobok...

tovább

esenpé Szavazatok: 1

esenpé

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Yó!
esenpé...a wonal wégén a sohanincsenpénzemMC!
Nemszámítok időt, reppezgetek. Wan egy eszkábált házirepstúdióm és úgyis MC leszek. Az alapok lopttak többségben, és nem wagyok még hangmérnök, ilyen ez a POP szakma...
Peace2:Me!

tovább

Ethnobox Szavazatok: 105

Ethnobox

Műfaj: világzene / népzene

Zenekarunk igen friss - egészen pontosan 2010 augusztusában alakultunk. Először különösebb tervek nélkül, mára azonban a moldvai csángó népi hangzásvilág elektronikus (downtempo, ambient, house) dallamokkal való megházasítását célul kitűzve zenélünk, megállás nélkül.

Kovács Gábor - doromb, furulya, moldvai kaval
Méhes Márton - elektronikus zenei alapok, ének
Méhes Vera - ének

tovább

Ethnofil Szavazatok: 65

Ethnofil

Műfaj: világzene / népzene

A 2008 végén egri fiatalokból alakult Ethnofil zenekar a magyar népzene, a világzene és a modern jazz világába kalauzolja hallgatóit. A jazzes elemekkel tarkított hegedûjáték(Simon Ádám), az ötletgazdag ritmusok(Okos Gergely-dobok, Kocsis Levente-bass), a klasszikus hammond hangszín és a korszerû harmóniák(Weil András) együttléte, egy stílushatárokat átlépõ eklektikus - ethnofil - hangzást eredményez,...

tovább

Evenglow Szavazatok: 109

Evenglow

Műfaj: rock / metál

Az együttesünk három éve alakult a középiskolában, és már a kezdetektől csak saját szerzeményeket játszottunk. Az öcsémmel és egy osztálytársammal kezdtük. Egyikünk sem volt könnyűzenei virtuóz; fontosabbnak éreztük azt, hogy jó barátokból álljon a zenekar, mint hogy profi zenészekből. Másfél éve csatlakozott negyedik tagként Máté, aki szintén régi ismerősünk volt; így vagyunk véglegesen négyen. 17,...

tovább

EVERFLOW Szavazatok: 555

EVERFLOW

Műfaj: rock / metál

A szegedi Everflow története egészen 1994-ig nyúlik vissza. Az akkori alapítók közül ma már csak ketten - Dávid Tibor és Kaczkó Attila - játszanak a zenekarban, amelyből - ha minden ex-tagot meghívnának (Dörnyei Gábor - dob, Kothencz Tamás - dob, Perényi Ádám - gitár, Molnár Zoltán - billentyűk), focicsapatot is lehetne alakítani. Bár a formáció a magyar bajnokságokban megállná a helyét, mindenki...

tovább

EXIT Szavazatok: 108

EXIT

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2005 októberében alakult és számtalan tag és stíluscsere után, 2010 januárjában megtaláltuk a végleges irányt a "szókimondó mocskos Rock n' roll-t"!

Jelenleg az 5 tagú zenekar 4 taggal működik:

Béla Ének
Lazy Dob
Erik Bass
Katus gitár (szülési szabin !)
Karesz gitár

tovább

Extra Paganza Szavazatok: 5

Extra Paganza

Műfaj: rock / metál

Csűrdöngölős Internatív Világrock

Félúton a Muzsikás és a Rolling Stones között Budapestről, egy igazi élő, vérbő rockzenekar, amely mégis könnyed eleganciával ötvözi az nyugati-angol-amerikai gitáros pop-rock zenék hangzás és dallamvilágát valamint a kelet- közép-európai népzenéket.

A rock-trió egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége...

Császári Gergely - Gitár, Ének
Apáti Ádám - Basszusgitár,...

tovább

EZ Szavazatok: 1

EZ

Műfaj: rock / metál

Az EZ zenekar 2007 januárjában hívta életre az addig még nem létező "pszichedelikus akusztikus metál" stílust. Ahogyan azt a próféciák is megjövendölték, csak sajátabbnál sajátabb dalok (mostantól nevezzük őket gyermekeknek) életre hívásával foglalkoztak. Az EZ zenekar a gyermekek sokasodásával különböző próbatételek elé állította őket, akik helyt álltak az Ország több keleti régiójában eső...

tovább

Fadi & Roger Slato Szavazatok: 29

Fadi & Roger Slato

Műfaj: elektronikus

Fadi (Fülöp Ádám) és Roger Slato (Szente László) azok közé a fiatal magyar producerek közé tartoznak, akik már hatalmas sikereket tudhatnak magukénak. A két fiatal srác közösen is dolgozik és önálló utakon is járnak. Közös munkájuk egyik ékköve a Timebomb c. dalra készített remixük, amit Laidback Luke-nak készítettek. A remix stílusának egyedisége miatt is előtérbe került
a hazai dalok között, mivel a...

tovább

Faktor Szavazatok: 1

Faktor

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2004-ben alakult. A jelenlegi felállás:

Pol István - ének, bass

Niedermann Péter - gitár, vokál

Tóth Péter - dob

tovább

Fall Attack Szavazatok: 0

Fall Attack

Műfaj: rock / metál

www.fallattack.com
www.facebook.com/fallattack

Nézzetek, lájkoljatok, gyertek koncertre!:)

A 2010-es EP-nk ingyen letölthető! Hamarosan újra stúdió immáron újult erővel és sok-sok új dallal!

tovább

Fekete Bárány Szavazatok: 41

Fekete Bárány

Műfaj: rock / metál

"A Fekete Bárány rockszupercsapat a balkán háború alatti időkben vált egy elveszett nemzedék szószólójává. Egy gyűlölettől terhes korszak lázadói ők, zenéjük a szív ritmusára dübörög, szövegeik lélektől lélekig hatolnak..."

"Vajdaság legenergikusabb heavy metal bandája..."

"A nyolcvanas évek visszatértek..."

A banda tagjai:

Lázár Ervin - basszusgitár
Lázár...

tovább

FíÍíT Szavazatok: 2

FíÍíT

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Üdv.
Ez itt a FíÍíT nevű formáció.
3 éve zenélünk együtt.
A zenéink nek a lényege, és a mondanivalója a fontos.
19, és 21 évesek vagyunk.
De szerintünk trágár szavak nélkül is lehet,
igényes, és jó zenét csinálni.
Megpróbálunk mindent azért, hogy a szövegekkel, zenékkel enyhítsünk, saját magunk, és a sorstársaink bajain, problémáin.
Katt a zenékre, és hallgass bele :)

tovább

Filber Szavazatok: 80

Filber

Műfaj: rock / metál

A Filber nevű, lelkes soproni fiatalokat takaró, behatárolhatatlan stílusú (többnyire funk ill. rock elemekkel tarkított - többnyire) bandát jelenleg 4 fő alkotja. A zenekar alapjait Degesz és Femily már gyakorlatilag gyerekkoruk óta alakítgatták, Prexi 2008. tavaszán csatlakozott a csapathoz, Gábor pedig 2010 augusztusában fészkelte be magát a Degesz mamájának pincéjébe. Laci 2010 szeptemberében vette...

tovább

First Magic Szavazatok: 248

First Magic

Műfaj: jazz

A zenekar 2009 novemberében alakult debrecenben, azzal a céllal, hogy a funky-s populáris zenét népszerűsítse.
A zenekar tagjai tanult zenészek.
Tagok:
Jőrös Andrea / Ének
Ladányi Gábor / Gitár
Fülöp Zsolt / Billentyű
Gyugos Tamás / Dob

tovább

First Memories Szavazatok: 71

First Memories

Műfaj: rock / metál

Biográfia

2009 februárjában kezdődött minden. Tomi és Arni egyszerre kezdtek zenésztársakat keresni, így elég hamar egymásra találtak. Mivel Arni sulijában felmerült a lehetőség egy fellépésre az évzárón júniusban, félig poénból megalapították a Traktorock nevű akusztikus formációt. A koncert mondhatni siker volt még ha tele is volt izgalommal, hamis hangokkal, rossz akkordokkal és hangosítási...

tovább

FirstXblooD Szavazatok: 2

FirstXblooD

Műfaj: elektronikus

Egyedül írom a számaimat, industrial - dark electro műfajban. Zenéim és szövegeim legrövidebben a morbid szóval jellemezhetőek.

Az elektronikus műfaj sokak számára kimerül a populáris irányzatoknál, pedig szerintem a legmélyebb műfaj, ami leginkább képes az érzelmek kifejezésére. (pl Dark Ambient zenék)
A hangulat világ, amit át akarok adni, azonban kevésbé nyugodt, inkább agresszív, groteszk,...

tovább

Fit Fat Szavazatok: 63

Fit Fat

Műfaj: rock / metál

A zenekart 2008-ban alapította három rutinos underground zenész. A cél, hogy a '60-as évekbeli (akkor közkedvelt) surf-rock stílust a mai hangázassal megszólaltava, sok humorral, egy progresszívebb zenei irány felé terelje, feszegetve ezzel kissé a műfaji határokat is. A repertoárban saját számok és egyéni feldolgozások kb. fele-fele arányban szerepelnek. Lendületes, instrumentális zene, külföldön...

tovább

Flatus Szavazatok: 4

Flatus

Műfaj: elektronikus

Bergmann Balázsnak hívnak, 23 éves vagyok, Pécsen születtem, jelenleg Mohácson
élek.

21 éves korom óta foglalkozok elektronikus zenével. Kedvenc stílusaim az ambinet, dub, reggae, főleg ezen stílusjegyek ötvözése foglalkoztat, de minden fél e zenét szívesen meg hallgatok.

Azért zenélek mert boldoggá tesz.
Nagyon inspirál a Pulshar, Bvdub,Dublicator, és
Rhythm and Sound.

tovább

Flúg Szavazatok: 78

Flúg

Műfaj: rock / metál

A jelenlegi felállás 2006-ban alakult. Az arculat folyamatos formálódása és a zenei összhang hiánya több tagcserét is eredményezett. Az első dalok az Audioplanet stúdióban kerülnek rögzítésre, mely hanganyag az Előjel címet kapta. A három dalt tartalmazó demó pozitív reakciókat váltott ki a közönségből, a szakmából és a médiákból egyaránt. A tarsolyban az új anyaggal fellépések következtek a Black-Out...

tovább

Földszint Szavazatok: 23

Földszint

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A www.ghettoradio.hu oldalon olvasható önjellemző interjúnk azt hiszem mindent elmond.

GR: Mit jelent számotokra a Földs21nt?

Szatír: Számtalan jelentése van. Én például a Földszinten lakok (nevet). Sok időt lógtunk az utcán, mindkettőnknek kijárt a jóból. Tudjuk milyen padlón lenni. Ezt a nevet mi töltjük meg tartalommal. Nem nagy zsuga.

Gúnya: A Földszint egy szint, ahogy a Korszak című...

tovább

Follow The Sun Szavazatok: 170

Follow The Sun

Műfaj: rock / metál

Fiatalos Metalcore banda budapestről!
Saját számok, saját felvétel, sajátos stílus (:

tovább

Fools' Day Szavazatok: 24

Fools' Day

Műfaj: rock / metál

A közös munka kezdete a 2010-es év elejére tehető. A zenekar azzal az elhatározással indult útnak, hogy saját, korlátoktól mentes energikus zenét alkosson.

tovább

Forthright Scream Szavazatok: 184

Forthright Scream

Műfaj: rock / metál

Mi egy egri metalcore zenekar vagyunk. 2008 végén alakultunk. Ha le kellene írni a zenénket, valahogy így hangzana: Metalcore sajátos stílusban, fogós dallamokkal, gyors gitártémákkal, melankólikus, olykor vidámabb hangulattal, sikítással és lágy énekkel, sokféle érzéssel. A dalszövegeink a világról, annak sötét és fényes oldaláról, illetve az általunk nem elfogadott dolgok ellen való lázadásról, és...

tovább

Freezio Szavazatok: 31

Freezio

Műfaj: jazz

A zenekar 2004-ben alakult három lelkes jazz-zenész kezdeményezéseként. Jelenleg a 6 év alatt letisztult, kizárólag saját számokból álló repertoárjukat játsszák klubokban, fesztiválokon. Zenéjük hangzásvilága meglehetősen egyedi, a dalok nagy részére magas energiaszinten szól, gyakoriak a páratlan metrumok és azok váltakozása
Váratlan fordulatok, belső zenei játékok pedig egyáltalán nem állnak távol a...

tovább

FUGU Szavazatok: 1

FUGU

Műfaj: rock / metál

FUGU biográfia

A budapesti FUGU zenekar 2004 ben alakult. A kezdeti trió felállás eredménye a 2006 –ban megjelent ,13 dalt tartalmazó
Japán Rulett című LP és négy, a hazai zenecsatornák (VIVA TV, MTV Hungary) által játszott videó klip.
Ezek közül a „Legyen így...” című dal a hivatalos slágerlistára is felkerült, az online szavazáson pedig 3.helyezést érte el.

A zenekar Mélyvíz című anyaga...

tovább

Funebre Szavazatok: 4

Funebre

Műfaj: rock / metál

A Funebre 2002 végén Khrul egyszemélyes zenei művészeteként jött létre. Zeneileg alapvetően a black metalból építkezik, ám a kiteljesedés korlátok nélküli zeneiséggel valósul meg.
A koncepcióban illetve szövegvilágban már a kezdetektől az ember segítése, előremozdítása szerepel, belső világának, lelkének feltérképezése, leleplezése, az ember és a világ viszonyának megvizsgálása illetve az igazsággal...

tovább

Funkstar Deluxe Pécs Szavazatok: 780

Funkstar Deluxe Pécs

Műfaj: jazz

A FUNKSTAR DELUXE PÉCS zenekar 2010 februárjában alakult. Tagjai többsége a Pécsi Tudományegyetem Művészeti karán szerzett komolyzenei művész illetve művésztanári diplomát,legtöbbjük zenetanár, illetve szerződtetett zenész, a pécsi-, a kaposvári-, és a szombathelyi színházban. A zenekar fő célkitűzése megmutatni az embereknek, hogy igényes zenére is lehet szórakozni. A különleges hangzást az öttagú...

tovább

FurcsaElem Szavazatok: 17

FurcsaElem

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Üdv Mindenki!
A FurcsaElem egy szombathelyi rap csapat, ami 3 tagból áll: D(17), Kecsi(18), Kurta(17).
4-5 éve foglalkozunk ezzel a műfajjal, és 2010 nyarán találtunk egymásra.
D és Kecsi együtt nőttek fel, 16 éve ismerik egymást, belőlük állt az FE..
Kecsinek volt korábban egy csapata, de ott nem talált önmagára, nem érezte
igazi helyét. Más lett az élet, a stílus, minden durvább, jobb lett!...

tovább

FutureRealm Szavazatok: 3

FutureRealm

Műfaj: rock / metál

A FutureRealm szörnyeteg fogalma 2007 óta létezik, és 2008 szeptembere óta csodálható meg színpadon.

A stílus amolyan experimental-industrial metal: gépek adta dobok és szintiszőnyegek képezik a vázat, a durva gitár- és basszustémák adják a husit, és erre feszül rá az effektezett ének, hörgés.

Különleges harmóniák, érdekes ritmusok, brutális zúzás:

F u t u r e R e a l m

tovább

G A S L I G H T Szavazatok: 38

G A S L I G H T

Műfaj: rock / metál

A banda 2005 nyarán alakult, ekkor vette ugyanis fel a klasszikus1944-es pszicho-thriller után a Gaslight nevet. Zenei palettánk a húzós melodikus dark rocktól a nagyívűbb gothic metálig terjed finom stoner beütéssel fűszerezve.Célunk olyan zene létrehozása, mely karcossága mellett könnyen az emberek fülében ragad. Igyekszünk jó dallamokat kitalálni, mert úgy gondoljuk a zene lényege a melódia. Jelenleg...

tovább

G.M.T. Szavazatok: 5

G.M.T.

Műfaj: rock / metál

Megalakultunk.
Vagyunk.
Nyomjuk!

Dilk Miklós-dob
Csobó Gábor-basszus
Komáromi Tibor-gitár

tovább

Gánica zenekar Szavazatok: 161

Gánica zenekar

Műfaj: világzene / népzene

A Gánica zenekar egy különleges fúzió, ami jazz-, rock-, nép- és klasszikus zenészekből állt össze 2009 szeptemberében.
Célunk, hogy a magyar népzene hosszú időkön keresztül letisztult kincseiből és a világirodalom remekeiből olyan zenét hozzunk létre, amibe a saját hangunkat és mondanivalónkat is beleszőttük.
Igyekszünk minden tájegységről egy-egy gyöngyszemet megmutatni, közkinccsé tenni azokat...

tovább

Genitív Szavazatok: 24

Genitív

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Hát nem nagyon tudok mit írni magamról,igyekszek a zenémben kifejezni magamat,de ha valami érdekelne rólam kérdezzetek nyugodtam =)

Remélem tetszeni fog!
Pacsi

tovább

Giant Horizon Szavazatok: 441

Giant Horizon

Műfaj: rock / metál

A két gitáros, Pócza András és Lakatos Dávid, már évek óta zenéltek együtt a BitchBoxx-ban, amikor 2009 elején régóta dédelgetett elképzelésüket váltották valóra azzal, hogy Kobzák Gábor basszusgitárossal és Nagy Richárd dobossal együtt megalapították a stoner rockban utazó Giant Horizon-t. Így aztán - egy jó adag nyugati sivatagi szelet kapva - útnak indult a kőszekér.
A folyamatos dalszerzés és...

tovább

Gigmaker Szavazatok: 40

Gigmaker

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2008 végén alakult azzal a céllal, hogy saját pop-rock slágereikkel a repertoárjukban, sikert-sikerre halmozva törjenek a magyar könnyűzene tökösebbik végének élére. Életük rögös útján haladva egyre több budapesti szórakozóhelyen bizonyították már be, hogy a "gigmaker-hangulat" effektusra az igényes zenét kedvelő fiataloknak szükségük van és lesz is amíg csak élőzenére akarnak...

tovább

Gixer Szavazatok: 19

Gixer

Műfaj: rock / metál

A Gixer zenekar-avagy a Városmajori Gimnázium 'hivatalos zenekara'- 2010 tavaszán alakult a jelenlegi felállásban. Azóta túl vagyunk már néhány koncerten és egy demófelvételen. Zenénket leginkább a hard rock-punk rock stílus illene.
Varga Máté 'Speedy' - Ének
Hegedűs Dániel 'Shrilby' - Gitár
Piller Alex - Basszusgitár, vokál
Borbély Ambrus - Dob

tovább

Gönczi József Szavazatok: 6

Gönczi József

Műfaj: elektronikus

Elmúltam már ötven, de remélem ez nem kizáró ok. Évekkel ezelőtt egy karaokee-jellegű buli után gondoltam arra hogy amatőrként, de komolyabban is foglalkozom a zenével. Eddig még csak néhány céges bulin, sörsátorban és lakodalmon volt módon elengedni a hangom ... Egy vidéki kis stúdióban készítették el a dalaim zenei hátterét melyre mikrofonnal szoktam ráénekelni. Azt a három felvételt küldtem el melyek...

tovább

Görög Zoltán Szavazatok: 1

Görög Zoltán

Műfaj: világzene / népzene

Üdvözlök mindenkit!
A nevem Görög Zoltán 33 éves vagyok. Lassan 14 éve énekelek és úgy gondolom hogy számomra a zene egyszerűen az életem része.
Van egy mottóm ami elkísér egész életemben, és azért pont ez mert sajnos nem volt egyszerű gyerekkorom.

Nem kell nagy tetteket tenni ezen a földön, elég ici-pici dolgokat is de óriási nagy szeretettel!
És ez így annyira más ..............
Mindenkit...

tovább

Granny's Heartattack Szavazatok: 16

Granny's Heartattack

Műfaj: rock / metál

Végy elő egy kalapból pár zenei stílust. Mondjuk a grunge-ot, a Radiohead féle alternatívot és
vágd őket egy falhoz mint egy villanykörtét és nézd, ahogy szilánkjaira törik ez az egész. Söpörd
össze őket próbáld megragasztani, és akkor kapsz egy Granny’s Heartattack-ot. 2007. januárjában
alakult, bővült, szűkült hegedűssel, kapott új basszust meg még egy gitárt. Megfordult Almássyn
meg Dürerbe’ meg...

tovább

GRB Szavazatok: 33

GRB

Műfaj: rock / metál

A zenekar újdonság erejével ható hangzásvilággal és a magyar zenei élet állóvizét felkavaró dalokkal 2007. júliusától robbant be a köztudatba. Folyamatos koncertezés következett Budapesten és vidéken, majd 2008. júliusában készült el az első felvétel, az "Úgy élj" c. szám, Kiss Attila hangmérnöki segítségével.

Még több koncert során összeért a zenekar, egyre markánsabb a hamisítatlan GRB...

tovább

GreenPeach Szavazatok: 64

GreenPeach

Műfaj: rock / metál

A zenekar 1999. novemberében alakult, egy józsefvárosi, lepukkant irodában, ami ekkor éppen próbatermül szolgált. Akkoriban még részben más tagok voltak a zenekarban mint most. Az alapító tagok közül Bandi és Gabi vannak a jelenlegi felállásban. Az 1999 től 2002-2003 ig terjedő időszak hosszabb rövidebb szünetekkel teletűzdelt, viszont termékeny időszak volt. 2003tól újra elkezdődtek a...

tovább

GrimaszK Szavazatok: 43

GrimaszK

Műfaj: rock / metál

A GrimaszK zenekar 2004-ben alapítódott, majd 2005 őszén alakult ki a mostani felállás. 4 darab hódmezővásárhelyi illetőségű tagból álla, úgyismondhatnánk a klasszikus bítzenekar felállás ;), 2 gitár (Juhász István és Velcsev Dejanov Kosta), basszusgitár (Varga Szabolcs) és dob (Gera Imre). A két gitáros ráadásul még éneklős is, a szólóének nehéz terhe István vállát nyomja, míg a vokálozás Kostára...

tovább

Gurumenta World Music Project Szavazatok: 22

Gurumenta World Music Project

Műfaj: világzene / népzene

Zenekarunk különböző népek tradicionális és modern zenéjéből merít, kölcsönöz elemeket, színeket és hangulatokat - ám nem akar egyik műfaj eredeti autentikus tolmácsa sem lenni.

Jelenleg főként magyar népdalok saját hangvételű átdolgozásait játsszuk.
Világzene kategóriában indulunk.

tovább

Gyújtópont Szavazatok: 65

Gyújtópont

Műfaj: rock / metál

2009-ben alakult a zenekar, Debrecen közeli, fiatal zenészekből. Alapvetően a 70-80-as évek külföldi rock és metál zenei irányzatát követjük. Metallica, Guns 'n' Roses és kortársaik számait előszeretettel játsszuk és ezért saját számaink is ezt a hangzásvilágot idézik.

tovább

Hand Szavazatok: 70

Hand

Műfaj: rock / metál

H.A.N.D. (Have a Nice Day) Százhalombattai Hard Rock/Heavy Metal zenekar. Első koncertjét 2009.február.20.-án adta. Azóta a zenekar változatlan felállásban játszik és helyi szinten több sikeres koncertet is adtak. 2010. őszén elkészült a zenekar 4 számos hanganyaga. Itt tartunk most, és keressük a koncertlehetőségeket.
Tagok:
Bíró Gábor-ének..
Horváth Ádám-gitár..
Varga Ákos-basszus..
Domokos...

tovább

Handicap Szavazatok: 64

Handicap

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Helló mindenkinek!
A mi történetünk elég szomorú: 1961-ben születtünk miskolcon, a Centrum parkolójában találtak ránk. Sziámi ikrek voltunk, de külön választottak (innen a név). Szerencsére a fontosabb szerveink (tüdő, szív, nemzőszerv) nem károsodott nagyon. Egy őrült tudós nevelt minket, akinek segítségével jártunk már a jövőben (szakállasak a nők is:S) és más dimenziókban(még az újszülöttek is...

tovább

Hangerilla Szavazatok: 79

Hangerilla

Műfaj: rock / metál

Hangerilla

NÉV: Ez a név talán sokat elmond az együttesről, ha komolyabban a jelentése után nézünk.
Egyszerű szójáték.

„Hang”, mert élőzenés hangszeres formáció, „Hangeri”, mert magyarországi zenekart takar és főként magyar nyelvűek a szövegeink, „Gerilla”, mert saját módján lázadó, alkalmanként támadó, majd underground körökben megbúvó zajkeltésre alkalmas fegyverekkel ellátott csapat....

tovább

Hatás Alatt Szavazatok: 1

Hatás Alatt

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2003ban alakult, akkor még négy taggal. Azóta sok koncerten és sok helyszínen vagyunk túl, a tagok is változtak párszor, majd 2008tól a zenekar 5 tagúra bővült. Két kislemezt készítettünk az évek során, amelyek elsősorban próbálkozások voltak, valamint elkészült egy tehetségkutató kapcsán egy koncert DVD-nk is a DUNA tv jóvoltából. Legfontosabb eddigi fellépéseink a Hegyalja Fesztiválos...

tovább

Hátsó Ajtó Szavazatok: 47

Hátsó Ajtó

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2001. végén alakult, de több tagcsere után 2008-ban nyerte el végleges formációját:
Maráczi Péter - ének/gitár
Takács Tamás - basszusgitár
Schattmann Tamás - dob

2010. május 20-án készült el a zenekar első 12 dalt tartalmazó stúdióalbuma szerzői kiadásban Amitől élek címmel Szekeres András és Birkás Geri közreműködésével a Fantomas Hangstúdióban. A teljes album ingyenesen letölthető a...

tovább

HD Szavazatok: 0

HD

Műfaj: jazz

HD vagyok, lassan 10 éve zenélek. Zongorázom, gitározom, énekelek, saját dalokat írok.

tovább

HeadlessCore Szavazatok: 36

HeadlessCore

Műfaj: rock / metál

Zenekar: HeadlessCore
Alakulás éve: 2009
Stílus: Melodikus metal

Zenekar tagjai:

Farkas Zsolt - (Ének)
Kasztreiner Dani - (Dob), Ének
Király Zsolt - Gitár
Kulifay Bence - Gitár
Nagy Benedek - Basszusgitár
(Józsa Soma - Dobos utód:) )

tovább

Heather HeavyWeather Szavazatok: 25

Heather HeavyWeather

Műfaj: jazz

A zenekar története akkor kezdődött, mikor egy évi közös zenélés után Somogyi Marcival elhatároztuk, hogy csinálunk egy új, ezúttal a saját számaimra épülő formációt. Ekkor már volt jó néhány alapötlet, elkészült több téma és akkordmenet - már csak zenekar kellett, aki formába önti őket. Sándor Bálinttal jól ismertük egymást a közös szerdai jam sessionökről, Kludovácz Csabi pedig Bálint és Marci régi...

tovább

Hekiii Szavazatok: 4

Hekiii

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

szosszi arcok . . .
Kb. 2003 óta írogatok rapszövegeket, van is egy rakat házi cuccom,de azok minőségben nem állták volna meg a helyüket sehol.2007 tájékán Gabesz cimborámmal összedobtunk pár feat-et és egy csapatot is csináltunk Harmful Habit néven . . . aztán közbeszóltak a hétköznapi dolgok, mindenki élte az életét, és ez a formáció valahogy abba maradt, de a spanság attól függetlenül a mai napig...

tovább

HENNA zenekar Szavazatok: 466

HENNA zenekar

Műfaj: világzene / népzene

HENNA zenekar - spirituális világzene

Itt az ideje, hogy végre áldást, tisztaságot, jókedvet, erőt, termékenységet, jó egészséget, természetességet, bölcsességet és lelki megvilágosodást kapjon a világ!
Ezt mind jelenti a "Henna" szó, és a Henna zenekar ezzel a céllal született meg.

tovább

Heted7 együttes Szavazatok: 3

Heted7 együttes

Műfaj: világzene / népzene

A 2005-ben alakult Heted7 együttes zenéjét a tőlünk keletre található népek (a csángó, a román, a bolgár, az albán vagy éppen a törökök) karakteres ritmusai és dallamai határozzák meg. Ezt a kavalkádot teszi csak még bonyolultabbá a tagok különböző zenei filozófiája, a komolyzene, az autentikus és a jazz irányvonala. Mégis ez a kavalkád, a több éves közös zenélés hatására, letisztult zenei világgá...

tovább

High Voltage Szavazatok: 49

High Voltage

Műfaj: elektronikus

Kérem én egy egyszerü nagypapa vagyok, még annak idején 'Námban tanultam meg furuglázni, de sajnos levitte a számat egy shrapnel. Azóta viszont változtak az idôk, és a kisonokám összéállított nekem egy csodamasinát televízióból és írógépbôl, amivel végre hódolhatok a hobbimnak.
Mivel külhoni barátaim nem járnak magyarországra, egyedül vagyok mint a favágó kisujja a bokor alján, nem nagy...

tovább

HiJack! Szavazatok: 77

HiJack!

Műfaj: rock / metál

A zenekar másfél éves, rengeteget koncertezik, kijött az első nagylemeze,sok nótát ír, és apró lépésekben helyet követel magának a magyar könnyűzenében, ironikus, parodisztikus, kritikus szövegvilág, kellemes muzsika, nagy gitárszólók, és kellő motiváció!c

tovább

Historica zenekar Szavazatok: 119

Historica zenekar

Műfaj: rock / metál

Zenekarunk közel 10 éves pályára tekinthet vissza, rengeteg kiváló muzsikus megfordult köreinkben. A Historica nevet 2010 augusztusában vettük fel, néhány tag csere miatt, előtte több évig H-599 rockzenekar néven volt ismert a zenekar, azt megelőzően pedig egy rövid ideig Sic Dicunt (lat. Így beszélik) néven léptünk fel néhányszor. Ami állandó, hogy a zenekar elsősorban a magyar történelem jeles...

tovább

Holló Meg a Többi Madár Szavazatok: 418

Holló Meg a Többi Madár

Műfaj: rock / metál

A Holló Meg a Többi Madár (HMTM) zenekar 2009 márciusában alakult. Alapvető célkitűzés az volt, hogy egy olyan zenekart hozzunk létre, amivel buli rockot tudunk játszani korosztálytól függetlenül. Ennek értelmében a hangsúlyt az élő koncertekre helyezzük.

Repertoárunkban szerepelnek olyan zeneszámok, amiket alapjaiban megváltoztatva játszunk (Lady Gaga - Poker Face, Rihanna - Shut up and drive,...

tovább

Hope the Last Szavazatok: 5

Hope the Last

Műfaj: rock / metál

A debreceni zenekar 2007 óta tevékenykedik post-rock stílusban.
Számos klubb koncert és fesztivál van a hátuk mögött.
2009-ben megnyerték az Emergenza tehetségkutató Közép-Európai döntőjét az A38 hajón, és az Azfeszt tehetségkutatót is.

tovább

HopeToBelieve Szavazatok: 10

HopeToBelieve

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2007 júliusában alakult Berettyóújfaluban helyi volt és jelenleg is működő zenekarok tagjaiból (Pluto, Gikszer, Abiocore). A kezdeti év az összeszokással és a számok írásával telt. Első koncertünk 2008 októberében volt, melyre elkészítettük 4 számos bemutatkozó EP-nket. 2009 februárjában felvettük a Dogma című számunkat(PMA Studio) myspace promóció és studio keresés céljából. Majd májusban...

tovább

Hornet Szavazatok: 4

Hornet

Műfaj: rock / metál

A zenekar 1995. novemberében alakult, punk-rock
beütéssel. Ez rövid ideig tartott, ugyanis dobos váltás
után műfajilag inkább a thrash-hez álltunk közelebb.
A harmadik dobosunkkal már súlyosabb irányt céloztunk, majd 2003. tavaszán ismeretlen okok
miatt az együttes feloszlott.
Hét év kihagyás után újra össze álltunk, persze csak
a dobos változott.

Tagok:

Nagy János - négy húros durung hang...

tovább

Hortobágy Hardcore Crew Szavazatok: 87

Hortobágy Hardcore Crew

Műfaj: rock / metál

2009-ben kezdte el a zenekar a tényleges működését végre. Noha már előtte elkészült az első demónk, de koncertek nem voltak addig, sem teljesen hadrendbe állítható legénység, ezért datáljuk innen a történetünket. Páratlan kezdetek ezek. Azóta elég sok helyen megfordultunk és sok zenekarral játszottunk, de még közel sem annyival, mint amennyivel szeretnénk a jövőben - hiszen még nem voltunk minden...

tovább

Horváth Gabi Szavazatok: 37

Horváth Gabi

Műfaj: jazz

2008-tól foglalkozom komolyabban a zenéléssel ,hiszen ekkor ismerkedtem meg Ember Péter zeneszerzővel akivel azóta is közösen készítjük dalainkat. Az éneklés mellett - igaz, hogy szorosan összefügg- nagyon szívesen vokálozok, illetve a saját dalok szövegírója is én vagyok.
Közreműködtem Rácz Kati illetve Majsai Gábor lemezein is.
Részt vettem az RTL klub által meghirdetett tehetségkutató műsorban,ahol...

tovább

Hot Road Band Szavazatok: 3

Hot Road Band

Műfaj: rock / metál

Zenekarunk, a Hot Road Band 2006-ban alakult, a mi elnevezésünk szerint 21. századi rockabilly-t játszunk, az autentikus hangzást gyakran rock-os elemekkel keverjük. Viszonylag rendszeresen lépünk fel most már ország szerte, de az igazi áttörés még nem következett be. Hangszerelésünk dob-Siklósi Tamás, nagybőgő-Blaskovics Bence, gitár-Timár Krisztián és ének-Timár Tóth Mária. Gitárosunk különleges...

tovább

Hullámlovas Szavazatok: 15

Hullámlovas

Műfaj: rock / metál

2001-ben Magda Péter és Erdős Attila dobost és basszusgitárost kezdett keresni, miután nemsokkal megalakult a Vera Lynn zenekar. Az első időben klasszikus rock feldolgozások szóltak, majd letisztultabb profillal, a következő 4-5 év Pink Floyd és/vagy Dire Straits dalok előadásával telt. Ez a műsor járta Budapest kisebb klubjait, miközben 2004-től elkezdtek íródni a saját szerzemények. Rövid idő múltán...

tovább

Human Motor Szavazatok: 7

Human Motor

Műfaj: elektronikus

Kezdettben a hiphop/rap zenék világa vonzott, de mára az elektónikus zene az, ami nagyon megmozgat. Ezért is kezdtem el számítógépen zenéket írni körülbelül 6-7 éve.
Ami zenéimben meghatározó motívumok, azaz egyedi hangzás világ, átlátható koncepció és a kísérletezés.

Előadók, akik a legjobban hatottak rám:
Kraftwerk, Daft Punk, The Chemical Brothers… és még nagyon sok mindenki :)

tovább

Humanoid Szavazatok: 15

Humanoid

Műfaj: rock / metál

2009 januárjában kezdődött, ha jól emlékszem a Mégse című számmal, amit azóta már nem is játszunk, de ez nem fontos. Az indulás mindig érdekes. Tele van a fejed dallamokkal, szövegekkel, és ha valami újat csinálsz, mindent bele szeretnél zsúfolni, amit csak szeretsz. Hát mi sok mindent szeretünk. Ez az első próbálkozásokon meg is látszott, bár talán még ma is érződik. És lehet, hogy mindig is fog. A...

tovább

Hundows Gitárzenekar Szavazatok: 247

Hundows Gitárzenekar

Műfaj: világzene / népzene

1985 óta működő Gitárzenekar vagyunk.
Kitartó lelkesedéssel népszerűsítjük az instrumentális gitárzenét, Magyarországon, saját szerzeményeinkkel és feldolgozásainkkal, melyek 2 CD albumunkon is hallhatóak, valamint a Web oldalunkon is www.hundows.hu és a Sztár FM is sugározza napi rendszerességgel.
Két alkalommal vendégszerepeltünk Hollandiában, utóljára 2010 áprilisban Tilburg-ban az 50....

tovább

Hypernomad Live Essence Szavazatok: 82

Hypernomad Live Essence

Műfaj: világzene / népzene

This project exists since 2010 spring. We play the GlobalEthnoUrbanTribe style. We would like to make the 21st century's global folk music in the multicultural world. Bc we use & mix the Asian, African, Indonesian, Arabic, and European music with the present technical method.
We played at artAlom fest (Eger), Hetedhét Pásztortüzek fest (Erdőbénye), Tolmin - Slovenia and in many pubs (Pótkulcs,...

tovább

icek Szavazatok: 2

icek

Műfaj: elektronikus

32 éves vagyok,Debrecenben élek.
Régóta foglalkoztat az elektronikus zene, körülbelül 1998 óta,de eddig csak hobbi szinten kreálok saját zenéket..Sokféle stílust meghallgatok, de különösen a hip-hop és a trip hop hangzásvilága fogott meg a legjobban, és ezt próbálom zenémben tükrözni. A számok amiket szerkesztek szinte kivétel nélkül instrumentálisak és egyedül készítem el.

tovább

IDEA IMPLANT Szavazatok: 2

IDEA IMPLANT

Műfaj: rock / metál

Az Idea Implant-et 2007 végén Debrecenben alapította négy jó barát akik mindenáron együtt szerettek volna zenélni.
Azóta játszottunk Magyarország számos klubjában és fesztiválján és három EP áll mögöttünk, ami jól mutatja, hogy változott zenei ízlésünk.
Jelenleg a poszt-hardcore, metalcore és a mathcore keverékét kíséreljük meg a színpadra vinni.
A legújabb felvételünk a "New Equilibrium"...

tovább

IDEAS Szavazatok: 142

IDEAS

Műfaj: rock / metál

Az Ideas zenekar 1994. októberében alakult Tatabányán. A kezdetben négy tagot számláló zenekar (Zelizi László-gitár, Gabo-gitár/ének, Torma Mihály-basszusgitár, ifj. Békési László-dob) '95-ben lépett először a nyilvánosság elé.1996-ban bővült a felállás.Bekerült a zenekarba Preil Tibor - gitáros,Pacziga Linda - énekesnő és Hamburger Ferenc - billentyűs.1998-ban az együttes elkészítette debütáló...

tovább

Implosion Szavazatok: 48

Implosion

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2006-ban alakult, székhelyünk Eger. Műfajunk metal, egyaránt hatottak ránk a metal zene nagy öregjei, és a mai bandák.
Tagok:
Hegyi Dániel - ének
Juhász Márton - gitár
Darázs Péter - gitár
Jankovics Gábor - bass
Juhász Sándor - dob

tovább

In Haze Szavazatok: 146

In Haze

Műfaj: rock / metál

A banda 2008 augusztusán alakult Pátyon(tagok 18-22 évesek), amikor Tavaszy Balázs,és Szabó Gergő,akik már régóta zenélgettek együtt,elszánták magukat,hogy társakat keressenek,és alapítsanak egy bandát,mely a '60-'70-es évek rockzenéjét,hangulatát eleveníti fel,így találták meg dobosukat Vasicza Bencét,majd 1-2 hónappal később megérkezett hozzánk Ambrus Bence(basszusgitár), így jött létre a ma...

tovább

Incite Passion Szavazatok: 61

Incite Passion

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2010 márciusában alakult Budapesten. Ezek előtt a zenekar 3 tagja más bandában játszott, a Bullet Trash-ben, amivel főleg könnyebb feldolgozásokat és néhány saját számot játszottunk, amit később fel is vettünk demóként. Majd 2009-ben a Metalschool tehetségkutatón 3. helyezést értünk el, ami stúdió időt biztosított számunkra. A Bullet Trash 2 éves pályafutása után, mint kezdeti korszakot...

tovább

Indeed Szavazatok: 44

Indeed

Műfaj: rock / metál

A budapesti Indeed zenekar négy, zenét szerető fiatalból áll. A zenekar 2008 óta létezik, és zenél kizárólag saját nótákkal, grunge-os, blues-os alternatív rock stílusban. A négy tag mind-mind különböző stílusú zenét kedvel, ám ez nem okoz gondot a saját dalok születésénél. Az együttes szeretné minél több helyen, minél több embernek eljutattni a zenéjét.

A tagok:
Sántha Lőrinc - énekgitár
Hadházi...

tovább

INDIETAKE Szavazatok: 11

INDIETAKE

Műfaj: rock / metál

Rock, na meg Roll, némi grunge, alternek nevezett mélyről jövő, erős, pörgős, dallamos önkifejezés. Zenekarunk 2005ben alakult Budapesten. Azóta néhány szünetet leszámítva sokat koncerteztünk, főleg a fővárosban. A meghallgatható 3 dalt még a régi felállásunkkal rögzítettük 2008ban.
Új gitárosunkkal most kezdjük másodvirágzásunkat, a terveink szerint több vidéki fellépéssel.

tagok:
Terdy Tamás -...

tovább

Indigó Utca Szavazatok: 131

Indigó Utca

Műfaj: rock / metál

Az Indigo utca 2007-ben, eredetileg egyszemélyes zenekarként alakult székesfehérvári formáció. Az alapító Kovács István gitáros-énekes, aki, az első, 2008-as fellépésektől, társak híján sokáig csak egy szál gitáros koncerteket adott. Az idei évben csatlakozott hozzá Roza Tamás gitáros, Kungl Mátyás dobos-ütőhangszeres, majd Szász Balázs basszusgitáros. Nevüket egy ugyancsak fehérvári együttes, az Eleven...

tovább

Indygo Szavazatok: 7

Indygo

Műfaj: rock / metál

Az Indygo zenekar eredete a középkorig nyúlik vissza, mikor egy olaszliszkai dalia kitalálta, hogy nem szeret dolgozni, és mivel bankrabló, vagy adócsaló kurzus nem indult a környéken, zenélni kezdett. Az eredeti felállásból csak ez a dalia, Tamás marad, de ahogy mondani szokás, a generációnkból ezt a zenekart mindenki kipróbálta már egy kicsit, mint ahogy apáinkéból Ciccolinát…

A zenekar maga sem...

tovább

Inner Solis Szavazatok: 220

Inner Solis

Műfaj: elektronikus

Megannyi potméter, villogó ledek, monitorok, fura kütyük. A színpadot nézegetve elgondolkodik az ember, hogy vajon hangszereket lát, vagy a Nasa egyik szatelitvezérlő egysége települt a pódiumra. Mindenesetre ha Obi-Wan Kenobi zenész lenne, biztos, hogy
egy ilyen bandában játszana. Az árammal hajtott vasak rideg, kissé indusztriális hangulata ellenére egészen dallamos, emberi fogyasztásra tökéletesen...

tovább

Inner Spring Szavazatok: 30

Inner Spring

Műfaj: jazz

Sárközy Fanni (zeneszerző) - zongora
Szendőfi Balázs (zeneszerző) - basszusgitár
Kertész Ákos - dobok

A zenekar hosszú idő óta az első kísérletem, melyben több ember kezébe helyezem az irányítást, megpróbálva ésszerűen és kellő mértékben alkalmazni a "zenekari demokráciát". Ennek megfelelően a dalok sokszor a próbákon nyerik el végső formájukat.

Miként eddigi zenekaraimban, úgy ebben...

tovább

Intersonic Szavazatok: 3

Intersonic

Műfaj: elektronikus

A zenekar 2008-ban alakult egy baráti társaságból. A dalok pontos stílusát nehéz meghatározni. Legfőbb meghatározó stílusjegyei a különféle elektronikus, pszichedelikus hangzások, melyek gitárral, énekkel egészülnek ki.

tovább

Intim Projekt Szavazatok: 170

Intim Projekt

Műfaj: elektronikus

Az együttes 2006 ban alakult, elektronikus alapokkal és élő hangszerekkel dolgozik. Tartalmas dalszövegek, néhol erőteljes néhol dallamos alapok jellemzik.

tovább

Invader Szavazatok: 85

Invader

Műfaj: rock / metál

A zenekar története egészen az ezredfordulóig nyúlik vissza, mikor először a Contact, majd Monument nevű formációban Gergő és Toca játszottak együtt, majd Bagoly is csatlakozott hozzájuk.
2005-től, folyamatos tagcserék (gitáros, énekes) után már együtt volt az Invader első felállása: Tokaji Zoltán „Toka” - basszusgitár, Zilahi Gábor „Bagoly” - gitár, Lahovicz Zoltán „Puccer” - gitár, Kovács Gergő...

tovább

Iparkutya Szavazatok: 0

Iparkutya

Műfaj: világzene / népzene

A 2010-ben alakult Iparkutya friss név a magyar zenei palettán, tagjai azonban már több éve ismerik egymást a világzenei undergroundból, sokan közülük együtt is zenéltek a Club Era zenekarban.

A zenekar egyszerre táplálkozik ősi ritmusokból, modern gondolatokból, népzenéből és műzenéből. A balkáni, ausztrál, közel-keleti és egyéb népi dallamok mellett végig jelen van a jellegzetesen magyar, tüzes...

tovább

Ivan & The Parazol Szavazatok: 161

Ivan & The Parazol

Műfaj: rock / metál

Együttesünk, az Ivan & The Parazol 2010 februárjában alakult és táncoltató rock'n'roll zenéjének köszönhetően rövid idő alatt kedvelt koncertzenekarrá vált a fiatalok körében. A zenekar a mai divatos alternatív, post-punk és indie trendekhez igazodva értelmezi újra a a 60-as 70-es évek rockzenei irányzatait. Első klipünket 3 nap alatt 1400-an látták. Budapest több kiemelt szórakozóhelyén...

tovább

Jedam Szavazatok: 129

Jedam

Műfaj: világzene / népzene

A zenekar 2009 nyarán alakult...
A hat tagú sepsiszentgyörgyi együttes, több műfajból, zenei stílusból merítkezik, a saját dalok írása közben.
Stílusa nehezen meghatározható, talán erre jó a „világzene” kifejezés...
kicsit Funky, Népi, Progressziv, Rock, Pop, Jazz, Latin, Electro..., de azt mindenképp elmondhatjuk, hogy dinamikus és bulira született zene.
Tagok: Fodor Réka – ének, ütöhangszerek...

tovább

Jenyiszej a Rézangyalok alatt Szavazatok: 428

Jenyiszej a Rézangyalok alatt

Műfaj: világzene / népzene

Orosz népzene, komolyzene, sanzonok, katonadalok, mozgalmi dalok, versek, orosz vonatkozású művek feldolgozása jazz, jazz-rock, blues, progresszív rock, ska-punk és egyéb fúziós stílusokban (néhány saját dallal kiegészítve).

Baján Álmos - basszusgitár, ének
Baján Simon Lázár - dob, ütőhangszerek, ének
Csitári Dániel - gitár
Neményi Zsófia - baritonkürt, ének
Nestor Péter - gitár, ének
Tóth-Cseri...

tovább

Johnny in the Jungle Szavazatok: 52

Johnny in the Jungle

Műfaj: elektronikus

A zenekar bő másfél éve alakult. Zenénkben a pszichedelikus és a post-rock műfajokra jellemző dallamvilágot vegyítjük a jungle/dnb zenékre jellemző ütős, széttőrt ritmusképletekkel. Tavaly ősszel elkészítettük bemutatkozó demónkat/lemezünket, ami ingyenesen letölthető innen:
http://www.myspace.com/johnnyinthejungle

tovább

Jóindulat Szavazatok: 99

Jóindulat

Műfaj: rock / metál

2005 nyarán alakult a zenekar Várvölgyön (Keszthelytől 14 km-re) Jóindulat néven. Stílusa alternatív-rock! Játszottak a 30Y, a Kiscsillag, a Supernem, a Vad Fruttik, a Kaukázus, a Nemjuci és a Heaven Street Seven vendégeként is. Zenéltek már Pécsen, Lentiben, Sárváron, Szombathelyen, Orfűn, Siófokon, Keszthelyen, Kőszegen, Kapolcson és még számos helyen. 2009 őszén stúdióba felvették első demójukat,...

tovább

jokerfive Szavazatok: 219

jokerfive

Műfaj: rock / metál

A Jokerfive zenekar elnevezését tekintve egy ellentmondást fogalmaz meg: A mindenhová passzoló ötöst, esetleg a nélkülözhetetlen ötödik elemet? Számunkra a siker ott kezdődik, amikor a hallgató mindenkori ötödikként részese lesz a zenének, és saját magát hozzáadva teszi teljessé az élményt.

A zenénk nem új, nem korszakalkotó, nem a rock feltalálója, sem úttörője. Ugyanazt játszuk, mint mindenki más....

tovább

jóvilágvan Szavazatok: 469

jóvilágvan

Műfaj: rock / metál

A jóvilágvan egy viszonylag új zenekar, 2007-ben kovácsolódott össze fiatal kreatív zenészekből, ezzel ideális környezetet teremtve bizonyos ötletgazdag kellemes munkának, önkifejezésnek, amely a zenekartagokban évek alatt érlelődött, ám más formációkban nem emelkedett a felszínre. Szerencsésnek mondható találkozás ez, hiszen a tagok nemcsak zenei, szakmai téren kommunikálnak, van egyfajta...

tovább

Juice Mark Szavazatok: 51

Juice Mark

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2008-ban alakult, majd több doboscsere után 2009-től ebben a felállásba muzsikálnak.

tovább

Kaiko Szavazatok: 1

Kaiko

Műfaj: elektronikus

2009-ben alakult egyszemélyes elektro alakulat. Kaiko a KARC zenekar énekes frontembere, aki egy teljesen más műfajban is bemutatkozik. The Planet Earth debut című zenei anyaga a globalizációval foglalkozik. Célkereszetben a Föld bolygó. Sajátos zenei nyelvezet. Dance ritmusok, elektronikus zajok stb ...
Mint elektro Dj , a koncerteken a saját zenéimet keverem. Az élő fellépéshez lehetőség szerint...

tovább

karc Szavazatok: 2

karc

Műfaj: rock / metál

A karc 1999 óta létező debreceni zenekar. A 10 év alatt gyakorlatilag több néven és sok sok taggal és zenével jelen voltunk és vagyunk a hazai underground könnyűzenei palettán. A jelenlegi fellállás 2010 januárjától működik.
Magyar nyeleven írt saját dalainkat adjuk elő elektro alapokra írt gitár kísérettel és húzos tempókkal és a belső emberről szóló szövegekkel.
A karc jelenlegi felállása...

tovább

Káros az egészségre Szavazatok: 0

Káros az egészségre

Műfaj: rock / metál

Őszintén szólva fogalmam sincs, milyen stílusú a zenénk. Talán ha egy stílusba szeretnénk beleerőltetni, bár nem nagyon lehet, akkor indie... dehát manapság mindenki ezzel oldja meg a stílus megnevezését, ha nem tudja hova sorolni. Az egész a garázs-, alternatív- és punkzene keveréke, egyenlőre nevezzük rawk-nak (raw+rock), azaz nyersrocknak, az tetszik, bár még messze van a mostani céltól.

Nem tudom...

tovább

Karosi Júlia Quartet Szavazatok: 6

Karosi Júlia Quartet

Műfaj: jazz

"Karosi Júlia zenész családból származik. Édesanyja Pászthy Júlia opraénekesnő, bátyja Karosi Bálint pedig koncertező orgonista, számos nemzetközi verseny díjazottja. Júlia egészen korán, még kisgyermekként kezdte meg zenetanulmányait. Hat évesen zongorázni, majd hegedűlni kezdett, kiskorától kórusban énekelt. A művészet számos területe érdekelte már gyermekként is, verseket írt, komponált,...

tovább

Károssy Band Szavazatok: 6

Károssy Band

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2005 óta létezik. Azóta többször esett át tagcseréken, zenei felépítésben és stílusban. A zenénk ötvözi a modern akusztikus, unplugged rockzenét és a színházi előadásokat a koncertjeinken. Főleg saját számokat adunk elő, a feldolgozásokat is áthangszerelve, egyvelegbe rendezve játszuk az előadásokon. Szeretünk mindig megújuló műsorokat játszani mind hangzásban mind pedig látványvilágban is!...

tovább

Katz Szavazatok: 8

Katz

Műfaj: rock / metál

A Katz egyesek szerint 3 hülyegyerek, akik az igazi Rock'nRoll idejéből utaztak ide egy eddig nem látott szuper-tér-idő-utazó szerkezettel, de látván hogy a mai emberek milyen, és milyen sokféle zenét szeretnek, ezekbe átöntve próbálják előadni az igazi, bugivugis, táncolós, bulizós rocknrollt. Mert a Katz rythm 'n' bluest játszik, csak nem olyat mint a Rihanna, hanem mint Chuck Berry....

tovább

Keeper Of Dreams Szavazatok: 76

Keeper Of Dreams

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2006-ban alakult, hogy kezdetben a 90-es évek elejének progresszív death metal zenekarainak (Death, Cynic, Atheist, Pestilence) nyomán, majd később modern irányba fordulva játsszunk igényes, lendületes metal zenét. Nem sokkal a felállás megszilárdulása után el is kezdtünk dolgozni saját dalainkon, amelyek először egy három számos demo, a 2007-es Iron Discipline képében láttak napvilágot. Kiss...

tovább

Kéményseprők Szavazatok: 140

Kéményseprők

Műfaj: rock / metál

Nem mindennapi név, és - ez nem is meglepő a név ismeretében - nem is egy tizenkettő-egy tucat hazai zenekar - ami a stílusmeghatározást illeti, jobb híján maradjunk az alternatívnál. Amúgy alternatív ide vagy oda, a Kéményseprők zenei ajánlatában valójában nincs semmi nehezen felfogható: a 2006-ban, még Chimney Sweepers néven, egy halszagú garázsban (…) egy 20 forintos pengető és egy ócska...

tovább

Kerecsen Szavazatok: 537

Kerecsen

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2004-ben alakult Komáromban. Éveken keresztül klasszikus rock-trióként működött. Kezdetben angol és magyar nyelvű rock feldolgozásokat játszottak, majd megszülettek az első saját dalok. 2005-ben napvilágot látott egy hét számos demó CD "... örvénylő folyón át ível a híd" címmel. Ezt követte 2008-ban egy következő hanghordozó , amelyen két új és két régebbi dal található, persze újra...

tovább

Kesh Szavazatok: 22

Kesh

Műfaj: rock / metál

A budapesti Kesh 2009-es alakulását követő egy éves időszak főleg koncertezéssel illetve dalírással telt. 2010 augusztusában megjelent első hatszámos kislemezük a "Bent valami", majd még 2010 decemberében előálltak egy újabb 2 számos anyaggal, mely a "Levegő" címet kapta.
A "Milyen Már" cím dalra egy a stúdiófelvételeket dokumentáló klip is készült, valamint a dalt már...

tovább

KétFalKözt Szavazatok: 50

KétFalKözt

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A KétFalKözt formáció 2010 elején alakult meg a két gyöngyösi srác[eRZéé és Primo] jóvoltából.Az első lemezük már készülőben,folynak a munkálatok.
A csapat az Underground hiphop műfajba sorolható.

tovább

Kettes Kapu zenekar Szavazatok: 38

Kettes Kapu zenekar

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2010-ben alakult újra.
Alapítója Eőry "Totya" Tamás a Pál Utcai Fiuk szaxofonosa.
A zenekarban ének és basszusgitár posztot tölt be.
A gitáros Totya testvére Eőry Gábor
Doboknál pedig Kerékgyártó Péter űl.
A zenekart alkalomadtán kiegészíti egy vendég zenész aki nem más mint a Beatrice gitárosa Magasvári Viktor

tovább

Kevesek Szavazatok: 2

Kevesek

Műfaj: rock / metál

Stílus: indie / alternative / shoegaze
Alakulás ideje: 2010 március
Megjelenések: "Mind, azon által" demo (2010 október) - 3 szám

Tagok:
Czakó Dániel - gitár / ének
Hubicska Balázs - basszusgitár / vokál
Mosonyi Zoltán - dobok

tovább

KFL Szavazatok: 46

KFL

Műfaj: jazz

Egy személyes többszólamú a cappella zenét csinálok, loop gép és vocal pedalok segítségével.
A zene csak egyik felét képezi a "produktumnak".

tovább

Kiende Szavazatok: 27

Kiende

Műfaj: világzene / népzene

"Minimál-reneszánsz és urbán-folk csöndtánczene, a műfaj mestereitől. Avagy bátor, modern hagyományőrzés újra értelmezve."

Urbán-folk csöndtánczene, legegyszerűbben talán így lehetne leírni. A zene alapját egy újszerűen használt akusztikus gitár és a belőle előcsalogatott modern tánczenei grúvok, elektro-trip-hop-funky lüktetés adja. A hegedű minimál figurái transz jellegű zsongást hoznak,...

tovább

killer tojás Szavazatok: 3

killer tojás

Műfaj: rock / metál

1998 nyarán állt össze egy 4 tagot számláló
zenekar, amely Killer Tojás néven vált
ismertté. Ekkor kezdték a pályafutásukat. Igaz
útközben a tagok cserélodtek, de a csapat
gerince megmaradt. 2004 nyarán állt össze a mai
felállás, egy tagot kivéve. Ekkor érezték a
tagok, hogy kezdenek kinoni abból, hogy más
zenekarok, már befutott dalait játsszák. Eltelt
2 év mire összeállítottak egy Demo...

tovább

Király István és a G-Jam Project Szavazatok: 2921

Király István és a G-Jam Project

Műfaj: rock / metál

A zenekar úgynevezett instrumentális műfajt játszik, mely az énekhangot mellőzve a hangszereket helyezi előtérbe, s azok virtuozitására épül, jelen esetben elsősorban a gitárra, de a többi hangszer is megmutatkozik szólistaként.
A gyakorlott, számos nagylemezt már elkészítő zenészekből álló együttessel számos nagy sikerű koncertet adtunk, fesztiválokon szerepeltünk itthon és külföldön egyaránt, a...

tovább

király martina Szavazatok: 112

király martina

Műfaj: jazz

Énekes-dalszerző vagyok. jazz-énekesként végeztem a budapesti Zeneművészeti Egyetemen, de sokféle műfajt szeretek és művelek: rap, soul, blues. A zeném népszerűsítéséért jelentkeztem a tehetségkutataóra - úgy gondolom, ezek a fórumok manapság sokszor hasznosabbak mint a média. általában angol nyelvű dalokat írok, de pályám legutóbbi állomását két magyar nyelvű dalaim jelentik - melyek itt, az oldalon is...

tovább

KisHerceg Szavazatok: 56

KisHerceg

Műfaj: rock / metál

Lehet ötvözni a dögöt és az elszállást? A komplex számokat és a bólogatást? Az altert és a hard rockot? A kérdésekre a Kisherceg adja meg a választ.

2002 óta működik a budaörsi négyes, gyakorlatilag változatlan felállásban. A tagok még ma is húszas éveik legelején tartanak, de számos koncerttel és fesztiválfellépéssel a hátuk mögött már sokat tapasztalt zenészek. Dalaikban keveredik a Colorstar és a...

tovább

Kobold Szavazatok: 20

Kobold

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

dfdsa

tovább

Kobza Diána Szavazatok: 115

Kobza Diána

Műfaj: jazz

Már sok éve énekelek itthon és külföldön, különböző formációkban, valamint saját produkcióban is. Az A38-on ezidáig nem sikerült fellépnem. Ezért jelentkeztem erre a versenyre.

tovább

Kocsmazaj Szavazatok: 1051

Kocsmazaj

Műfaj: rock / metál

Sziasztok, Mi vagyunk a Kocsmazaj!

Stílusunk nehezen behatárolható, a munkásságunk tíz éve alatt mondták már hogy „alter”, hogy underground… Támogatóink szerint a muzsikánk dallamos, rockos, jól emészthető zene remek szövegekkel. De tudjátok mit? Hallgassátok meg a dalokat és soroljátok be Ti, hogy hova is tartozunk!

Az elmúlt években felléptünk klubokban, részt vettünk fesztiválokon és városi...

tovább

Kolibri Szavazatok: 5

Kolibri

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2009-ben alakult. 2010 februárjától koncertezünk. Június óta osztogatjuk Pofon című kislemezünket koncerteken.
Az új felállás :
Erdész Márton - Ének,gitár
Keszler Ádám - Gitár
Mihalovics Dávid - Basszusgitár
Kalapos Péter - Dob
Sikerek :
Mustárház tehetségkutató 1.
Backstage live 2.
Roxiget 2. helyezés

tovább

KontrolAltR Szavazatok: 193

KontrolAltR

Műfaj: rock / metál

A 2009. nyarán indult zenekar 4 fővel kezdett el tevékenykedni, majd két hétre megalakulás után 5 főre gyarapodott a szólógitárosunkkal.
2009. szeptemberben volt egy névváltás, illetve később történt egy basszusgitáros váltás. (Macsek - 2009. nov. 22.)

2010. elején elkészült a Csöndes album, amin akusztikus verzióban hallhatóak a számok.
Idén várható az első album is és lehetséges turné a 30Y...

tovább

Kontrollzé Szavazatok: 8

Kontrollzé

Műfaj: rock / metál

A Kontrollzé 2004-ben, Karcagon alakult hazai gitárpop együttes - a kvartett myspace-es oldalának tanulsága szerint leginkább dark rockos és angolszász gitárzenés előképekkel. A négytagú formáció 2005-ben szerzői kiadásban, letölthető formátumban jelentette meg hatszámos bemutatkozó anyagát, stílszerűen (a hangfelvételek fájlformátumára utalva) Wavok címmel - bemutatkozó dalokat, azóta jó páran...

tovább

Kor-Zár együttes Szavazatok: 4

Kor-Zár együttes

Műfaj: világzene / népzene

Zenekarunk 1989-ben alakult. A nyitrai egyetemi bulik zenészei voltunk, majd megérintett bennünket is a diósgyőri Kaláka Fesztivál varázslatos hangulata és elhatároztuk, hogy igazi zenekarunk lesz nekünk is. Fokozatosan sikerült a szlovákia magyar zenei élet egy nálunk ismert együttesévé válnunk. Eddig négy hanglemezt jelentettünk meg:
1. Őrizzetek meg 1995
2. Tajtékos ég 1999
3. Hanfraforgó 2001
4....

tovább

Köszi! Szavazatok: 18

Köszi!

Műfaj: rock / metál

Köszönjük...Ezt is :)

tovább

Kotniehl Szavazatok: 93

Kotniehl

Műfaj: rock / metál

Találkoztunk, beköltöztünk a próbaterembe, vettünk szőnyeget, felszereltek ventilátort, játszottunk, megittunk pár sört, megettünk jónéhány pogácsát, közben jöttek-mentek a népek, aztán átköltöztünk, most a szőnyeg a sarokban van, tovább játszottunk, megírtuk ezt a három slágert, néha esett az eső, néha sütött a nap, vettünk labdát a benzinkútnál, támadtak a szúnyogok az éjszakában, elmentünk haza...

tovább

Közérdek Szavazatok: 4

Közérdek

Műfaj: rock / metál

Mi vagyunk a Közérdek, Székesfehérvárról. Szeretjük a városunkat, a gitárt, az alkoholt, és a gyors zenét. Sokszor, sok helyen léptünk fel, a demónk úgy-ahogy készülőben van, de az igazi energiánk élőben tud felszabadulni, mint azt már sok-sok áttáncolt fehérvári, veszprémi, ajkai és budapesti buli is bizonyítja.

Szilvi - dobok
Dani - bassz, vokál
Cumi - gitár, vokál
Peti - ének

Őszinte...

tovább

Kozmosz Szavazatok: 102

Kozmosz

Műfaj: rock / metál

El tudod képzelni, milyen lenne, ha kereszteznék Enyát az italodiscóval és a fukszos-veretős lakossági house-zal? Mi is, ezért játszunk inkább punkot. Okosat, legalábbis erre törekszünk.

Mi vagyunk a Kozmosz, és nincs félrenyalva a hajunk, valamint nem is mi akarunk lenni a körzeti Offspring-klón 2011-ben. Vagy dallamos és energikus számokat írunk (vajon van, aki direkt dúdolhatatlan és enervált...

tovább

Közterület Szavazatok: 6

Közterület

Műfaj: rock / metál

2006-ban Kiss Marcell és Taliga Marcell kezdtek el együtt zenélni. Jónéhány ember megfordult a különbözõ neveket viselõ bandában, akik nem nagyon voltak képben a zenéléssel.
2007 augusztusára alakult ki a mostani felállás, ami így visszatekintve is abszolút mûködõképesnek tûnik. Sikerült koncerteket szervezni, esetenként meghívásokat is kapunk.Egypár EP-t már készítettünk, ezek mind elérhetõek a...

tovább

Kraft Szavazatok: 255

Kraft

Műfaj: rock / metál

A Kraft zenekar hivatalos megalakulásának 2009. december 5. tekintjük. Ez volt az első alkalom, hogy színpadra léphettünk. A formáció gyökerei már régebbre visszanyúlnak ugyan, de az volt az első komolyabb lépés a banda életében. Az első koncert megtörte a jeget, így december és április között 8 alkalommal léptünk színpadra.

Egy énekesváltást követően 2010 végén újult erővel indultunk a zenélésnek,...

tovább

KrainBaby Oberkrainer Szavazatok: 407

KrainBaby Oberkrainer

Műfaj: világzene / népzene

A KrainBaby Oberkrainer által játszott műfaj egy nagy izgalmas és ütős crossover, amely népszerű magyar és külföldi slágereket önt teljesen új formába oberkrainer stílusban.

Koncertjeink első néhány száma mindig megdöbbent arckifejezéseket idéz a közönség arcára, de büszkén elmondhatjuk, különleges, szokatlan, de nagyon vidám hangzásunkkal minden fellépésen szerzünk új rajongókat!

A KrainBaby...

tovább

Krayzee Dee Szavazatok: 1

Krayzee Dee

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Sziasztok,

féléve még csak álom volt az album, de 2010-ben- a szilveszteri fogadalamamhoz híven- megvalósításra került. Mondhatni elég sok munka áll benne, remélem Ti is úgy gondoljátok majd, hogy megérte a fáradozást.
Igyekeztem nem az underground- os vonulatot követni, hanem inkább az USA-ban mindinkább teret nyerő newschool-os stílust megvalósítani. Ami néha sikerült, néha nem, ugyanis a...

tovább

Krííp Szavazatok: 7

Krííp

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Krííp 2004óta foglalkozik komolyabban a reppel, de 2008óta kezdték megismerni a nevét a hallgatók! Eleinte még CreepMc néven Hollacheck-el készített közös albuma után kezdett kialakulni az a Krííp akit ma is ismerhetük!
2005ben megalakította csapatát az UnderLine-t amiben a következő eladók szerepeltek: Hollacheck, Prime, Csibe, Krííp! így indult a formáció később rengeteg taggal bővült a krú, majd...

tovább

Kuttya Szavazatok: 4

Kuttya

Műfaj: világzene / népzene

A zenekar 2007 elején alakult a következő felállásban: Ifj. Bölcskei Gusztáv - gitár, Fábry András György - basszusgitár, Kónya Levente József - gitár-ének, és Sándor Balázs - dobok. A kezdetektől olyan zenét játszunk, amely a népzenében gyökerezik, de a rock hangzásvilágában szólal meg. Gusztáv kiválása után 2010 végén csatlakozott a zenekarhoz Sárvári Géza billentyűs, ami a hangzásban a hetvenes évek...

tovább

Labyrinth Szavazatok: 209

Labyrinth

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Sziasztok! 1997ben ismerkedtem meg a HipHop stílussal, nagyon megfogott, ez a stílus.Éjjel-Nappal üvöltött nálam a rapzene.Nagyon megfogtak a magyar Underground arcok, és gondoltam kikellene magamat is próbálni, hogy mit is tudok.. :) Először csak szövegeket írtam, utánna itthol kis gagyi mikrofonommal elkezdtem felolvasgatni a szövegeimet.Mikor már egyre jobban "ment" akkor kerestem egy...

tovább

Last But One Szavazatok: 39

Last But One

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2008 augusztusában alakult „Steril” néven. Három érsekvadkerti zenész (Horváth Mihály, Holman Mátyás, Nagy József) fejéből pattant ki az ötlet, hogy zenekart szerveznek egy helyi fesztiválon való fellépésre. Majd csatlakozott hozzájuk Benkó Bálint, és korábbi zenekartársa, Kovács Balázs. Így összeállt a zenekar.

A fellépés végül olyan jól sikerült, jó visszajelzések érkeztek, hogy a tagok...

tovább

Late Night Jazz Band Keszthely Szavazatok: 3

Late Night Jazz Band Keszthely

Műfaj: jazz

A Late Night Jazz Band Keszthely formáció kezdetei több mint 10 évre nyúlnak vissza. A cél egy dallamos, a nagyközönség által is fogyasztható, de tartalmában igényes jazz zenei produkció létrehozása. Az első nagy lépést Éjjel a Balatonon című lemezünk megjelenésével megtettük. Ez egy szerzői album, Varga Endre (fuvola)
és Kosz Szilveszter (zongora) szerzeményei hallhatóak, 12 kompozíció.
A...

tovább

LátványNépség Szavazatok: 18

LátványNépség

Műfaj: rock / metál

A LátványNépség 2006 őszén alakult Dunaújvárosban. Az akkori alapító tagok, Tóth Zoltán és Bartos Anett hozták létre a formációt, és Zoli előző években megirkált dalaiból, 2007 tavaszára elkészítették első, akusztikus hanganyagukat, ’Punts’ (ejtsd: puncs) címmel. A lemez lett amilyen lett, valójában egyáltalán nem tükrözi a zenekar jelenlegi munkáját. Az album elkészülte után már neki is álltak a...

tovább

Leecher Szavazatok: 26

Leecher

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2008-ban alakult, 2010 augusztusa óta végleges a felállás: Stefán Kornélia (ex-6test) - ének, Libisch Ábel és Nagy Ádám - csellók, Takács Tibor - billentyű, Tamási Dávid - dobok.

Kicsit szimfonikus, még inkább metálos de nagyon dallamos zene, ahol a - néha jócskán betorzított - csellók zúzásához tökéletes passzol az angyali énekhang.

A srácok jelenleg második EP-jükön dolgoznak,...

tovább

Leggierock Szavazatok: 9

Leggierock

Műfaj: rock / metál

A 4 hónapja alakult Leggierock együttes célkitűzése olyan saját dalok létrehozása, melyben a pop-rock műfaj komolyzenei elemekkel keveredik, egyedi stílust teremtve ezzel. A hangszerelés is rendhagyó: két énekszólam, furulya, zongora, basszusgitár, dob. Számaik 3-4 perces, igényesen elkészített, de minden korosztály számára könnyen befogadható dalok.
A jelenlegi felállás dobos tagcsere miatt nemrég...

tovább

Lemúr femurja Szavazatok: 128

Lemúr femurja

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2009 őszén alakult és a 2010 áprilisában adott első koncertre már egy teljes lemeznyi saját számmal készültünk föl.
Májusban megnyertük az ELTE Lágymányosi Egyetemi Napok keretén belül rendezett Egyetemi Zenekarok Vetélkedőjét. Fölléptünk többek között a BS TV-ben, vidéken és a Diesel Klubban is.
A nyáron stúdióba mentünk és fölvettünk 5 számot, amik közül 4-et már sokat játszottunk addig,...

tovább

Létminimum Szavazatok: 35

Létminimum

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Ray és Lecsa vagyunk Celldömölkről, és közösen fél éve nyomatjuk a rappet! 2010 nyarán álltunk össze, és 2010 év végén jelent meg a lemezünk, Csekközön címmel!
Előtte voltak szóló cuccaink, szeretnénk kiadni a szólóalbumainkat is, most épp ezen dolgozunk, és majd még egy közös lemezt is tervezünk!

tovább

LIFEJUNE Szavazatok: 100

LIFEJUNE

Műfaj: rock / metál

LIFEJUNE
bio

A zenekar 2009. január 1–én alakult, egy ütős szilveszteri buli utáni afterpartyn, ahol Szeky, (Szekeres Norbert) a banda frontembere, Matt–tel (Döbröntei Máté) létrehozta a LIFEJUNE–t. Szeky és Matt egy korábbi formációban már évek óta együtt zenélt. Ekkor csatlakozott a jó barát és egyben szobatárs, Sub (Erdős Szabolcs), aki blues-gitárosként, az effektek és delay-ek által alakított...

tovább

Lighthouse zenekar Szavazatok: 27

Lighthouse zenekar

Műfaj: világzene / népzene

A Lighthouse zenekar zenéje egyedülálló megszólalású világzene. Énekközpontú dallamos zene, melyben a magyar, az ír-kelta és a keleti népzene elemei a könnyűzene legszínesebb stíluselemeivel olvadnak harmonikus egységbe. Koncertjeiken a saját szerzeményeik mellett közismert magyar és ír-kelta népdalok egyedi megszólalású feldolgozásai hallhatók.
A produkció színpadi megjelenésében is látványos,...

tovább

LimitáltSzéria Szavazatok: 48

LimitáltSzéria

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Mi vagyunk a két tagból álló LimitáltSzéria nevű hiphop formáció. Körülbelül 2005 óta foglalatoskodunk EGYÜTT a zenével, de mindketten korábban kezdtük külön-külön.

tovább

Lioker Szavazatok: 68

Lioker

Műfaj: rock / metál

Mi vagyunk a Lioker Gödöllőről. A zenekar nagyjából három éve alakult, akkor még csak baráti alapon zenélgettünk otthon. Lassan egy éve koncertezünk, csak saját számokat játszunk. Az utóbbi hónapokban kezdtük el az első albumnak a demóját készíteni. A zenénket úgy lehet leírni legkönnyebben, hogy dallamos soft rock, néhol rock. Szeretnénk a számainkat minél több emberhez eljuttatni a nagyvilágban.

tovább

Lions Of Suburbia Szavazatok: 55

Lions Of Suburbia

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A fehérvári Lions of suburbia zenekar 2004. szeptemberében alakult Escape néven. Zenei stílusjegyeik főleg a ska harmadik hullámához tartoznak, de az első és második hullám hatásai is érezhetőek zenéjükben. Néhol életvidám, néhol borúsabb dallam- és érzelemvilágukat helyenként a reggae lassabb lüktetésével fejezik ki. Ugyanakkor több stílus is megtalálható a zenéjükben legyen az pop, rock, jazz,...

tovább

Live Act Folk Szavazatok: 8

Live Act Folk

Műfaj: világzene / népzene

A LIVE ACT FOLK zenekar 2007. áprilisában alakult.

Műsorunkban beatbox-, gitár- és basszusgitár kísérettel szólalnak meg közismert és ritkábban hallható népdalok különböző, a népzenétől ezidáig távol álló zenei stílusok bevonásával (jazz, hip-hop, elektronikus zenei műfajok).
A Párizsi Magyar Intézet pályázatának nyerteseként ezzel a programmal képviseltük 2007. június 21-én Magyarországot egy nagy...

tovább

LK-Beat Szavazatok: 9

LK-Beat

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

2004-ben újra alakult zenekarunk a saját számai mellett feldolgozásokat is játszik ismert Ska zenekaroktól. Célunk, hogy minél több táncoló, boldog arcot lássunk a színpad előtt.

tovább

LOVRECK Szavazatok: 1

LOVRECK

Műfaj: rock / metál

A zenekar hivatalosan 2010 tavaszán alakult, miután Lovrek Krisztián legjobb barátja, Kárpáti Zoltán Zalán segítségével elkészítette három saját nótájának házi demófelvételeit, azonban a történet ennél sokkal régebbre nyúlik vissza.
A 90-es évek végén a Metallica hatására gitárt fogó Krisztián helyi kedvenc bandája az a komlói „Hearty Laugh” (1990-1998), amelynek alapító gitáros/dalszerzője Kárpáti...

tovább

Lunchbox Szavazatok: 226

Lunchbox

Műfaj: rock / metál

A ZENEKAR TÖRTÉNETE 2004 SZEPTEMBERÉBEN KEZDŐDÖTT, NÉGY KÖZÉPISKOLÁS FIÚ ELHATÁROZÁSÁVAL. AZ EKKOR MEGALAKULT EGYÜTTES A GITÁRPUNCS NEVET KAPTA, ÉS KÉT ÉVIG VÁLTOZATLAN FELÁLLÁSBAN MARADT.
- EZ ALATT AZ IDŐ ALATT TÖBB TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYT IS MEGNYERT A BANDA, MELYEKKEL FŐKÉNT FELLÉPÉSI LEHETŐSÉGEKET NYERT.
- AZ EGYÜTTES MEGHÍVÁST KAPOTT 2005-BEN AZ EUROPEAN START NEVŰ AMATŐR ZENEI TÁBORBA, MELY...

tovább

M8 Szavazatok: 169

M8

Műfaj: rock / metál

A M8 zenekar egy testvérpár, Kristóf és Máté ötlete alapján állt össze, majdnem egy évvel ezelőtt. Mathew Bellamy munkássága ihlette meg a srácokat és ösztönözte őket arra, hogy nekifogjanak a zenei világ kifürkészetlen területeinek a felderítésére. Idővel unokatestvérük, Marci is csatlakozott hozzájuk, majd egy fess fiatalember, Dávid pengette meg a gitár húrjait az együttesben.
A dobos pozíciója egy...

tovább

Macera Szavazatok: 12

Macera

Műfaj: rock / metál

2006.-ban alakult zenekar vagyunk egy kis városból!!
3-as felálásba nyomjuk: baszer, dob, gitárének
Kész van már 2 kislemezünk sok fellépésen is túl vagyunk stb...........
Felállás: Kovács Lóránd (Lóóry)-dob
Adonyi Ádám (Ádám) - gitár,ének
Szőke Péter (Petya) - basszer

tovább

Madrapur Szavazatok: 30

Madrapur

Műfaj: rock / metál

Nagy Gábor / dobok
Kozma Máté / gitár, ének
Szabados Gábor / bass, ének

a 2010 nyarán felvett próbatermi demót ingyenesen letölthetitek az alábbi linkről.

http://madrapur.atw.hu

tovább

Make Some Noise! Szavazatok: 94

Make Some Noise!

Műfaj: rock / metál

A zenekar, zenekar. Nem több, de néha kevesebb, mint amennyivel több lehetne. Jobb egy kevéssel többnek lenni az átlagnál, mivel a többség kevesebb, mint az átlag, aki egy kevéssel több nálunk. Ennyi. És nem több. Csak mi, az MSN!

A zenekar 2009 augusztusában alakult a Kőbányai zenei stúdió diákjaiból. Időközben volt egy tagcsere, de ez most már a végleges forma... reméljük...
a zenénk egy érdekes...

tovább

Makkay Rock Band Szavazatok: 6

Makkay Rock Band

Műfaj: rock / metál

A zenekart 1997-ben hozta létre Makkay László. A kezdetektől fogva trió formációban léptek fel klubokban Budapesten és környékén. 1999-től hosszabb ideig szüneteltek, a zenekar vezetőjének vendégszereplései miatt. Majd 2006-tól újra aktív lett a banda. 2007 novembere óta kéthetente állandó klubot üzemeltet a budapesti Filterben. Elsősorban saját dalokat adnak elő. A zenekar, illetve a frontember...

tovább

Marcus Szavazatok: 2

Marcus

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Marcus Diamond vagyok.
Fiatal koromat tekintve, ...nagy múltra nem tekinthetek még vissza..
De azt elárulhatom, hogy a jelenemet és a jövőmet az álmaim és céljaim már most megalapozzák,
mivel elindultam az egyik álmom felé vezető úton...ami a zenei világ!!!!!

tovább

Marshmallow Szavazatok: 70

Marshmallow

Műfaj: rock / metál

A Marshmallow főhadiszállásán, a jelenlegi felállásban 2008. óta születnek a számok, íródik a történelem. Véletlenek sorozata, hogy összejöttünk, de küzdünk a szerszámainkkal és közben összeköt a powerpop, a post punk és a kissé elcsépelt, ide oda felaggatott indie kifejezés. Vegyes, sok helyről építkezik, de így visszük a rock'n'roll zászlaját.

tovább

Mary PopKids Szavazatok: 713

Mary PopKids

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A Mary Popkids 2009-ben alakult. A jelenleg 5 tagú zenekar arzenáljában a szokásos hangszerek mellett időnként feltűnik a tangóharmonika, de a laptop is. Alapvetően populáris zenét játszanak, amiben helyet kap a soul, a funk, az elektronika, de az indie pop is. Már 2009 nyarán sikerült eljutniuk a Veszprémi Utcazene Fesztiválra, ahol még főként feldolgozásokat játszottak. Azóta sok saját szám született....

tovább

Másik Szoba Szavazatok: 24

Másik Szoba

Műfaj: világzene / népzene

Ez a másik szoba, itt van az, ami az egyik szobából kimaradt. Innen minden kihallatszik, de ide nem szűrődik be semmi, így van idomítva a levegő. A bútorok közt költők kísértetei libbenek tétován odébb.

"Üljetek le", mondja a kanapé. "Igyatok egy sört", mondja az asztal. "Szerelmeskedjetek", mondja a franciaágy. "Forró, jajj forró", mondja a vasalódeszka....

tovább

MC Black Szavazatok: 58

MC Black

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

MC Black vagyok!
2002 óta érdekel a rapzene. 2003-2004 körűl kezdtem el szövegeket írni. 2006-ban készítettem el eléggé trágy minőséggel az első "lemezem" amikor még csak 13 éves voltam.(ahoz képest 19 számos lett)..2006-ban volt az eslő jobb minőségű zeném..2007-ben csináltam itthona egy home studiot, azóta is itt veszem fel a zenéim..2010 augusztus végén jelent meg a lemezem ami ingyenesen...

tovább

Mc Cave Szavazatok: 97

Mc Cave

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Sziasztok!

Járom az utcát magányosan csendben szemem se rebben élettel szemben, elég kemény az amit az élettől kapok,erősnek kell lennem ezek szívhez szóló dallamok
egy végtelen út amin hazafelé tartok valóra váltok álmokat álmodik a nyomor arcomról eltűnik a feltűnő mosoly a szívembe mindig a fájdalom markol,magába zár, nagyon mélyre hatol az élet nagy dolgain majd elgondolkozol,hogy mi az ami...

tovább

MC Light Szavazatok: 2

MC Light

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Mc Light a nevem, a 21 a kerületem, egyben ez a stílus,életforma az életem a végzetem. Lightos a hangom, mert mc a rangom, a népemért kiállok, nem várok nem tagadhatom. Hip-hop a kultúra amiben éltek-élek, remélem, hogy ha meghalok nem égek, betépek. Hallasd a hangod, hallgasd a zenét , itt light kézbe mic közbelép. Olyan vagyok, mint a coca-cola, mindenki szeret, lightosan vagy keményen betépni lehet....

tovább

Mc Példa Szavazatok: 5

Mc Példa

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Heló sziasztok! Mc Példa vagyok!
Heves megyében Füzesabonyban lakom.
Azaz igazság hogy születésem óta,
vagyis az első zene amit meghallottam az rap,hip-hop volt.
Először csak halgattam divatrapper voltam stb..
14 éves koromban egykét alapot csináltam fl studioval alég szarok lettek de próbálgattam felvenni zenét minden!
Nemjött össze! 2008-ban felvettem egy Mc-t a neve Yung G!
Csak azvolt a...

tovább

Mc.Dog Szavazatok: 12

Mc.Dog

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

16 éves vagyok, kb. 1,5 éve írogatok szövegeket, verseket és zenéket készítek a Stílusa Hip-Hop/Rap. 2 Albumom van, mely csak interneten található: "Ami a szívemen a számon LP", és a "7 Csapás LP", A Zenéket sajnos itthol veszem fel, ezért a minőség nem 100-as, de azért remélem tetszeni fog. Békee;)

tovább

MCÁPA Szavazatok: 9

MCÁPA

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

2002-ben alakult ki a Dark Street nevezetű formáció, amiből én ésőbb kiszáltam.
Ezt követte egy Új csapat létrehozása ami a Coming Factor nevet kapta ami úgy 1 évig ment intenzíven de végül ez is fel bomlott.
2007-ben kezdtem szólóban zenélni, a 2. albumom tavaj októberbe jelent meg, és a Kell a RaP! nevet kapta.
Erről az albumról halhattok pár számot...

tovább

Média Kontroll Szavazatok: 73

Média Kontroll

Műfaj: rock / metál

2008ban "beköszönt a rókák korszaka".Megalakult a Média Kontroll 4 srác
dob,basszus,gitár,ének.Saját számokkal törnek előre rendületlenül:elborulás,örjöngés,megőrülés!
"Jönnek mennek beszélnek rólunk mindenféle emberek"
Nem megy minden ilyen gördülékenyen,a nagy elfoglaltságok közepette
mínusz egy tag.
"Létünk látszólag szilárd talpazata,egy-kettőre megremeg"
Ekkor...

tovább

Megin' Péntek Trió Szavazatok: 0

Megin' Péntek Trió

Műfaj: rock / metál

Sziasztok! A Megin Péntek trió 2005-ben alakult, vagy inkább maradt meg, jelenlegi formájában. Ekkor farolt le tőlünk énekesünk és billentyűsünk, a totális kétségbeesés szélére sodorva bennünket. Jó sokáig nyalogattuk sebeinket és utáltuk a két, gaz , árulót! A sebek lassan behegedtek, a viszony is normalizálódott menet közben, mi pedig lassan kezdtünk életjeleket adni. Mindhárman bátran pattanunk a...

tovább

Melting Times Szavazatok: 159

Melting Times

Műfaj: világzene / népzene

A Melting Times zenekar 2010 kora tavaszán alakult meg azzal a céllal, hogy egy különleges akusztikus hangzást hozzon létre. Zenénk gyökerei az akusztikus Country és a Bluegrass stílusok, ezt a hagyományos hangzásvilágot ötvözzük modern, sajátságos zenei ötletekkel.

A zenekar tagjai régóta ismerik már egymást különböző formációkból, és végül úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy új csapatot, ami...

tovább

Memory Motel Szavazatok: 0

Memory Motel

Műfaj: rock / metál

A zenekar elnevezése utalás egy Rolling Stones számra, amely a Stones 1976 - os Black and Blue c. lemezén volt hallható. Maga a dal egy meglehetősen jólismert, bár egy kissé szirupos nóta, amelyet Jaggerék a későbbi koncertjeiken is sokat játszottak. (A nótában szereplő hely állítólag egy létező motel Long Island-en, ahol Mick egyszer lefektette a mogyoróbarna szemű Hannah Honey-t.)

Szóval vettük a...

tovább

Meteor Szavazatok: 74

Meteor

Műfaj: rock / metál

Mi egy buli zenekar vagyunk.
Már régebben létezünk, de a zenekar mostani felállása 1 éve van meg.
Főként feldolgozásokat játszunk, 3 órás műsorunk van. Már egy ideje elkezdtünk saját számokat is írni, mostanában már szinte csak a saját dalok írásával és tökéletesítésével foglalkozunk. Az elmúlt 1 évben kb. 50 koncertünk volt.

Zenekar tagok:
Heigl Krisztián: Ének
Varga Attila: Bass
Dobos...

tovább

Meztelen Diplomaták Szavazatok: 195

Meztelen Diplomaták

Műfaj: rock / metál

A magát az eklektikus poszt-punk stílusba soroló együttes legfőbb célja, hogy a zenéjével átadja azt a több tonna életerőt, ami a vérében bizsereg.
Énekelnek, tapsolnak, vigyorognak és olyan energiával játszanak, hogy zenéjükre még Rejtő Jenő is táncra perdülne! 100% tavasz.

tovább

Mi az ábra? Szavazatok: 1

Mi az ábra?

Műfaj: rock / metál

A zenekar Sebestyén Róbert alias Sebi szárnyai alatt alakult még 2005-ben Jászberényben. Azóta cserélődtek az emberek Sebi körül, és a banda székhelye is átkerült Budapestre. Most egy egészen új felállással koncerteznek: cselló (Hartyáni Gábor), dob (Szerencsés Ákos), gitár/ének (Sebestyén Róbert).
Sebi szerzeményei vannak terítéken, a zene alternatív, szövegcentrikus, a rock és a ska lendületével...

tovább

Microphone Rats Szavazatok: 36

Microphone Rats

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A 90 es évek végén kezdődött minden. Egy évtizede gyártunk rap korongokat Microphone Rats néven. Jazz és funk alapú ütemeken 6 MC pörgeti a nyelvét azóta is töretlen lendülettel....

tovább

MIEGYMÁS Szavazatok: 300

MIEGYMÁS

Műfaj: jazz

A MIEGYMÁS zenekar tagjai egytől – egyig képzett muzsikusok, akik mind a komoly- mind a könnyűzene stílusaiban jártasak. Számaik saját szerzemények, melyek tartalmaznak jazzes, etnós, rockos, latinos, komolyzenei elemeket. A hangszer - összeállítás, a bonyolult ritmusok és a sűrűn váltakozó metrumok, a különleges dallam – és harmóniakezelés egyedi, nem megszokott hangzásvilágot teremtenek a hallgatóság...

tovább

Miheztartás Végett Szavazatok: 39

Miheztartás Végett

Műfaj: rock / metál

Az együttes megalakulása a klasszikus módon folyt le. 5 éve, egy délután sörözgettünk a teraszon amikor egyszer csak nagy világosság támadt és szózat hallatszott az égből...

Na jó, ennyire azért nem mindennapi a történet. Egy régi jó baráti társaságról van szó, gyerekkorunk óta ismerjük egymást és tisztában voltunk azzal, hogy ki hány hangszeren játszik, úgyhogy csak idő kérdése volt, hogy mikor...

tovább

Mike Gotthard Quartet Szavazatok: 55

Mike Gotthard Quartet

Műfaj: jazz

Gotthárd Mihály (Mike Gotthard) Magyarország egyik ígéretes gitártehetsége. Az alig 20 éves fiatalember álarca mögött egy érett, kifinomult zenész rejtőzik, akinek energikus játéka és egyedi gitárhangja lehengerli az embert. A blues-, a jazz- és a rock-gitározás olyan ötvözetét hallhatjuk zenéjében, ami mindhárom stílus kedvelőinek felejthetetlen zenei élményt nyújt. 2010-ben készült el első albuma...

tovább

Mikó Patrik Szavazatok: 15

Mikó Patrik

Műfaj: rock / metál

Mikó Patrik vagyok,17éves,körülbelül 2.5éve gitározok legfőképpen instrumentális rock ill. metál műfajba.Nagyon szeretem a pörgős de ugyanakkor a lágyabb dallamosabb lélekkel teli szólókat,de elég a fecsegésből,inkább hallgassátok a számokat:);)Remélem h tetszeni fog.Köszönöm!

tovább

Mikus Gyula Szavazatok: 41

Mikus Gyula

Műfaj: világzene / népzene

Mikus Gyula 64 éves zongorista és dalszerző vagyok. 14 éves koromtól zenekarban játszottam.
1967-től Veszprém megyében számos településen szerepeltem. Balatonfüreden az Astória, Vitorlás, Pepsi bár, Füred bisztró, Kedves pressó, Blaha és Balaton étteremben. 1975-től vagyok szólózenész és zongorista. Az országban elsők között voltam dobgépes szólózenész.
1996-2007 között a székesfehérvári Gorsium...

tovább

Miluman Szavazatok: 147

Miluman

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A Miluman zenekar 2010-ben alakult, első koncertjüket a Kobuci Kertben tartották, akkor még Saját Izéé néven. Az egész jó kis bulitól felhevülve bevonultak a stúdióba és elkészítették első kislemezüket Pesti dal címmel, és ugyanez év december 21-én, a Gödör 'mélyén' bekövetkezett a (kis)lemezbemutató koncertjük is. Ezen a lemezen a meglévő számok közül öt található. A zenekar frontembere...

tovább

Mindennek Háttal Szavazatok: 762

Mindennek Háttal

Műfaj: rock / metál

Mi történik, ha pár komlói srác találkozik egy bakonycsernyeivel egy házibuliban? Megalakul a Mindennek Háttal zenekar! Ez így is történt még 2009 májusában, azóta már jópár koncerten túl vagyunk és reméljük, hogy még sok koncerten fogunk fellépni.

tovább

MindigMindenKörülményekKözött Szavazatok: 0

MindigMindenKörülményekKözött

Műfaj: világzene / népzene

2010 dec 24-én alakult a 2 tagú együttesünk. A családi vacsora alatt. Úgy döntöttünk h nekünk meg kell mutatni magunkat és a tehetségünket.
Ha te is kíváncsi vagy szavazz ránk.!

tovább

Mindjárt6 Szavazatok: 80

Mindjárt6

Műfaj: rock / metál

2008 ősszel alakult a zenekar Budapesten, de akkor még csak három srác együtt zenélgetett
nem voltak komolyabb célok, Mohácsi Péter (ének, basszus), Pach Dani (dobok), és Németh István(gitár)
voltak az akkori tagok.
Ahogy születtek meg egymás után a saját dalok
úgy kezdett zenekarrá formálódni az egész munka utáni zenélgetés. Majd megszületett...

tovább

Mirodam Szavazatok: 697

Mirodam

Műfaj: rock / metál

A Mirodam zenekar élete 2007 őszén kezdődött, de a gyökerek az egyik szólógitáros (Szénási Mihály) és a basszusgitáros (Bálint Róbert) régi barátságáig vezethetők vissza: még az általános iskolában álmodoztak arról, hogy zenekart alapítanak. Misi testvére, Ádám a 14. születésnapján csatlakozott hozzájuk, nyakában az áhított gitárral. Az alapító 3 kamaszt a klasszikus rockzene „fertőzte” meg, így a...

tovább

Missy Cage Szavazatok: 118

Missy Cage

Műfaj: rock / metál

A Missy Cage – négy elemes puzzle – a közelmúltban találta meg hiányzó darabjait. A játék igen egyszerű: őszinteség, a zene szeretete, a közös alkotás tartja össze és működteti ezt a formációt. Dinamika, dallamosság, érzelmek villannak fel a dalokban.

Dobrovitzky Zsolt - gitár
Dzsanda Attila - dob
Román Márta - ének
Tóth Csenge - basszusgitár

tovább

MoNaStereo Szavazatok: 69

MoNaStereo

Műfaj: elektronikus

A MoNaStereo 2010 eleje óta létezik ebben a felállásban. Zenénk discofunk, punk és electroboogie.

Tagok:
Zokker az énekes
Róka - dobok
Pók - basszus
Tödzó - gitár

tovább

MonGrooves Szavazatok: 226

MonGrooves

Műfaj: jazz

A MonGrooves zenekar 2010 nyarán vette végleges formáját (reméljük).
A banda elsődleges céljának tekinti, hogy olyan saját dalokat írjon, melyek populáris énekdallamokkal a bólogatós, vidám, táncolós, Funkaaay életérzést adja át neked, kedves hallgató.
A feldolgozás repertoárunk is inkább efelé húz.
Ha eljössz koncertünkre, előfordulhat, hogy hallasz tőlünk James Brown, Cserháti, ACvillámDC,...

tovább

MonoScope Szavazatok: 10

MonoScope

Műfaj: elektronikus

a zenék '97 óta íródnak, formálódnak, vátoznak, ezért volt nehéz kategorizálni is őket. van hol jazz-es, van hol hip-hop és talán acid
. ennek eldöntésére is a hallgatóság a legmegfelelőbb.
Megj.: a zenék Nem loopokból és hangmintákból készülnek. mindent MonoScope rögzít...
nem vagyok a szavak embere, inkabb hallgassunk zenét!
(és BUÉK mindenkinek;)

tovább

Monsoon Szavazatok: 16

Monsoon

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2006. júniusában alakult. Ekkor még 8 tagú formációként. A bandának már tagja volt Marci, Tibi és Gyuri, akik a Passengers nevű zenekarban (tulajdonképpen a Monsoon előd zenekara) már együtt játszottak. A Passengers idejére nyúlik vissza a saját dalok írása is, mivel a Passengers repertoárja többnyire ezeket a számokat tartalmazta és csak kevés feldolgozást. Azonban átütő sikert nem hozott,...

tovább

Moratorium Szavazatok: 119

Moratorium

Műfaj: rock / metál

A Moratorium zenekar 2008-ban alakult meg négy taggal - Hámori "Gabe" Gábor (gitár), Szmolnik "plaskov" Péter (gitár), Sick (ének) és Tommy (dob) - hivatalosan, főhadiszállása Budapest. Basszusgitáros poszton történtek időközben változások, de végre meglett a keresett ember Kovács Péter személyében.

Zenéjük alapvetően a deathmetal stílusba sorolható, de érezhető a deathcore,...

tovább

morningdeer Szavazatok: 93

morningdeer

Műfaj: jazz

A morningdeer egy budapesti experimentál-minimál avantpop formáció, mely 2009-ben Dányi Krisztina (énekes-dalszerző) szobaprojektjeként indult. Dalait Kárpáti Rita (basszusgitár és billentyűk), Balogh Levente (gitár), és Orosz Marci (üthető dolgok) társaságában próbálja élőben is megvalósítani. A goldman című videónk bekerült az RTL klub dalversenyének szerkesztői videói közé.

tovább

Morningkill Szavazatok: 252

Morningkill

Műfaj: rock / metál

A Morningkill egy miskolci hardcore/metalcore/deathcore banda. 2008. óta kezdtük komolyabban gondolni a zenélést – előtte is voltak szárnypróbálgatások, de innentől számítjuk a banda létezését.
A zenekar ötlete Mosonyi Zoltán és Faludi Tamás fejéből pattant ki, később csatlakozott hozzájuk Stomp Balázs basszusgitáron, majd 2 év után, 2010. nyarán kilépett Ilonka Gábor gitáros és helyette Tóth Gergő...

tovább

Mors Silens Szavazatok: 97

Mors Silens

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2005. augusztusában alakult Mezőberényben. A kezdetben
négytagú (2 gitár, dob, ének). Eleinte Metallica, Iron Maiden, Megadeth,
Slayer, Motörhead feldolgozásokkal ostromolta a próbaterem falait, majd 2006. április 8-án eljött a várva-várt első koncert ideje. Békéscsabán a 68-as Klubban a már említett feldolgozások mellé, a közönség nem kis örömére, olyan neves bandák szerzeményei kerültek,...

tovább

moulin rose Szavazatok: 115

moulin rose

Műfaj: rock / metál

Egy zenész.
Egy szerepjáték-őrült.
Egy megszállott alkotó.
Egy XBOX-függő.
Ők alkotják a 2010 januárjában megalakult moulin rose zenekart.
Dózsa Erik (ének), Mazán Attila (gitár), Cserdi Imre (basszusgitár ) és Vincze-Fekete Máté (dob) több korábbi próbálkozás (Gyöngyvér, Babylon, T3, Drunken Illusions, stb.) után akadtak egymásra.
Első EP-jük, a ’Stiletto’ 2010 nyarán jelent meg, ingyenesen...

tovább

Mozaik Zenekar Szavazatok: 227

Mozaik Zenekar

Műfaj: rock / metál

MOZAIK zenekar. Töretlen, fáradhatatlan és állandó. Jó barátok, 15 év. 6 figura, 6 hangszer, 6 szemlélet összeillesztve egy nagyon is közös képbe, ami mindannyiuk sajátja. Sosem nyugodnak, amíg nem érzik sajátnak, amit játszanak. Aztán utána sem. A stilus: értelmezehetetlen és divatos, szimfónikus és egyszerű, népszerű és érdekes. A nyugodt tempójú, de örök mozgásban lévő társaság egy jellegzetes...

tovább

Mr.Masta Szavazatok: 3

Mr.Masta

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

sziasztok,2007-ben rögzítettem az első hangfelvételeimet amiket azóta is követnek sorra az uj próbálkozások,a zene a hobbim szeretem csinálni és szeretném ezt nagyobb közönség elé vinni azért is nevezek. eddigi munkásságaimat megtalálhatjátok különböző zenei oldalakon.A szövegeimet én írom én is veszem fel,sajnos nincs meg a kellő tudásom hozzá de azért próbálkozok minél színvonalasabb zenéket...

tovább

MUDANZA Szavazatok: 91

MUDANZA

Műfaj: rock / metál

A "mudanza" szó változást, költözést jelent, amivel a zenei terek közötti lépkedésre , esetleg a hallgató "utazására" utalunk. Zenénk instrumentális, benne elsősorban a tört ütemek, és a megszokottól eltérő zenei megoldások dominálnak.
A Mudanza zenekar az új évezred kezdetén született. Körülbelül három év alatt alakult ki a mai, - koránt sem végleges - felállás. Az elmúlt 9 évben...

tovább

Mulligan Szavazatok: 7

Mulligan

Műfaj: rock / metál

A zenekar szerintünk nyafogósan vidám bluesos kuplépunkot játszik, a hangsúly a fenti négy szó közül pedig mikor melyiken van. A felvételek próbatermi alapanyagokból készültek.
Tagok:
Garai Gergely: dob, ütőhangszerek
Erhart Péter: basszusgitár
Borza László: gitár, ének

tovább

My Dark Room Szavazatok: 70

My Dark Room

Műfaj: rock / metál

Zenekarunk 2006-ban alakult. Fennállásunk óta folyamatosan járjuk az országot, több nevesebb együttessel (Subscribe, Cadaveres, The Idoru...), fesztiválon (Rockmaraton 2008, 2009, 2010; SZARFESZT 2009, kisebb regionális fesztiválok), turnén („Mosh or Die 2009”, "Mosh Like Bieber 2010") felléptünk. Ezen felül a Rockmaraton 2009 tehetségkutatójának keddi napját megnyertük így 2010-ben nagy...

tovább

my first eX Szavazatok: 346

my first eX

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2007-ben alakult meg Budapesten, jelenlegi felállásában 2009 óta létezik.
Eddig 2 demo lemezt rögzítettek, egy számuk pedig felkerült az amerikai QuickStar Productions kiadó gondozásában megjelent "Rock4Life" című válogatáslemezre.
A pécsi Rockmaratonon 2009ben közönségdíjasok lettek.

Tagok:
Dudás Gergely: ének, basszusgitár
Dékány Barnabás: gitár, ének
Kisvári Bence: dobok

tovább

Nagy Réka Quartet Szavazatok: 65

Nagy Réka Quartet

Műfaj: jazz

Nagy Réka Quartet

Nagy Réka Szerbiában született zenész szülők gyermekeként.
Egészen fiatalon, ötévesen kezdett zongorázni, és énekelni. Elsőként a magyar népzene megismerésére nyílt lehetősége, majd a klasszikus zene felé vette az irányt. Középiskolás korában már több könnyűzenei műfajban is kipróbálta magát, valamint saját dalait, versmegzenésítéseit is énekelte. 2005-ben HeuRéka nevű zenekarával...

tovább

Naiv Baldachin Szavazatok: 237

Naiv Baldachin

Műfaj: világzene / népzene

"A Naiv Baldachin együttes új művészeti lehetõségeket kereső alternatív zenekar. A számok zenei stílusvilága a rocktól a funky-n keresztül a blues-ig széles skálán mozog, melyet átsző a szövegek ironikus humora, nemritkán abszurditása. A koncertek hangulatát performance jellegű előadásmód is fokozza. Érdekes utazásnak lehetünk részesei egy boncasztaltól, az agglegény és a bögöly lelki világán át,...

tovább

Nárdi Szavazatok: 59

Nárdi

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Szia!A nevem Nárdi.HipHop/RnB stílusban "énekelek" 2009-től.Aki ismer annak nem kell bemutatni a zenémet,aki nem ismer annak bemutatkozom.18 éves vagyok,összehoztam pár zenét,aminek az eredménye az lett hogy a hiphop.hu által "az év felfedezettje" kategóriában jelölt vagyok.Őszinte,megtörtént szöveget írok(segítség nélkül,egymagam írom dalszövegeimet),próbálom a valódit adni,nem csak...

tovább

Necrophone Szavazatok: 204

Necrophone

Műfaj: elektronikus

Az együttes:
++ Alex 'Bassline' Baxxter [MC, vokál]
++ Emery 303 [billentyűk, effekt]

A Necrophone project 2010 áprilisában rajtolt el egy budapesti lakásból, ahol megpróbáltunk összeütni valamit, ami zeneileg elektronikus, kemény és durva, ugyanakkor szövegében nevetségesen közönséges és visszataszító (legalábbis az akar lenni). Így született meg röpke két délután alatt a...

tovább

NELSON Szavazatok: 1

NELSON

Műfaj: rock / metál

A dallamos rock nyomvonalán haladunk. Saját dalainkkal elvarázsoljuk mindazokat, akik koncertjeinket megtisztelik jelenlétükkel. Stílusunk HAPPY-METÁL, másnéven PRESSZÓ-METÁL.
Koncertjeink végére népünnepéllyé alakul a rendezvény. A legutóbbi koncertünkön egyik dalunk közben 62 szerelmespár kezdett egyszerre csókolózni. A NELSON-KÓR lassan, de biztosan kezd szétáradni a kÁRPÁT MEDENCÉBEN.

tovább

Nemes Levente Szavazatok: 4

Nemes Levente

Műfaj: világzene / népzene

http://nemeslevente.hu/olvass_11.html

tovább

Nemes Levente Szavazatok: 13

Nemes Levente

Műfaj: világzene / népzene

http://nemeslevente.hu/olvass_11.html

tovább

Nervus Szavazatok: 20

Nervus

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2008. október-november óta létezik ebben a felállásban; Z. Tóth Tamás (dobok), Kundra Zoltán (gitárok), Balog Sándor (basszusgitár).

Zenénk instrumentális, érzelmeken alapuló fúziós zene.

Sokan kérdezték már Tőlünk, hogy miért nincs énekesünk. Jogosan vetődött fel a kérdés több helyen is, de mi úgy gondoljuk, hogy a zenének ezt a részét nem nekünk kell "megadni”. A hallgatóra...

tovább

NeverMind Szavazatok: 46

NeverMind

Műfaj: rock / metál

Egy szokásos túl sok szabadidővel és nyughatatlansággal rendelkező srácokból összeverődött, dallamos soft rock stílusban utazó zenekar saját dalokkal próbálja szórakoztatni a nagyérdeműt, és nem utolsó sorban saját magát...

tovább

Nextep Szavazatok: 43

Nextep

Műfaj: elektronikus

A Nextep egy instrumentális zenekar, melynek tagjai együtt alkotnak újabbnál újabb számokat közös erővel, hogy kifejezzék saját világukat a nagyközönségnek. 2010 nyáron alakult meg a zenekar Székesfehérváron. Ha elnyerte tetszésedet a zenénk, akkor nézz be hozzánk Facebook-on ;)

tovább

Niburta Szavazatok: 75

Niburta

Műfaj: rock / metál

A zenekar a régi és a modern világ zenéjét keveri,megtalalálhatók benne moldvai,mongol,bolgár népzenék,de
ugyanakkor a modern metal stílusjegyeivel keverve dallamos de mégis kemény,erőteljes zene válik belőle.
Az 1 éves zenekar 2010 őszén adta ki Eredet demóját. Jövő tavasszal 4 állomásos nemzetközi turnén(Beltine feszt) vesz részt Budapest,Nyitra,Prága,Brno állomásokon cseh és horvát zenekarokkal....

tovább

Nikotin Szavazatok: 29

Nikotin

Műfaj: rock / metál

A Nikotin 2008. őszén alakult, dallamos rock zenét játszó zenekar. Az elmúlt 2 év során játszottak Budapest népszerű szórakozóhelyein, mint az egykori Szikla Klub, Rocktogon, Vörös Yuk, vagy a Ráday Kupola; 2010. tavaszán jó hangulatú koncertet adtak Pécsett a Toxic Klubban is. 2009. augusztusában vették fel házilag első, majd 2010. telén második demójukat, melyről itt is hallhattok dalokat. Továbbra...

tovább

NIncs Mese Szavazatok: 46

NIncs Mese

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2010 nyarán alakult. A zenekart Jimi és Karesz alapította, hozzá csatlakozott a dobos, és ő hozta a gitárost is. Végül a basszusgitáros-csere után alakult ki a mostani felállás. Zenei stílus: kőkemény alapokra épülő dallamos rock.
Tagok:
Stroli Jenő (Jimi) - ének, gitár
Balogh Sándor (Satya) - gitár
Dávid Sándor (Alex) - dob
Trombitás Gyula (Gyula) - basszusgitár
A dalokat első sorban a...

tovább

No moregravity Szavazatok: 19

No moregravity

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2005-ben alakult. Nu metált játszunk vagyis inkább rock-metál-hc-hiphop ötvözetet de ezt kb nu metalnak mondják. Összességében energikus, életteli zenét játszunk és próbáljuk ezt energikusan, élettelien is tenni és szeretnénk ha a közönségünk is energikus és életteli lenne. Igen azt hiszem kijelenthetem, hogy szeretjük ha valami energikus és élettelteli.

tovább

No SeatbeltZ Szavazatok: 601

No SeatbeltZ

Műfaj: rock / metál

A No Seatbeltz egy dallamos rock zenét játszó együttes. A banda 2009 nyara óta működik, jelenleg a következő tagok alkotják:

Kovács Gergő - ének

Kertész Bence - gitár

Kúti Ábris - bass

Misángyi Géza - dobok

Pál Dániel - gitár

tovább

Nomád Blues-Rock Szavazatok: 17

Nomád Blues-Rock

Műfaj: rock / metál

A zenekar kisebb-nagyobb megszakításokkal és tagcserékkel tíz éve működik.Műsorunk főleg saját szerzeményekből,kisebb részben feldolgozásokból áll.

tovább

Norys Szavazatok: 83

Norys

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

1998 óta foglalkozom rappeléssel.
Kezdetben egyedül,majd idővel két haverral megalapítottuk The RapSide ,,formációt" de sajnos más utakra sodort minket a sors.
Később imét meg próbálkoztam belevágtam egy csapatba ami a Kisvárosi Bt. nevet kapta.
Evvel egy időben jobban össze ismerkedtem IND-vel akivel egy feat erejéig össze álltunk majd Elnökillakosztály néven tovább folytattuk a közös munkát....

tovább

Nősténykentaur Szavazatok: 31

Nősténykentaur

Műfaj: rock / metál

A 2007-ben alakult veszprémi banda nevén kívül ('megláttunk egy könyvet a polcon ezzel a címmel... na, akkor ez jó lesz...:)') a hangszerelése szembetűnőbb. A szokásos dob-bass alap mellett a gitár egy csellóval egészül ki, így adva egyedi 'kentauros-hangzást' a zenénknek.

Talán ezért is (és sok más miatt is) aki a stílusunk felől érdeklődik, azt kiröhögjük:). Annyit azért el...

tovább

Nózi Szavazatok: 1

Nózi

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Üdv

Rövidre fogva nagyjából 1 évig foglalkoztam komolyabban a zenével, szeretném folytatni de anyagi korlátaim miatt nem jutok stúdióba.
Zenei vonalammal inkább a irodalmi vonal felé szeretnék hajlani, hiszen káromkodni és odaszólni bárki tud, de egy előadó ennél többet kell képviseljen.

tovább

Nyomorultak Szavazatok: 137

Nyomorultak

Műfaj: rock / metál

Eme kedves zenekar nevét úgy szerezte, hogy kiskorunkban anyukáink a
nyomorultak musicel kórustagjai voltak. Mi ott ültünk és vártuk hogy vége
legyen. Persze matchboxoztunk közben.
Miután felcseperedtünk, egy iskolába is kerültünk, ahol a zenekaralapító
hormonok elkezdtek dúlni, és nem tudtunk ellenállni a kísértésnek, és nem
tudtuk tovább magunkban tartani a dalokat.
Boldog születésnapot...

tovább

ÖnegyengetőK Szavazatok: 26

ÖnegyengetőK

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2009. közepén alakult amikor Fajd Balázs és Vörös Gyula akik akkor már évek óta együtt zenélnek a Tech-No-Logic nevű progressiv-metal formációban,
elkészítettek pár számot, akusztikus gitárral és egyedi magyar nyelvű szövegvilággal.
A pozitív visszajelzések hatására egyre komolyabban foglalkoztak a project komplett zenekaros körítésén is. 2010 elején csatlakozott hozzánk Kakuk Csaba is aki...

tovább

Ördögárok Szavazatok: 3099

Ördögárok

Műfaj: rock / metál

Vulmann Attila basszusgitáros (vokál), Szemenyei Ádám gitáros, Kilyén Tamás dobos, Bodri Márton gitáros és Nyitrai Attila énekes alkották a zenekart. Azonnal elkezdtük a munkát és áprilisban debütáló koncertet adtunk Adonyban.
Nyár végén Nyitrai Attila helyét Lakatos „Suhanc” Gábor vette át a mikrofon mögött, így folytattuk az évet, majd 2008 februárjában egy hatalmas bulival ünnepeltük az elso...

tovább

Origi Szavazatok: 5

Origi

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

"Az lenne a világon a legnagyobb üzlet, ha megvennék mindenkit annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról" Origi

2000 óta vagyok a hiphop/rap kultúra tagja.

tovább

Orthent Szavazatok: 86

Orthent

Műfaj: világzene / népzene

Az orthent kifejezés olyan, kezdetleges stádiumban lévő talajformát jelöl, melyből az idő múlásával - különböző természeti tényezők hatására - bármilyen talajtípus kialakulhat.

Együttesünk megalakulásakor úgy gondoltuk - és az óta bizonyossá vált, hogy ennél megfelelőbb jelzőt aligha találhatnánk zenei kifejezésmódunk folyamatos változásának szimbolizálására.

Célunk egy új, szokatlan, de...

tovább

Ortisz Szavazatok: 3

Ortisz

Műfaj: rock / metál

Mi a műfaj? Ha a szerző-előadó megkapja ezt a kérdést, mindig az aktuális trendnek megfelelően válaszol. Jelenleg hungaro-indie.

1994-ben még asztalfiók-dalírásnak indult az egész, de a fiókot már az első dal, a Dzsörzé blues kinőtte.
A folytatás pedig számos dal, koncertek Mezőkövesden, Szolnokon, majd a Fáklya Klub, Trafó, Merlin és Gang nevezetű népszerű fővárosi szórakozóhelyeken.

A dalok a...

tovább

Oshee Szavazatok: 8

Oshee

Műfaj: elektronikus

Listen for the songs and vote 4 me...(too)
It's that simple.

tovább

Őškestar Szavazatok: 60

Őškestar

Műfaj: világzene / népzene

Veretes balkáni zene, progresszív hangzás, funk, jazz, latin és elektronikus zenei elemek.
Ez az Őškestar!
A zenekar 2004-ben alakult, de az "új" felállás 2009-től működik. A Tagok felmenői között megtalálhatóak dél-szláv és más balkáni kötődések, választ adva a kérdésre, miért játszik a zenekar balkáni zenét. Többnyire hivatásos zenészek alkotják a csapatot, akik különböző zenei berkekből...

tovább

Osztálytársak Voltunk Szavazatok: 715

Osztálytársak Voltunk

Műfaj: rock / metál

"Tudod az egész egy kisvárosban kezdődött el. Bóly az Ő neve, én itt nőttem fel. Lehengerel! Nos, itt erről szól a fáma! Mi mindannyian együtt jártunk iskolába.Szépen teltek és múltak az évek, összehozott minket újra a végzet..."

Zenekarunk 2007-ben alakult. Stílusát tekintve elektróger-rock. Ha nincs ilyen annál jobb!:)

Tagok:: Schnell Imre-ének, Pohl Gábor-gitár, Gálos István-gitár,...

tovább

Over Help Szavazatok: 680

Over Help

Műfaj: rock / metál

Zenekar: Over Help
Alakulás éve: 2009
Stílus: PopMetal
Tagok: Burai Anna – Ének, Sánta Dániel – Ének, Kiss Dániel –Ritmusgitár, Tóth István – Sologitár, Horváth Koppány – Basszusgitár, Bartos Gábor – Dob
Az Over Help 2009. tavaszán alakult. Első koncertünk 2009. májusában volt. Az első fellépést követően számos koncertet vezényletünk le. Felléptünk többek között: Petőfi Csarnok, Dürer kert, Kék és...

tovább

Over the Pop Szavazatok: 303

Over the Pop

Műfaj: elektronikus

2010-ben alakultunk, eredetileg Depeche Mode tribute zenekarként, végül inkább a saját dalok mellett döntöttünk.
Galba Gábor - ének, gitár
Hamvas Viktor - billentyű, vokál

tovább

Paediatrician Szavazatok: 22

Paediatrician

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2006 decemberében alakult Budapesten.
2008-ban Műtét címmel megjelent első demónk.
Az évek során a mikrofon mögött gyakran cserélődtek az emberek, de már lassan egy éve stabil a Paediatrician felállása:
Pokornyik Ferenc - gitár
Pőcz Balázs - dob, pitch shift
Lédeczi Zsolt - ének
Varjú Dávid - basszusgitár

Ezzel a felállással rögzítettük első albumunkat 2010 tavaszán. Mely Deformed...

tovább

Papá Gregorio Szavazatok: 0

Papá Gregorio

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Saját verseimet adom elő, a saját magam által összeszerkesztett zenékre....itt-ott Ady versek is feldolgozásra kerülnek....

tovább

Passenger Seat Szavazatok: 13

Passenger Seat

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

2010. november, egy szombat este az Instant-ban.
- Te figyelj holnap bejössz velem gyakorolni a suliba?
- Naná!
- Én is mehetek?
- Persze...
És így látott napvilágot a Passenger Seat zenekar. Az akkor még háromtagú felállás, Török Emese, Horváth Károly, és Kelemen Kristóf személyeiben működött. De a srácok tovább akarták színesíteni a dolgot, így hát felkérték Gaál Kristófot és Ivan Tabeira-t hogy...

tovább

Past Come Present Szavazatok: 243

Past Come Present

Műfaj: rock / metál

2009 végén alakult fiatal egri együttes. Progresszív metalcore-ba és deathcore-ba sorolnám magunkat műfajilag ha nagyon muszáj . A feltett számokat 2009 decemberében vettünk fel egy házi stúdióban. Azóta a kicsi stílus váltás történt és "durvább" zenét játszunk technikás hangszereléssel és ütős breakdown-okkal. hamarosan új számokat rögzítünk.
A zenekar tagjai:
Salétli Ádám - mic...

tovább

Patent Szavazatok: 27

Patent

Műfaj: jazz

Hajdu Csaba - ének, billentyű, harmonika,
percussion
Paulik András - gitár, ének
Temesvári Máté - basszusgitár
Halek Gergő - dobok

Hol is kezdjük.. Túl sok stílust szeretünk ahhoz, hogy válasszunk közülük, ezért különböző jegyeket ötvöz a zenei világunk. Talán a funky, brit-rock, alternatív és némi bossa-jazz a legjellemzőbbek, de drum n bass, blues, soul, indie hangzású elemeket is használunk....

tovább

Pauly's Szavazatok: 8

Pauly's

Műfaj: rock / metál

A 3 tagú betyár-sztóner trió 2010 elején alakult, dallamos, zúzós, eleven, ostorcsattogtatós muzsikát játszik. A tagok egy budapesti fogadóban találkoztak, ahol azóta már a hegedűszót felváltotta gitárok zúgása. A csapathoz az év második felében csatlakozott Hidvégi Áron gitáros és Szabó Ádám, aki a bőröket püföli. Figyelem! A csapat hamarosan koncertkörútra indul, ahol mindenkinek ellátják a baját!...

tovább

Pay My Milk! Szavazatok: 32

Pay My Milk!

Műfaj: rock / metál

Vegyesfelvágott négy leszázalékolt és egy leépülő basszusgitárosból. Villanygitár but ohne spanyolviasz. Punkrock emulátor 24 biten. Szuperhősök szemüvegben.

The band was formed in November 2008 by Mika (Them Apples, Türa...) and Márton (Hátsó Szándék, Red Line Off Side). Few month later, thanks to an unexpected meeting in the street, Warren (ex-Poulsunk) then Totya (Poulsunk) joined in. The band...

tovább

Pazar Szavazatok: 31

Pazar

Műfaj: rock / metál

A Pazar zenekar sok-sok előzmény után, 2004-ben alakult, majd a 2008as tagcsere óta működik jelen felállásban. Felléptünk már sok budapesti szórakozóhelyen, kisebb kocsmákban, és vidéki koncertjeink is voltak. Koncertjeinken legnagyobb részben saját szerzeményeket játszunk.
2010 decemberében jelent meg első 12 számot tartalmazó stúdióalbumunk, melyet szerzői kiadásban "Anyád csuklik?" címmel...

tovább

Pazuzu Crew Szavazatok: 82

Pazuzu Crew

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2010. januárjában alakult akusztikus duó formájában,
Lukács László és Nagy Dávid révén. Mindketten zenei múlttal
rendelkeznek, Luki zeneiskolában járt 8 évig zongora szakra, majd egy
Szekvencia nevű zenekarban volt billentyűs/énekes évekig. Dávid egy
Kecskeméti grunge zenekarban töltött be gitáros/énekes posztot. Egy alkalmi fellépés erejéig álltak össze még 2009. októberében,
utána...

tovább

Peacetones Szavazatok: 42

Peacetones

Műfaj: rock / metál

A Peacetones zenekar 2006-ban alakult Budapesten, öt taggal.
Kezdetben „szájharmonikával felturbózott hippi-indieként” jellemzett előadással járva az országot eljutottak a nagyobb magyar fesztiválok és a jelentősebb budapesti és vidéki klubok színpadaira. Ezt követően elkészítettek két kislemezt, melyekről csemegézett az MR2 – Petőfi Rádió és a Neo FM.
2008 decemberében megnyerték az International...

tovább

Peanut Projekt Szavazatok: 53

Peanut Projekt

Műfaj: jazz

"...ez az egész ezzel az óvszergyárral kezdődött..."
...
Illetve nem egészen.
2008 tavaszán három barát jött össze egy nyíregyházi alagsorban, hogy a maguk örömére csak úgy jammelgessenek. A dolog jól sikerült, gyorsan híre is ment, és az alkalmi trió kezdett bővülni.
Aztán egy erősen elhajlott és még inkább bemogyorózott este során született meg a formáció némileg áthallásos neve: Peanut...

tovább

peARCe Szavazatok: 25

peARCe

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Mo. egyik újonca, nem annyira ismert még, de kezd beindulni a műfajban a pályája. 3 interneten terjesztett albummal rendelkezik, amiken internetről szerzett alapzenék a beatek. 2009-ben készült a "Kezdetek kezdete" című LP melyen DettuSz-szal és Peety-vel készített közös zenéi is megtalálhatók. Ezt követte 2010 elején a "Ha a rap harap" című LP majd a "DúLaLáV" elnevezésű...

tovább

Peep Bo! Szavazatok: 307

Peep Bo!

Műfaj: jazz

" Zenei stílusunk sokszínű: jazz, drum and bass, pop, reggae, stb.
2010 augusztusában jelent meg első demóanyagunk, melynek címe: Peep Show.

Boros Péter - trombita
Falaty Bence - szaxofon
Jurdi Dániel - ének / gitár
Labos Bence - dob
Szabó Ákos - basszusgitár

tovább

PentaTone Szavazatok: 35

PentaTone

Műfaj: elektronikus

Szevasztok!

... így a harmadik X-hez közeledve rá kellett döbbennem, hogy viszonylag kevés dolog fix az életben igazán. Számomra most már biztos, hogy ilyen a zene. Most én is leírhatnám ide, hogy 10 évig tanultam gitározni és több kisebb-nagyobb zenekarban is megfordultam, hogy évekig pörgetem lemezeket lemezlovász ként különböző rádiókban, de szerintem nem ez a fontos. A fontos talán az, hogy az...

tovább

Pentele Ska Club Szavazatok: 7

Pentele Ska Club

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A zenekar 2004-ben alakult, azóta több tagcserét követően 2008-ra vált véglegessé a mostani felállás.
Célunk a közönség szórakoztatása és megtáncoltatása, ska, és reggae melódiákkal.

tovább

Péter Dávid Rakéta Szavazatok: 1

Péter Dávid Rakéta

Műfaj: rock / metál

Korábbi zenekari összeférhetetlenségeknek és sikertelenségeknek következtében gondoltam úgy, hogy solo karrierbe kezdek, úgy mint a "sztárok".
Egyedül kezdtem el dolgozni a számokon, néha más-más dobos segítségével. De a legstabilabb pont az a szakadt - 30 éves Cremona - gitárom és én vagyok.
Így sikerült egy meghatározhatatlan post-blues hangzást kialakítani. Bár ez egyesek szerint...

tovább

Petró Tamás Szavazatok: 39

Petró Tamás

Műfaj: rock / metál

7 éves korom óta gitározom, jelenleg két zenekarban is játszom. A felvételeken saját instrumentális dalaimat hallhatjátok.

tovább

Philosopher Szavazatok: 57

Philosopher

Műfaj: rock / metál

A két ex-Rare Blue tag, Quickhand Pete és Heavy Tact által alapított, budapesti zenekar 2008 óta létezik. 2009-ben csatlakozott a formációhoz Hegyaljai-Boros Zoltán, akit 2010-ben Riba Gergely követett a zenészek sorában. Ezzel lezárult az együttes instrumentális korszaka, hála a svéd orgánummal bíró texasi fiatalembernek. A Philosopher mára több tucatnyi koncertet tudhat a háta mögött. A zenekar szinte...

tovább

Phoneline Szavazatok: 19

Phoneline

Műfaj: rock / metál

A messzire visszanyúló baráti kapcsolat mellett számos különböző formációban és eltérő felállásban zenéltek már együtt a zenekar tagjai így csak idő kérdése volt, hogy mikor alapítanak egy olyan zenekart, amelyben mindannyian kiteljesíthetik zenei elképzeléseiket. A Phoneline zenekar gondolata és az első zenei ötletek 2008 végén születtek meg, majd 2009 tavaszán kezdődött meg a munka a dalokon, a munka,...

tovább

Phreak & Dinz Szavazatok: 72

Phreak & Dinz

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

röviden...régi cimborák vagyunk,2007 óta meg már egy cipőben rapezünk...vannak projektek még ezeken kivül is azokból néhányat internet segítségével el lehet érni.jó szórakozást!

pé meg dé

tovább

Piece of Cake Szavazatok: 36

Piece of Cake

Műfaj: rock / metál

Kőrös Tamás -bass gitár
Lőw Gergő - ének, gitár
Nacsa Bernát - dob
Zemlényi Andris - gitár

tovább

Pinceklub Szavazatok: 14

Pinceklub

Műfaj: rock / metál

Egy egri kollégium szobájában robbant ki az ötlet, öt elvetemült kollégista eszéből, hogy csináljunk egy zenekart!
A zenekart 2010 februárjában debütált a kollégium alatti Pinceklubban az egri kollégisták előtt.
A társaság tagjai nagyon különböző zenei világgal rendelkeznek, a hörgős metáltól a lágy Skáig sok mindent hallgatunk és ez kihat a saját zenénkre is.
A stílus irányzat, amit képviselünk...

tovább

PLaFoN Szavazatok: 2

PLaFoN

Műfaj: rock / metál

2003 óta jelenlévő budapesti underground zenekar, mely a kezdetektől saját számokat játszott, számos demófelvétel mellett tavaly készítette el első albumát szerzői kiadásban, Vágta az őrültek házában címmel. Emellett folyamatos koncertezés és új és újabb számok írása jellemzi a zenekar munkásságát.

tovább

Play Szavazatok: 49

Play

Műfaj: rock / metál

Bár hivatalosan 2006-ban kezdtük az együtt zenélést a mai felállásból csak ketten voltunk az eredeti Play-ben, így szinte minden évben úgy érezzük mintha csak most kezdtük volna és ez segít fenntartani a lelkesedést a mai nehéz könnyűzenei helyzetben. Túl vagyunk sok jó és rossz dolgon, egy demó felvételen, két stúdiózáson ahol 1-1 számot rögzítettünk, pár kisebb megnyert tehetségkutatón, elveszített...

tovább

Playbones Szavazatok: 0

Playbones

Műfaj: rock / metál

A Playbones egy 3/4 részben lányzenekar.
2007-ben alakultunk.
Stílusunk : modern metál , dallamos énekkel.
Egyszerűen csak egy jó lemezt szeretnénk megjelentetni !

tovább

Poisoned Rats Szavazatok: 36

Poisoned Rats

Műfaj: rock / metál

A kezdet kezdete:
2005 tavaszán alakultunk hármunk ötletéből (Pali, Shali, és én). Ezen év (2005) őszében a csapathoz csatlakozott Gergő aki gitárral segítette a formációt.
Ezen időben beugrós volt a próbákon Sanya (Pigs Might Fly) basszusgitáron.
2006ban egy felkérést intéztünk Ádámhoz (Halász Á.),hogy az általa írt verseket megzenésítheténk-e, ő ezt örömmel vette majd nem sokkal később csatlakozott...

tovább

Pozitív Szavazatok: 246

Pozitív

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A zenekar ezt a formációját 2010 végén kapta, illetve az újraszervezés után némiképp a stílusa is megváltozott. Ahogy a neve is mutatja, az életet POZITÍVan kell felfogni, mindenhez így kell hozzáállni,
Erről szólnak a dalok.
Reggae, hiphop, DnB, Dub, Rock... ez minden? nem... de ez mind megtalálható benne.
A Zenekar frontembere Sitgan, akinek hamarosan elkészül szóló lemeze, mely igencsak görbe...

tovább

predator202 Szavazatok: 0

predator202

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Én csak most kezdtem aktívan rappelni, ez előtt csak kis próbálkozások voltak, és most szeretném kipróbálni magam, hogy van e egyáltalán esélyem a rap palettán, mint élet képes előadó :) A zenei stílusomon még nagyban gondolkodom, viszont már haladok a jó irányba, ez a pár szám amivel jelentkezem, ezek amolyan kis kitörések :D
szavazz ha tetszik, vagy ha nem :D
béke

tovább

PROFORM Szavazatok: 2

PROFORM

Műfaj: rock / metál

2003-ban alakultunk egy szűk baráti körből. A közös zenélést, a jelenleg is együtt lévő négy fős társaságként kezdtük el.Tagok:Gombkötő László-ének,Árkosi Richárd-gitár,Gábriel Gyula-basszus,Kerecsényi Gábor-dob Zenei irányunkat alapvetően a punk-rock vonal jellemzi, azonban nem ragaszkodunk mereven annak minden sajátosságához. Így egyéb hatások is érvényesülnek dalainkban. Az első felállásban Kecske...

tovább

PsychoganG Szavazatok: 49

PsychoganG

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2009-ben alakult, azóta pár tagcserét követően megtaláltuk azt a zenei irányt, ami mindnyájunknak tetszik. Így a 2011-es évet egy kiforrottabb, technikásabb és igényesebb produkcióval indíthatjuk

tovább

Puhitó Szavazatok: 115

Puhitó

Műfaj: világzene / népzene

A Puhító zenekar jelenlegi formájában 2005 tavaszán jött létre. Tagjai a budapesti underground ismert és kevésbé ismert zenekaraiban munkálkodtak korábban, miközben ettől függetlenül egy baráti társaságba tartoztak. A teljesség nélkül csak pár zenekar neve, ahol közreműködtek: Boann, Andersen, Szüreti Veszedelem, Paparazzi, Wei-Wu-Wei, Kreol Sikoly, TV Torreador, Ablak Zsiráf stb.A régi ismeretség révén...

tovább

Punnyadó Cefre Szavazatok: 82

Punnyadó Cefre

Műfaj: rock / metál

Tarajmentes hardcore punkpopdisco.

tovább

Purestyle Division Szavazatok: 112

Purestyle Division

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A Purestyle Division - azaz mi - egy alapvetően zalai, de mára számos vas megyei taggal is bővült csoportosulás vagyunk.
Konti, egy zalaegerszegi DJ, aki aligha lehetett ismerős hiphop zenei tevékenysége révén bárkinek is, 2006-ban egy "véletlen" folytán összeismerkedett Györemix! -szel, aki finoman szólva bedobta a mélyvízbe. Egy exclusive HIPSTORY party-n az ő Warm-up DJ-jeként mutatkozott...

tovább

Pygmalion Szavazatok: 221

Pygmalion

Műfaj: rock / metál

A Pygmalion zenekar egy, a végleges felállást 2008-ban elnyerő, lendületes funk, rock és sok más műfaj egyvelegét játszó 20-as éveik elején járó fiatalokból álló zenekar. A dob, gitár, ének, basszusgitár mellett helyet kap a bandában a szaxofon is, mely különleges ízt kölcsönöz a banda megszólalásának, hangzásvilágának. Több sikeres budapesti és vidéki klubkoncert után 2010 nyarán felléphettek a...

tovább

Qdarc Szavazatok: 3

Qdarc

Műfaj: rock / metál

Komlói punk zenekar vagyunk. Ritkán zenélünk és akkor is keveset, de a lányok így is a lábaink elött hevernek. CSÓK az összes PUNK csajnak.

tovább

rácz gábor pogello Szavazatok: 6

rácz gábor pogello

Műfaj: világzene / népzene

spanyol flameco, jazz és popzenei elemekkel ötvözve.

tovább

Radioaktív Szavazatok: 5

Radioaktív

Műfaj: rock / metál

http://radioaktiv.try.hu
http://www.youtube.com/watch?v=nWfH8uKCGq0

tovább

RAMMLIED Ramms+ein Tribute Band Szavazatok: 6

RAMMLIED Ramms+ein Tribute Band

Műfaj: rock / metál

Debrecen Rammstein tribute zenekara megérkezett!

tovább

Rapport Szavazatok: 144

Rapport

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Üdv!
A 90-es évek vége felé kezdődöt amikor már Cready a Hip-Hop rabjává vált s máig kitartóan képviseli magát benne! 2006 ban mellém sodorta Defo-t a sors. Igazából onnantól kezdtem eme kultúrával foglakozni. Közben mind a hárman egy iskolába kerültünk szakmát tanulni és így szorosabb lett a barátságunk! Több fellépés, egyre jobban kibontakozó személyiségünk inspirációjaként megalakult a RAPPORT nevű...

tovább

Raprodok Szavazatok: 11

Raprodok

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Üdv Mindenkinek, Mr.Diws & P-GI PEK 50 azaz összefogaló néven a Raprodok banda, mely kb. 3 hónapja alakul, de előtte szólóban nyomattuk, most készülünk kiadni első közös albumnkat CoolTusz címmel, melyen majd 10 bd szám lesz hallható. Szavazzatok ránk köszönjük.

tovább

Ráth Márton Szavazatok: 16

Ráth Márton

Műfaj: rock / metál

Életem során bárhova mentem,bármit csináltam,a fejemben mindig szólt a zene:).Számomra a zenélés az önkifejezés egyik legemocionálisabb eszköze.A zene hatalom és erő,amit szeretnék átadni mindenkinek,akinek csak lehet.

tovább

Reason of Death Szavazatok: 83

Reason of Death

Műfaj: rock / metál

2010 nyarán alakult az együttes Takács Norbert gitár és Várhelyi Tibor basszusgitár ötletei nyomán. Első tagbővítésünk alkalmával csatlakozott hozzánk Vida Gergő személyében egy énekes és Tóth Dániel személyében egy dobos. Kis idő után a felállás változott, a később csatlakozott személyek nélkül zúztunk tovább, majd Told Zoltán /Zoltron/ (Cukrosbácsik) dobossal bővültünk. Ekkor kezdett kialakulni...

tovább

Rebellion Strings Szavazatok: 21

Rebellion Strings

Műfaj: rock / metál

A Zenekar 2 Éve Játszik együtt.Csak Saját számokat játszunk.Felállás: 2 gitár +basszus+Dob

tovább

Rebels Szavazatok: 35

Rebels

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

3srác 2009 decemberében kezdett el együt repelni,atesz/hege és teó
elég messze lakik egymáshoz ez a 3 srác,de mégis
nyomják,volt egy nagyob fellépésünk és néhány kisebb is,2011 tavaszára várható az Életképek c.nagylemez ami kb 15 trecket mutat majd be.

3 szövegstílus párositunk egy zenébe
atesz:22 éves egy cégnél dolgozik mint gépész/beállitó
szerelmes szövegek

hege:23 éves cégnél...

tovább

Red Chickens Szavazatok: 37

Red Chickens

Műfaj: rock / metál

A Red Chickens-t 2010 tavaszán két feloszló zenekar tagjai alapították Ürömön.
Lassú kezdés után, a feldolgozásokat magunk mögött hagyva neki estünk saját dalok írásának. Nem sokkal később, még a nyár végén stúdióban rögzítettünk két saját szerzeményt. Október környékén egy tagcserén estünk át, ekkor érkezett Fillinger Bendegúz a szólógitárosi posztra. November végén felléptünk a Vörös Yuk-ban.

A...

tovább

Red Pill Szavazatok: 77

Red Pill

Műfaj: rock / metál

Rock alapú, pszichedelikus, gitár- és énekközpontú zene.
Tagok:
Garda Zsuzsa - ének, szöveg
Czifra Milós - gitár, zeneszerző
Prohászka Ferenc - basszusgitár

tovább

Red Vájling Band Szavazatok: 96

Red Vájling Band

Műfaj: rock / metál

Red Vájling Band
E-mail: baranyai2@hotmail.com
Web: www.redvajling.hu
Red Vájling Band A budapesti Red Vájling 2004-ben alakult. A rutinos tagokból álló zenekar a blues-rock irányvonalat képviseli, amit kezdetben baráti társasági szinten, majd hobbiként kezdtek el művelni. Az együttesben mindössze egy tagváltás volt, ugyanis az első dobosuk a későbbiekben a reggae stílus felé fordult, ezért kilépett...

tovább

Redrum Sindicate Szavazatok: 10

Redrum Sindicate

Műfaj: rock / metál

Alföldi srácok vagyunk, ki innen, ki onnan. Többnyire mindenki szolnoki, egy éve zenélünk közösbe, külön külön mindannyian pár éve. Rap metal zenét játszunk, de nem állunk ellen az elektronikus elemeknek, igaziból mindenre nyitottak vagyunk, ami színesebbé/jobbá teszi a végterméket. 8 koncerten vagyunk túl eddig, szerencsére egyre nagyobb közönség látogatja( koppkoppkopp). Gitáron Molnár Balázs viszi a...

tovább

Rejected Szavazatok: 34

Rejected

Műfaj: rock / metál

A zenekar megalakulása egy igen hosszú folyamat volt, így nem is írnék le minden apró részletet, könnyen el lehetne benne veszni…
Az események érdemi része 2009-re tehető, így ezt az évet tekintjük a megalakulás évének, a jelenlegi felállás viszont csak 2010 tavaszán alakult ki.

Hogy milyen zenét játszunk, igazából sosem tudta egyikünk sem behatárolni, a rock/metal kategória bőven elég tág ahhoz,...

tovább

Revans Blokk Szavazatok: 64

Revans Blokk

Műfaj: rock / metál

Sziasztok!

Mi vagyunk a Revans Blokk zenekar.
Műfaji definíció: Popresszív Rock/Metal

Egyszemélyes stúdióprojektnek indult a történet 2007-ben, de az évek folyamán komplett zenekar szerveződött Horváth Ádám dobos, zeneszerző, szövegíró, gitáros, basszusgitáros, hangszerelő köré. Ő szervezte. :)

2008 végétől számítunk zenekarnak, 2009 márciusában adtuk a bemutatkozó koncertünket.
Közben...

tovább

REVOLVER Band Szavazatok: 167

REVOLVER Band

Műfaj: rock / metál

Sziasztok! Mi vagyunk a REVOLVER Band, Dunaújvárosból.
Már négyen vagyunk, Egy Őrült, Udvari Péter aki Énekes/ zenekarvezető.
Egy Csupa-szív ember, Falusi Csaba, aki Gitáros/vokálos,
Egy Kölyök, Auer Zoltán, aki nemrég még "Bugimen" volt, és egy igazi Csajok kedvence, Ő Nagy Zsolt, aki dobol, és a női szíveket is dobogtatja.
ROCK zenét játszunk. Kell ennél több?

tovább

Rhyme & Reason Szavazatok: 230

Rhyme & Reason

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A Rhyme & Reason eredetileg egy két tagú hip hop együttes amely egy MC-ből és egy zeneszerző/billentyűsből áll.
2010 nyarától elkezdtek élő együttessel próbálni, így csatlakozott egy bassz gitáros és egy dobos, hogy együtt néhány meglévő számot áthangszerelve és új dalokat készítve egy újszerű, itthon még nem megszokott hangzást vigyen élőben színpadra.

Tagok:
Adam Kasztrau Sediki (Jewel) -...

tovább

Rhyme Mc Szavazatok: 8

Rhyme Mc

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Heló mindenkinek!
Hát, a hip hop/rap műfaj rabja vagyok közel s múlt 5 éve, de 1,5 éve írok szövegeket és próbálom minnél jobban felvenni őket házilag. Számomra ez az önkifejezés, így rímekben jobban kifejezem magam. Remélem lesz egy két pozitív visszajelzés is! :)
Üdvözletem! :D

tovább

Rick Circle Szavazatok: 0

Rick Circle

Műfaj: rock / metál

Rick Circle énekes/gitáros/dalszerző/szövegíró projektzenekara.
További számokat a
http://myspace.com/rickcirclemusic oldalon lehet meghallgatni

tovább

Rizikó Szektor Szavazatok: 46

Rizikó Szektor

Műfaj: rock / metál

Nem mai gyerekek vagyunk, kivéve a dobosunkat, de ez is csak azt bizonyítja, hogy a rock és a blues lassítja az öregedést. Amatőrök vagyunk, de nem kezdők. 1988 és 1993 között volt az első korszakunk.

Felléptünk kisebb nagyobb helyeken.
Megfordultunk a legendás Fekete Lyukban, és az akkori Almássy téri Műv-központban is.

Azután 2007-től újjászületve folyamatosan próbálunk és játszunk.
Saját...

tovább

rockforever Szavazatok: 3

rockforever

Műfaj: rock / metál

Ezt a formációt 2009 tavaszán hoztam létre,a HARLEM zenekar kiválásomkor!A zenék hangzása jobban a 80-90 évek rock hangulatát idézi!Aki szereti a dallamos rockot annak nem fog csalódást okozni!A szövegek,a zene minden szívből jön!!?

tovább

Rokokó Rosé Szavazatok: 52

Rokokó Rosé

Műfaj: világzene / népzene

Zenekarunk egy régebbi formáció továbbéléseként 2008 őszétől a pécsi könnyűzenei élet aktív szereplője. Kuriózuma, hogy mindig is lányok alkották. Zenénk nehezen körülhatárolható, egyedi, sokszor nagyon komoly, máskor kislányosan infantilis, vagy éppen kecsesen nőies, amilyenek mi vagyunk. A népzene szeretete kiskorunk óta elkísér, így nem csoda, hogy ezek a motívumok finoman szövődnek bele saját...

tovább

Romanek Airlines Szavazatok: 34

Romanek Airlines

Műfaj: rock / metál

A zenekart 3 testvér alkotja:

Romanek Gergely - ének, basszusgitár
Romanek Marcell - dob
Romanek Bence - gitár

Három és fél éve alakult a zenekar, 2009-ben jelent meg a bemutatkozó nagylemezünk Ledőlnek a falak címmel. Hamarosan pedig jövünk a 2. lemezünkkel, olyan kettőnéggyel, hogy beleáll a betonba. Sok koncert van mögöttünk, reméljük előttünk is. Rockot játszunk, ahogy kell.

üdv: Romanek...

tovább

ROMUNGRO FIÚK Szavazatok: 4

ROMUNGRO FIÚK

Műfaj: világzene / népzene

Egy szemtelenül fiatal, roma és egy szintén csak huszas éveinek közepén járó, magyar muzsikus alkotta zenekar autentikus lovári és beás cigány népzenét játszik, hagyományos roma hangszereken, mint az akusztikus gitár, kanna, kanál. Ezt egészíti ki az ének és a szájbőgő. Végtelenül vidám, táncos, hangulatos és egyben komoly hangzásvilágot mutat ez a zenei kultúra!

A csornai banda 2007 év végén alakult...

tovább

Roncs Rt. Szavazatok: 12

Roncs Rt.

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2001-ben alakult Sirokban.
Tagok:
Lakatos Géza (dob)
Salamon András (basszusgitár, ének)
Tóth Viktor (szólógitár)
Szövegeinket Bakonyi László (Spleen Dr.) írja.

A kezdetektől ebben a formációban játszunk rock zenét. Koncertjeinken saját számaink mellett feldolgozásokat (Jimi Hendrix, Stevie Ray, Beatles, stb.) játszunk, kb. 50%-50%-ban.

Eddig 3 demo lemezt csináltunk szerzői...

tovább

Rönk Szavazatok: 10

Rönk

Műfaj: rock / metál

A zenekar alapvetően négy dunaszekcsői srác (Zoli - ének, Zsiga - szóló, KisGábor - dob, Csaba - ritmusgitár) fejében fogant meg 2006 körül, amit aztán ki is tudtak hordani. Idejük jó részét gördeszkázással és baromkodással töltötték. A zenekar első rendes próbájáról megoszlanak a vélemények, mivel a banda relatíve sok tagot felemésztett "híressége" ellenére. A stílusról, amit képviselni...

tovább

Roundheads Szavazatok: 3

Roundheads

Műfaj: rock / metál

A Roundheads egy a '90-es évekbeli britpop és helyenként a surf rock irányzatokból merítő akusztikus duó.

Kalocsai Balázs / Lukovich Panka

tovább

RPG Szavazatok: 248

RPG

Műfaj: rock / metál

Zenekarunk 2007. decemberében alakult.2008-ban elkészítettünk egy 5 számos demot, amelyet koncerteken be is mutattunk a közönségnek.2009-ben egy EP-t készítettünk amelyet egy kisebb országos turné követett és sikerült eljutnunk a határon túlra is.Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk és emelett sok meghívást is.Reméljük ez a továbbiakban is így marad.

tovább

S.C.H. 901 Szavazatok: 0

S.C.H. 901

Műfaj: rock / metál

Az S.C.H. 901 zenekar 2009-ben alakult, hobbi punk zenekarként, még No Control néven. A kezdeti szárnypróbálgatásokat néhány szűk körben megtartott koncert jelentette, majd a punk stílust valamivel több, mint egy év múltán fúziós pop beütésekkel tarkított rock váltotta fel. Ekkor következett be a névváltoztatás is.

Különösebb zenei gyökerek nélkül, hobbi szinten, heti egy alkalommal űzzük ezt a...

tovább

Sala Árpád Szavazatok: 0

Sala Árpád

Műfaj: rock / metál

1998-ban alapította első együttesét, a Dark Cornert, mely a klasszikus értelemben vett punkfeldolgozás-formáció volt. 2003-ban a kiskunhalasi Krém együttes frontembere lett, 2006-ban a Peacetones egyik alapítója. 2006-2008-ban Birta Miklós tanítványa. 2010-ben megjelent első szóló nagylemeze.

A trió tagja:

Sala Árpád (gitár/ének)
Szeifert Bálint (bass/vokál)
Sütő Dániel (dob)

tovább

Sanity Szavazatok: 21

Sanity

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2004. november 6-án alakult Kisvárdán, Péter Csabi alapító tag által. Több tagcsere és stílusbeli pontosítás után a 2007 augusztusában alakult ki a végleges felállás. Saját bevallásunk szerint zenénkben leginkább a hard rock-os és a
metal-os elemek fordulnak elő.

Tagok:

Zajti Gábor (ének)
Péter Csaba (gitár)
Jenei Zsolt (gitár)
Tarapcsák Norbert (basszusgitár)
Szabó András (dobok)

tovább

Satu BMG Szavazatok: 28

Satu BMG

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2007 nyarán alakult a békés megyei Gyula városában. Az együttes már a kezdetektől fogva saját egyedi hangzását és koncepcióját próbálja megvalósítani. A Satu BMG elmúlt években kialakult felállása a következő: Kasza Dávid (zeneszerző, gitár), Tóth Áron Gergely, (basszus), Pető Pius (dobok), Almási Bálint (ének). A zenekar hangzása igen egyedi. A dallamos, nyílt gitárakkordok képezik a zene...

tovább

Saw Sign Szavazatok: 4

Saw Sign

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2008-ban alakult, akkor még stílus nélkül, csak az volt a fix h metál lesz belőle. Alapítók Király Dániel, Galambosi Attila és Kakuk Csaba. Két gitár és egy dob és ehez a felálláshoz került kesőbb, sok próbálgatás árán énekesünk, Tari Bálint. Azt mondják ránk h deathcore-t játszunk és ezzel mi meg is vagyunk elégedve! Metál!

tovább

SCAFFOLD Szavazatok: 2290

SCAFFOLD

Műfaj: rock / metál

1999. februárjában hárman zenekart alakítottunk:
Harcsa Gábor –gitár
Illés Ferenc –vokál
Kollárdi Attila –gitár.

Az első elképzelések mögött még nem volt komoly koncepció, egyszerűen death metalt akartunk játszani.

A többszöri tagcsere után 2010 júliusában csatlakozott hozzánk JuDEATH, aki egy ideig az Angelus zenekarban volt fellelhető, mint "helyettes énekes".

Majd 2010...

tovább

Scarcity Szavazatok: 414

Scarcity

Műfaj: rock / metál

2008-ban négy tag Szentendre legnépszerűbb gimis zenekaraiból elhatározta, hogy olyan ütős zenét akar játszani, mint a Rage Against the Machine, vagy az Audioslave. Ekkor született meg a Scarcity, mely a kezdetektől fogva olyan hangosan játszott, hogy a garázs helyett rögtön próbatermet kellett bérelnie. A zenekar első koncertjeit a 2009-es Emergenza tehetségkutató fesztiválon adta melynek döntőjében –...

tovább

ScerrA Szavazatok: 141

ScerrA

Műfaj: rock / metál

A ScerrA 2009 februárjában alakult Budapesten, azzal a céllal, hogy egyedi műfajt alkosson a magyar zenei palettán. Az alapító tagok ( Száraz Bence, Virágos Ádám, Fekete Zsolt és Udvardi Ákos ), egy olyan zenekart képzeltek el, amelyben van lehetőségük kibontakozni, s így maradandót alkotni, mind a zene, mind a magyar dalszövegek és azok mondanivalója szempontjából. A kezdeti idők a dalok írásával,...

tovább

Science or Society Szavazatok: 67

Science or Society

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2007-ben született Érden, System of a Down tribute zenekarként. A feldolgozások mellett már készülnek saját számaink is.

tovább

Sebestyén Project Szavazatok: 799

Sebestyén Project

Műfaj: jazz

A zenekar pár hónapja alakult, célja örökzöld dallamok modern, groove-os, kicsit funkos, latinos közegbe való átültetése, és az improvizációkban a jazz zeneelméletének alkalmazása mellett, nemcsak a jazz-t kedvelők számára érthető dallamok játszása, amivel szeretnék e műfajt szélesebb rétegek részére is szerethetővé tenni.

Hiszünk benne: „ az őszi falevél nem csupán barna, hanem vörös és arany..”...

tovább

Semi Holsen Szavazatok: 355

Semi Holsen

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2009 májusában alakult Királyhelmecen, Szlovákiában. Alapító tagjai az ex-Waterfall-os Nádasdi Péter (ének) és Kóbori Dávid (dob), valamint Szabó Ferdinánd (gitár, vokál). Augusztusban csatlakozott hozzájuk Oravec Gábor (basszusgitár). Első fellépéseiket ebben a felállásban játszották le. A Semi Holsen Kobák Olivér (gitár) csatlakozásával vált teljessé, 2010 májusában. A zenekar angol nyelvű...

tovább

Senkiföldje Szavazatok: 30

Senkiföldje

Műfaj: világzene / népzene

2009 tavaszán találtunk egymásra azon a szinte körülhatárolhatatlan területen, amit ma Senkiföldjének hívunk. Zenei világunk a magyar népzene, a progresszív rockzene, a reggae, funky és improvizatív fúziós jazz határterületi találkozásain található, progresszív ethno-rock. Sokszor nyúlunk a magyar népdalkincs darabjaihoz, de a saját szerzemények szellemisége is merít a "tiszta forrásból"....

tovább

Sense Of Silence http://senseofsilence.hu/ Szavazatok: 47

Sense Of Silence http://senseofsilence.hu/

Műfaj: rock / metál

A Sense of Silence a magyar alter-goth műfaj egyik meghatározó, egyedi hangzásvilágú csapata. Muzsikájuk mindenképpen hiánypótló a mai zenei palettán. Erőssége a gyengéje is egyben ma Magyarországon, hiszen abszolút saját zenei világgal bír a formáció, így egyetlen ma divatos trendnek sem felel meg. Ennek ellenére az alternatív zenét a modern rock, a metal, a dark, és helyenként a folk zene elemeivel...

tovább

SepoQ Szavazatok: 27

SepoQ

Műfaj: rock / metál

SEPOQ zenekar

A zenekar 2006-ban alakult. Jelenleg Zöllner Marcell (ének), Kecskés Ádám (gitár), László Gergely (dob), Székelyhidi Zsolt (billentyű, effektek), Sziráki Zsolt (bass) tagokból áll.

A banda hangzásvilága valahol a doom metal és a rock között van, amit a torzított szintik és az effektek még inkább megbolondítanak. Ha nagyon szigorúan vesszük a kategorizálást, akkor mondhatjuk, hogy a...

tovább

SH1FTY Szavazatok: 111

SH1FTY

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Csak Őszintén!

tovább

Shanky Szavazatok: 2

Shanky

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Az én stílusom elektronikus hangzású alapokon halható!
Eddig egy tehetség kutatón a Megasztár5-ön a zenekarommal a K-9-el.
És ott a legjobb 10 zenekarig jutottunk. Most a saját stílusommal megyek.
Remélem tetszik majd!!!!!!

tovább

Shapes of Distortion Szavazatok: 2

Shapes of Distortion

Műfaj: rock / metál

A zenekar ötlete 2005-ben merült fel egy Balatonfüredi kocsmában, aminek a nevét nem írhatjuk le, azonban akik ismerik az együttest, azok sejthetik, hogy melyik az. Az alkohol jótékony hatása alatt jó ötletnek tűnő banda két héttel később mer el is foglalta próbatermüket, ahol meglehetősen rideg körülmények és néhány zuhanykabin között kezdtek bele a próbálásba. A négy alapító tag Balogh Márton...

tovább

Shizuka Szavazatok: 116

Shizuka

Műfaj: elektronikus

2007 óta foglalkozok zeneírással és jelenleg nagy vasakkal csavargatom az effekteket és élőben improvizálva írok mély hangzású muzsikát.

ReferencesShizuka live @ Fashion Night:2007

- e-Style's fashion show with visual effects 

H-Szombathely, Palace2007

- Cinque fashion night
- Hervi's Summer Collection

Hungary - Szombathely, Barikád2009

- Sensis fashion...

tovább

Shortbutslim Szavazatok: 21

Shortbutslim

Műfaj: rock / metál

Az együttes 2009 júniusában született meg. Tagjai korábban már játszottak együtt feldolgozásokat neves előadóktól. Most azonban saját szerzeményekkel foglalkozik az együttes. A banda dalainak semmi hátsó szándéka, rejtett mondanivalója nincs. Egyszerű bulizós, fesztiválozós számok bulikra és fesztiválokra. A lényeg, hogy a nagyérdeműnek legyen mire táncolni, sörözni-borozni-pálinkázni, és egyéb kultúr...

tovább

Sic Transit Szavazatok: 127

Sic Transit

Műfaj: rock / metál

Egzisztenciálisan nem kötődünk a zenéhez, így halálosan komolyan vesszük. A Sic Transit a rock műfaját felhasználva mind zenéjében, mind szövegvilágában igyekszik visszaadni valamit kétségekkel terhes, értékeit vesztő világunkból. (Sic transit gloria mundi, avagy így múlik el a világ dicsősége.)

tovább

Simple Resistance Szavazatok: 14

Simple Resistance

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2009-ben alakult, ezt az évet a számaik megírására, az összepróbálásra fordították. 2010-ben elkezdtek koncertezni, fővárosi bandaként főleg budapesten, de jártak már vidéken is. A zene az amerikai hard rock stílusra épít, de egy kicsit modernizálva, hogy a mai közönségnek megfeleljen.
Legközelebb 2011-ben, a Dürer Kert nagyszínpadán láthatod őket a Fekete Teve és a FISH! társaságában, január...

tovább

Sin of God Szavazatok: 123

Sin of God

Műfaj: rock / metál

2004-ben alakultunk. Extrém death metálba sorolnám a zenénket. A Nile, Origin, Hate Eternal, Cryptopsy valamint az újabb deathcore zenekarok közül a Beneath The Massacre zenekarok hatottak ránk leginkább. Anno, a 3 Páll testvér és Botyánszki Balázs alapította a zenekart.
A mostani felállás a következő:
Páll Gábor - vocal
Kálnay Attila - basszus
Botyánszki Balázs - dob
Páll László - gitár.
A...

tovább

Siniak Szavazatok: 2

Siniak

Műfaj: rock / metál

A Siniak egy kísérleti modern-rock zenekar, amelynek alapjai a közép és kelet-európai folklórban gyökereznek.
A Siniak négy nagyon furcsa beilleszkedni képtelen zenész agyszüleménye, a Siniak jazzbarbárság, egy trendholokauszt! Na szóval.. Gyurmey aki a Kelly hits the blue sky-ban pengetett összetalálkozott az egyetemi pisszoárnál Maxival aki a Blue Ballsban ütögetett..eme tevékenységüket(nem a...

tovább

SinnerS Szavazatok: 20

SinnerS

Műfaj: rock / metál

A zenekar alapításának ötlete a gitáros Laci (Szabó László Csaba) fejéből pattant ki, miután kivált a Mental Damage zenekarból . Stílus iránynak a Thrash Metal volt kijelölve. Hosszas keresgélés után rátalált Sempire(Semperger Dávid),a zenekar dobosára az iskolai énekkarban.Közös megbeszélés után 2008.December 27. én neki is láttak a próbáknak. Rögtön januárban megtalálták a zenekar énekesét Pistit (Bus...

tovább

SIX Szavazatok: 1

SIX

Műfaj: rock / metál

Békéscsabai székhelyű 6 tagú zenekar. A felállás : 3 gitár, dob,énekesnő és vokalista. A SIX zenekar jelenlegi felállásában 2 éve zenél együtt. Műsorunk jellemzően saját dalokból és népszerű feldolgozásokból tevődik össze!! A zenei stílus, dallamos rock zene!!

tovább

Skaballeros Szavazatok: 10

Skaballeros

Műfaj: világzene / népzene

A Skaballeros vidám ötösfogata próbálja venni a hazai ska-punk színtér buktatóit. Pörgős punk és táncolós ska a fő csapásvonal, néhány egyéb ínyencséggel fűszerezve.

tovább

SKAgetHER Szavazatok: 246

SKAgetHER

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2009 nyarán alakult. Ebben az időben a banda öt tagból állt (Poósz Béla - dobok; Aranyos Attila - basszus; Csabai Róbert - billentyű, vokál; Bakos Ludvig - gitár, vokál; Lakatos Zoltán - gitár, ének). Később csatlakozott hozzánk Bauer Stevan trombitával, majd pár hónappal később Szegedi Mihály harsonával.a zenekar megalakulásának 2hónapjában bemutatkozó koncertet ad, ami annyira jól...

tovább

SKAtch Szavazatok: 21

SKAtch

Műfaj: világzene / népzene

A zenekar 2008 februárjában alakult meg Szegeden, Halász Ervin (szaxofon), Tóth Alex (bőgő) és Lipták László (ének) összefogásával, majd később csatlakozott hozzá egy-egy gitár kíséretében Fellner László és Fejes Dániel. A zenekar már majdnem zenélésre készen állt, csak egy dobos hiányzott. Kb egy hónapos keresgélés után Ferdinándy Tündire esett a választás.
Ekkor kezdődtek meg a próbák a rock...

tovább

Slay Of Silence Szavazatok: 625

Slay Of Silence

Műfaj: rock / metál

A zenekar - " The Infinity " néven - 2009. szeptemberében alakult. Kezdetben a punk-rock illetve alternative stílust képviseltük feldolgozásainkkal, és első 2 saját számunkkal. Fél év elteltével viszont hardcore, metalcore, metal feldolgozásokat kezdtünk el játszani. Saját dalaink terén igyekeztünk egyedit és maradandót
alkotni, a hardcore, illetve a metal stílusát a dallamossággal és a...

tovább

SLO Szavazatok: 30

SLO

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

én írom a szövegeket az alapokat,és a felvételeket is otthoni stúdióban veszem fel.2005-óta foglalkozom komolyabban a zenéléssel régebben break táncos voltam

tovább

SmilerZzz Szavazatok: 4

SmilerZzz

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Sziasztok!

Mi vagyunk a SmilerZzz formáció, sokat nem szeretnénk írni magunkról, ami a zenénk azok vagyunk mi! Mindenünk benne van és ha tetszik amit kaptok és ne vágytok már Ti sem a tucatra, akkor adjatok egy esélyt egy szavazat formájában :)

Térjetek be a Zzz világba és sok minden várni fog ott Titeket ;)

Üdv.:
Senda ; Just D
[ SmilerZzz ]

tovább

Smoky Moon Szavazatok: 82

Smoky Moon

Műfaj: jazz

A Smoky Moon önmagát egy underground irodalmi párosnak tartja. Páros, hiszen a formáció egy zongora-ének párosítás. Saját verseket és egy-egy népdalt dolgozunk fel a magunk egyszerű módján....a zongorista és a költő. Babinecz István és Ignéczi Gergely

tovább

SNOW-WHITE NINJAS Szavazatok: 7

SNOW-WHITE NINJAS

Műfaj: rock / metál

2010ben alakult kaposvári zenekar vagyunk.Most készítjük házilag az első albumunkat, amelyen énekes hiány miatt csak közreműködő énekesek lesznek hallhatóak.

tovább

Son Of a Bitch Szavazatok: 1

Son Of a Bitch

Műfaj: rock / metál

2 éve működik a zenekar, nyár óta van énekes.
A lemez kész, csak még nem vettük fel.
Koncertek vannak, sok.
De most éppen az van, hogy be vagyunk sz*rva és megpróbálunk mindent.

tovább

Soulwave Szavazatok: 127

Soulwave

Műfaj: rock / metál

A Soulwave egy 2006 végén alakult körmendi rockzenekar, némi southern-rock és akusztikus hangzással fűszerezve. Bemutatkozó EP-jük 2007 tavaszán jelent meg Butterflies címmel, és szinte azonnal meghozta néhány kisebb kiadó és koncertszervező figyelmét, aminek eredményeként a zenekar a következő éveket szinte folyamatos koncertezéssel töltötte. Ennek köszönhetően sikerült megvetniük a lábukat a hazai...

tovább

SOUTHERN COMFORT Szavazatok: 127

SOUTHERN COMFORT

Műfaj: rock / metál

A Southern Comfort 2008 április – májusában alakult Nagykaposon. A két alapítótag Tibi és Jancsi már egy ideje tervezgettek egy közös bandát. Egy bandát, ahol olyan zenét játszhatnak, amilyet igazán szeretnek. A zenei ízlésük eléggé eltérö, mégis megtalálták azt a stílust amit mindketten magukénak éreztek. Ez pedig a dögös – mocskos blues, rhythm’n’blues. Ez csak egy irány amerre elindultak, ezen kívül...

tovább

Specnaz Szavazatok: 28

Specnaz

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A bandát 2 éve alapította három 16-17 éves fiatal (Janga, Cox, Gaga), amely Cannabis Family néven futott. A többi tag, csak később csatlakozott, a név is megváltozott. A teljes létszám hét fő, az előbb említett három tag mellett: Custo, Dizzy, Pitta, és Cseega. A bandának jelenleg 4-5 aktív tagja van. A Specnaz (Cneqha3) eredetileg egy speciális, orosz különleges katonai egység ami elszánt,...

tovább

Spider Szavazatok: 3

Spider

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

2002 ben kezdtem el komolyabban a zenémmel foglalkozni,s azóta építgetem,formálom a stílusomat.Voltam több tehetség kutatón is,de eddig nem volt szerencsém.Egyik nagy álmom,hogy lakóhelyemen,Pesterzsébeten felléphessek:)

tovább

Spirit Blue Szavazatok: 13

Spirit Blue

Műfaj: rock / metál

2006-ban alakult a zenekar. Több felálláson is átestünk már. A jelenlegi 4 tagú felállás 1 éve működik. 2010-ben a Kalapács zenekarral voltunk országos turnén. Több tehetségkutatón is részt vettünk változó eredményekkel. 2011-ben elkészült első demó lemezünk "Suffocation" névvel.
A stílusunkat leginkább a Hardcore jellemzi.

tagok:
Tamás Gergő - ének
Pongrácz Gábor - dob
Pintér Sándor...

tovább

SRproject Szavazatok: 0

SRproject

Műfaj: jazz

A zenekar vegleges felallasa 2010 decembereben alakult a "The play runs high" zenekarbol amit Herrer Sara es Essebag Eric alapitott.A mostani csapat keverve a jazz ,R'n'b vonalat, sajat szamokat jatszik.
Tagok :
Herrer Sara- Enek
Essebag Eric- Gitar
Zdosek Adam- Bass Gitar
Veres Ferenc- Dob

tovább

Steam Engine Szavazatok: 40

Steam Engine

Műfaj: rock / metál

2007-ben alakultunk, majd 2008-ban meglehetősen galád körülmények között (egy isten háta mögötti kutricában, élőben, másfél óra alatt ) felvettük első, Instrumental Goddamn Cigar Metal című demónkat, ami innen ingyenesen letölthető:
http://www.mediafire.com/?gqlofyyhnym

2010 nyarán elkészítettük a Nervous Calm in the Morning Light című EP-t, s bár most is az élő feljátszás mellett döntöttünk,...

tovább

Stefan Szavazatok: 67

Stefan

Műfaj: világzene / népzene

Amatőr gitáros, énekes, író, költő, ábrándozó, vakrepülő, illuzionista, én élmény kutató, hírnök, az egyszál gitározás képviselője, aki hisz a dalban. Olyan dolgokat lát a világból, amit csak kevesen. Hisz a mindenség egységében és, hogy semmi nem történik ok nélkül. Dalba foglalva adja át az üzenetet, s aki megérti már képes máshogy látni, élni. Mindig csak előre, felfelé.

„ha nincs értelme akkor...

tovább

STENK Szavazatok: 1

STENK

Műfaj: rock / metál

Hölgyvidéken és Jazzgerincen át tör elöre a Funksereg,
a STENK az egy ultragroovie Beatfunk egyveleg.

tovább

Still With Soul Szavazatok: 41

Still With Soul

Műfaj: rock / metál

Zenekar: Still With Soul
Alakulás éve: 2009
Stílus: Metalcorel
Tagok: Varbai Marcell – Ének,
Paulovics Péter – Ének, Basszusgitár
Balogh Dávid –Ritmusgitár,
Kollár Gergő – Sologitár,
Puskás Bence – Dob
A Still With Soul 2009. tavaszán alakult. Első koncertünk 2009. májusában volt. Az első fellépést követően számos koncertet vezényletünk le. Felléptünk többek között: Petőfi Csarnok, Dürer...

tovább

stone Szavazatok: 23

stone

Műfaj: elektronikus

...2010-ben alakult egyszemélyes projekt. A zene egészét mindössze két virtuális hangszer (dobgép és szintetizátor) adja. Monoton ritmuselemek és spontán dallamvilág jellemzi. (A zenék a storm music studio-ban készültek)...

tovább

Stone Desert Szavazatok: 38

Stone Desert

Műfaj: rock / metál

2006 szeptemberében alakult a zenekar. 2009 nyaráig jó pár fellépésen átestünk, játszottunk nagyobb zenekarok előtt is. A visszajelzések pozitívak voltak. 2009 nyarán a zenekar feloszlott, de a problémákat átbeszélve bő egy év kihagyás után újraindult a gépezet. 2010 októberétől újult erőkkel álltunk neki a régebbi számok megreformálásának és új számok írásának. Most úgy érezzük megtaláltuk azt a...

tovább

Stoneblade Szavazatok: 38

Stoneblade

Műfaj: rock / metál

A banda 2008 tavaszán alakult. A veszprémi srácokból álló zenekar stoner-metalt játszik. Szalai Gábor (gitár), Kiss Gergõ (dob) és Palásti Gábor (basszus) már együtt zenéltek,de énekes hiányában elmaradt az áttörés.

Hosszas keresgélés után megtalálták a megfelelõ énekhangot, így 2008- ban Jakabfi Balázzsal egészült ki a csapat. Ebben a felállásban léptek színpadra elõször. Zenéjük hamar berobbant a...

tovább

Stonedirt Szavazatok: 65

Stonedirt

Műfaj: rock / metál

A zenekart a Wall of Sleep-ben is gitározó Kemencei Balázs valamint Kamarás Szilárd és Ifju Boldizsár alapította, később az énekesi posztra Tarjányi Endre került, aki a Manikin Faint zenekar frontembere is volt egészen 2007 Szeptemberéig.
A Stonedirt felállása 2005 májusában lett végleges, azóta létezik ilyen néven a zenekar.

Alapvetően a southern és stoner hatásokkal fűszerezett fémzene volt a fő...

tovább

Straight from the Zoo Szavazatok: 106

Straight from the Zoo

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A történetünk 2005-re nyúlik vissza, amikor egy szép iskolai napon megalakultunk WNZ (White-Niggaz) néven. Hárman találtuk ki, aztán ketten maradtunk Word és Speechless. Írogattunk szövegeket magyarul, angolul, de semmi komoly. Eleinte számítógépes mikrofonnal vettünk fel freestyle-okat. Komplett zenéket nem tudtunk felvenni, nem jutottunk el stúdióba, otthon se volt rá megfelelő lehetőség. Aztán később...

tovább

Strangers Szavazatok: 421

Strangers

Műfaj: rock / metál

A királyhelmeci (Kelet-Szlovákia) Strangers zenekar 2006-ban alakult. Több tagcsere után a jelenlegi felállás 2009-ben stabilizálódott. Az alapító tagok Tamás Marián (ritmusgitár, vokál) és Tavarszky Péter (basszusgitár), akik mellé a későbbiekben Kocsis Péter (ének), Román „Gyuri“ György (dob) és Dobos „Bandi“ András (szólógitár) társultak. A zenekar stílusát leginkább a hard rock/heavy metal...

tovább

stream Szavazatok: 61

stream

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2006 őszén alakult Kaposváron. 2007 tavaszán a SZÖRCS nevű tehetségkutatón 2. helyezést értek el, majd ezév őszén elkészítették Mainstream című EP-jüket. 2008 tavaszán résztvettek a PEN tehetségkutatóján, ahol közönségdíjat nyertek. Számos tagcsere után 2009-re kialakult a jelenlegi felállás, amellyel résztvettek az azévi BZF tehetségkutatón, ahol 4. helyezést értek el. 2010 nyarán elkészült a...

tovább

streetROYAL Szavazatok: 180

streetROYAL

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Athome&Back néven már hallhattatok arról az MC párosról, aki több mint 10 éve tevékenykedik és vált ismerté ez idő alatt Magyarország keleti régiójában. Többek között a Tokajban megrendezett Hegyalja Fesztiválon is felléptek már, méghozzá élőzenekarral.
A pároshoz körülbelül 2008-ban csatlakozott a zenei alapokért felelős Sima, akit több neves hazai előadóval közös munkáiról ismerhettek a hip hop...

tovább

Strikers Szavazatok: 45

Strikers

Műfaj: rock / metál

A Strikers zenekar 2002-ben alakult Székesfehérváron Utópia néven, vérbeli bulizenekarként. Egyedülálló repertoárjával már az alakulás évében felhívta magára a fejér megyei közönség figyelmét, a legnagyobb helyi bulik állandó résztvevőjévé válva.
A jelenlegi felállás 2008 óta működik, amikor csatlakozott a bandához Gino Sargenti énekes. A banda új irányt vett, még bátrabban nyúlt hozzá a feldolgozott...

tovább

Stubborn Szavazatok: 54

Stubborn

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2008 tavaszán alakult Kerekegyházán. Az első felállásban a már meglévő 4 tag szerepelt (Varga Máté-dob, Bodor Peti-gitár, Horváth Gyula-bass, Halák Árpi-gitár), majd később Árpi énekre váltott.
A zenekar saját számok gyártásának indult, majd koncertezni kezdett. Elkészítettünk egy 2 számos demo-t (The time isn't mine, Blast off), amelyet "pincekörülmények" között rögzítettünk....

tovább

StylX Szavazatok: 1

StylX

Műfaj: rock / metál

A jelenlegi felállásban az együttes 2007 szeptembere óta működik. Bár a zenekar korai tagjai már jóval több ideje zenélnek együtt, a banda igazi szellemisége 2006 nyarán alakult ki. 2008 tavaszára elkészült az első stúdiódemó, amely három tracket tartalmaz. Az anyag után jó pár további dal is íródott, egyre fejlődő, tisztuló zenei világgal. A kialakult stílust a zenekar happymetal/hardfunk-ként szokta...

tovább

Sub-Zero Szavazatok: 48

Sub-Zero

Műfaj: rock / metál

A csapat 2006. 09. 01-én tolta az első buliját a Rocktogonban, azóta változatlan felállással dolgozik. Jelenleg egy 11 dalból álló album felvételei folynak, melynek érdekessége, hogy egy témakörről szóló koncepciója és kerek története lesz. Erről hallhatók itt is demo szintű dalok.

A banda célja az igényes mondanivalójú, hard rock alapokon nyugvó de aktuális saját zene terjesztése mellett az igazi...

tovább

Summertime Szavazatok: 22

Summertime

Műfaj: rock / metál

A Summertime egy skate-punk-rock és kis metálall fűszerezett irányzatú zenekar. A zenekar 2009 nyarától aktívan működik.
Zenekar tagok és titulusok:
Mészáros-Kárpáti Marcell - Énekes / ritmus gitáros
Menyhárt Tamás - Basszus gitár / vokál
Gonzalez Mario - Dobos
Hutera Lajos - Szóló gitáros / vokál

tovább

Sunday Best Szavazatok: 368

Sunday Best

Műfaj: rock / metál

A zenekarunk 2009 márciusában nyerte el végleges felállását. Pop/Rock zenét játszunk, Budapest kisebb- nagyobb klubjaiban már szerencsénk volt játszani mint pl : A38 , Dürer Kert , Menta Terasz.
Ének / Ritmusgitár : Kiss Barnabás
Basszusgitár: Kovács Balázs
Gitár: Hrubi Ákos
Dob: Váncza "Pepe" Ferdinánd

tovább

Superego Szavazatok: 226

Superego

Műfaj: elektronikus

A New Generation magyar Indie zenekarok feltörekvő tagja.
Első kislemezük a Suck Like A Prince 2010 januárjában jelent meg, 2011 tavaszán várható a következő megjelenés.
Olyan zenekarokkal koncerteztek, mint a The Kolin, Hangmás, Carbovaris, Trouser Press, The Walrus, Supersonic.

A műfaj Heavy Pop.

Tagok:
Péter Ihász: ének
Dániel Csitke: bass
Ákos Sümegi: guitar, vokál
Kata Badics:...

tovább

SUPEREGO3 Szavazatok: 12

SUPEREGO3

Műfaj: rock / metál

A Superego3 (trió)-t '07 októberben alakította Unga, Peti és Pityu, Eger mellett Kőkúton. Így játszott a zenekar 2010 végéig, majd csatlakozott Tibibá a csapathoz. A zenekarhoz tartozik még Moldván Zsolt, aki az akusztikus koncerteken működik közre ütőhangszereken.
A zenekar fellép rockzenekarként, és ezzel párhuzamosan tart akusztikus koncerteket.
Három saját kiadású demóanyag készült el:...

tovább

Swingester Szavazatok: 32

Swingester

Műfaj: világzene / népzene

A Swingester 2010 januárjában alakult fúziós zenét játszó zenekar. Zenénkre legnagyobb hatást a jazz és a népzene tette. Zenekarunk egy éves fennállása alatt folyamatosan koncertezett és megnyerte egy tehetségkutató verseny különdíját is.

Tagok: Kertai Eszter - ének, gitár
Tolnai Rudolf - gitár
Deák Bálint - gitár
Kalmár Péter - basszusgitár...

tovább

Szabad Európa Rádió Szavazatok: 27

Szabad Európa Rádió

Műfaj: rock / metál

A Szabad Európa Rádió (SZER) zenekar neve többféle jelentést hordoz magában. Egyrészt anno ez a rádió volt az egyetlen, ahol - a cenzúrázatlan információ mellett - olyan zenét lehetett hallgatni, amely máskülönben nem jutott volna el a vájtfülekhez. Másrészt ugyanez rövidítve: SZER, ami megint mást jelent.

A Szabad Európa Rádió 2004 tavaszán alakult, Takács Bence, Takács Márton, Krasznahorkai László...

tovább

Szabadesés Szavazatok: 68

Szabadesés

Műfaj: világzene / népzene

A zenekar 1994-ban alakult, és pár év kihagyást nem számítva folyamatosan dolgozik, elsősorban a Balaton és az azt körülvevő települések zenei életének aktív résztvevője. A tagok sok éves rockzenei múlttal rendelkeznek, mára már a negyvenes korosztály kötelékébe sorolhatók. A zene letisztultabb, a dalok elsődlegesen szövegcentrikusak.

tovább

Szabadtéri 4akkordos Performansz Szavazatok: 73

Szabadtéri 4akkordos Performansz

Műfaj: rock / metál

A Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P) zenekar zenéje alapvetően alternatív, pop és punkrock alapokra épül, melynek nagyon fontos részét képezi a magyar szöveg, melyet többszólamú énekkel és vokállal emelnek és hangsúlyoznak ki.
2007-es fennállása óta számos vidéki és budapesti koncert mellett jó pár fesztiválon és tehetségkutatón is részt vett, az utóbbiakról általában valamilyen díjjal távozva....

tovább

Szabó Ziza Szavazatok: 30

Szabó Ziza

Műfaj: világzene / népzene

Számomra a zene a világ egyik legnagyobb csodája! A zene, mely átmelegít, megvigasztal, ha csalódottak vagyunk, felvidít szomorúságunkban. A zene, amely kifejezi érzéseinket, ami megnevettet, feldob, vagy éppen könnyet csal a szemünkbe, estleg a szívünkbe markol. A zene, ami nélkül sivár az élet, elképzelhetetlen a szerelem, a mulatság, a romantika, az ünnepnapok, de még a gyász is.
Apró gyerekkorom...

tovább

Szécsi Zoltán Szavazatok: 5

Szécsi Zoltán

Műfaj: rock / metál

Sziasztok! Zoli vagyok, 17 éves gitáros Kiskunhalasról. Körülbelül 5 éve gitározok és mellette 4 évet hegedültem. Mindenféle stílusban szeretek játszani és önmagamat adni. Több zenekarban vagyok gitáros és szövegíró. Instrumentális zenét kb. másfél éve kezdtem el írni. Hallgassátok meg:)

tovább

SZEKCIÓ Szavazatok: 475

SZEKCIÓ

Műfaj: rock / metál

A SZEKCIÓ 2002. szeptember 01-én alakult Békésen. (2002.09.01-2005.01.01: Jóapunk, 2005.01.01-2005.10.31: Jóapánk néven). Alapítótagok: Csapó Csaba, Csökmei Gábor, Kiss Imre, Végh Imre
Több tagcsere és névváltoztatás után a zenekar stílusát a következőképpen határolták be: "a teljes zenei kínálatot tekintve "egyszerűen" FIATALOS, ÜTŐS ROCK zeneként lehet jellemezni a stílust".

Az...

tovább

Szüret Utcza Szavazatok: 82

Szüret Utcza

Műfaj: jazz

A Szüret utca Nyíregyházán, a Gálya presszó vonzáskörzetében található, Teri néni Faház csemegéjétől észak-nyugatra. Egyszerű kis földes utca, ahol nem csak hétfőn nincs adás a TV-ben, de más napokon sem. Legfeljebb másnapokon. Az utcácska egyik különös ismertetőjele, hogy városunkban itt a legnagyobb az egy lakosra jutó zenészek száma. A zenészek bandákba tömörülnek, a bandák pedig egy 18...

tovább

TAMARAZENE Szavazatok: 42

TAMARAZENE

Műfaj: jazz

Mózes Tamara - ének, zongora
Horváth Dániel - dob

Az énekes-zongorista Mózes Tamara franciaországi tanulmányai révén betekintést nyert a nyugat-európai kulturális áramlatokba, és olyan előadást nyújt, amely ötvözi a a jazz, a sanzonok és a komponált zene világát. Horváth Dániel dobossal alkotott duója a TAMARAZENE.
A duó koncertek és fesztiválok rendszeres fellépője, hazai és külföldi versenyek...

tovább

Tátrai Gábor Szavazatok: 1

Tátrai Gábor

Műfaj: elektronikus

Tátrai Gábornak hívnak.
33 éves vagyok,a borsod megyei Kazincbarcikán születtem,és jelenleg is itt élek.
Billentyűs vagyok,instrumentális elektronikus zenét szerzek.
A zeneszerzést és a billentyűzést teljesen autodidakta módon sajátítottam el.

Referenciák:

2007-Kazincbarcika,augusztus 20.-,pontosabban a rossz időjárás miatt egy héttel későbbre eltolt tűzijáték alatt három szerzeményem volt...

tovább

TEGNAPUTÁN Szavazatok: 182

TEGNAPUTÁN

Műfaj: világzene / népzene

A jelenlegi felállásban 2008 óta utazunk együtt a zenében. Öt különböző világ egy pontban találkozik: a TEGNAPUTÁN zenekarban. Az útkeresés számunkra nem egy stílus keresése, hanem az örökkön nyitva álló átjáróé a stílusok között. A népzenétől a trip-rockig sokféle hangulat ölelkezik egyetlen dalon belül. Nyitottak vagyunk a zenére és egymásra, egység jön létre az összetettségből. Zenénk születések és...

tovább

Testi Egyenleg SKA Kollektíva Szavazatok: 139

Testi Egyenleg SKA Kollektíva

Műfaj: világzene / népzene

Szevasztok!
Úgy gondoltuk, hogy hosszas biográfia helyett inkább egy fellépésünkről készült beszámolót olvassatok el. Aki ismer minket úgy is tudja mire számíthat, aki meg nem, az ebből a kis összefoglalóból elég jó képet kap a koncertjeinken uralkodó hangulatról.
„…Dolgunk volt, hiszen a tegnapi testi egyenleg Ska kollektíva nevű formáció igazi meglepetést ígért. Bár a koncert kezdetekor pár rajongó,...

tovább

the [hated] tomorrow Szavazatok: 39

the [hated] tomorrow

Műfaj: rock / metál

A The [hated] Tomorrow zenekart 2005 augusztusában alapította 4 barát: Horváth Balázs és testvére, az akkor 12 éves Barnabás, Hetesi Renátó valamint Fánczi Gábor. Az első két év az útkeresésről és káoszról szólt a zenekar életében, ami alatt megfordultak számos kisebb-nagyobb helyen, Budapesten és vidéken is egyaránt. Két EP-t készítettek, az elsőt 'Morse Poetry' címmel, Szekeres Andrással és...

tovább

The Adolescens Szavazatok: 90

The Adolescens

Műfaj: rock / metál

A The Adolescens zenekart 4 fiatal srác Chezan András (ének,gitár) Szász Tamás (gitár) Békési Dávid (dob) és Vidákovich János (basszusgitár) alapította január 1-én egy szilveszteri buli alkalmával. Fiatalos, energikus zenét játszanak, melyben ötvöznek rock, pop és funky elemeket.

tovább

The Airborn Szavazatok: 346

The Airborn

Műfaj: rock / metál

2008 óta írunk számokat, de komolyabban 2010-ben kezdtünk el foglalkozni a zenéléssel. Kisebb kihagyás után, új tagokkal újra munkához láttunk. Jelenlegi felállás szerint a két alapító tagon kívül (Gőbölös Krisztina, Makkai Tamás), Husi Bence, Gilinger Ádám és Szabó Gergely erősítik a csapatot.
A zenénk leginkább a pop, az elektro, és a rock keveréke, de megtalálhatóak benne a triphop, és a...

tovább

The Bombivans Szavazatok: 0

The Bombivans

Műfaj: rock / metál

A "The Bombivans" egy fura nevű, négy fiatal férfiembert tömörítő produkció amely elmondhatja magáról, hogy 2008 májusában alakult, készített 2 kislemezt, megfordult számos budapesti és vidéki koncert helyszínen és meglepő módon még ezek után is hangszeres zenét játszik a funk, a rock és az experimental műfajok határmezsgyéjén lavírozva az Önök szórakoztatására kedves Ti.

Nem elhanyagolható...

tovább

The Borgia Szavazatok: 127

The Borgia

Műfaj: rock / metál

Egy kántor, egy hitoktató, egy filozófus, egy pókeres, és egy srác a kántor első házasságából: hobbiból zenélnek. Ezért bárki közönsége előtt szívesen lépnek fel, az Apostol együttestől, a Lordon, a Fiestán, Caramelen, Somló Tamáson és D. Nagy Lajoson át, Zoltán Erikáig.
Kezdetben csak magyarul, újabban angolul is énekelnek - ha lehet, több szólamban.
Leginkább a Nagykunság szívében, Kunhegyesen...

tovább

The Bras Szavazatok: 188

The Bras

Műfaj: elektronikus

A zenekart 2009-ben októberében Havlik Márton és jómagam (Bartus Tamás) alapítottuk. Kezdetben főképp saját számaink megírására és a stúdiómunkára koncentráltunk. Zenéink készítéséhez időközben sok lelkes, közreműködő barátot találtunk, így rövidesen már hat tagúra gyarapodott a csapat. Első önálló albumunkat 2010 májusában fejeztük be, és azóta sem hagytuk abba a további zenék készítését. Az együttes...

tovább

The Hutz band Szavazatok: 73

The Hutz band

Műfaj: rock / metál

2010-ben alakúlt fiatal jókedvű zenészekből álló zenekar vagyunk.Szeretünk igényes zenét játszani.Nagy példaképeink:Eric Clapton,Chuck Berry,Acdc,jimmy hendrix.
Zenekar tagjai: Feng yao Ferenc-ének
Bódi Arnold-gitár
Tóth Bence-basszusgitár
Szalai Tamás-dob

tovább

The Painter Breathes Again Szavazatok: 3

The Painter Breathes Again

Műfaj: rock / metál

A The Painter Breathes Again egy teljesen új projekt. 2007-től 2009-ig Scream Ahead néven működtünk, viszonylag sok koncertünk volt Budapesten és vidéken egyaránt. 2010-ben "megálmodtuk" a TPBA-t és új énekessel gyakorlatilag a nulláról újra kezdtük. Első EP-nket nyáron vettük fel, és igazából még most sincsen készen. Az itt hallható 3 szám mindegyik pre-mix, amit a jelentkezés utolsó napján...

tovább

The Peanuts Szavazatok: 502

The Peanuts

Műfaj: rock / metál

Sziasztok!
Rövidden a zenekarról:
Mostani felállásban 2 és fél éve zenélünk együtt és próbáljuk kihozni magunkból a legtöbbet amit csak lehet.
Próbáljuk minden koncertünkön a maximálisat nyújtani Nektek és reméljük sikerül is!
Hogy hogyan is néz ki egy koncert?
Ehhez nézd meg a youtube videót!

Karácsonykor jelent meg első nagy lemezünk Nut and Roll címmel amiről hallhattok most 4 számot!...

tovább

The RooTreaterz Szavazatok: 18

The RooTreaterz

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A zenekar 2009 szeptemberében alakult, azóta 1 fő/hó átlagos tagcserék kísértek végig utunkon, nem is igazán értjük, hogy kerültünk ide. :D
jelenlegi, 8 fős felállásunk többünk esti imájának központi eleme :) követendő műfajunk a maga tágasságával a reggae, nem tudunk és nem is szeretnénk ráerőltetni szűkebb, kényelmetlen műfaji kereteket. javarészt fiatal, lelkes, szorgalmas és megfelelő zenei...

tovább

The Stingers Szavazatok: 37

The Stingers

Műfaj: rock / metál

A Stingers olyan bandák volt tagjaiból áll, mint Tremor ( Tibor), Don’t Say A Word (Gábor) és Goretrust( Péter). Sibel ( az egzotikus törökországból ) csatlakozott, hogy a hang-őrület megkezdhesse hódítását. Az ötlet az volt, hogy minden zenei ágat, amelyben a tagok játszottak összeolvasszuk egy durva rock&roll előadássá. Olyan zenét akartunk amely a thrash metál rajongókat sokkal durvább...

tovább

The Stripped Szavazatok: 6

The Stripped

Műfaj: rock / metál

2008 márciusától számoljuk a zenekar éveit, ekkor bővültünk ugyanis a korábbi háromról négy tagra és kezdtünk el komolyabban együtt zenélni. Később 2009 nyarán csatlakozott még ötödiknek egy trombita a két gitár-basszus-dob-ének felálláshoz és azóta se történtek tagcserék, így játszunk most is és reméljük még fogunk sokáig. A tagok zenei világa kevésébe lehetne különbözőbb, a metáltól a hardcore-on és...

tovább

The Three Teadies Szavazatok: 69

The Three Teadies

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A The Three Teadies zenekar 2009 nyarán alakult Budapesten Szalay Szabolcs, Horváth
Bence Ede és Sebők Márton ötlete alapján. Az alapítók célja az volt, hogy a hazánkban kevésbé elterjedt rocksteady és early reggae stílusokat felkaroló zenekart hozzanak létre.
Az év őszére alakult ki a zenekar mostani összetétele többek között olyan legendás zenekarok tagjaiból, mint a Tizenhét, Boogie Mama vagy a...

tovább

The Vaporizers Szavazatok: 33

The Vaporizers

Műfaj: rock / metál

Vidékiek, parasztok és punkok.

Nagyjából ez a három szó jellemzi a 2 testvérpárból álló zenekart, amellyel a '70-es, '80-as évek punkzenéje előtt hajtanak fejet. A tagcserének még a gondolata is ki van zárva...

A „VAPORIZERS” szó PERMETEZŐKET jelent, utalva ezzel is származásukra és legkedvesebb hobbijukra. A banda repertoárja saját számokból, valamint Ramones és más korabeli zenekarok...

tovább

TheShow Szavazatok: 64

TheShow

Műfaj: elektronikus

A brigád kb 2010 február-március környékén alakult meg, amikor ez a három forma kitalálta, hogy felkavarja a magyar zenei állóvizet. Kicsit összemixelve a dubstep-elektró-repp elemeket, aminek hatására megszületett a Vágod a krút? lemez, ami a TheShow formáció kreálmánya. A csapat tagjai név szerint: Bigmek, Zéessó, Watadub.

Az egész albumot leszedhetitek a lenti weboldalról! (www.zenemajom.hu/theshow)

tovább

Thousand Eyes Szavazatok: 48

Thousand Eyes

Műfaj: rock / metál

Két éve alakult nu-metál banda sok-sok koncerttel és ütősebbnél ütősebb számokkal kápráztatja a zúzni kívánó népet!

tovább

Tibes Szavazatok: 70

Tibes

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Tibes vagyok, Veszprémből

Nagyvonalakban:
2007ben kezdtem el verseket írni ami fél éven belül odáig fajult hogy megpróbálkoztam a reppeléssel is. Igyekeztem addig várni mindennemű cucc feltöltésével amíg nem értem el arra a szintre ami már eléri a vállalható kategóriát. A sok gyakorlás meghozta gyümölcsét és 2009 januárjában ingyenesen letölthetö lett a bemutatkozó EPm, ami az Ébredj fel címet...

tovább

Tintás Barnes Szavazatok: 25

Tintás Barnes

Műfaj: rock / metál

Magyarországon élünk, magyar embereknek, magyar zenét játszunk. A szélsőségektől mentes szövegek miatt elgondolkodtató muzsikánk is „amolyan magyaros”. Búsulgatós és vidám, egyszerű, mégis megfejtendő.
A Tintás Barnes zenekar egy kiforrott emberanyagból összegyúrt zenei csemege, melyben minden korosztály megtalálja a maga ízlésének megfelelő tintacseppeket.

TAGOK
Sinkó Péter gitár, ének
Gergics...

tovább

Tirpunk Szavazatok: 80

Tirpunk

Műfaj: rock / metál

Punk-rockot játszó zenekarunk Mosonmagyaróváron alakult 2000-ben. 2004 óta koncertezünk igazán aktívan, azóta több, mint 200 koncertet adtunk országszerte. Turnéztunk többek közt a Prosecturával, a Macskanadrággal, a Fürgerókalábakkal (R.I.P.), a Junkies-zal, a Zorall-lal, az Alvin és a mókusokkal stb.
Több kisebb-nagyobb demó után 2008-ban jelent meg első lemezünk a Hammerworld CD mellékleteként...

tovább

TNB Szavazatok: 24

TNB

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Még anno 2006-ban kezdtük hárman, aztán lettünk négyen végül Maje barátomra és jómagamra morzsolódtunk. Van egy kis lemezünk "Baffo" címmel ami elérhető a hiphop.hu-n is,valamint egy nagylemez "Futurama" címmel ami 2009 decemberében jött ki. A Szívből c. számunk a legsikeresebb halgatottság terén a YouTube--on az eddigi csaknem 50000 látogatóval. A csapatban mind a ketten úgy vagyunk...

tovább

Todzs Szavazatok: 84

Todzs

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Sziasztok..
97-ben a tv-ben megpillantva a Black Attack - Heartless című számát fogott meg ez a stílus....akkor még csak hallgattam... DE mára az ÉLETEM, a DROGOM és szeretem csinálni... és fogom is!!függetlenül ki mit mond... Minden jót!

tovább

TommeeJ Szavazatok: 35

TommeeJ

Műfaj: elektronikus

1999 óta foglalkozom zenéléssel, melynek fortélyait önerőből sajátítottam el. Eredetileg basszusgitáron játszottam pár évig néhány együttesben. Dalokat, dalszövegeket írtam és énekeltem el. 2009 óta egy számítógéppel dolgozom. Próbálom kiterjeszteni az instrumentális zene határait, vegyítve más stílusokkal. Hangokat és ritmusokat „gyúrok” dallamokká, hogy létrejöjjön a zene, mely a fülnek kedves lehet....

tovább

Tony Adwest Szavazatok: 25

Tony Adwest

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Sziasztok!
Tony Adwest vagyok.10éves korom óta hallgatok rap zenét és 14éves korom óta foglalkoztat leginkább a stílus.Először otthoni kis felévetelek csináltam egyik barátommal 4éven keresztül majd 2008 Augusztus 18.-án elkészült első Stúiós minőségű zeném Földi élet címmel.Azóta amint időm és pénzem adja csinálom a zenéket.Nyár végére 1 kislemezt szeretnék csinálni ami ingyenesen tölthető lesz majd.

tovább

Toscrew Szavazatok: 8

Toscrew

Műfaj: rock / metál

2003ban kezdtük, azóta próbáljuk elpusztítani a világot. Eddig sikerrel.
Mentes Mátyás-bőgő/sikoly
Südi Sűd Kristóf - gitár/vokál
Markó Dávid - dobok

www.myspace.com/toscrew

tovább

Tóth Reni Szavazatok: 607

Tóth Reni

Műfaj: rock / metál

A karcos hangú, Magyar Örökség-díjas Tóth Renáta közel két évtized aktív zenélés után készítette el első szólóalbumát. A Kormorán egyik énekesnője tinédzserként öt évig a Harley Davidson Bandben zenélt, majd Demeter György mellett a Bulldózerben folytatta. Onnan igazolt át a Rat Boysba, amely ír és country muzsikát játszott. 2000 óta pedig a Kormorán egyik énekese, így társaival a patinás etno rock...

tovább

Tranzyt Szavazatok: 27

Tranzyt

Műfaj: rock / metál

Sziasztok, mi vagyunk a Tranzyt zenekar Szolnokról. Négyes formációban zenélünk, ahol Pogány Gábor (Pocok) dobol, Varga Bálint basszusgitározik és vokálozik, Harangozó Kristóf gitározik és Csiker Zsolt pedig énekel. 2010. márciusában alakultunk, korábbi zenekari és privát barátság fűz minket egymáshoz.

Mindannyian szeretjük a Rock zenét és próbálunk letisztult, könnyen emészthető, mondanivalóval...

tovább

Triász Szavazatok: 110

Triász

Műfaj: rock / metál

A Triász Magyar rock zenét játszó sok Hard -Rock- os elemmel tűzdelt Győri Klub zenekar.
Az elmúlt egy év alatt főleg a győri közönség előtt léptünk fel előzenekarként Takács Tamás, Török Ádám és Mini, Blues Company, Cool Head Clan zenekarokkal
Terveink között szerepel a hazai és a határon túli nagyvárosokban fellépni.

tovább

Trick Szavazatok: 264

Trick

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2010 februárjában alakult. Majd márciusban megnyertük a Balatonboglári Légrády Antal tehetségkutatót. Szeptemberben ugyanilyen sikerrel zártuk a Peron Tehetségkutatót Tatabányán.
Októberben részt vettünk a Paksi Pop-Rock-Jazz tehetségkutatón melyen 2. helyezést értünk el valamint a legjobb dalszöveg író és legjobb basszusgitáros díjat is megnyertük.
Jelenleg első demónk elkészítésén dolgozunk.

tovább

Trouser Press Szavazatok: 418

Trouser Press

Műfaj: elektronikus

A Trouser Press nevű zenekar története 2009-ben kezdődött egy székesfehérvári gimnáziumban. A zenélést énekes nélkül kezdték, hamarosan viszont megtalálták a megfelelő embert a posztra, mégpedig Lendvai Dávid személyében. Zenéjükön olyan bandák hatása érezhető leginkább, mint a Foals, vagy a Klaxons, tehát nem a megszokott hazai gitárpopra kell számítani, a Trouser Press már az új magyar indie generáció...

tovább

TükeZoo Szavazatok: 104

TükeZoo

Műfaj: világzene / népzene

Pécsi underground lokál-anarcho popduó, amelyet 2008. nyarán alapított Babarci Bulcsú, az az év veszprémi Utcazene Fesztivál győztese, és Restás Gergő ütőhangszeres.

Első bemutatkozásukat szeptember 11-én tartották, hat hónappal később az EXIT magazin Webzene rovatában már új magyar kultzenekarként emlegetik őket. Zenéjük mind megszólalásában, mind hangszerelésében különleges: egyedi tervezésű és...

tovább

Twinspeak Szavazatok: 107

Twinspeak

Műfaj: rock / metál

A célunk egy sodró, életteli, dinamikus zenei közeg létrehozása, amely táncolható, ugyanakkor többrétegű, így sokadik hallásra is tartogat felfedeznivalót.

Az itt hallható szerzemények sokáig érlelődtek és formálódtak, melőtt december végén az utolsó simításokat is elvégeztük rajtuk az Artist Factory stúdióban.

Néhány tényszerű adat a zenekarról: Budapesten alakult, az ezredforduló környékén, az...

tovább

Ugyse Zenekar Szavazatok: 134

Ugyse Zenekar

Műfaj: rock / metál

Az UGYSE 2006. április 10-én alakult meg, Huzsvár Attila a zenekar énekese és Farádi Vörös Ákos Mihály, a zenekar ritmusgitárosa voltak az alapító tagok. A zenekar Tatabányai székhelyű, de igen mobilis, a próba helye egy garázs a város szélén, annak minden előnyével és hátrányával…
Június 10-re kész volt az első demo CD-nk, melyen hat szám hallható, öt saját szerzemény és egy feldolgozás – 16 tonna. Az...

tovább

Utcakultúra Szavazatok: 52

Utcakultúra

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Bokros Gábor (boki)

A rapp már kis szaros korom óta valamilyen szinten jelen volt az életemben,
de igazán csak 2006 végén kezdett érdekelni maga a szövegírás és az előadásmód.
16 évesen két barátommal megalakítottuk az első csapatunkat amit először csak
közös hobbinak szántunk. Szépen lassan írodtak a dalok és egyre jobban érezhető
volt a folyamatos fejlődés. 2008 ban a triot duo váltotta , és...

tovább

Üzenet Eddynek Szavazatok: 0

Üzenet Eddynek

Műfaj: rock / metál

Ki tudja mennyi tagcsere és névváltoztatás után végre teljes a zenekar. Közben a sok év alatt fölvett ötletekből és számokból tavaly elkészült az első album, és lassan ismét összegyűlik egy lemezrevaló. A két testvér, Himmer Gellért (ének-gitár) és Himmer Lénárd (gitár) 2005-ben írt először saját zenét, azóta folyamatosan bővül a repertoár. Németh Attila (basszus) és Schindler Csaba (dob) lassan egy éve...

tovább

VAHUN (Cali Stylz Vs. DolBeats) Szavazatok: 2

VAHUN (Cali Stylz Vs. DolBeats)

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A VAHUN a klasszikus mc és producer formáció, mely Cali Stylz virginiai rapper, és DolBeats békéscsabai zenei producer kettőséből jött létre egy album erejéig. (VA: Virginia / HUN: Hungary)

A 13 számot tartalmazó felvételt a DanjaHandz (szuperproducer Timbaland oldalán) nevéhez fűződő N.A.R.S. Records lemezcég jelentette meg internetes, igyenesen letölthető formátumban 2010 év végén....

tovább

Vain Parrots Szavazatok: 22

Vain Parrots

Műfaj: rock / metál

A Vain Parrots zenekar 2010 augusztus 20-án adta első koncertjét, melyen kizárólag saját szerzeményeikkel igyekeztek szórakoztatni a nagyérdeműt. A hallgatóság próbálta a hallottakat bedobozolni különböző stílus skatulyákba, úgy, mint az alternatív-rap, a funk-rock, a ska, punk-pop, attól függően mit kortyolt a poharából, de a tagok megegyeztek abban, hogy nekik a CSÍ zene meghatározás tetszene a...

tovább

Veracruz együttes Szavazatok: 12

Veracruz együttes

Műfaj: rock / metál

Együttesünk 1998-ban alakult 6 fővel. Több tagcsere után a következő a felállásban állunk színpadra: Kiss Tibor – ének, Kiss Zsuzsa - ének, Maros Zoltán - billentyű, Maráz Nándor - dob, Vigh Dániel - basszusgitár, Északi Szabolcs - gitár Mostanára reméljük elég sokaknak ismerős lett a Veracruz név, mert az utóbbi években szinte minden hétvégén feltűntünk valamelyik klubban vagy fesztiválon, szerte az...

tovább

Verőköltő Szavazatok: 7

Verőköltő

Műfaj: rock / metál

Régóta zenélünk. Nem régóta így, ahogy most vagyunk együtt. Egy kicsit így már nem úgy zenélünk, mint ezeken a feltöltött régebbi felvételeken, de nagyon hasonlóan.

tovább

Verolex Rock Team Szavazatok: 256

Verolex Rock Team

Műfaj: rock / metál

A zenekar kizárólag saját szerzeményeket játszik!!! Régi stilusú rockzenét játszunk. Az együttes mostanra már teljesen kiegészült: csatlakozott hozzánk az egykori Deep Street énekese, Péter Zoltán (Tyson). Így a felállás : Péter Zoltán (Tyson - ének gitár), Pető Csaba (basszusgitár vokál), Pető Zsolt (dob). Aztán rájöttünk, hogy gitárosra van szükségünk. Ismét keresni kezdtünk, és rátaláltunk Bóza...

tovább

Vesztegzár Szavazatok: 90

Vesztegzár

Műfaj: rock / metál

2007-ben alakult a zenekar, technikás thrash metalt játszanak. Első demójuk 2010-ben készült el, amit 2011-ben követ a folytatása Átok címmel. Folyamatosan próbálnak minél több helyen fellépni és bemutatkozni idehaza és külföldön.
A csapat tavaly a Peron Music Tehetségkutató különdíjasa lett.

tovább

Vezseny Szavazatok: 3

Vezseny

Műfaj: világzene / népzene

A Vezseny zenekar fiatal népi, jazz és utcazenészek találkozásából született 2009 végén. A friss formáció tagjai más-más zenei gyökerekkel rendelkeznek, ebből gyúrtak össze valami egészen egyedi és energikus zenét. 50% népzene, 50% jazz, akár úgy is nevezhetnénk, hogy falusi dzsessz.

Improvizációval ás vidéki életérzéssel alaposan átszőtt muzsika, mely egyszerre technikás és ösztönös. A Vezseny oly...

tovább

Violet Eye Szavazatok: 40

Violet Eye

Műfaj: rock / metál

Eltelt huszonvalahány év mire felcseperedtek és egy céh alá gyűltek az együttes tagjai.
Ez a céh nem más nevet visel, mint: Violet Eye!
Hosszas keresgetés elteltével 2010 elején vált
teljessé a létszám, mikor a tavasz egy lilaszemű énekesnőt hozott a hátán a mikrofon elé.
Mindenki mögött sok éves zenei tevékenység lapul, többféle zenei stílusirányzatban, hiszen a zene egy sokarcú szellem, miből...

tovább

Visszajáró Szavazatok: 201

Visszajáró

Műfaj: rock / metál

A Visszajáró zenekar 2006 tavaszán alakult. Az alapító tagok elszántan küzdtek, hogy a felállás teljes legyen, amit 2006 õszére sikerült elérni. Az énekes személye mindig is kérdéses volt... Sokan jöttek és sokan mentek. A, hol öt, hol hattagú csapat elsõ koncertje 2007. április 6-án volt a soroksári Táncsics Mihály Mûvelõdési Házban. Az anno még Surgin’ Water néven induló, feldolgozásokat játszó...

tovább

Voltrex együttes Szavazatok: 179

Voltrex együttes

Műfaj: rock / metál

Zenekarunk, amely a Voltrex együttes nevet viseli 2005-ben látott napvilágot.
Kezdetekben 5 tagból állt csapatunk Péter Dénes dob, Nyári Zoltán szólógitár, Kovács Ádám ritmusgitár, Juhász Melinda basszusgitár és Röffler István énekes személyében.
Miután összeállt zenekarunk, sok koncertlehetőség előtt álltunk. Kiemelkedőnek tartjuk a fehértói fellépésünk, amikor is a Lord zenekarral játszottunk egy...

tovább

Voodoo Allen Szavazatok: 17

Voodoo Allen

Műfaj: rock / metál

A psychobilly zenekar egyedi – a rockabilly-t és a punkot ötvöző – zenéjéről és szokatlan (Magyarországon egyedülálló módon magyar nyelvű) szövegeiről vált ismertté. Számaik horror-filmek hőseiről, mutáns állatokról és szürreális életélményekről szólnak, mindezt sajátos humorral színezve. A 80'as évek Kozsóját (Fenyő Miklóst) nem kedvelik, a fogyasztásért fellépéseket vállaló Komár Lászlót annál...

tovább

Vozal Szavazatok: 51

Vozal

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Vozal a nyíregyházi repper, már egészen fiatalon 13 évesen elkezdett szövegeket írni. Első stúdió felvételeire 2008-ban került sor, a Cultus Digital Studióban. Több magyar undergroundos neve mellett feltűnt már, és tűntek fel az ő neve mellett is...
Artoscsaba, One Last Trick, iksz|déé, Horus, Őzi, Triek, Szószólók....

Részt vett több tehetségkutatón is, és 2009-ben az Egri Hiphop Contesten és a...

tovább

Wait For A Mistake Szavazatok: 15

Wait For A Mistake

Műfaj: rock / metál

*A Wait For A Mistake 2008 nyarán alakult Nyíregyházán, de a mostani ötös 2010 későnyara óta zenél együtt. Régebbi irányvonalunk a metálzene más műfajokkal való fúziója volt, ma már letisztultabb, gitárdominánsabb zene határoz meg minket, illetve mi azt. Zenei alapul a törtritmusú, vérlazító dob (Smid András), a számokat ihlető, és aköré épülő egzotikus (már-már post-afrikai) gitárriffek (Rezsőfi Zoltán...

tovább

Wakachuka Szavazatok: 26

Wakachuka

Műfaj: rock / metál

Vérti Krisztián - dob
Hoffer Péter - basszusgitár
Pálffy Károly - szaxofon
Szilágyi Balázs - ének/gitár/dalszerzés

A dob-basszus groove-ra épülő gitáros, énekes zenéhez párosul a karakteres szaxofon, alkalmanként egy csipetnyi harmonika és mindezt egyedi ízű dalszövegek teszik igazán teljessé. A saját hangot nem az eredeti hangzás utáni hajtásban akarják megtalálni, és nem is a fő csapások mentén,...

tovább

wannabeez Szavazatok: 46

wannabeez

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

Ide s tova 3 éve akarunk hasonlítani mindenkire, aki menő meg trendi. Az álmunk az, hogy egyszer jelölve legyünk a Viva Comet díjátadón az év legszebb szerelmes száma kategóriában vagy megszülessünk, mint csillagok - akár Veres Robi (MCDC) -. Azonban már egy Király L. Norbi közreműködésnek is örülnénk a lemezünkön.

Aki ezt a sok maszlagot beveszi, az azért, aki meg nem, az azért klikkeljen a...

tovább

WARN!NG Szavazatok: 57

WARN!NG

Műfaj: rock / metál

A WARN!NG-ot 2009 őszén alapította Sziklai Balázs, Mátravölgyi Dániel és Tóth Mátyás. Sós Gergő nem sokkal ezután csatlakozott a srácokhoz. A zenekar 2010 januárjában rögzítette Medicine című demóját. Több próbálkozás is volt ének bevonására, azonban ezek rendre sikertelennek bizonyultak, így a WARN!NG megmaradt instrumentális négyes fogatnak.

A zenekar azzal a nem titkolt céllal jött létre, hogy...

tovább

Waste of Time Szavazatok: 279

Waste of Time

Műfaj: rock / metál

Zenekarunk Pécsről származik, mely 2007. október 20-án alakult meg a gitárosunk szülinapi buliján. A nevünk egy angol órán jött létre, amikor egy szöveg értelmezése kapcsán felfigyeltünk erre a kifejezésre. Ez volt a Waste of Time. 3 -an 16évesek és a dobos 18. Az alapító tagok a basszusgitárosunk, Szabó Péter és a gitárosunk, Domonkos Balázs. Nem sokkal később belépett a zenekarba Marthy Dávid, mint...

tovább

Wattamen Szavazatok: 13

Wattamen

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

2006-ban alakultunk, (akkor még 2 repper srác volt a felállás) és elkezdtünk vidámabb szövegű hiphop dalokat gyártani. Az akkori stúdió vezető szerint szükség volt egy énekeslányra is, de mivel mi sem csak ebben a stílusban gondolkodtunk, hanem komolyabb hangvételű dalok is tervben voltak, rá is cuppantunk a témára.

2007-ben egymásra is találtunk Dórival, akiről elsőre tudtuk, hogy ő lesz a...

tovább

Wild Spirit Szavazatok: 115

Wild Spirit

Műfaj: rock / metál

2010 nyarára állt össze újra a zenekar. Régebben Antal Gergő és Kardos Dániel egy zenekarban zenéltek és ennek nyomdokain keresték fel 2010 elején újra egymást és találták meg kicsit később a többieket (Fazekas Mátét, Gotsák Benjámint, és Orbán Adriennt).

Pontosan nem tudjuk belehúzni egy műfajba a zenénket, mert sokfajta stílust kedvelünk és játszunk, de ha mégis le kellene írni valahogy, akkor...

tovább

WNS Szavazatok: 15

WNS

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2005 nyarán alakult Pécsett. Jelenleg Budapesten, a Keleti Blokkban alkotnak immár több, mint egy éve. Zenéjüket kísérletező könnyűzenének nevezik, melynek alapja rock és funk, de nem félnek más stílusokhoz is hozzányúlni. Legújabb kislemezük 2010 nyarán jelent meg szerzői kiadásban, "A Hold Napos Oldalán" címmel. Első nagylemezüket jövőre tervezik rögzíteni, melynek anyagán...

tovább

WonderdeeR Szavazatok: 0

WonderdeeR

Műfaj: rock / metál

A WonderdeeR (Csodaszarvas) zenekar 2009 őszén alakult, főleg régi Zöld Csillag tagokból. Műfajunk: "Ősmagyar Power-Metal". Saját számaink szövegvilága ősi magyar legendákat idéz fel , amelyet fémharisnyába, azaz metálzenébe burkolunk.

tovább

Wrath Of Azazel Szavazatok: 105

Wrath Of Azazel

Műfaj: rock / metál

A zenekar 2002-ben alakult jelenlegi felállása 2006-óta létezik.
Rudics Ágnes-gitár
Tóth Péter-szinti
Ézsiás Ádám-dob
Lázár Bálint-basszus
Kapuszta Tibor-ének
Dallamos black metal-ba sorolnám a zenekart. Egyre közelebb áll hozzánk a természet és a régi harcos népünk világa illetve történelme.

2007 Egyház mérge demó
2010 Gábriel árnya demó

tovább

Wrong Way 61 Szavazatok: 95

Wrong Way 61

Műfaj: rock / metál

Sziasztok!

,,A hattagú zenei formáció 2001-ben alakult Egerben, de mai felállásban körülbelül két éve muzsikálnak. A banda tagjait Bali Ádám (ének, gitár), Bali Árpád (dob, vokál), Nagy Péter (gitár, vokál), Veres József (basszusgitár, vokál), Papp Norbert (gitár, vokál), valamint Veres Gergely (effektek) alkotják,,
Stílusirányzatuk: Dallamos rock, Alternatív Punk-Rock.
Az együttes a kezdetektől...

tovább

YASYA Szavazatok: 64

YASYA

Műfaj: világzene / népzene

Yasya új irányból közelít a pophoz. A keresztlevelében még Ivanna Protsként szereplő ukrajnai művészhölgyikének leginkább olyan szolid, ugyanakkor nagyon is saját véleménnyel bíró lányok-asszonyok a példaképei, mint KT Tunstall, PJ Harvey vagy épp Katie Melua. A könnyűzene iránti fogékonyságát saját művészcsaládjából magával hozó énekes-gitáros ugyanakkor teljes Kelet-Európát is beépítette dalaiba....

tovább

Z.U.P. Szavazatok: 237

Z.U.P.

Műfaj: rock / metál

A Z.U.P. (korábban Záhony Unplugged Project) egy sok stílusba belekóstoló zenekar, mely 2007-ben alakult az ország észak-keleti csücskében, Záhonyban. Repertoárjukon a legváltozatosabb zenei stílusok remekei kerülnek újraértelmezésre. Legyen az pop, rap vagy rock, itt minden új köntöst kap. Így a népszerű átdolgozások mellett, olykor meglepő dallamvilágú csemegékkel is találkozhatunk. Feltett szándékuk,...

tovább

Z$oltee Szavazatok: 29

Z$oltee

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

The galery formáció : Z$oltee & Dj X Man tagjai . Műfajilag nehéz be határolni általuk kedvelt zenei-műfajokat -müvészeteket stand-dup elemekel ötvözik : Kedvükre! Sok rögtönzésel Freestyler meg fűszerezve . Egyedi különleges dizájnra hangzásra törekednek. Képzőművészettel is foglalkozunk párhuzamosan megjelenik színpadképben.Dalok mellé készülnek alkotások grafikák -szobrok....

tovább

ZAKO BAND Szavazatok: 21

ZAKO BAND

Műfaj: rock / metál

A ZAKO BAND ez év szeptemberében állt össze jelenlegi formájában.Korábban mindeki játszott különböző formációkban a funky-tól a blues-on át a rock-ig.
A ZAKO BAND a frontember Hegedüs "Zakó" István-aki Kazincbarcika szerte híres:) rockarc-imázsát próbálja promotálni legfőképpen a helyi rockerek számára.Sem a zenében,sem a szövegekben nincs "megfejtés".Ami a szívünkön az a szánkon és...

tovább

Zaphod Szavazatok: 41

Zaphod

Műfaj: rock / metál

A Zaphod zenekar 2009-ben alakult Budapesten, és 2010 elejétől rendszeresen koncertezünk, leginkább budapesti klubokban, de játszottunk már Szlovákiában és pár vidéki helyszínen is. 2010-ben a paksi XIII. Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztiválon a zsűri különdíjjal jutalmazott minket illetve a Nomádétel.hu által kiírt tehetségkutatón kiemelt különdíjat nyertünk. A zenekar stílusát leginkább rádióbarát...

tovább

Zapruder Szavazatok: 9

Zapruder

Műfaj: rock / metál

A Zapruder egy 2000-ben alapított zenekar, mely végleges felállását 2006-ra érte el. 2004 júniusától 2005 decemberéig összesen 36 koncertet adott, Budapesten és vidéken egyaránt. Fellépett a Szegedi Ifjúsági Napokon is.
2006-2007-2008 az átalakulás és a banda újbóli felépítésének évei voltak, jóval kevesebb de mindenképp mínőségibb koncerttel.
2009-ben és 2010-ben váratlan magánéleti problémák miatt...

tovább

ZAT Szavazatok: 0

ZAT

Műfaj: rock / metál

https://docs.google.com/fileview?id=0B5ZlV89sMGNLNjAzMmQ0OTMtNTNmZi00NDk1LTlkYmYtNjk1ZDU2Mzk1Nzg4&hl=en

tovább

zoltan solomon Szavazatok: 15

zoltan solomon

Műfaj: elektronikus

Tiz éve szerkesztek rádióműsort a Tilos rádióban.
(The Grey Ring-vasárnap reggelenként 7-9h)
Dubtechnot játszok lemezekről, a saját zenéimet cd-ről és netről.
A dubtechno stílus a 90-es években alakult ki Németországban, ahol most fény korát éli. Itthon is egyre népszerűbb, elektronikus zenei rendezvényeken, a hajnali órák kedvelt stílusa.
Zenei általánosban zongoráztam,majd a számítógép és a...

tovább

Zumbeispiel Szavazatok: 25

Zumbeispiel

Műfaj: rock / metál

"Beszorul a levegőőőőő..." egyre több ember tudja miről van szó! Hamarosan mindenki ismerni fogja :)

tovább

ZŰRZAWAR Szavazatok: 75

ZŰRZAWAR

Műfaj: hiphop / reggae / dancehall

A ZŰRZAWAR NEVŰ CSAPAT KÉT TAGJA DECK ÉS SNIP. EZ A FORMÁCIÓ 2010-BEN ALAKULT MEG. A KÉT SRÁC 2011 NYARÁRA TERVEZI ELSŐ, ÉS EGYBEN BEMUTATKOZÓ ALBUMÁT.

tovább

YouTube